Sevgilim hala anal istiyor mudur?

Şimdi bizim güzel bi ilişkimiz var. Sevgilim benden 2-3 hafta kadar önce anal isteyebileceğini ima etmişti ama bana normal gelmediği için biraz fazla tepki gösterdim.. o da çok üzüldü çok sevdiğini söyledi beni, bir daha açmam konuyu dedi. buraya kadar sorun yok:) tabii daha sonrasında ben çok git-gel yaşadım acaba nasıldır, acaba ilerde ister mi, acaba çokmu tepki verdim diye.. neyse, bugun beraberdik. bi ara tek kalma fırsatımız oldu yakınlaştık, öpüştük falan derken..hem vajinadan hemde arkadan dokunmaya başladı..sonrada, arkadan dokununca ne hissettin diye sordu.. tabii utandım bişey diyemedim o da üstüme gelmedi utandığımı anlayınca gülümsedi :) şimdi merak ettiğim, ağzımı mı yokladı sizce, hala anal istiyormudur.. bu hareketinin bi anlamı varmıdır ki? yoksa kuruntu mu yaptım ben :) şimdiden teşekkürler..
Güncellemeler
+1 yıl
hani en sonda yazdım ya, sordu ne hissettin diye. şunuda ekliyim ki, bu çocuk normalde bu konularda çekingendir ben daha rahatımdır mesela.. hatta benle konuşmuyosun hiç bunları böyle olmaz ki dediğimi bilirim. bunuda göz önünde bulundurun yorum yaparken..
Güncellemeler
+1 yıl
bugün, dün seni hissetmek çok güzeldi falan diye konu açtı.. ama konuyu anala getirmedi:) bakalım ne kadar gidecek böyle.
Güncellemeler
+1 yıl
bi kaç gün önce, kitapcı geziyorduk.. arkadan yaklaştı yine..ereksiyon olmuştu biraz. sarıldı arkadan ben kitaplara bakarken hafif bastırdı beni kendisine..öyle anladım sertleştiğini sonra döndüm önüme yani ona doğru yine bastırmaya devam etti gülümsedi.. bi anlasam naptığını ne istediğini keşke..
Sevgilim hala anal istiyor mudur?