Dün gece ailemle kavga edip sevgilimle kaldım yerimi buldular sevgilimle ciddi düşündüğümüzü saniyordum o aileme bakire degil ben istemiyorum dedi ailem öğrendi sevgilim beni ortada birakti beni uzaga yolluycaklar cok kötüyüm :(( napicam ben simdi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılister avukata git ister savcı ister rapor al ister test ettir. seninle evlenmek zorunda mı? sana tacavüz mü etti? zorla mı yaptı? senin gönül rızanla oldu herşey şimdide çıkmış beni öyle ortada bırakmak kolay değil diyorsun. sonuçta reşit bir insansın kendi yaptığın hatayı başkasına yıkamassın. senden ziyade annenin babanın durumuna üzüldüm.
54 Yorumla
Soran+1 yılTek ben yapmadim ama onunla birlikte yaptim erkek yapti suc degil evlenmeyebilir tabi kiz nolursa olsun dimi eger beraber yaptiysak bu halti beraber temizleyebilirdik * a sanki onunla degil bir baskasiyla yaptim gibi gösterdi beni aileme eger benimle evlilik düşünmüyorsa bu halti bastan istemiycekti
- +1 yıl
Helal olsun kardeş.
Cevap sahibi+1 yılseni ne ailen ne başkası koruyabilir bu durumda. sen kendini korumalıydın. çocukmusunuz büyüyün artık her evlencem denene inanılmaz. evlencek olan adam zaten bakire kıza dokunmaz hatta adam olan adam bakire kıza dokunmaz, o kadar çok istiyorsa heryer eskort dolu.
Cevap sahibi+1 yılyorumlarımı yanlış anlama. kırıcı olduysamda özür diliyorum. ama kendini korumayı öğren, insanlara çok fazla güvenme.
En İyi Cevaplar
+1 yılBir insanin bu kadar adi,
Şerefsiz
Aşağlik ve pislik olacagini sana anlatsak inanmazdin,
Şimdi kendi kulaklarin ve gözlerinle gördün...
Olan olmus ve ne yapacagin önemli şu an...27 Yorumla- +1 yıl
Aaa tesekkur ederim,
Senin icin neler yapabiliriz onu düşünelim,
şu an dövünmenin zamani degil
Soran+1 yılbenim için yapılabilicek bişey kalmadı ailem güvenmiyor sevdiğini sandığım adam beni istemedi daha napabilirim ki?
- +1 yıl
Moralini yüksek tutmalisin,
Hiç burseyin sonu degil,
Herşeyde bir hayir vardir,
Senin senden baska kimsen yok bunu bil.
Mutlaka elimizden gelen birsey olur,
Sen ne zaman istersen burdayim,
Soran+1 yılteşekkür ederim ona öyle bişey yapmalıyım ki benim düştüğüm durumdan daha beter olmasını istiyorum çok kötü bir duruma düşürdü beni.
- +1 yıl
Kolay ve basit bunu merak etme:)
Sen önce kendini toparla gerisi kolay
Soran+1 yılBen kendimi toparlarim da nasil yapicam?
- +1 yıl
bir ara özelden yaz konusalim
Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı. bu konu yuzunden hicbir zaman ezilme. bakire olmayabilirsin ama bakire olup onun bunun penisine oral yapan sozde muminelerde cok fazla. uzaga gitmen daha iyi bence senin icin, obur turlu aile dirdiri cekecegine. git uzaga kendi hayatini kur, erkeklere de yenilme.
63 Yorumla
Uzaklarda hayatını yaşa :) senin değerin onlar için bir zarsa umrunda olmamaları gerekir. Uzaklara git kendi hayatını kur dilediğin gibi yaşa bırak arkandakiler üzülsün :)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
52Cevap
Bn konusunca gerikafali diyorsunuz ama soylemeden edemiycem erkeklere guven olmaz ah bee kizimmm durumun kotu ne diye onune gelenle yatarsin ve ne diye gelip burada soru acarsin napicam diye sorman o kadar tuhaf ki yine diyorum artık kendini kullandirtmazsin
212 Yorumla- +1 yıl
@Nurum98 Ben erkekte hata yok demiyorum ki ama ben birşey diyince herkes bana yükleniyor seven insan evlenmeden böyle birşey yapmaz kız erkek farketmez benim sevdigim kız bana 3 sene sonra sırnaşmaya kalkınca kızı ittim olmaz dedim oda bakireydi hatta kendinden gcçmiş bir haldeydi olur deseydim itirazda etmezdi ben ne yaptım ittim kızı olmaz dedim ve gitti beni başkaları ile aldattı her erkege adam gözü ile bakılmaz çok afedersin her penisi olan adam olsaydı zaten böyle şeyler yaşanmazdı
- +1 yıl
@Nurum98 erkeklikle adamlık farklıdır benim şu an gene kız arkadaşım olsun çok sevsemde gene redderim umurumda olmaz bir kızın en güzel çeyizi öpülmemiş dudakları ve bekaretidir ancak bir hata yapıp pişman olup tövbe eden olursa onada eyvallah derim gene evlenirim ve bu sırrıda ortaya asla çıkartmam
Akılsız başın cezasını ayaklar çeker die boşa dememişler git şimdi uzağa. Allah yardımcın olsun zor bir durum.
30 YorumlaYapacak bisey yok bide ben sunu anlamiyorum sen o psikolojiyle byrda nasl soru soruyorsun git dusun napip nasl edicegini hic inandirici gelmedi ne yalan soyleyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmış arkadaş
Sen de burada ibretlik örnek ol ,
hani biz evlilik öncesi yapmayın diyoruz ya geri kafalıyiz biz
Ben o arkadasin yerinde olsam ben de evlenmem
Bu arada seni ilk isteyene verirler22 Yorumla- 1 yıl
Senin ben zihniyetine emi.. bi de utanmadan iyi yapmış diyorsun.
- 1 yıl
Bir de utanmadan 'o arkadaşın yerinde olsam ben de evlenmem' demişin ya. Allah senin gibileri fazla yaşatmasın bu bir. İkincisi ise Allah senin gibileri bu tür kızlardan korusun. Yalnız kalmaya layıksınız. Hade yallah
+1 yılEğer gerçekten onunla yaşadıysan hemen dava aç, bakire değil dye ailene rahatça açıklayabilmesi de çok garip madem kendi yedi o boku bu ne cesaret?
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten ayrilmak istiyormus ama bana söyleyemiyormuş bu bahane oldu onun icin olan bana oldu eger yaptiginin arkasinda dursaydi bu kizi ben kirlettim helalim deseydi ailem hic bisey demiycekti ama o kacti
- +1 yıl
ya bende dyorumki ben ne yaşadıysam bu adamla yaşadım demednmi ailene, baban abin her kimse ağzını burnunu kırıp şikayetçi olmadılarmı bu adamdan?
Soran+1 yılinandırdı işte ailemi kendi kaçtı olaydan fake hesaptan işlettim gayette kızlarla iyi bir şekilde konuşuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstedigin kadar sikayetci ol sana tecavuz etmemisse hicbir suc almaz bilerek ve istiyerek beraber oldunuz tecavuz etti desen bu sefer sen suclu olursun seni muayene edip anlarlar yapacak bisey yok beraber olmadan once dusunecektin bu adam boyle boyle yaparsa ne olur diye.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmuş adam şerefsiz sende pek sağlam biri değilmişsin ailene yazık ne diyim allah kimseye hayırsız evlat nasip etmesin.
61 Yorumla- 1 yıl
Bir de iyi olmuş diyor, beynini s.. tiğim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 YorumlaTakılma böyle şeylere.. Seni alacak bir g*vat da bulunur elbet asdgf
83 Yorumla
Soran+1 yılHem yapip hem helalimsin diyip ortada birakti
- 1 yıl
Ares, sen hayırdır oğlum? Bir hata yapmıştır, pişman olmuştur. Hata biz insanlar için. Hakaret etme hakkını kim veriyor sana?
