Bu yastaki bi erkek 23 24 yasindaki flortu olan bayani sadece cinsel bir obje olarak mi gorur sizce, cinsellik agirlikli midir
Cevabın nedir?
bu sorduğun soru kişiden kişiye değişir mesela ben 35 yaşındayım evlendim sonra boşandım şu an bekarım ve kendi yaş grubumdan da bende çok daha genç olan yaş grubundan da sevgililerim olmuştur boşandıktan sonra şimdiye kadar tek gecelik ilişkilerim hariç -ki bu tek gecelik ilişkiler de daha çok kendi yaş grubum ile olur çünkü gençler çoğunlukla uzun sürekli ilişki ve hatta evlilik hedefleyenler bile oluyor- ilişkilerim de kadınım genç olsun ya da benim yaşlarımda olsun kesinlikle sadece cinsel obje yani cinsel dürtülerimi tatmin edip bırakacağım bir kişi olarak görmemişimdir.Kadınım dediğim kişi yaş farketmeksizin değerlidir benim için.Evliliğe tövbeliyim tekrar evlenmeyi de düşünmüyorum fakat evlenecek olsam eşimi 20-25 yaş grubundan seçerdim.Son olarak aşkın yaşı olamaz bu klip demek istediğimi daha iyi anlatacaktır
https://www.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t830 Yorumla
+1 yılYasla alakasi olmayan aslinda Senin Konun Senin dikkate alman gereken burda Kisinin
Karakteri yapisi nasil bir Kisilige sahip.
Bundan haric bide Senin Toplumda sergiledigin kisilik vede ona karsin tutumun .
Yani Senin gecmisinde önemli .
Yas sorunu diye bisey olmaz aslinda Erkegin senden Büyük olmasi kazanc ama dedigim gibi
Erkekdeki kisilikde önemli Seni tasimasini bilecek yeri gelecek Sana Hayati ögretecek yeri
gelecek susacak. Kendi yasitlarina bakdiginda dengesiz cogunun Hayati hayatdaki
beklentilerinin ne oldugunu tam anlamiyla bilmeyen Gencler desem daga dogru olur.
100 % Dogru Cevabi vermek icin Hikayenin Tamini bilmemn gerekir basdan Sona.11 Yorumla
+1 yılerkeklerde karaktere bağlı ama bana göre 15 yaş çok büyük bir yaş farkı... ve evet erkeğin çoğu kendilerini tatmin etmek için yani ego ve özgüven eksikliğinden genç bayanlara gidiyor. babam bir numara örnek 70 yaşında azdı şerefsiz.
kendine uygun karımı bulamamış saf bir 20liye gidiyor? ki 20lik farz edelim sevmedi herifi nicin gidiyor ona tabiki parası için, kırarmış ta.aklarını sevdiğinden değil.01 Yorumla- +1 yıl
ney ?
+1 yıllink
bu sorunun tam tersimi anlamadım?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır tam tersidir. Erkek büyükse aksine daha çok sever daha çok aşık olur. Daha çok kıskanır çevremde bir sürü evli kişiler var bu durumda olan onlardan biliyorum. Evli olmayanlar bile cinsel obje olarak görmezler. Erkekler sevgililerini genel olarak cinsel obje olarak görmezler ki.
Görüyorum diye zaten p**evenktir. Bakmayın siz kızlara veya burda öylesine yazan erkeklere. Hiç bir erkek sevgili olduğu birini sex objesi olarak görmez. Ha sevgili değildir zaman geçirmeliktir o zaman tamam. Ama bunada sevgili denmez sex partneri derler10 Yorumlaitiraf edin aynı kişiler misiniz :)) link
00 Yorumla30 'u geçkin bir yaşa sahip olduğuma göre bu soruya cevap verebilirim. %100 seks objesi gözüyle bakar demek yanlış, kişiden kişiye göre değişir ama üzgünüm %50 nin üzerinde bir oranla evet seks için diyebilirim
00 Yorumlahiç alakası yok. yirmili yaşlardaki hemcinslerinden daha fazla seks objesi olarak görmeyecektir bence. hem 35 yaş diyosun, adam daha bu saatten sonra ne seks peşinde koşsun, kendisine göre birini arıyodur.
13 Yorumla- +1 yıl
sen öyle san multuluk çubuğu taktırır babam gibi
+1 yılAynen , kuşak farkı var 15 yaş az değil ,ayrıca hiçbir erkek çapkınlığa portföy genişletme çabasına doymaz aldatmasın bu söz seni ...
12 Yorumla- +1 yıl
Ahaaa çok bilmiş geldi ...
+1 yılHayır.Ama 35 yaşındaki bir kadın 20 yaşındaki erkekği seks objesi,kölesi,veya vibratör olarak bakabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 19 eşim 34 yasında ve 1 yıllık evliyim. Aslında kısıden kişiye değişir cunku eğer düşkünse kadından doymus olur. Aslında hareketlerinden anlayabılırsın yakınlasmasından vs. Bilemiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
iyi baba demiyorsun :D
- +1 yıl
Katilmiyorum
Bknz :) link
00 Yorumlaadamına bağlı. ama bu görücü usulu bir evlenme ise büyük ihtimal oyle.
00 Yorumla
+1 yılyok canım ne alaka kısden kısıye degısır.benim annemle babam arasındada bı o kadar yas farkı var
10 Yorumla
+1 yılCinsel obje gözüyle görmese bile yirmili yaşlardaki bir erkek gibi davranmaz...
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşındaki bi kız 35 yaşındaki erkekte ne arar. Ruh hastası mıdır? diye sorsan daha güzel olurdu..
12 Yorumla- +1 yıl
arada kuşak farkı var kızı yaşındaki biriyle evlense bile hoş karşılamam. saygı duyarım ama doğru birşey olarak görmem bunun sosyal,psikolojik boyutları var ama neyse sığlığa devam edin..
yani yaşım 34 eğer 20 yaşında biriyle çıkıyorsam ihtiyacımı gidermek içindir...
10 Yorumla
+1 yılmuhtemelen. 35 yaşında bir adam 20 yaşında kızla konusacak konu sayısı elin parmaklarını geçmez gibi geliyor.
00 Yorumlafelaket bağımlı yapar seni , adam bide evliyse metresi 50 kuruştan gidersin :D
10 Yorumlayoo sever evlenir neden böyle düşünüyorsun
01 YorumlaBu ilişki yürümez (nokta)
10 Yorumla
+1 yılişallah umduğun gibi gelişir...
20 Yorumla
+1 yılsenin ne beklentin var bu ilişkiden?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik falan
erkeğine göre değişir...
20 Yorumlaerkek evliyse bide,direk seks objesisindir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. evet.
22 Yorumla- +1 yıl
katilmiyorum
+1 yılbakmak istiyorsa bakar neden bakmasın
00 YorumlaBence evet .
00 Yorumlasaçmasın gereksizsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlış bir teorem olmuş
00 Yorumla
+1 yılNe zannediyordun?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 35 yasındaki bir erkek 20li yaşlarındaki sevgilisine sadece seks objesi gözüyle mi bakar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat