Görücü usulü evlendim. Henüz ilişkiye girmedik Çok korkuyorum. Anlayışla karşılıyor ama erkek sonuçta bir gün sabrı illa ki taşar herhalde. Özür diledim kızmıyorsun değil mi dedim. Hayır hazır olduğunda yaparız sorun yok dedi sonra da sarıldı bana ama çok suçlu hissediyorum ben. Napabilirim korkumu yenmek için.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYardımcı olalım hanfendi. Psikolojik destek sağlayabilirim. Bir kaç seans sonra eskisinden daha iyi olursunuz. Uzman psikolog ve mental danışma uzmanıyım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbe yapmak istiyorsan onu ses kaydına al, anlat, sonra kendi anlattıklarını dinle, sonra bunu karşı tarafa dinlet. kendin anlatmaya başlarsan illaki karşıdan cevap gelecek, ses kaydını dinletince komple fikrini tek seferde anlar
05 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum diyorum ki tek sorun o yani
Cevap sahibi+1 yıliyi de neden korktuğunu kendine bile seslendirmiyrosun, onu anlat diyorum işte, kelimelere dökünce rahatlarsn
Soran+1 yılCanımın acimasindan ve o pozisyonda karşısında olmaktan
Cevap sahibi+1 yılbana anlatma ya, bir kez laf dinleyin soru soruyorsun yapılacsğı söylüyoruz hala bir şey anlatmaya çalışıyorsun, beni ikna etmeyeceksin kendini ikna etmek için yap, ve bu durumdan kurtul, zaman kaybediyorsn
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılSuçlu hissetme lütfen. İlişkiye zorla girersen onun adı taciz olur zaten. Eşin de anlayışlı davranmış, iyi bir insanmış. Kendini mental olarak hazır hissettiğinde olması gerekiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 haftadır duruyoruz 😔 ya ben mutlu edemiyorum diye giderse...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba yanlış anlmazsan mastürbasyon yapabilir misin onu düşünerek hem rahatlarsın hemde biraz istek gelir çünkü ilişkiye girmediğin için isteğinde olur. Libido artıran şeyler tüket. Film izleyin romantik veya yakınlaşmalı bişey olabilir korku olur siz bilirsiniz yanına otur temas et. En azından öpüşün sevişin sonrası zamanla gelir en azından karı koca ilişkisi olsun korkma. Sende iffetini koruyan kızlar gibisin korktuğuna göre ne güzel ne iyi. Ne kadar ileri gidebildin çok mu korkuyorsun
184 Yorumla
Soran+1 yılGidemedim sevismedik bile hem utanıyorum hem korkuyorum tamam sakin ol git söyle başlat diyorum gene aynıyım. Libidom da yüksek aslında. Ama eşim varken mastürbasyon yapmak olmaz ki o da var
Cevap sahibi+1 yılİçeriğinde yakınlaşma olan bir sahneli film aç yanına yaklaş ellet kendini. Yap o yokken gelince zaten tam orgazm olamadığın için yanman olur onada yedir bişey oda kıvamına gelsin karşılıklı sessiz ışık kapalı ortamda birbirinizi hissedersiniz kendini gevşek tut nasıl olsa görmeyecek ve helalin farz et kendini tutamayacak hale geldin mastürbasyon yapacaksın ona yaptır sen ona yap öpüş elleş koklaş bir süre sevişsen zaten istersin içine almayı sabırlı ol ve bence dediklerimi yap insallah gönlünce olur. Seni hissetsin bir yerlerini değdir sürekli dişiliğini hissetsin. Millet dışarıda zina ediyor oral anal siz ne güzel helal yoldan yavaş yavaş yapın hem eğlencelide kılar.
Soran+1 yılEn azından deneyeceğim tamam. Haklısın evet maalesef ki...
Cevap sahibi+1 yılBak eline dokun önce herhangi bir zaman arada temas et çekim başlasın enerjisini hisset bir arada yan yanayken dibine otur herşeyinle popon poposuna değsin yani. Öpüşme yaşa öncelikle bir tanıyın birbirinizi. Utanman çoksa kardeşim ışık kapalı tv açık vs olsun. Utanmazsan sana yapmasını da iste veya karanlıkta sürtünün. Ve kızlık için endişe etme sulanman iyi olursa acı falan hissetmezsin. Keyfine bak olursada başardığını lütfen yaz bana🙏🏻 sen adım at dokun o erkek zaten devamı gelir ve ona herseyi anlatabilip istemen ne iyi anlayışlı bir eşin var kıymetini bil
Soran+1 yılYavaş yavaş deneyeceğim. Çok sağol desteğin için. Yazarım elbette. Evet o konuda çok şanslıyım çok iyi birine denk geldim 🙃🤭çok şükür
Cevap sahibi+1 yılMaşallah ne güzel ama bakir bakire sürtünmesi ayrı zevkli olur ışıklar kapalı olsun🙃
Soran+1 yılBilmiyorum 🫣🫢. Umarım onu akil edebilirim o an
Cevap sahibi+1 yılEt mutlaka rahat olursun bu gece bişeyler olur mu dersin😃
Soran+1 yılHemen mi 😯😳
Soran+1 yıl2 hafta bekletmissin kızım zaten bende.. Ne hemenmizi
Cevap sahibi+1 yılAdet yaklasmadan olmaya çalış ki bide öyle bekleme. Temas et aynı yatakta değil misiniz rahat giyin hissettir kendini. Kocanla uğraş dur işte işin ne ben olsam uğraşırdım
Soran+1 yılDuşta şu an uğraşacak kocam yok 😅
Cevap sahibi+1 yılSende git yanına ahahaha😂
Soran+1 yılKız öyle pat diye olur mu
Soran+1 yılÇıkar hem şimdi
Cevap sahibi+1 yılYaklaş konuş elin gidiyormus gibi yap bir dokun suratına bak sen utanma az o utansın 😂
Soran+1 yılİnanılmaz cesaret geldi şu an ben gidiyorum her şeye doğaçlama olucak gittim ahan da
Cevap sahibi+1 yılYa normal dokun şakalaş eşin sonuçta
Soran+1 yılBen ne dicem şimdi yanına girerken
Cevap sahibi+1 yılKese atayım mı😂 tuvalet falan varsa gir o bahaneyle ped almaya geldim de içeride ne varsa aklında onu söyle
Cevap sahibi+1 yılNormal odadaysa eğer ne yapıyor mesela ne işle ilgileniyor yanına git bişey ikram et otur dibine dokun
Soran+1 yılGidiyorum nolursa olsun aha da
Cevap sahibi+1 yılYolun açık olsun sakin ol
Cevap sahibi+1 yılDevamı geldi sanırım 🙂
- +1 yıl
Bunu buraya kadar okudum bizde bu yoldan gecicez bende beklmedeyim😂😁
Soran+1 yılGeldi 🙃 sağol ☺️🤭
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne kadar ilerlediniz bari tepkisi nasıl oldu🫣
Soran+1 yılBiraz fazla ilerlemiş olabiliriz 🫣. Şaşırdı ilk bir sonra mutlu oldu. Korktum gene bir ama sakinleştirdi beni 🥹
Cevap sahibi+1 yılAy ne yaptın adama ahhahshs😂 nasıl şaşırdı
Cevap sahibi+1 yılYa ne kadar ileri o kadar iyidir ileriside zamanla gelir
Soran+1 yılDuştayken gittim yanına bi kaldı 1 dk anlamsız baktı noluyoruz diye sonra sırıttı 🫣🤭. İnşallah
Cevap sahibi+1 yılYaklaştın mı sende duş aldın mı yanında yani bu kadar mı yakınlaştın temas olmadı mı ama çok iyi cesaret sana göre utanıyordun bir nevi iyileşmişsin
Soran+1 yılOldu temas. Cesaret vermesi gerekiyormuş birinin 🙃
Cevap sahibi+1 yılDuşta mı oldu çıktıktan sonra mı duşta olduysa baya eğlenceli olmustur su atmak falan aşırı eğlenceli ve mutlu ediyor insanı ne güzel sevindim adına oda memnun olmuştur bence😄 karı koca şakalaşmaları güzeldir ilişkiye renk katar hem yoldaşsınız bundan sonra daha ne günleriniz olacak mutlu olmaya çalış arada böyle gazlar ver kendine cesaret gelsin. Ama umarım o iş olmuştur olduysa daha iyi olmadıysa da temaslara devam et o işte hallolur.😇
Cevap sahibi+1 yılSenden beklemediği bir davranışsa aşırı şaşırmıştır bu arada bence bundan dolayı sevinmiş sırıtmış 😄
Soran+1 yılDuşta temas ettim çıktık beraber öyle 🙃. umarım oluruz... oldu evet ☺️🙃
Soran+1 yılBeklemiyordu zaten belli ki ağzı açık kaldı
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girdiniz yani🙃
İyi olmuş ne diyelim hem heyecanlı unutulmaz bir anı kaldı diyelim😊
Soran+1 yılHımhım 🫣😊
Cevap sahibi+1 yılYani girdiğinde peki o cesaretin devamını sen mi getirdin omu
Cevap sahibi+1 yılKalkalmamışsındır insallah öyle çekim olmuştur illaki ya
Soran+1 yılO getirdi şş tamam sakin ol diye sakinleşmemi sağlamaya çalıştı. Oldu evet tuhaf hissettim
Cevap sahibi+1 yılİlk defa öyle gördün demi değişiktir tabi heyecanı farklı oluyor ne güzel anlayışlı bir eşin var ve bu hareketin onuda mutlu etmiştir
Cevap sahibi+1 yılDuşta yakınlaşmak rahatlatmıştırda su negatif enerjiyi atıyor ya
Soran+1 yılYari çıplak görürüm o çekinmez benden ben degisigim biraz. Evet şükür öyle. Yani gibi gibi
Cevap sahibi+1 yılYa erkekte olmaz o zaten ama sen kız olduğun ve terbiyeli olduğun ahlakındandır o utanma ve emin ol onun daha çok hoşuna gider böyle temiz birisi olman. Bide bakireliği görmüş hissetmişse ayrı bağlanan tipler de oluyor aideyet hissi vs bana özel gibisinden iyi güzel şeyler bunlar şöyle düşün mastürbasyon yapmana gerek kalmadı eşinle yapabilirsin artık rahat ol. Olduğun gibi de davran ama arada şaşırt oda seni şaşırtır umarım gönlünce olur
Soran+1 yılEvet çok şükür. İnşallah sağol ☺️
Cevap sahibi+1 yılPeki bişey soracağım özel ama sende de kanama fazla oldu mu bazılarında olmuyormuş. Ve korktuğun kadar acı vermedi değil mi can acısı zannedilği kadar değilmiş bunu da anlamış oldun büyük ihtimalle
Soran+1 yılOldu ama az oldu. Korktuğum kadar değildi cidden.
Cevap sahibi+1 yılOnun surat ifadesi nasıldı o an
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce tanışmışlığınız var mıydı iyice tanıyıp mı evlendiniz yoksa daha çok aile ağırlıklı mı görüşmüştünüz. O zaman biraz zevk almıssındır eşinden yoksa geliyor bir kaç damla falan yinede korkmussun ki gelmiş kasmış olmalısın kendini
Soran+1 yıl😦😳🙈 böyle gibi. Aile ağırlıklı. Birazcık evet
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle onun şeyine gelmiştir kan😂 yani ilk ilişkisiyse ve ilk defa bir kızla yani kızlık zarı bozulmamış kız ile ilişkiye girdiyse farkındalığı oluyor bence ondan sonra biraz daha samimiyet artmıştır😊 kültürel anlamda mı aileler yoksa dini açıdan mı görücü usulü istediniz. Bence inanılmaz duygular acaba içinden neler geçirdi. Güzel hoş şeyler her gence nasip olur umarım. Genç yaşta evlenmekte çok iyi bu arada. Çocuk düşünüyor musunuz peki hemen
Soran+1 yılEvet ilki benim. Benimde ilkim o. Yani her ikiside biraz. Bilmiyorum ama çok mutlu oldu. İnşallah. Henüz hayır daha yeniyiz
Cevap sahibi+1 yılSenin korunma yöntemin nedir peki dikkat etmelisin ya özellikle ilk bikaç ay kalınmamalı senelerin birikiminizi atın😂
Soran+1 yılHap? Zararlı mıdır?
Cevap sahibi+1 yılDoğum kontrol kullanma progestan sor bir doktora onu kullanabilirsin veya kondom geri çekilme. Yumurtlama döneminde özellikle korun zevk suyunda dahi sperm hücreleri bulunuyormuş çünkü. Zararlı mı dersen eğer ben düzenli olmak için kullanmıyorum tabi ki zararlı onun yerine doğal hormon alıyorum hem gebeliğe de hazırlıyor. Erkeklerde yöntem var mı bilmiyorum ama spiralde taktırabilirsin. Bu arada nerelisiniz bölge olarak çok minnoş geldi bu devirde temiz insanlar tanımak
Soran+1 yılBen biraz araştırayım. İlklerim olduğu için pek anlamıyorum böyle şeylerden ama bakacağım. Sağol gene. Doğu kesimindeyiz
Cevap sahibi+1 yılAranızda yaş farkı var mı aynı yaşlarda mısınız çok sordum ama gerçekten böyle kesimde anlayışlı eşin olması çok iyi bişey çok şanslısın allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin inşallah
Soran+1 yılAmin inşallah. 4 yaş var aramızda ☺️
Cevap sahibi+1 yılİdeal olanı her şey gönlünce olsun iyi akşamlar size🌸
Soran+1 yılEvet.. inşallah Allah razı olsun sizden. İyi akşamlar size de ☺️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim😇 dediklerimi yap yinede her zaman her daim. İlişkiyide ilk günleriniz yapın yani yapabildikçe sende isteğini belli et. İlişkiye girdik diye bırakma açılmışken doymaya bakın inşallah. Eşinle hiç konuştunuz mu o geceye dair teşekkür falan etti mi veya bakış açısı değişti mi sana karşı. Heyacan cesaret her zaman olsun ilişki tazeliğini korur böylelikle bu şekilde devam edebilmeniz dileğiyle.
Soran+1 yılDeneyeceğim. Konuşmadık ama çok daha koruyucu tavırla yaklaşıyor artık sahiplenici daha fazla. Ve daha mutlu 😄. İnşallah
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ikiniz dışında dışardan birini sohbetinize müdahale ettirme bunun için tartışma. Aranızdaki muhabbete ılımlı yaklaş. O ona ait olduğun için ve gördüğüde için sahiplenir tabi ki çünkü tam anlamıyla karı koca oldunuz ve sen onun kadını oldun. Bizahmet sana karşı sahiplenici olsun. Hergün yapar mısın artık peki ikinizdede o istek var mı😄
Cevap sahibi+1 yılYa benim bunu demem ben çok gördüm dışarıyı eve taşıyıp ilişkisini bozan insanlar mutlaka dışarda olduğunuz gibi olmayan ikiniz başbaşayken farkındalığınız olsun. Mutlu olmak güzeldir
Soran+1 yılBilemiyorum bende var ama onda da var gibi çünkü gözüktüğü kadar uslu değilmiş 🤭. Yok 3. Kişileri sokmayız biz
Cevap sahibi+1 yılÇok efendi biri mi görünüyordu dışardan hani derler ya muhafazakarların içinden fena çıkıyor o hesap çıktı seninkide sanırım 🙃
Soran+1 yılEvet evet tam olarak öyle 🤣
Cevap sahibi+1 yılGünde kaç kere oluyor peki sen adetliylen ne yapacak bu adam. Mesela ben oral yapmaz diye düşünürdüm yapıyor🙃 5 kere falan normal günde evliler için ama balayı bittiyse iş güç geceleri yapılır sadece
Soran+1 yılBalayına çıkamadık maalesef. Oral yapmadı henüz ama bilmiyorum yapar mı
Cevap sahibi+1 yılKız öpmedi mi hiç ahaha ister misin peki sen ona yap şaşırsın dicemde boş ver ilk o yapsın. Şey yap yanın oturduğunda elini şeyine koy onun elini senin içine zaten merak edip tadına bakıyorlar 😃 devamı gelir
Soran+1 yılUtanırım kız
Cevap sahibi+1 yılSende al istekli ol boş ver eşin değil mi. Sen ona dokun o sana🤭
Soran+1 yıl🤣🤣 kaynana gibisin ya hadi dercesine
Cevap sahibi+1 yılBattı balık yan gider zevkine bak gitsin bekarken her yerden laf yersin korkarsın utanırsın evlisin herşeyi yap valla
Soran+1 yılSen evli miydin
Cevap sahibi+1 yılEvet nasıl taktik verebilirim? yoksa😂
Soran+1 yılYaşıtlarımızın çoğu hala okuyor ondan sordum
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama okuyan kızların çoğu bakire değil ve arkadan veren çok vermeseler bile elletiyorlar illaki yalatıyorlar lise ortaokulda bile gördüm yani nesil iyi değil evlenerek imanını kurtarmıs olursun
Cevap sahibi+1 yılErkekleride temiz değil tek kızlar değil
Soran+1 yılBiliyorum maalesef ki...
Cevap sahibi+1 yılboş ver işte ilklerini kocanla yaşa ne mutlu sana
Soran+1 yıl😇 şükürler olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende görücü usulü evlendim 4 gün oldu ama hala bişey yaşamadık çok utanıyorum ve korkuyorum soruyu soran kardeşim son durumun ne bana da yardımcı olurmusnuz... ☹️
00 YorumlaAh Türkiye gerçekleri
05 Yorumla
Soran+1 yıl🥺 Türkiye değil sorun benim
Soran+1 yılBen öyle çevremde erkek barındıran biri değilim. İşimde oldu öğretmenim. Sen bulamayacaksın biz bulalım dediler. Bende kabul ettim işte
Soran+1 yılYok beğendik sonuçta kalbi de temiz ama utanıyorum işte
Bi psikologla görüşebilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılPsikolog napsın bana
Soran+1 yıl😢
Soran+1 yılAyrıldı mı eşi
Soran+1 yıl🥺🥺 hayır ya of
Cinsellik konusunda 503 cevap paylaştı. Yazlık adama korkutan şey nedir seni
09 Yorumla
Soran+1 yılAcı olacak olması ve öylece karşısında durmak
Soran+1 yılSevişme de yok utanıyorum yanında öyle durmaktan
Soran+1 yılOlmadı 2 haftalık evliyiz zaten
Soran+1 yılYapardım
Soran+1 yılBurdan yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafanda yenmen gerek neden korkuyorsun
013 Yorumla
Soran+1 yılAcı olacak olmasından bir de utanıyorum kiyafetsiz durmaya yanında
Cevap sahibi+1 yılNe kadar oldu evleneli
Soran+1 yıl2 hafta
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni
Cevap sahibi+1 yılOna ısın değer ger olur
Soran+1 yılNapayım? Anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSaygı göster ilk kemdini ona ait hisset
Soran+1 yılAma değilim henüz
Cevap sahibi+1 yılHis olarak hisset kafamda
Soran+1 yılHissettim tamam sorna?
Cevap sahibi+1 yılSonra ilişkiye kendini hazırla
Soran+1 yılAma nasil
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyım istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKılıç sokmayacak sakin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir korkuyorum utanıyorum da
Cevap sahibi+1 yılYaşıtların grup yapıyor
Soran+1 yılBen onlar değilim
Cevap sahibi+1 yılBirden köklerse rahim patlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYavaş yavaş girin her gün bir adım ileri taşıyarak
00 YorumlaSorun nedir?
013 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum işte
Soran+1 yılUtanma da var
Soran+1 yılO sarılıyor tabi bende ister istemez ama ötesi yok.
Soran+1 yılYapamıyorum
Soran+1 yılKendimi sevdirmek için napabilirim peki sizce
+1 yılBu ne ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNe ne
+1 yılNe kadar olduki evleneli
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta
- +1 yıl
Çok uzatma derim yani zamanla soğuma olur
Soran+1 yılO hazır olduğunda diyor. Üzerime gelmiyor ama suçlu hissediyorum
Cinsellik konusunda 663 cevap paylaştı. İşiniz zor
017 Yorumla
Soran+1 yılGider mi benden
Soran+1 yılOlur. Zina mı yapalım? Yapmadım hayır. mastürbasyon yaptım
Soran+1 yılO varken bunu yapmak çok absürt olur
Soran+1 yılUtanıyorum diyorum oral diyorsun
Soran+1 yılHayır uyuyoruz
Soran+1 yılHissetmez mi birden uyanırsa görürüm günümü
Soran+1 yılSes çıkarırım illa ki ve hos olmaz
Soran+1 yılNe diyorsun ya pis terbiyesiz
+1 yılVajinismus musun
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Rahatla ön sevişme yapın
Soran+1 yılYanında duramıyorum kiyafetsiz
- +1 yıl
O çıkaracak işte
Soran+1 yılHuzursuz hissediyorum öyle de
- +1 yıl
Seni aldatır diyim
Soran+1 yılHayır ya öyle bir ailede büyümedi o.
+1 yılUmarım bir gün
00 YorumlaKendini buna hazirla
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor utanıyorum çok bir de
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılBunu istiyorum zaten
Soran+1 yılBurdan yaz kardeşim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmckle
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz