Sevgiliniz daha önce bunu yapmış olsa tepkiniz ne olurdu?
Soğur muydunuz veya nereye kadar normal karşılardınız?
Soğur muydunuz veya nereye kadar normal karşılardınız?
seks sekstir sanalı analı olmaz sonuçta birini istemişsin girip girmemesi farketmez... geçmişte olmuşsa o geçmişte kalmıştır ama beraberken yapmışsan orda bir sıkıntı var demek ki sana yetmiyor başkasını arıyorsun demektir..
Beraberlik sırasında demedim zaten. Evet istek olmuş ki olmadı diyen aseksüeldir.
Dönemimizde mesafeler kısaldı. Dünyanın diğer ucuna gidip gelmek bile ne kadar kısa sürüyor demi artık. ya da dünyanın diğer ucundaki kişiyle anında konuşabiliyoruz. Sanal sekste aynen öyle işte dünyanın öbür ucundakini s. kebiliyosun :D
:D capsli diyemiyorsun..
anlamadım :D
Altını şer incisi ker diyorum :D
inci bile s. kkiyor biz hala osbir çekiyoz anasını satıyım :D
Ben de yaptım bir dönem. Duymak istemem, bana sorsun da istemem, o yüzden tanışırsam sormam :/ inş o da bana sormaz. Ama çok kötü bişey diyemem çünkü 27 yaşında bakir biri olarak kendimi zor tutuyorum kardeş
Çok haklısın en iyisi fazla sorgulamamak.
Aynen. Bide benim gibi iyi yapan biri denk geldiyse aklında yer etme ihtimali var.. Son görüştüğüm hatunu terk ettim baya bozulmuştu zor ayrıldık
onun sanal bebekleri de vardır şimdi ohoo
https://pbs.twimg.com/media/B2_tsOQIcAElrzA.jpg
Ahahahhah
eig için teşekkürler:)
Cevap
19Cevap
Soğumam, aksine hoşuma gider... Evlendikten sonra da fantezi olarak sanal seks yapmasını isterim :D
Miden mi geniş l*n karını başkasına iteliyon
Ben senin soruna, orospusun diye cevap vermediğim için mi bunları söylüyorsun... Madem bir üslubun yok, ya soru sorma, ya cevap verme...
Benim yaptığım şeyden daha iğrenç şu isteğin
Kimin isteği kiminkinden daha iğrenç olduğu değil konumuz, eğer herhangi bir konuda eleştiriyi, hakarete dönüştürmeden yaparsan, aynı şekilde insanlar da seni eleştirirken hakaret etmez... Saygılı cevaba, saygılı yorum lütfen...
Peki.. Özür dilerim kaba olduğumu kabul ediyorum
Rica ederim, iyi akşamlar...
Kesinlikle normal bir şey hala seks tabu gibi maalesef ben kızmazdım
Haklısın. Önemli olan seninle beraberliğinde sadakatsizlik yapmaması aslında.
Herkes senin gibi değil. Masum olmadığını düşündün mü hiç?
Teşekkürler :)) iyi akşamlar dilerim
Bana göre normal yani ne kötü ne iyi :))
Ama sanal seks birliktelikle noktalanırsa güzel olur gerçekten...
bir * git derdim. yani kendi demez. ben yakalamısım hani. itiraf ediyo. ya olmaz öyle edepsiz kızla işim. camda memede acmıstır o. bn kazak erkegım maalesef
sen nasıl yakalayacaksın ilişkiden önce olmuş. doğru değil haklısın
Evet en iyisi söylememek
Ne kadar söylemesen de eğer tecrübeli bir erkekse anlayacaktır. bir kısmını söylemelisin bence.
Neyi anlayacak ki? 16 yaşındayken filan yapmıştım pişman oldum sonra. :(
Nasıl yapmıştın ama o önemli.
Yazışma oldu bir kaç kez. bir kere cam açtım
Sen kaç yaşındasın ki şuan?
20. Sonra böyle saçma salak şeyler yapmadım hiç ama yine de masum olamamak kötü.
4 sene önce sen nasıl kamera açtın
O zaman da kamera vardı
Nerden ama?
Soğurdum ve bende yapmama ramen yinede empati kurmazdım yinede soğurdum
Tamam çocuk.
Peki teyze
sanalla ya da fiziksel ikiside aynı duruma giriyor. Güle güle derdim.
Sana yaptıklarının hiç birini anlatmayacağı için diyemezsin :))
Senden önce olmuş bir şeyi nasıl öğreneceksin ki?
Ayrıca annen de bir kadın unutma.
Anneme de güvenmem. Çünkü dediklerimi yapmaz. Kadınlara güvenmiyorum diyince anneyi dahil etmezseniz şaşarım bir gün.
Hep güvendim hep yalan söylediler eee insan bir yere kadar katlanıyor. Benden önce ne halt yediyse onun sorunu, ama benleyken yapabiliyorsa yapsın. Teknoloji içindeyim yıllarım onla geçti. Bilgisayara bir keylogger, telefona bir debugger kurmakla her şeyini okurum her şeyini. Seslere kadar kaydedebilirim ruhu bile duymaz.
Ha bunları yaparsa o zaman sonuçlarına katlanır. Hepsini bir güzel paketlerim kullandığı sosyal ortamda acımadan paylaşırım.
Bu şekilde mutlu olamazsın. :)
Bu cümleden onu mu anladın.. Senin gözetiminde yapmıyor olması doğru gelmedi sadece.
Sevgi ve saygıdan seni utandıracak şeyler yapmayan bir kadın bulursun umarım.
İyi akşamlar
Ben cok yaptigim icin onunda yapmis olmasina kizamam
sanal seks yapmak kotu bişey degil uzaktan kendını tatmın etmektır
Sanal seks den amacı nedir?
Tatmin olmak işte.
sanal seks olması lazım bence reelde olmamasını isteyenler için olması lazım... hayal gücünü geliştirir hem :)
Soylermi acaba yaptim diye
Allahın bildiği kuldan saklanmaz.
Yadırgamazdım onu... Sonuçta bir ihtiyaç.
Saçmalıktan başka bişi değil..
Ayrılırım.
Neden? Hiç bir şey yaşamamış olması mümkün mü :)
Daha önce kısmını okumamışım. Ben varken yaparsa ayrılırım. Benden önce yaptıysa, artık eğer tutumu değiştiyse ayrılmam ama biraz soğurdum heralde.
Şimdi daha açıklayıcı oldu. Teşekkürler :)
telde ve camda yapıyrm ben
kötü değil. sadece alışkanlık haline gelmesin.
ben yapıyosam onada hak doğar tabi
kötüdür bence
yapak mı sanal seks
Ananla yap mal