+1 yılSana sınırsız katılıyorum ama bunun yaşla alakası yok bunun insaniyetle alakası var kendini düşünen öküzdür cinsellik sadece yaşam biçimi değil adeta bir sanat eseridir kadında bir şaheserdir neyse aklıma soktun akşam akşam yalnızlık hiç iyi değil 😔
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda çok haklısın. cinsel olarak olgunlaşmış erkek artık kendi zevkini düşünmez. kadına zevk vermekten dolayı zevk alır. ve 30 üzeri her erkek böyle sanırıdm. çünkü ben 30 umdan sonra bunu hissetmeye başladım. sen yine de küçük yaş candır deme
03 Yorumla- +1 yıl
Ben kendi yaşıtım olsun dedikçe hepsi böyle çıktı. Kadınlığımı hissedemez hale geldim. Normalde seksi severim ama beni bile soğuttular
Cevap sahibi+1 yılşu an ben şokkkk. arkadaş kadını öncelemeyen ilişkiye girmesin, gitsin mastürbasyon yapsın. üzüldüm adına. talihsizsin
- +1 yıl
Evet gerçekten şanssızım
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılAhahaha katılmıyorum sana. Olgun candır her zaman. Sana tecrübesiz geldi diye genelleme yapma. Bir defa bile boşalmadan bir kaç defa boşaltırım seni aklın gider sonra ;) her erkek bir değildir unutma. Sen de tecrübe kazanırsın zamanla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelik partnerin zevkidir. Sonrası ortak zevk dalgasında buluşmaktır.
00 Yorumla
+1 yılEn sinir olduğum insan tipi kadın erkek farketmez zevk almak kadar zevk vermekte önemli ama bu erkek için iki katı önem kazanıyo, cinsellikte bana göre erkeğin amacı boşalmak olmamalı o sadece son düdüktür partnerini tatmin etmekten tatmin olan ve yaşattığı her orgazmdan sonra daha çok tahtik olan erkek cinselliğin şifresini çözebilmiş erkektir ön sevişme dahil 1 saat süren bir cinsellikte kadın en az 3 defa orgazma ulaşmalıki erkek işini hakkıyla yapabilmiş olsun, ama önemli birşeyi de unutmamak gerekiyor, erkeğin işini iyi yapabilmesi ve tutkuyla sevişebilmesi için kadının yatakta sınırsız olması gerekiyor, çünkü bişey ya vardır ya da yoktur çünkü bir tarafım dışarda kalsın dersen sınırları zorlamaktan çekinirsen asla gerçek cinselliği keşfedemezsinki iki tarafta bakımlı ve hijyenik olduktan sonra yatağa sınır konmamalı emin olun ozman her şey daha güzel işliyo.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılİyi akşamlar hanım efendi kusura bakmayinda öküzlük yaşla alakası yok öyle kişiler kendinden başkasını düşünmeyen bencil kişilik sahipleridir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEgoist lerden düştün ya da erkeklerden sıfır performans rahmen olmasına, şansın yok
Avrupalı olanlar bi dene, dünya farkı var00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTecrube bilgi kendini düşünüp karşısımdakinin isteklerini zevkni hazzı arzularını düşünmeyen biride olsa ne olurki zaten bunları yapmıypsa cöptür
00 Yorumla
+1 yılanlamaya çabalamamalısın öyle erkekleri ztn ve yönetilmeyede açık değillerse hele uzak durmalısın
10 Yorumla
+1 yılben işte onlara bencil öküzler diyorum ve kadınlarda bu öküzleri seviyor canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalığın büyüğü.. bencede... aceleye gerek yokk✌✌🌼🌼
00 Yorumla Ben ona ökzün önde gideni diyorum. Bencilliğin hayvan ismini almış hali..
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın zevk vermeyeceksen mastürbasyon yapsın başkasını bari yormasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya o erkekler bencil zaten bunu yaşla bir alakası yok benciller her zaman kendini düşünür sonra da kadını aç bırakıyor işte doyurmuyor kadınını
02 Yorumla- +1 yıl
Aldatınca da aldattı olur
+1 yılKimmiş o mal harbiden ya kusura bakma ama öyle adamla değişilmez yanı @istanbulhayranıkadın çok şükür hiç bı zaman öyle bı adam olmadım olmam da ama otuz yaş üstünü bence genellestime sen yinede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle haklısın şunun bilincinde olan kişi çok haz önce partner
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence işi bilen Yasin önemi yok
+1 yılSaçma denilemez ama yanlış denir. Şener’i mutlu etmek önemlidir hakkı verilmeli
00 Yorumla
+1 yılHerkesın durumu farklıdır
00 YorumlaHahaha neden kadinlar erkekleri genelliyor
00 Yorumlaönce partnerini orgazma ulaştırırım
00 Yorumlahiç dimi :) verdiğin kadar alırsın bu haytta
00 Yorumla
+1 yılYani sende haklısın
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma. Doymuş görmüş geçirmiş olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkim o bencil öküüüüüzzz
00 Yorumla Herkezi aynı kefeye koymasakmı acaba :)
00 Yorumla
+1 yılSaçma
00 YorumlaÖyle 🤔
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne