+1 yılÇocuğu tanıyan sensin. Ben okuduğum kadarıyla aklıma kötüyü getirip seninle her şeyi yaşar en sonunda da resmi nikah yok nasıl olsa deyip en ufak bahaneyle ceketini alır gider diye yorumlarım.
Birbirini seven kişilerin birbirini cinsel olarak arzulaması normal bir şey. Gerçekten seviyordur seni, arzuluyordur. Ama yukarıda dediğim şeyleri de göz ardı etme. Sizi birbirinize bağlayan bir şey yok. Her an ceketini alıp çıkabilir. Kendisi dul değil anladığım kadarıyla. Hiç evlilik muhabbeti yapmayıp sadece cinsellik konusunda ısrar ediyorsa amacı pek sevimli olmayabilir.
Tabi sevdiği için arzuluyor da olabilir işte 😂 ben hala eski sevgilimi arzuluyorum. Başka kızlarla cinsellik düşünesim gelmiyor 😂07 Yorumla
Soran+1 yılanladım çoğu kızlada cinsellik yaşamış üni zamanında takıldıkları çokmuş
- +1 yıl
O zaman o sana kalbiyle değil pipisiyle yaklaşıyor. Senin de istekli olduğunu anladıysa zikene kadar bırakmaz peşini 😂 önemli olan senin ne istediğin. 🤔
Soran+1 yıldiretmeye devam
- +1 yıl
Kaç aydır ilişki içindesiniz 🤔 ne süredir cinsellik ısrarında bulunuyor 🤔
Soran+1 yıluzun zamandır tanıyorum 18 yaşımda 7 ay srvgilim oldu evlenjp boşandıktan sonra yazdım ona kabul etti 6 7 aydır
- +1 yıl
Bir ara sor ona. Niye hiç evlilik hakkında bir şey söylemiyorsun da cinsellik konusu açıyorsun 😂 sen de evlilik düşünmüyorsun tamam. Onu biliyorum. Senin evlilik düşünmüyor oluşun ve yıllar sonra ona yazman onun için "avucumun içinde" diye yorumlanmış olmasın 🤔
Neyse yaa. Sonunda pişmanlık duyma ihtimalin olan bir şey yapma. Senin de ihtiyaçların var şüphesiz. Ama bir gururun, onurun da vardır. Bir şeyi yapacaksan sen istediğin için yap. "yapmazsan ayrılırız. Sen bana güvenmiyorsun" dediği için değil 😂
Soran+1 yıltamam akıllanıcam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılO bekar ve senin açık kapı olduğunu biliyor. Verirsen uzun süreli bir ilişkiniz olur ve seni her istediğinde yapmak ister. Yanı durum şu an köprüyü geçene kadar. Seni de anlamıyorum bir istekliyim diyorsun bir olmaz diyorsun. Zaten olmaz dersen çocuk senden ayrılacak sen ayrılmasan bile ve bununla olmazsa başka biriyle bunu illa yapacaksın ve o kişi de cinsellik için sana illaki yanaşacak. O yüzden sen bu işi yapmak isteyip istemediğine karar vermelisin. Hem göster hem elletme durumu olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yıldediğim gibi yüzeysel devam ederiz isterse çok bu sefer ayrılırım hiç taviz vermem ona
Cevap sahibi+1 yılYani artık bu senin bileceğin iş ama hiç kimse yüzeysel ile de yetinmez Sonuçta bakire değilsin illa ki seni * isteyecek
+1 yılsen istemediğin halde diretiyorsa bil ki sadece senden faydalanmak. emeline ulaşırsa sende onun için sıradanlaşacaksın ve ceketini alır gider bundan emin ol. seven insan zamana yayar ve ortamı oluşursa sen zaten ona imkan verirsin. isteklerini bastırman için de ona gitmeden kendini mutlu etmen yoksa sende dayanamayıp kollarına bırakabilirsin kendini.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam tamam anladım artık ama biraz yakınlaştık abartmayın sizde arkadaş gibi mi takılalım
- +1 yıl
Pardon
+1 yılDul genç bir kadın karşı taraf bunu biliyorsa, hee bu kadın boşanmış cinsellik olarak birşeylere aç yaklaşım amacı belli yani, arkadaş sabırsız onunla konuşmayı kesmelisin bence, karşındaki adam bunu bilerek geliyor olsa dahi sana saygı duymalı ve hazır olmanı beklemeli yani. Karşındaki insanın sana saygısı yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Bence bunu en güzel evlilikle yaşayabilirsin, dini inancını bilmiyorum ama Müslüman'san zina büyük günahlardan biridir, ayrıca bu potansiyel gibi görüp kadına sadece cinsellik için yaklaşıp işi bitince veya sıkılınca terkeden, kadını cinsellik yaşadı diye aşağılayan zihniyete karşı Allah'ın bize koyduğu en güzel korumadır bu zinadan uzak durma emri. Çünkü maalesefbu konularda en mağdur olanlar kadınlar ve bu tür ilişkilerden istemli veya istemsiz doğan çocuklar oluyor. Aslında senin burada paragraflar yazma sebebin de o kadar haklı ki Allah'ın bu emirlerinin ne kadar gerekli ve değerli olduğunu kanıtlar nitelikte. Evlilik en güzel en helal yoldur, kimse hakkında kötü düşünemez kimse şans olur olmadık lakap takamaz ne karşındaki erkek ne de bir başkası
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle, boşanmış bir erkek olarak yorumlayacağım yazdıklarını. Dediğin gibi fiziksel ihtiyaçlar insanlık hali. Tekrar evlenmek istemiyorsan evlenmeden de yaşarsın kimseyi ilgilendirmez. Ki bence bir ilişkide olmalı da. Ancak bahsettiğin adamda şu durum sıkıntılı, güvenmem için beklemen lazım dediğinde anlayış göstermek yerine trip atıyorsa bu seni manipüle etmek için yaptığı anlamına gelir ve ben bunda iyi niyet aramam. Seviyorsa beklesin. Kaçan bir şey yok. Zaten hiç deneyimlememiş birine göre ne kadar süre uzak duracaksın ki? Sen de istedikten sonra illaki olacak. Ancak aceleye getirmesi olmuyor diye seni darlaması samimi değil. İlişkini gözden geçir derim. Problem cinsellik yaşaman değil hayatındaki kişi.
21 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim yeterince açıklayıcı olmuşsun
Çocuğunu kabul ediyorsa ama unutma hiç kimse kendinden olmayan birini asla kabul etmez hem dulsun sa yanlış anlama ama çakar gecerim havasında kaptırma kendini sarı sayfalarda dul hikayelerine konu olursun adabinla namusunla evlen ya da vazgeç bosnmissin bide tecrubeniz olsun az aq
233 Yorumla
Soran+1 yılbir ihtiyaç istiyorum bende bazen elimde değil şu an yeni ayrıldım evlilik istemiyorum ama sevgilim oldu
Soran+1 yıldiretmeye devam
Soran+1 yılşu an evlilik istemiyorum tatsız bir evlilik geçirdim
Soran+1 yılihtiyacımı nasıl bastırabilirim mst bir yere kadar sevgilimden de hoşlanıyorum
Soran+1 yılsende kendine gel 37 yaşındaki kadın sana olur mu
Soran+1 yılteşekkür ederim çok tatlısın ve içten ♡
Soran+1 yıl37 yaşındaki kadın boşanmış mı
Soran+1 yılya yaş farkı var saçmalama
- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılbu adamin amacı belli seni s1km*k istiyor. cünkü erkeklerin çocuklu ve boşanmış bir kadını sevme ihtimalleri çok düşük. zaten sevseydi seni ve çocuğunun sorumluluğunu üzerine almak isterdi yani seninle evlenmek isterdi. ancak bu adam direk seni cinsellik için kullanacak. eğer zevk yaşamak istiyorum diyosan beğendiğin erkeklerle buluş ama evlilik istiyosan maalesef seni s1k*en erkekler seninle evlenmek istemeyecektir
14 Yorumla
Soran+1 yılneden özellikle eylemi açıkça söylüyorsun itici bir üslup olmuş kaale alamadım o yüzden...
- +1 yıl
ister kaale al ister alma. gerçek bu. 22 yaşında evlenmemiş bakire bir kız olmuş olsaydın emin ol talibin çok olurdu. ancak dulsun ve bir çocuğun var. sana gelecek erkekler cinsellik için gelecek. duygusal boşluğunu kullanıp s1km*ye çalışacaklar. seni gerçekten seven erkek başkası s1km*sin diye seninle evlenmek ister. zaten bu devirde erkekler hiç evlenmemiş kızlara bile cinsellik için geliyo.
Soran+1 yılhaklısın bazı kısımlarda
- +1 yıl
yavrum ben her konuda haklıyım
+1 yılYüzeysel yapmayla bir gün dayanamaz patlarsın bu bır gerçek uzat ıstemıyorum diye bekle de ayrıldım diye herseyı yaşamak zorunda degılız de eğer gerçekten sana değer verıyosa zaten gitmez kaybetmez ama sadece diğer şeyse zaten gıder ne yaparsan yap gider
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam öyle yapıcam zaten gerekirse ayrılırım
- +1 yıl
Bence en doğrusu bu olur senin için netleşir hersey vazgeçmez zaten eğer amacı farklı değilse
+1 yılSen ayrıldığın için koklamak istiyor işte insanların tatlı diline gülen yüzüne aldanma ben biriyle bir şey yaşamak istesem direk kalkıp söylemem zamanla olur karşı taraf ta kendini hazır hissetiği bi zaman olur benim ihtiyacım olduğu için kimseyi sıkıştırmam sende zamana bırak
10 Yorumla
+1 yılİkimizde haklısınız onun sana saygı duyması gerekir. Ama onun yerine kendimi koyduğumda ona da üzülüyorum ben olsam biraz kırılırdım sonuçta daha önce ilişkileri olmuş ve cinsel hayatı olmuş biriyle çıkıyorsun ve seninle yapmayı istemiyor. İkiniz içinde zor bir durum ayrılmak en iyi çözüm gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen senin erkek arkadaşın olsam senden cinsellik ile ilgili bir şey istemezdim yani bazı şeyler zaman seni zorlamazdım hatta hatta öpme vs sana dokunmaz dım bile çünkü seni farklı his duygulara sokmak istemem bu yüzden zamana bırakır dım insanız doğamızda var direk seni bunaltmam seni anlayışla karşılar dım
011 Yorumla
Soran+1 yılevet bu önemli son zamanlarda yüz verdiğim için olabilir
Cevap sahibi+1 yılBu arada sakın paranı vs harcama
.. senin gibi doğal bir kadın çıkmasını isterdim bu yaşa kadar hiç bir kadınla hiç bir şey yaşamadım nedeni duyguları hemen bitirmek olmaz dı
Sen güvenebilcegin bir erkek arıyorsun bu yüzden sende haklısın anlıyorum seni dürüst birisin Allah bağışlasın ☺️ kızını
Cevap sahibi+1 yılYani seni cinsel potansiyel olarak değil de değer bağlamında düşünüyorsun
Soran+1 yılevet hepsi bütün olsun
Cevap sahibi+1 yılHangi şehir
Cevap sahibi+1 yılGerçek düşünceli bir kadın olduğun için sordum
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılNeden cevap yok 😏
Cevap sahibi+1 yılBen güvensiz birimiyim insan gibi bende seni tanımam kötü bir şey mi
Cevap sahibi+1 yılBelki seni anlayan biri olcam cevap Yaz Bir şey yazmam son kez bir şey yaz
Cevap sahibi+1 yılO kadar beklerim yorumunu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
s +1 yılSöylediklerim yanlış anlaşılmasın, boşanmış bir kadınsan bazı erkekler "ne de olsa sevişiriz" niyetiyle yaklaşıyor. Genç yaşta ayrılan arkadaşım bunu çok yaşadı. İstersen sevişirsin orası ayrı da dikkatli ol tabi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni zorluyorsa cinsellik için birliktedir zaten. Dediğin gibi saygı duyması gerek ama evlenip boşandığım için ihtiyaçlarının oda farkında ve seni kullanmaya çalışıyor. Tipinin elinin yüzünün düzgün olması yakışıklı olması karakter sahibi olacağı anlamına gelmez, ki böyle davranıyorsa sapıktır zaten. Tavsiyem ayrılman yönünde ama karar senin
00 YorumlaErkeklerin arasında bir grup erkek var ki dul avcısı diye adlandırılan ve sadece amacı dul kadınlarla birlikte olmak (cinsel anlamda) Karşındaki erkeğin bu gruba girip girmediğini anlaman lazım öncelikle.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok bilmiyorum o kadarını artık ama bekaret kavramı da kalmadı pek sevgililer herşeyi yapıyorlar birlikte ve erkelerin istekleri cinsellik sevgililikte de
Abim sana helal olsun. Yaşına göre çok olgunsun. Böyle düşünmeye devam et. Doğru olan senin yaptığın kim ne derse desin. Daha yaşın genç daha yolun başındasin. İçinden gelemeyen hiçbir şey için taviz verme
04 Yorumla
Soran+1 yılistiyorum aslında ama sonrası için potansiyel görünmek istemiyorum
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hiç zorlama, senin kararına saygı duymuyor açık kapı olarak görüyor ve cinsellik yaşayınca evlilik düşünemeyecek çünkü zaten boşanmışsın diye düşünecek. Böyle bencil insanlarla birlikte olma.
10 YorumlaElemanın amacı sadece seks, alıstırsan belki kurtulman zor olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Bosanmis bir kadina maalesef toplum erkekleri ask besleyerek bakmiyor bakan yok mu elbet var hatta evlenende var ama ekseri az bir grup
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir o yüzden iyi gözlem yapmam lazım
+1 yılSadece cinsellik üzerine istiyor seni. Gerçekten seven hemen öyle cinsellik hakkında konuşmaz. Belli bir süre sonra olur tabi ki
02 Yorumla
Soran+1 yılama belli birşeyler yaşamışım o da biliyor konusu hemen açılır o yüzden
- +1 yıl
Ağırdan sat
Haklisin sana katiliyorum ama evlilik icin acele etme tani oncelikle ama dayanabilirmisinn ihtiyacin icin bilememm
02 Yorumla
Soran+1 yılbelli bi süre dayanırım
Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. köprüyü geçene kadar sonra ulaşılmaz 😂😂 cinsellik yerine sana evlenme teklifi yapiyormu peki sizinki sevgililik yerine dost hayatı
06 Yorumla
Soran+1 yılyani şu an bende evlilik düşünmüyorum bilemedim ya böyle bir sorun var
Soran+1 yıltamam tamam akıllanıcam ben
Soran+1 yılkatılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Sen bekar bir kadınsın ve dilediğin zaman dilediğin erkekle birlikte olabilirsin... Bu kimseyi ilgilendirmez...02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama ilişkimde sadece cinsellik de istemiyorum cinsellik olsun ama ağır basmasın potansiyel değilim onu da görmesini istiyorum
- +1 yıl
Bu ilk ilişkide olmaz... İlk ilişkiye girdiğin erkekle evlenmeyeceksin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılkimseyi sallama hayatını yaşa ruhunu kalbini çalanlada ol eğlen ve yaşa hayat kısa kim ne diyosa desin
02 Yorumla
Soran+1 yılbir yandan böyle düşünüyorum
- +1 yıl
bir yandan değil tek yandan böyle düşün sen kendini bildikten sorna başkasının seni nasıl bildiğinin hiç bi önemi yok :)
+1 yılamacı belli boşandın diye kullanıp atmak istiyor ayrıl
20 Yorumla
+1 yılherkes boşanabilir bunu eksiklik olarak görme, cinselliğe gelince iyi bir cinsellik herkese iyi gelir fazla kasma insani bir durum
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar akıllanmazsınız , cinselliği silah olarak kullandığınız sürece kaybetmeye mahkumsunuz , sen olmazsan başkası olur
00 YorumlaYaşamadığın şeyleri yaşamalısın hayatında biri olmadan keyfini çıkar diğer insanlara bakma onlar hep konuşur
00 YorumlaZaten niyeti belli emin ol kullanıp bırakır sen ona evlilik için yaklaşmaya çalış bakalım napcak
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an erken öyle meraklı da gözükmek istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni gerçekten seven, bir çocuğunla kabul edecek biri ile evlen derim. Sergilediği tavırda sadece seninle yatmak istediği de aşikar.. güncelde belirttiğin gibi yaparsan daha mantıklı ilerlemiş olursun. Mutluluklar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyas 20 uzerı ıse ayrılmıs ol ya da hıc evlenmemıs ol ıster ıkı taraf da
02 Yorumla
Soran+1 yılee yani
- +1 yıl
e olacagı o sen ıstemesende
+1 yılMadem seni istiyor deki ona benmle evlen de cocumun babası olde ozamn dedice bakm hayat ta hersey sexs ten ibert deyildir
00 Yorumla
+1 yılNe kadar birliktesiniz yani konusuyorsunuz yeniyese hic bulasma ama uzun sureliyse normal bnce
00 YorumlaSana şöyle diyim köprüye geçene kadar ayıya dayı derler
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenim düşüncelerinin doğru olduğunu düşünüyorum hani dul oldugun için faydalanmak istiyo gerçekten birseyler hissetseydi zamanı ı beklerdi sabırlı olurdu veya anlayışlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüncellemede olduğu gibi yapman mantıklı. Birini sevdim cinsellik düşünmüyordum seven bekler açıkçası. Eğer yaparsan bizde acaba başkası ile de yaptı mı algısı oluşuyor yaşa kaç kişi gibi
00 Yorumlaerkek arkadaşın kim olursa olsun. sen doğruları söyleyince hepsi içine girmek isteyecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzeyselden kastiniz ne nasıl oluyor biri bana anlatsın yüzeysel derken?
01 Yorumla
Soran+1 yılyani birleşme dışında her şey
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla biriyle yapmak zorunda mısın 24 yaşındayım ben birine ihtiyaç duymuyorum
015 Yorumla- +1 yıl
Sende evlenip boşandın mı
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 yani ne garip cidden ben 24 yaşıma kadar tutmuşsam o da tutsun benim de hormonlarım vardı ama ben gidip de biriyle yapmadım deliler gibi sevdiğim halde kabul etmedim
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 olsun canım ben de aşık olduğum adamla öpüşmek sevismek istiyordum merak da ettim ama gidip yapmadım
Cevap sahibi+1 yılAşk kadar derin bir duygu var mı buna rağmen yapmadım
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 ben de diyorum ki sevdiğim çocuğu kaybetmeyi tercih ettim buna bu daha kötü bir şey
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 iyi de mastürbasyon yapsın tek başına birine ihtiyacı yok ki
Soran+1 yılalışınca o tadı alınca zor oluyor işte sürekli istiyorsun elimde değil bunu az çok o anladı
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 yani sonuçta karar senin ama kullanılmış olacaksın aynı zamanda hastalık riski var günaha giriyorsun adın da çıkabilir sonuçta evli bir kadınsın
Cevap sahibi+1 yılYani evlenmiş boşanmış çocuklu bir kadınsın bence mastürbasyonla idare etmeye çalış
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaç belli boşandın diye seni kolay lokma sanıyo işini görüp geçme peşinde
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki cinsellik birbirine bağlamaz mı
Cevap sahibi+1 yılBağlamaz işini görürse onun için değersiz olursun
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kesinlikle saygı duyulmalı... yoksa cinsellik her xan karsina çıkacaktır ama önemli olan kiminle ne yaşayıp yasamayacagina yine sen karar vereceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanın istiyorsa güvenebileceğin insanlar varsa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılİlişkide cinsellik her iki tarafın istemesiyle olacak bir şey seçilen değil seçen olmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBekar bir adam dul bir kadını cinsellik için sever. Kullandırma kendini
012 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
- +1 yıl
çocuğunu düşün. Evlilik dışı ilişkiye girersem nasıl bakarım yüzüne diye. Günaha girme
Soran+1 yılhahahaha
Soran+1 yılne yani cinsellik için gidip evleniyim mi
Soran+1 yılşu an evlilik düşünmüyorum ama ihtiyacım var
- +1 yıl
Kendi kendine ihtiyacını gider
Soran+1 yılyetmiyor bana
- +1 yıl
adamla yatma işlerin ters gider
- +1 yıl
yaparsan yine tatmin olamayabilirsin herifte erken boşalma varsa pişman olursun
- +1 yıl
kararını verdin mi :)
Soran+1 yılevet cinsellik yok
- +1 yıl
Sevindim şeytana uyma
Kendini kullandırma cocugun var unutma
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuğumla alakası yok bunun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüncelleme mantıklı.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yaşın genç olduğu için libidon tavan hatta taşıyordur. İki cinsiyette de öyle. Sonuçta ihtiyaç güvenilir bir erkek bul çok gizli yap arada. Gerekirse akrabalardan da olur. Hatta akrabaların cins değilse güvenilir olur ve zerre şüphelenmezler. O çocukla da yüzeysel takılırsın test edersin bir yandan.
Soran+1 yılnasıll
- +1 yıl
Ya etrafında güvenilir bir erkek varsa yap arada. Bu lafı daha ziyade bakirelere derim yüzeysel yapın derim. Ama sizlerde de güvemilir erkek şart. Tip vsye fazla takılma güvenilir bir erkek varsa arada sırada yap. Sonuçta ihtiyaç.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin şu an cinselliğe aç olduğunu biliyor ve seni sadece cinsellik için kullanmak istiyor
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer onunla birlikte olursan bu aylar belkide yıllarca devam eder böyle ve senden bıktığında bir kenara atar
Soran+1 yılbundan korkuyorum ama istegim de var nasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılSana şunu söyleyeyim bir kere evet dedin mi bağımlısı olacaksın çünkü bu şehvet hissi yemek ve su gibidir ona karşı koyamayacaksın hiç bir zaman
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen yaza bilirsin bu arada elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım
Cevap sahibi+1 yılYüzeyselde yaşama, bir kaç seferden sonra durduramazsın kendini ve teslim olursun
Soran+1 yılabartma bekarken de yakınlaşma oluyordu sevgililerimle arkadaş değiliz sonuçta ben kendime hakim olurum
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılSen istiyormusun o onemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılSeçim senin tek sen boşanmadın ama bilemedim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüvendiğin kişi ile yaşa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılseks ihtiyaç rahat ol
00 Yorumla
+1 yılneler var neler l zaman evlen
00 Yorumla
+1 yılBu durumda kullanılırsın hep
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek biri misin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sadece cinsellik bunun amacı başka bişey değil
00 Yorumla
+1 yılBence sende onu baya istiyosun
10 YorumlaSeni cinsel obje olarak glruuor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılaynen
03 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
bilmiyorum ki bana dedi kendi yazamamış sana bişeyler diyecekmiş valla ben de anlamadım zaten
+1 yılEvet öyle yap
00 Yorumla
+1 yılKafana göre takıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. İşin zor be
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa kapi açık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha gencecik çiçek gibisin yasa kafana göre
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ♡
Cevap sahibi+1 yılrica ederim iyi mutlu ol da hep
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen mastürbasyona alışmışsın