Gizli Üye(30-35)1 yılŞimdi bizim ülkede yaşsa büyük yasak olduğu için tepki linç yediği için ailen bile kabul etmezken bu tür ilişkiler kısa sürer kendin bilmen lazım yaşı kaç 40 yaş ya da üstü mü
09 Yorumla
Soran1 yılBen 18 o 26
Cevap sahibi1 yılDalga mı geçiyorsun hanımefendi 19 yaşta olup 26 yaşa büyük mü diyorsun
Soran1 yıl18 yaşındayım ve 8 yaş büyük değil midir sizce
Cevap sahibi1 yılHayır canım ne büyüğü yaşına yakın sizin orası çok tutucu
Cevap sahibi1 yılOlgun büyüklere daha anlaşıyorsun
Soran1 yılCinsel olarak istediği olmadığında triplenmiyor sevdiğini dile getiriyor birlikte film izliyoruz oyun oynuyoruz beni kaybetmek istemediğini söylüyor geceleri de telefona yaklaş nefesini duyarak uyuyayım diyor günün neredeyse tamamını telefonda konuşarak birlikte geçiriyoruz iş başındayken bile kulaklık kulağında benimle konuşuyor gelecek hayalleri kurduğunu söylüyor örnek gerekirse çocuklarımıza isim bile düşündüğünü söylüyor. Bilmiyorum gerçekten bir şeyler hissediyor mu yoksa amacı cinsellik mi.. Sence?
Cevap sahibi1 yılSenin amacın ne evlenmek mi
Soran1 yılAmacım evlilik değil duygusal bir şey de beslemiyorum şu an için ama bağlandığımı hissediyorum ve bu ilerlerse nasıl bir insanla karşı karşıya geleceğimi merak ediyorum sende erkeksin sonuçta az çok tahmin edersin diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman boşluktasın sadece boşluğunu doldurmaya çalışıyorsun ilerisine sana bağlı çok derinlere girmeden cinsellik yaşayabilirsin yaşına göre normal 18 yaşta 85 yaşına kadar ilgin olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
1 yılÇoğunluğu öyledir. Ama bi kadın kendinden 15 20 yaş büyük erkek seçiyosa aşamadığı bi sorunu var demektir. Genelde o seçim sevgili seçimi olmuyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşça büyük erkekler taze kan peşinde Dracula gibiler. Yaşına yakın insanlarla buluş. Kendini kulland8rma
24 Yorumla- 1 yıl
İşte aklı başında bir kız
Cevap sahibi1 yılSoruya cevap yazdım
- 1 yıl
Yasca buyuk derken kac yas?
Gizli Üye(36-45)1 yılKız ne kadar genç olursa bazı şeyleri yaşamak o kadar çok zevk verir
02 Yorumla
Soran1 yılSadece amaç cinsellik midir yani
Cevap sahibi1 yılİlişkinin ilerleyişi farklı olabilir belki zamanla ama Genelde öyle olur kızda bazı arzular için özellikler bulunur
Yok buyuk erkekler ayak yapmaz cunku ne istedigini bilir. O ayak isini genc erkekler yapar
02 Yorumla
Soran1 yılBen 18 o 26
Yani ben para verip böyle bir f. b birliktelik yaşadım, oda işim gereği tabi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yıl30 olsaydı evet ama sanmam
04 Yorumla
Soran1 yılBen 18 o 26
- 1 yıl
Normal sadece cinsel açıdan olduğunu sanmam ama erkekler güvensizdir genel olarak sen genede fazla kapılma derim
Soran1 yılCinsel olarak istediği olmadığında triplenmiyor sevdiğini dile getiriyor birlikte film izliyoruz oyun oynuyoruz beni kaybetmek istemediğini söylüyor geceleri de telefona yaklaş nefesini duyarak uyuyayım diyor günün neredeyse tamamını telefonda konuşarak birlikte geçiriyoruz iş başındayken bile kulaklık kulağında benimle konuşuyor gelecek… [+]
Soran1 yılCinsel olarak istediği olmadığında triplenmiyor sevdiğini dile getiriyor birlikte film izliyoruz oyun oynuyoruz beni kaybetmek istemediğini söylüyor geceleri de telefona yaklaş nefesini duyarak uyuyayım diyor günün neredeyse tamamını telefonda konuşarak birlikte geçiriyoruz iş başındayken bile kulaklık kulağında benimle konuşuyor gelecek hayalleri kurduğunu söylüyor örnek gerekirse çocuklarımıza isim bile düşündüğünü söylüyor. Bilmiyorum gerçekten bir şeyler hissediyor mu yoksa amacı cinsellik mi.. Sence?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılvalla duruma göre degisir
00 Yorumla
1 yılErkekleri anlamak zor
05 Yorumla- 1 yıl
Neden peki
- 1 yıl
Soruya istinaden, sevdiğini ya da cinsellik için istediğini anlamak zor
- 1 yıl
Haklısın direk erkek olunca içgüdüler hareket etti ımza atıyorum ama arkadaş olmak isterdim sizinle
- 1 yıl
Teşekkür ederim arkadaş aramıyorum.
- 1 yıl
Anladım tabiki ☺️☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvettt maalesef taze tadı ayrı güzel oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılGenelde evet tabi yaniltabilirde
00 Yorumla Aranızda cinsellik varsa evet öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik tek dert sevgi falan olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen çıtır bulmuştur
00 YorumlaOlgun severim ben
00 Yorumla
1 yılEvet
00 YorumlaEvet
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
1 yılEvet cinsellik icin sever
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır asla
00 Yorumla