- 1 yıl
Bakire olmayan biriyle evlenene g.. t diyemezsin. Kendine bak önce sen. Senin geçmişin ne kadar temiz de bu şekilde konuşabiliyorsun?
+1 yılKimsenin dötü yemez öyle birşeyi. O baba öldürür o çocuğu
00 YorumlaYapacak bişey yok yapmadan önce dusunecektin bunları sonradan pişman olmak niye
20 YorumlaSen şimdi ne yapacaksın bende bilmiyorum ama yazının okuyan genç kızların ne yapması gerektigini biliyorum,
inşallah onlarda biliyorlardır..10 Yorumla
+1 yılAnan baban sormadımı sen nerden biliyon bakire olmadığnı diye?
00 Yorumla
+1 yılBeter ol namussuz kahpe. Ailenin şerefini de beş paralık etmişsin.
21 Yorumla- 1 yıl
Bu ettiğin laf dönüp dolaşıp seni bulacak. Hayırdır lan siz? Bir zarı olmayana her türlü küfürü eden mıkı Türk erkeği. Kız kardeşin varsa onun başına gelirse ona da mı küfredeceksin?
bana güvenirsen yanlız yaşıyorum kapım açık sana. kendine yeni düzen kurana kadar ev tutana kadar yanımda kal
01 Yorumla- 1 yıl
Nickinden belli oluyor nasıl güvenilir olduğun. Bir de kıza bana güvenirsen demiş, gel de sinirlenme.. aq
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay şerefsiz tatını alınca iyiydi zora gelince kaç he ben olsam o penisini napardım he..
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha :D :D :D :D penis Avcısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılakılsız başın cesazısı ayaklar çekermiş l*n bu atasözlerini çok beğeniyorrrrum artık kim demişse :D
41 Yorumla- 1 yıl
Komik mi aq? Kıza ne diyorsun sen?
+1 yılyapcak bişey yok tatlı gidişin acı sonuna hoşgeldin bu arada sevgilin olacak o hıyar adam değilmiş.
20 YorumlaTürk filmi gibi olmuş..
eğer gerçekse şimdi neredesin çok merak ettim.00 YorumlaSevgilin bozduysa yakasını bırakma pijin. Kaç yaşındasın?
05 Yorumla
Soran+1 yıl21 yasindayim
Soran+1 yılKendi bozdu ve reddediyor ben yapmadim diye bakire degil evlenmem diyor
- +1 yıl
Nekadar küfür etsek az öyle peze. enklere. SAKIN ACIMA ! Bir kere uyar benim hayatımla kimseyi oynatmam ADAM ol MERT ol yaptığının arkasında ol. Aksi taktirde manevi tazminat davası açacağını söyle , hiç birşeyin kendi hayatından değerli olmadığını bu yüzden gayet ciddi olduğunu da belirt. Eğer olumsuz dönüş yaparsa bir hafta zaman ver düşünsün ondan sonra git davanı aç.
Dün yediğin vurmalar, bugün yavrum tırmalar.
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNamus iki bacak arasında değildir diyen siz değil miydiniz a. mk. Iyi olmuş puhaha
22 Yorumla- 1 yıl
Sen gülmeye devam et itici şahıs. Bakalım tanıdıklarının veya yakınlarının başına gelince ne yapacaksın? Gene iyi oldu diyecek kadar iğrençleşirsin. Oksijen israfı seni
- 1 yıl
Arka duvar kağıdından ne b.. k olduğun anlaşılıyor. Siz erkeklere yapınca ooo bravoo, kadın yapınca puhah iyi oldu... Beyin ameliyatı ol sen önce.
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Kötüymüs :/neyapar düşünüyorsun? Sevgilinde tam adammis helal olsun. .
11 Yorumla- 1 yıl
Ne iğrenç insanlarsınız. Layığını bul
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan gibi biri elbet bulursun ben zor durumda kalan bir insan ile evlenmek isterdin yanlış anlamayın birşey ima etmiyorum sadece görüşümü aktarıyorum
00 Yorumla
+1 yılşerefsizmiş piçmiş daha ne diyim üzüldüm
yardımım olursa profilime bak olurmu00 Yorumlaallah yardımcın olsun keşke öyle bir şey yasamasaydın..
10 Yorumla
+1 yılbu devirde ne erkeğe ne de kadına güven olmaz çok zor :)
10 Yorumla
+1 yılpeki bekaretini o almadı mı ya da o bakir mide sana böyle diyor
05 Yorumla
Soran+1 yılO aldi ama kendisi daha onceden evlenmis bosanmis biri 1 senedir birlikteydik gelip istiycem diye kandirmis beni dun olay yasandi ailem gel iste Nisan yapalim dedi evlenin dedi ben kizinizi istemiyorum bakire degil sogudum ayrilicaktim zaten dedi.
- +1 yıl
dava ac ona manevi tazminat iste bana böyle böyle yaptı de savcılıga basvur
Soran+1 yılAileme söyledim test ile kizlik zarinin nezaman ve kiminle bozuldugu anlasiliyormuş gerekirse onuda yaptiricam beni ortada birakmak okdar kolay degil sikayetci olucam
Soran+1 yılZaten ailem sikayetci olmuşlar kacirdi diye bende sikayetci olucam ama yasim 21 istek varsa polis bisey yapmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılgit diktir sağlam raporu al sende sevgilini yalanla.
01 Yorumla- 1 yıl
Verdiğin aklı sevem
Gizli Üye(36-45)+1 yılaileni de o ibneyi de * et. hayat senin için şimdi başlıyor, mutlu ol!
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgötünü...
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlattıkların doğruysa napalım şimdi bizemi davet edelim seni napalım git kafana göre takıl
00 Yorumla
+1 yılİyi demiş napsın kaşarı :) Ağla ağla
513 Yorumla- +1 yıl
Niye kasar dedin tek basinami yapti
- +1 yıl
@sedefsedeff önceden başkasıyla birlikte olmuş napsın adam söyle:)
- +1 yıl
Yanlış anladım galiba bu adamla yatmış ne diyeyim kanmasaymış:)
- +1 yıl
Iyi peki
Soran+1 yılOnceden kimseyle birliktr olmadim ilkim oydu ailem gel iste evlenin diyince işin icinde kacti ortada birakti
- +1 yıl
Kötü olmuş adam şerefsiz miş sendede suç var birlikte olmasaydın,
Soran+1 yılNerden bilebilirdim ki bunlari cok seviyordum okadar iyi oynadi ki sevgi rolünü kandirdi
- +1 yıl
Bak şimdi evlenmeden önce birlikte olmak istiyorsa ve bunu sorun ediyorsa bilki o kişinin amacı senle yatmak... Yani biraz düşünmeliydin
Soran+1 yılSevdigim icin kandım iste olan bana oldu o hemen bir baskasina gidicek ben ailemi kaybettim onun yuzunden eger gelip isteseydi ailem hic bisey demiycekti
- +1 yıl
Hata büyük bundan sonraki hayatında artık yapmazsın böyle şeyler inşallah düzenli bir ilişkin ve evliliğin olur.
Eksi veren arkadaşlarım olayı yanlış anladım 😐
Soran+1 yılBu halde bir iliskim bir gelecegim olucagini hic sanmiyorum psikolojim bozuldu
- +1 yıl
Toparlarsın örnek verecek olursak tecavüz madurları hayata yeniden tutunuyor sende tutunmalısın hata sonuçta geride bırakmalısın iyi bir geleceğin olur inanıyorum.
- 1 yıl
Kaşar deme hakkını nerden buluyorsun, hayırdır?
Uzağa nereye yollucaklar peki?
06 Yorumla
Soran+1 yılAmcamin yanina orda kalicam
Soran+1 yılAnlattilar
Soran+1 yılOkulum bitti zaten hattimi kirdilar telefonumu aldilar aileme sanki onunla bu halti yapmamisim gibi anlatti o masum gibi anlatti olan bana oldu
Eee o zevki yasarken bunlarida goze alacaktin :)
20 Yorumla
+1 yılkendi kendini düşürene acınılmaz derler
00 YorumlaNe karaktersiz bir çocukmuş o öyle...
20 Yorumla
+1 yıluzağa yollayınca nolcak ailenin eline ne geçicek
12 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorlar kendimi toplamam icinmis
- +1 yıl
ne alaka ya uzaga gidince daha kötü olur hersey sen hatanı anladıysan ailenden özürdilediysen bukadarda üstüne gelmsinler herkes yapar hata sonucta sen kötü bişi yapmıssın evet ama işte
YAPACAK BİŞEY YOK başa gelen çekilecek
00 YorumlaNe karaktersiz bir çocukmuş o öyle...
00 Yorumla
+1 yılEeeee yoldam geçene verirsen olacağı bu.
20 Yorumlauzağa derken kime nereye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden buldun oyle ipneyi :D
01 Yorumla- 1 yıl
Çok mu komik aq?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaptıktan sonra değil yaparken düşünüceksın
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz hayal ürünü gibi geldi bana
00 Yorumla Allah yardımcın olsun zor bir durum.
00 Yorumla
+1 yılSevgilinmi yoksa başkasımı almıştı bekaretini...
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim beni yari yolda birakti ben ondan ayrilicaktim sogumustum demis
- +1 yıl
Neden böyle bir hataya düşersiniz anlamiş değilim neden bu kadar güvenirsinizki..
Soran+1 yılAilemi kaybettigime üzülürken yanimda olmadi arkasina bakmadan gitti
- +1 yıl
Yapmişsin bir hata tekrarını yapma derim Ailenin dözünden çıkma daha kötü olabilir.. seni düşünmeyeni sen hiç düşünme sevgilinede yolver gitsin Allahnından bulsun
Soran+1 yılİnsallah benim ilkim oydu evlenin diyince ailem bakire degil evlenmiycem diyip ortada birakti bin kat kahroldum bundan sonra ailemin yuzune nasil bakicam kim alicak beni?
- +1 yıl
üsme kendini bu kadar mutlaka seni bu halinle kabul edebilecek insan evladı karşına çıkacaktır ümidini yitirme derim önemli olan geçmişteki hatalarından ders çıkarıp yenilerini tekrarlamamaktır...
tüy dikmiş sıvamışsın aferim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılDerhal bir iş bulup gerçek hayatına başlıcaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYırrttırdığın gibi diktirirebilirsin
01 Yorumla- 1 yıl
Verdiğin akli sevem
Gizli Üye(36-45)+1 yılHani bir et parçası önemli değildi
20 Yorumla
+1 yılakıllı olsaydın yapmasaydın yawrum
00 Yorumla
+1 yılBana gel dost hayati yasayalim ;)
01 Yorumla- 1 yıl
Buyrun bir abaza daha. Soruyu soran kiz sence yer mi bunu?
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılzor bir durum katlanmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyediğin pipi yanına kar kalmış işte:)
00 YorumlaDiktir git.
01 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel akıl veriyorsun, bravo sana..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBize gelebilirsin kapımız herkese açık.
00 Yorumla
+1 yılGel evlenelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşa gelen cekilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç üzülmedim desem.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de siz gibilerin oksijen israfına üzülüyorum desem.
İyi Yapıyorlar.
01 Yorumla- 1 yıl
Bir gün tanıdığının veya ailenin, akrabanın başına gelirse gene 'iyi yopoyorlor' diyebilecek misin? Görelim bakalım
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem