çocuk istiyor ve onun için çokda zevkli bir şey, kadın için belki korkutucu belki kötü belki ilk başta acıtıcı ama eğer erkeğin seni iyi hazırlarsa ve sende kafanda uygun görürsen sonrasonda emn ol çok zevk alacağınız bir olay, 2 durum var 1.acı oayı gazrlamak yani ön sevişme isteme arzu ve grekli şekilde yağlama acımaması için 2.dinen düşünme gerçi buda bir tabu gibi sanki herkes diyor haramdı maramdı ama kimsede çıkıp şurda bunun haram olduğu var demiyor yada ben duymadım :) neyse daha önce kız arkadaşımla denemiş ve başarılı olmuş birisi olarak mükemmel diyebilirim ancak dediğim gibi özel bir an olmalı arzulamalısın istemelisin ve gerekli yağlama işlemlerini yapıp öncelikle alıştırmalısınız yoksa yandı keten helvam olursunuzki oda o zevkli anın bitmesi demek olur... dahada detayını istersen mesaj ücretsiz olarak :)) şaka tabiki yardımıc olurum saygılar... dost...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerşeyden önce şunu unutma, sevgilin veya eşin istiyor veya üzülüyor diye kendi istemediğin birşeyi yaparsan bir daha asla kendin olamayacaksın...
Kendi bedeninden, duygularından, isteklerinden kimseye taviz de vermemelisin, yaşadıklarınla ilgili hesap da vermemelisin...
Burada seni gaza getirip, her türlü fanteziyi çok zevkli, çok eğlenceli gibi gösterebilirim, ancak bir süre sonra kendinden de erkeklerden de cinsellikten de nefret edebilirsin.
Sen istemediğin halde sırf sevgilin/eşin istiyor diye yaptığın herşey manevi olarak canını yakacaktır, kendini aşağılanmış ve kötü hissedeceksin... Bu kişi birgün hayatından çıkarsa, yaptıklarından pişman olamadan yaşayacaksan, dilediğin herşeyi yapmanın taraftarıyım.
Ama kararsızsan kimsenin kararlarını etkilemesine izin verme...33 Yorumla
Soran+1 yılçok ama çok teşekkürler, çok güzel bi cevap oldu bu. açıkcası hiç yaşamadığım bişey, nasıl hissederim bilmiyorum. sevgilime gelince de daha önce aramız açıldı bu konudan dolayı, dünki hareketi kafamı çok karıştırdı hani anlam veremiyorum..zamana bıraktım şimdilik, yapabileceğim başka bişey yok sanırım
- +1 yıl
Canım benim, bunu her erkek sevgilisinden isteyebilir, istemek başka... Ama sen istemiyor ve bunu sırf o üzülecek diye yaparsan psikolojin bozulabilir sonradan...
Burdan herşeyi açık açık yazamam pek mümkün olmuyor, arzu edersen mesaj at sana biraz daha açık anlatayım...
Soran+1 yıltamam:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi de iyilikle yola getirmeye çalışıyor seni.zevk alır da kendi ister diye.sen de evet zevk alıyorum diyeceksin de olacak.anal yap yani bir şey diyemem tabi osuruklunun teki olmak istemiyorsan.sana canım ayda yılda bir yapıcaz ondam bir şey olmaz diyecek kesin .seni kekliyor erkekler dikkak et. bir de anal bağımlılık yapıyormuş,alışırsan bırakamazsın .yapma bence daha katı ol hatta .çook isterse de ayrıl .o ne be anal anal diye tutturuyor,bi travestiye gitsin o zamn .
220 Yorumla
Soran+1 yıltutturmuyor anal diye.. okumadın sanırım yazdığımı. aksine bi daha konuyu açmam demişti. ama bugun öyle bi hareket yaptı. sadece sordu nasıldı diye.. benimde kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yılıyyy iğreniyorum böylelerinden ..
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılokudum hepsini.ee peki istemiyorsa niye dokunuyor.direk söylemiyor ama sana ima ediyor .ağzından çıkmıyor o laf çünkü sen çok kızmışsın.laf söyleyemeyince sana o da bu yolu denemiş.sen ne tepki verirsen ona göre hareket eder.
Soran+1 yılsanırım öyle :S bende utandım bişey diyemedim ama..hani ne olumlu ne olumsuz yaklaştım.. ne düşünmüştür bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsen karşı çık hep,dokunuca hiç zevk almıyormuş gibi yap o da soğur.dokunma de mesela .bin kere fazla kızmadan hayır hoşlanmıyorum dersen soğur.yine devam ederse bu tür davranışları sen bilirisn
Soran+1 yılevet olabilir.. ya peki çok merak ediyorsa içinde kalırsa :S düşünmekten delircem
Cevap sahibi+1 yılzaten içinde tuttuğu için öyle ya :)merak ediyor .
Soran+1 yıldoğru canım, sağol
Cevap sahibi+1 yılama o merak ediyor diye sen acı mı çekeceksin.kendinden başkası için fedakarlık mı edeceksin .yarın bi gün kıçın tutmayınca Allah lanetleyince seni o mu kurtaracak.bunları da düşün.o istiyor diye sakın yapma içinden geliyorsa yap.o istedi diye yaparsan yarın bir gün önünü de ister o zaman da merak ediyor diye verecek misin?
Soran+1 yılfedakarlık yapıcam demedim ki canım.. bişeye kararda vermedim. sonuçta hiç bilmediğim bişey korkuyorum, merak ediyorum vs.
Cevap sahibi+1 yılminyonsan ve o da bilmiyorsa zor oluyormuş .hatta yırtma ihtimali var .kendin bilirsin ,senin kararın .önemli değil bu arada iyi gecelr
Soran+1 yılminyonum evet.. :/ sağol tekrar, sanada iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılsen google dan sağlık sitelerinden zararlarını araştır ,kendin daha güzel anlarsın.kadın zevk alır mı diye araştır ama milletin yorumunu okuma çünkü çoğunu erkekler yazıyor.sağlık sitelerine güven .
Soran+1 yılilk ima ettiğinde araştırmıştım zaten.. hatta baya baktım hani. türk, yabancı her türlü siteye.. işte çok nadir yapılırsa kaygan olursa sorun olmaz deniyordu ama bazı yerlerde de çok acı verir, terstir vs. deniyordu. herkes kafasına göre bişey yazıyor
Cevap sahibi+1 yılneticede parmağını sokunca anlarsın ama zevk alyor musun diiye.ben sokmuştum bi kere valla tuvaletim geldi.hiç zevk almıyorum dokunuca bile.küçük kadınların şeyine sokulduğunda ama acı veriyormuş,dar olduğu için.belki de o yüzden yabancı kadınlar yapabiliyor.onlar daha kabalar.
Soran+1 yılolabilir canım..aslında parmagını içine de sokmadı. dokundu sadece bastırdı biraz falan o kadar. of o kadar tartıştık bu konu yüzünden nasıl açabilir bu şekilde tekrar aynı konuyu aklım almıyor :S
Cevap sahibi+1 yılneyse şimdilik unutmuş gibi yap ,bir daha yaparsa ters ters bak ve tamamiyle sevişmeyi bırak ve konuş.yani bir dahaki duruma göre hareket et.yine de çok takılma ,
Soran+1 yıltamam canım çoook çook teşekkür ederim:)
Cevap sahibi+1 yılönemli değil:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
evet hala istiyor senin içinde farklılık olur bazı kadınların hoşuna gider başaltaçak kadar zevk olmasada ona yakın haz verdiğini okumuştum ama yaparsa prezarvatif kullandırmayı unutma yoksa oradan sonra öne gecerse arkadaki bakteriler vajinaya girer sonuç rahim iltahabı ,rahim kanseri...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşöyle bi yazılan yorumları okudum da kim ne yazmışsa ona göre çekmişsin kendini , yani rüzgar ne tarafa eserse oraya gitmişsin .. iyisimi sen araştır oku öğren sonra canın ne yapmak istiyorsa onu yap ama sırf arkadaşın istiyor diyede yapma ki zaten öylede bi halin yok anladığım kadarıyla .. sende meraklar içerisindesin :) çok çok canın isterse denersin baktın oluyor yaparsın , yok olmuyorsa istemezsin bu kadar basit ..
02 Yorumla
Soran+1 yılbi yere çekildiğim yok, sadece farklı bakış açılarına değer veriyorum.. çok teşekkür ederim:)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim .. mutluluklar :)
evet parmaklamış analını istiyor sende onun analını parmakla ve iste :)
118 Yorumla
Soran+1 yılben onu nasıl isteyebilirim:)
Soran+1 yıloral oluyor zaten.
Soran+1 yıloralda sorunum yokta, anala sıcak bakamıyorum işte :S
Soran+1 yılevlenene kadar dokunmam diyor benimde işime geliyor :) bacak arası hiç düşünmemiştim :D çok yaratıcı
Soran+1 yılpeki sağol=)
Soran+1 yılçooook teşekkür ederim o zaman, aklımda bulundurcam:)
Soran+1 yılhani bu sorunumu çözemedim ki. hani çok fena tartıştığımız bir konuydu bu. çok üzüldü işe gittiğinde ertesi gün revirde falan kaldı uzun süre..benden milyon kere özür diledi. ben bilmiyordum bu kadar kadınların canının acıdığının yanlış olduğunun falan dedi.. ama bugunki hareketi çok kafa karıştırıcı... sanırım içinde ukte kaldı, söyleyemiyorda bana bişey.. :S
Soran+1 yılevlenmek sonrası vs. umrumda değil. şu anı anlayabilsem :D
Soran+1 yılvaktin varmı? ben sana bu konuyl ilgili olan bitenleri uzunca anlatsam bana öyle yorumlasan olurmu
güncellemen için ! hadi bakalım hayırlısı, senden işaret bekliyor o işaret gelene kadar böyle gidecek belliki seni kaybetmekten korkuyor...
019 Yorumla
Soran+1 yılo kadar tepki verdim açamam bi daha konuyu.. :) bakalım hayırlısı:)
Soran+1 yılnasıl yani?
- +1 yıl
o sordu ben anlattım, ben sustum sonra yine bizde konuştuk ben yine sustum o istedi ben yine sustum o istemem dedi kötüymüş dedi, ben yine sustum sonunda istemiyormusun dedi ben yine sustum, ve o istedi ve istiyor ben susmanın bazen altın kadar değerli olduğunu öğrendim, ben istiyormuyum şimdilik hayır susuyormuyum şimdilik evet ...
Soran+1 yıloral yapıyoruz sadece.. :S
Soran+1 yılyetiyorum. harikasın şöylesin böylesin milyon yorum yapıyor.
Soran+1 yıliyide cidden iyiyim.. milyon oral videosu izledim sırf sevgilime en iyisini yapıyım diye.. hiç benden farklı daha üstün bişey yapanı görmedim.
Soran+1 yılsorun tamamen içime girmek istemesi başka bişey olduğunu sanmıyorum..
Soran+1 yılişte bunu demek istiyorum, öyle sanırım :S
Soran+1 yıltamam :) akşam yazsam olurmu ama şu an çıkmam lazım
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
kesnlkle istyorrrrrrrrrrrrr anlamcak ne varkı erkeklern yuzde 80 i anal denemek ıster
31 Yorumla- +1 yıl
kesınlıkle
+1 yılbirkere istediyse alıncaya kadar aklının köşesinde duracaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılister ister, derler derlere döndü sanki ya neyse iyi geceler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistiyor bence, birkez dene belki birdaha istemez şahsen ben gerek duymam mesela anal a
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu gün o parkta etmedikleri kalmayanlar sizmiydiniz kımse yok sandınız demi her şeyi gördük :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemizliğe dikkat et bence.. suyla temizlendiğini görmüştüm.
049 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaparsan eğer ne hissettiğini yazabilirsin buraya :)
Soran+1 yılyaparsam yazarım, ama zor
Cevap sahibi+1 yıltamam :) kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılhmm ne zamandır çıkıyosunuz?
Soran+1 yıl5 ay olacak..
Cevap sahibi+1 yılNerelisin?
Soran+1 yılizmir, noldu ki:)
Cevap sahibi+1 yılmerak işte olayın kahramanın hangi şehirde olduğunu merak ettim :)
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılAslında benim de merakım var anala :) Ama benim de çekincelerim var. :)
Soran+1 yılne gibi?
Cevap sahibi+1 yılAnüs mikroplu olduğu için penisin mikrop kapma ihtimali varmış. :)
Soran+1 yılevet, ondan prezervatif kullanın diyorlar zaten..
Cevap sahibi+1 yılprezervatifle zevkli olur mu acaba? internette araştırmıştım küçük bir hortumu anüse sokup su veriyorlardı :) sen ne düşünüyosun bu konuda :)
Soran+1 yılhortumu bilmiyorum da, içinin temizlendiğini biliyorum suyla. yoksa ilişki sonrası kahve kahve şeyler çıkar herhalde içinden:) iğrenç olur
Cevap sahibi+1 yılişte o suyu hortumla basınçlı olarak veriyorlar içi dolunca bayan boşaltıyor. bi kaç sefer tekrarlanıyor ve temizleniyor :) evet o kahverengi ihtimali de var, onu da duymuştum penisi çıkarınca ucunun tamamen kahverengi olduğunu katı olarak :)
Soran+1 yılıyy iğrenç işte. o yüzden yapılcaksa da kesinlikle suyla temizlenmeli ve prezervatif olmalı sanırım :S
Cevap sahibi+1 yılprezervatif en akılcı duruyor :) şimdi video araştırıyorum bulursam gönderirim :)
Cevap sahibi+1 yılbuldum kısa bişey ama youtube yüklesem kabul eder miki?
Cevap sahibi+1 yılorda mısın?
Soran+1 yılbilmiyorum ki dene bi, evet buradayım
Cevap sahibi+1 yıl32. saniyede :)
Soran+1 yılilginçmiş, işiyor gibi sanki :D
Cevap sahibi+1 yılevet aynen öyle :D ama fazla basınçlı vermemek lazım acıtır sonra :D
Cevap sahibi+1 yılbi önerim daha olacak sana :)
Soran+1 yılneymiş o ? =)
Cevap sahibi+1 yılkendi kendine deneyebilirsin ilk önce :)
Soran+1 yılparmakla mı?
Cevap sahibi+1 yılhayır o ebatlara uygun başka birşeyle o zaman kanaat getirirsin yapıp yapmayacağına :)
Soran+1 yılaklıma başka bişey gelmiyor :D
Cevap sahibi+1 yılbenim geliyor salatalık :)
Cevap sahibi+1 yılselam nasılsın? nerelerdesin?
Soran+1 yıliyiyim.. buralardayım:) sen? nasılsın?
Cevap sahibi+1 yılbende iyiyim şükür :) sınavlarla başım dertte :) ne alemlerdesin hangi sorularda, hangi cevaplardasın? :)
Soran+1 yılkolay gelsin:) sevgili aşk ilişkileri out, okul kariyer işleri in :D
Cevap sahibi+1 yıltebrik ederim :) senin sınavlar ne durumda? bitirdin mi finalleri? var mı zayıf? :D Ard arda sorular, soru içinde :) murathansoruyor gibi oldum :D
Cevap sahibi+1 yılşişşş napıyosun? arada bir aklıma geliyosun yazıyorum :)
Soran+1 yıl:D iyidir sen napıyosun
Cevap sahibi+1 yılben de iyiyim şükür yorum arkadaşım :D ne yaptın vizeleri :)
Soran+1 yıl:D devam ediyor sen naptın
Cevap sahibi+1 yılaynen devam işte :) ismini bağışlar mısın :)
Soran+1 yılolmaz:)
Cevap sahibi+1 yılyaaaaa ama :(
Soran+1 yıl:))))
Cevap sahibi+1 yıladını gizem mi koysam :)
Soran+1 yılsen bilirsin:)
Cevap sahibi+1 yılGizemcim naber, nasılsın? :)
Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. ağzını yoklamış evet nasıl hissettiğini sorarak.
010 Yorumla
Soran+1 yılbanada öyle geldi ama garip olan, bi daha o konuyu asla açmam seni üzmek istemedim falan demesiydi..hani kesin konuşmuştu :S
Soran+1 yılpeki açık açık isteyene kadar oralı olmıyım mı.. kapatayım mı bu konuyu tamamen
- +1 yıl
buna sen karar vermelisin. nasıl bir politika izleyeceğin senin kararındır, çünkü en nihayetinde senin ilişkin. ama bugünkü arkadan dokunmasına ters yada sert bir tepki vermediysen o dokunuşun ve akabinde hoşuna gidip gitmediğini öğrenmek istemesi büyük ihtimalle tekrarlanacaktır.
Soran+1 yılhayır hiç bi tepki vermedim.. ikimizde birbirimize dokunurken öpmeye devam ettim o sırada. hani ne elini çek dedim ne bişey, o devam etti. bencede tekrar sorar, o zaman açmamak lazım konuyu. şimdi durduk yere konuyu açsam garip olur, çok istiyorsa o açsın. o zaman iyisiyle kötüsüyle herşeyi konşuruz. demi? :)
Soran+1 yılsözlü açamaz bence o tepkimden sonrada yine böyle bişeyler yapabilir
Soran+1 yılteşekkürler :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyanii istiyorki oraya dokunmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah yandın kızım bu adam analcı:(
24 Yorumla
Soran+1 yılzorlayan, üzen bir tip değil ama
Cevap sahibi+1 yılama kadının cinsel organı vajinadır ben hakaret gibi goruyorum analı
Soran+1 yılişte bende o yüzden normal gelmediği için tepki vermiştim zaten.. o da pişman oldu bi daha açmam konuyu demişti.. ama bu hareketi kafamı karıştırdı..
- +1 yıl
kesınlıkle
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle hala istiyor .. emin ol ..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhalen anal istiyor evet :)
18 Yorumla
Soran+1 yılnasıl davranıyım peki? o açana kadar açmıyım mı konuyu? nasıl davrancağımı şaşırdım bu konuda
Cevap sahibi+1 yılo hareketleri yapınca tersle istemiyorum bidaha yapma de
Soran+1 yıldaha önce çok fena azarladım işte konuyu açınca..bi dahada bu konu yüzünden azarlamak istemiyorum. sırf bu konu yüzünden çok kötü oldu çok pişman olmuştu çünkü. ama bugunki hareketi kafa karıştırıcı
Cevap sahibi+1 yılbugünkü hareketiyle halen istediğini alenen belirtmiş
Soran+1 yılama biz çok kötü 1-2 gün geçirdik bu konu yüzünden nasıl tekrar açabilir bi şekilde de olsa, aklım almıyor
Cevap sahibi+1 yılona birşey dememişin zaten şu an tepki vermen yersiz bunu tekrarlayacaktır bişe demedin diye ozaman terslersin yapmaz birdha
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim yorumun için:)
Cevap sahibi+1 yılne dmek herzaman :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılazı yüzü boka bulaşasıcalar neg*tsevdası imiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistiyordur ama söyleyemiyordur belki
00 Yorumla
+1 yılAnal candır :P :P
10 Yorumlaevet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl hissetmiştin?
08 Yorumla
Soran+1 yılvajinadan dokunması daha etkili tabii, orası çok etkili bi yer değil
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum çoğu bayan bundan bahsediyor zaten.. Var mı niyetin senin? Hijyen çok önemli bu konuda.
Soran+1 yılgeçen sefer baya sorun yaşayınca bu konudan dolayı, baya araştırmıştım. yani hem merak ettim hem korktum diyeyim.. sevgilim konuyu dün bi şekilde açtı, açmasa aklıma gelmezdi bunuda biliyorum. o açana kadar konuyu bi daha açmıyıcam sana ama açarsada nasıl yaklaşıym bilmiyorum, kafam karışık
Cevap sahibi+1 yılyapmaman da fayda var bence...
Soran+1 yılzararı daha çok bana faydasından tabii biliyorum
Cevap sahibi+1 yılyine de sen bilirsin, yapmaya karar verirseniz dikkat edin, kayganlaştırıcısız yapmayın kesinlikle zarar görürsün. Krem en kolay ulaşılabilen kayganlaştırıcı.
Soran+1 yılöyleymiş evet..çok sağol:)
Cevap sahibi+1 yılsen de sağol :) dikkatli ol :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat