Ben bişeyimerak ediyorum kimse galiba yorumlarda buna değinmemiş smdi 14 yaşında erkek arkadasın tecavüz ediyor o büyük olay olduktan snra sen bir kişiyle dha cıkıyorsun o da 16 yaşında oluyor ve bu her ikiside senn erkek arkadasın sevgilin... Smdi asıl soru şu madem bir hata yaptın 14 yaşında cocukta en fzla 17 yaşında olur neden o yaşta biriyle sevgili oldun orayı anlamadım dha ilkokula gidilecek yaştaydn hadi onu geçtim diyelim 16 yaşında tecavüze uğradığını bilebile niye çıkıyosun ve bunun üstündende pek bir zaman geçmediği halde. Kimisi beni yargılayabilir ama kusura bakmayın o yaşta ne aranıyosun derler kıza ergenliğe erken girmiş olabilirsn ya da başka sebeplerden dolayı ama hata tamamen sana ait ailene suç atma gerçekten kötü olsalardı senn her dediğini yapmaya calışmazlardı. Suçu ailene yüklüceğine kendinde ara bu arada seni kötülemek için değil olan olmuş derler fakat yanlış hareketler yapma tavsiyesnde bulunurum inş senn için iyi bir gelecek oluşur. Şunuda bil bakire isteyen bir toplumdasın herşeyi doğru birşekilde söylemezsen ilerde çıkar 20 sene snra çıkar başını çok ama çok ağrıtır herşeyi oldgu gbi söyle kesinlkle yeni hatalar yapma lüksün yok artık Allaha emanet...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Saçmalama ailen haklı felan değil. AİLEN HAKLI DEĞİL!!!
Madem tecavüze uğradın seni eve kapatmak yerine tecavüz edenin peşine düşüp dava açmaları gerekirdi. Sonraki sevgilinide mahkemeye vermeleri gerekirdi. Ama yok, biz namuslu milletiz ya, bizim için namus sadece ve sadece kadınların bacak arasından ibaret ya, gerisini salla.
Burada bazı GERİZEKALILAR çek cezanı felan demiş. Ulan cezalık ne var ortada? Ceza çekecek birisi varsa tecavüz eden o iki sapık kızın ne suçu var? Deli oluyorum l*n yemin ederim deli oluyorum burada.
Ha bunun yanında sen sütten çıkmış ak kaşık değilsin. İlk olaydan sonra bir ilişkin daha olmuş. Bir yerlerde hata yapmışsın belli. Ama ailenin sana davranışını bu hiç bir şekilde haklı çıkarmaz. Hayat senin hayatın. Yaşaması gereken sensin.80 Yorumla
+1 yılBak güzelim hayat ne yazık ki bize her zaman istediğimiz şeyleri vermiyor ve yaşadıklarımız ne kadar kötü de olsa bizi olgunlaştırıyor. Öncelikle sana sen suçlusun diyenlere sakin aldırma Şayet bir suçun varsa bu suç Türkiye'de kadın olman. Bu durum da senin elinde olmadığı için direk suçsuz oluyorsun. Sana tavsiyem kurtulmak için evlenme. Hatta bu yaşta birisini sevdiğin için de evlenme. Evlenme yani. Benim yaşım senden çok büyük değil o nedenle beni dinlemeyebilirsin tabi ama sana tavsiyem açıktan da olsa eğitimine devam etmen. Şayet ayrıntılı konuşmak istersen bana mesaj atabilirsin. Eğitime devam etmeyi düşünürsen de derslerin için sana yardımcı olurum. Şans seninle olsun.
00 Yorumla
+1 yılOrdan kutulmak icin sakın evlenme.. kotu bir evlilik yapip o gunlerinide arayabilirsn simdi çok bunaldin boyle isyan ediyorsun ondan hyr vln falan diye dusuneblrsn kardeşim. . Ailenin oyle yapma sebebi seni korumaktır tani yanlış sekilde korumaya calisiyorlar bunu anne olunce dahs iyi anlarsin ve ailen seni sevmiyor diye dusunme oyle degil seni çok seviyorlar biara bende oyle dusunuyordum ama insan olgunlasinca herseyi daha iyi anliyor.. ve sakin düşün kurtulmak içinde evlenme sadece sevdigin icin evlen..
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Canim tesekkur edicek bisi yok sadece kendin icin en hayırlısni yap ama yanlis yapma.. hep dua et.. Allah'ım hakinda en hayirlisini nasip eder inş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Şu psikoloji ile yanlış dusunebilirsin bu yüzden es seçiminde hata yapabilirsin acele etme. Ailen seni kendilerince korumaya çalışıyor. Haline suret yine de senin durumun da ki kızları aileler evlatliktan red ediyor ya da daha da kötüsü öldürüyor. Tabi ki bu iki seçenek çok kötü ve kabul edilemez. Sadece ailen öyle cahil insanlar olmadığı için sukretmelisin. Emin ol bu süre zarfı da geçecek biraz daha sık dişini zaman ne gösterir bilemezsin. O iki erkek arkadaşının da Allah... neyse bela anmayim geçe gece
30 Yorumla
+1 yılZor durum ailen içinde senin içinde ailenin seni okuldan alması ya da senin okulu bırakman çok yanlış. Geçmiş geçmişte kaldı hatalarından ders almaya bakacaksın. Senin yerinde olsam okula devam ederdim açıktan lise üniversite vs. Bak insanoğlu nankördür ne kadar karşına adam gibi çıksa bile bu durumu istemedende yüzüne vuracaktır. Bizim toplumumuzda öyle birşey var ki tahsilli okumuş ol bu başına gelenlere ses çıkartmaz ama okumazsan başkasının eline muhtaç olursan ezilirsin. Özgürlüğünü başkasının elinde olur senin elinde olmaz. Geçmişe bir sünger çek geleceğe bak bu ülke ye kürküm ye insanlarıyla dolu tahsilini işi eline aldıktan sonra emin ol bunu görmeyecektir bile çoğu kişi...
10 Yorumla
+1 yılYa var ya içim gitti yazdıklarını okurken.. Mikili peçetelerimi verirdim diyorsun.. Sen ailene değer vermişsin evet ama emin ol onlarda sana şu an değer veriyorlar ve bu hareketleri onlara göre doğru. Çünkü dışarıda senin bakire olmadığını bilen kötü niyetli senden çıkar sağlamaya meyilli insanlar var ve ailende bunlardan haberdar olduğu için seni bu şekilde korumaya çalışıyorlar, daha fazla kötü yola gitme diye ve sadece tepkileri buysa şayet çok sanslısın. Malum ülkemizde namus meselesi diyerek kızlarıını öldürenler bile var. Ve asla ama asla kendine kızma bunları isteyerek yaşamadın ve ne diyorsun; "Tek istediğim mutlu bir aile" emin ol bu güzel kalple yaşamaya devam edersen bu isteğini elde edeceksin. Benim de samimi olduğum bikaç bakire olmayan arkadaşım var ve hepsi ümitsiz bakıyor hayata. Tamam toplumumuzda önemli bir yere sahip bekaret ama hayatın tamamı değil! Güzel günler seni bekliyor canım, sevgiyle kal..
10 YorumlaZor bir durum ancak kendini kaybetmemen gerek. Sosyal dertleri kendi içinde bertaraf etmeyi başarıp bir şekilde kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarırsan gerçekten bu sıkıntıların hepsi başından gitmiş olur kanaatindeyim. Bu ruh hastası yurdumda kimi der sen kötü yola düştün kimi der sen o... sun kimi der geneleve düşecen şudur budur... bitmez.. O yüzden güçlü olmak zorundasın böyle bir durumda kim zikler arkadaşı. Ayaklarının üzerinde duracak maddi gücü sağlamadan evlenme hayalleri kurma sakın.
00 Yorumla
+1 yılBence once ayaklarini yere basabilmeli. en azindan bir is bulup para kazanabilmelisin. Evlenmek seni icinde bulundugun durumdan kurtarmayabilir. Sen elin oglunu ailenden kacis olarak goruyorsun. Ama her ne kadar sana kizgin da olsalar netice sen onlarin evladisin. Elin oglu sana ailenin davrandigi gibi sefkatli davranmayabilir. Bu kizginlik ve ofkeyle yanlis bir secim yapip yanlis bir adamla evlenme ihtimalin cok yuksek. Ailene olan kizginligini anliyorum. Neticede. kimse tecavuze ugramak istemez ve bu yuzden seni sucluyolarmis gibi geliyor. Ama inanki biriyle evlenmek bu kziginligini dindirmez. Hatta hayatinin en buyuk hatasi bile olabilir bu. Dedigim gibi aileni ikna edip calismaya baslamalisin. Kendi ayaklarinin uzerinde durabilmelisin. Babanin baskilarindan cikip kocanin baskilarina ugramak sana kendini mutlu hissettirmeyecek. Sen sadece yagmurdan kacarken doluya tutulmus olacaksin.
00 YorumlaHocam zor bir durum umarım bu zorlu süreci ailenle ilişkilerini daha da kuvvetlendirerek atlatırsın. Annenle anne kız ilişkisinden cok iki armadaş olmaya çalisarak bu durumu çozebilirsin. Onunla iletisim kur yasadigin sıkıntiyi anlat bunaldigini anlat. Abnenle birlikte gezebilirsin. Bu muhakkak kendi arkadalsarin gibi olmaz ama bu bir baslangic. Umarim zamanla gevşetmeye başlarlar. Baban ne iş yaliyor esnaf falansa yaninda calisabilirsin ya da guvendiginiz bir akrabaniz varsa mesela. Açıkögretimden tahsiline devam et muhakkak. Üniversiteyi kazanirsan gitmene izin verirler buyuk ihtimal. Vazgecme olur mu hayat devam ediyor ve bu eninde sonunda gececek bir durum. Ailenle ilişkilerini olabildiğince iyi tut. Annen gercekten de psikiyatrik rahatsizliklari olan biriyse ikna et doktora gotme konusunda.
00 YorumlaCinsellik konusunda 548 cevap paylaştı. öncelikle geçmiş olsun. namus kavramı sadece size değil bizlere de özgü bir kavram. bu konuda kendini suçlama. burada biraz da insannların mantığı önemli. başına gelenler ise, arkadaşının şerefsizliği ve biraz senin ona güvenip yakın durman. bizlerin mantığı genelde uçkuruna çalışır.
olanları unutmaya çalış. başka bir seçenek yok.
dertleşmek için birilerini bul. zamanla kendine zarar verirsin. hiç olmaycak şeyler gelir aklına. intihara kadar gider bu. kendini toparlamaya çalış.
tekrar geçmiş olsun. umarım hayatın yeniden yoluna girer.00 YorumlaSABIR.
Kesinlikle senin yapacağın tek şey sabır.
Madem evdesin bol bol da vaktin var 5 vakit namazını kıl Kuran-ı Kerim bilmiyorsan öğren. Ve Allaha seni affetmesi için dua et. 2 kişinin yaptığı hata çok büyük ve kötü birşey ama birde şöyle düşün sen onlarla çıkmamış olsaydın şu an ailen seni bu kadar sıkmicaktı.
Ailenin açısından düşün birde. 2 kişiden en kötü darbeyi yemişsin seni şuanda rahat bıraksalar daha akıllara gelmeyecek hatalarada devam edebilirsin.
Farkında olmadan.
Aileni dinle emin olki hiç pişman olmayacaksın.00 Yorumla
+1 yılAilen senin kötülüğünü düşünmüyor. Onlardan başkada kimse senin iyiliğini düşünmez.
Bâkire Değilim olmaman sana bir Rahatlık katmış bence.
Zorla 1 yıl birlikte olmak nedir? Bıraksaydın anlatsaydı daha iyiydi. Büyük Konuşmak istemiyorum ama elim kolum bağlanmamış bir yere zorla hapsedilmemişsem sırf durumumu anlatcak korkusuyla böyle birşey yapmazdım.
Nefret duyman gereken insanlar seni bu yaşa getiren anne baban değil. Seni bu hala getirenlerdir. Sen hala cahilsin. Toysun. Ve körsün. Bıraksalar daha beterini yaparsın. Allah yardımcıları olsun.20 Yorumla- Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu anlattıkların gerçekse gerçekten bunları atlattığına göre kısmen de olsa güçlü bir kızsın. Allah yardım etsin sana ama önce ailenle ilişkilerini iyi tutmalısın sağlam tutmalısın ki onların güvenlerini kazan sonra güzel bir üniversiteye git ve eğitimini bitir bu süre zarfında arkadaş olarak seçtiğin kişilere dikkat et.. Hayata küsme yeter her şey güzel olur..
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten arkadaşım yok ilerde ne olur bilmiyorum dışardan liseyi bitirmeye çalışıyorum ama ünv zor... ve üzülüyorum onlara karşı yakın olamıyorum
- +1 yıl
Biraz zaman ver onlara kötümser düşünme... sende onların yerinde olsan sende belki böyle yapardın.. empati yap ve zaman ver.. güzel notlar al okulunu bitir o zaman her şey çok daha farklı olur bak göreceksin
Soran+1 yılBide ünv okumak istemiyorum ya orda şeytana uyup kötü yola düşersem daha fazla kirlenirsem diye düşünüyorum
- +1 yıl
Sen kendin oldukça ve bu geçmişte yaşadıklarını kimseye anlatmayıp geçmişe gömersen bir şey olmaz merak etme..
+1 yılAllah aşkına senin bunda nasıl suçun olur sana tecavüz eden suçlu senin güvenini boa çıkartıp seni kullanan suçlu!
Sakın evlenmeyi düşünme git çalış paranı kazan o sırada da okumaya çalış kendi ayaklarının üstünde dur evlenmek asla bir çözüm değil.10 Yorumla"Suç senin" cart curt yorumlarına aldırma sakın. Senin bir suçun yok. Sen bunu isteyerek yapmış olsan bile suçlu olmazsın, bu senin hayatın. Ama okulu bırakman kötü olmuş, bir mesleğin olsaydı başının çaresine bakardın. Ama dediğim gibi, senin bir suçun yok. Umarım her şey istediğin gibi olur.
10 Yorumla
+1 yılAilen sana telefon vermiyor ama internetli bilgisayar veriyor öyle mi? hmmm.
Anlattıkların doğruysa eğer, ailene söyle seni 1-2 yıl içinde birine versinler. Yoksa sen isyankar birine benziyorsun. Evden kaçıp başka haltlar yemeden seni baş-göz etmeleri lazım. Evinde oturup çocuklarına bakarsın.
Ha bu arada erkek arkadaşının sana tecavüz etmesi olayına da inanmamı bekleme bende. Maşallah çok uyanık birine benziyorsun yazdıklarından.05 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ben burada kimseyi tanımıyorum kimsede beni tanımıyo yani kimseye kendimi sıvazlama gibi bir çabam yok bu bir ikinci güzel bir kızım çopu kıza göre bu halimlede kabul edebilcek çok insan var etrafta sen merak etme. Ben yalan söylemedim yazdıklarımın hepsi doğru ve telefonumu geri verdiler diyorum anlamıyomusun. ayrıca benim anlatmak istediğimde evlenmek istiyorum zaten başıma daha fazla dert gelmeden ailem istemiyo diyorum
- +1 yıl
Tabi tabi öyle. Ailen senin evlenmeni niye istemiyor? Sabret ve evleneceğin günü bekle.
Soran+1 yılYa çocuk musun nen bir git
- +1 yıl
Ya işin gücün yok mu senin burada milleti kekliyosun?
Soran+1 yılYa ne diye kekliycek işim ya neden öyle bişey yapayım!
buradan yardım isteme akıllı ol gündemdeki olayı duymadın galiba bir kıza tecavüz edip yakmışlar. sende akıllı ol ailenın sözünden çıkma. zaten kendi aklınla hata yapmışsın. canım kardeşim yaşadığın olay basit değil bir daha yaşama eğer evden ayrılırsan daha kötü şeyler yaşarsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvde yaşadıklarım daha kötü.
Soran+1 yılSaol
Bence sacmaliyorsun yasin cok genc ne evlenmesi hayatin basindasin baska birseyler dusunmen gerek ekonomik ozgurlugunu kazanmadan evlenmen cok mantikli degil bir erkege boyun egmek ve o ne derse onu yapmak zorunda kalicaksin hayatin boyunca. Tavsiyem disardan oku bir kariyer yap sonra zaten evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılBen sürekli sağda solda "bir kız evden kaçıyorsa suç ailededir" diyordum ve bunu bir defa daha fark ettim. Bu iğrenç olayı yaşamak senin suçun değil. Ailen senin neden evlenmek istediğini anlarsa sorun aslında çözülür. Benim asıl bilmek istediğim şey o şerefsiz kansız köpek ne oldu? O kişi hakkında işlem yapılmalı.
00 Yorumla
+1 yılBenim tanıdıgım bir kaç kız arkadaşım kaçtı şimdi başına o kadar bela ve musibet geldiki anlatamam ve ailesi o kadar üzüldiki antidepresan hapları kullanmaya başladı kaçmak yerine güzelce güle eglene dügün yapsanız o günleri güzel hatırlasanız kötü mü olur sabret ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAileni dinle sakın evden kaçmak gibi bir hata yapma yaparsan başına gelecekleri tahmin bile edemezsin en güvenli olduğun yerden nasılda kaçıp gidersin bilmediğin yerlere sakınn!! Gündemdeki olay sana ders olsun elbette kısmetin çıkacaktır üzülme normal bir şekilde davranmaya çalış evdekilerle eskisi gibi olmayı dene ve bu olayı unut mümkünse hayatına normal devam et sanada yazık Allah yardımcın osun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBütün kızlar tecavüze ugramıştır bu genel bir yalandır ve sende buna uydun !
Buraya yorum yapan erkeklerde bizede pay düşermi tavrında olanlardan seni yanıltmasın ailene gelınce yaptıkları şey ugradıkları şokun etkisi umarım seni alacak biri dogru ve istedigin kişi olur şahsen ben kabul etmezdim sen anlatmazsın zaten ama bakire olmaman yeterli bir sebep hayatında mutluluklar dilerim.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılExtra olarak sana yaklaşacak her erkek durumunu anlatman nedeniyse senden faydalanmak isteyecek bunun adınıda benım ıcın sorun degil önemli olan insanlık anlaşmak gibi saçma bahanelerle aklına girerek seni kandırarak yapacak dogruyu bulana kadar girecegin ilişkiler umarım uzayıp gitmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşdan sona okudum nutkum tutuldu. Nasıl bir şanssızlık ki bu böyle ama aileni de düşün biraz onlarda her ne kadar kötü davransalar da belli ki iyiliğini düşünüyorlar. Seni koruyup gözetiyorlar. Sende artık her şeyin farkındasın umarım kötü bişe yapmazsın. Evden kaçmak gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim ya ailen gercekten cok yanlis yapmis. bir kere senin durumundaki bir kizin daha cok ihtiyaci var kendi ayaklari ustunde durmaya. Kesinlikle okuman gerekiyordu senin. Seni eve hapsedip asosyal olmana neden olmak okumani engellemek bence sana yapilan daha buyuk bir kotuluk. Destek degil kostek olmuslar sana
00 Yorumla
+1 yılZor şeyler yaşamışsın ailende bir yerde haklı amabi yerde sadece. Herşey bakirelik değil insan gözüyle bakılmalı bir insanı bu kadar sıkmak iyi degil insan psikolojisi sonuçta. Olan olmuş evde zorla tutmak nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılHayvanız sanki bağlıyolar eve.
Dostum bende çok yanlıZım bir bayan olarak sevgililer günü kutlarım öncelikle. Ve bu konuda canını sıkma yanlIz değilsin bu yaşadıklarından ötürü kendini kötü hissetme sana bu şerefsizliği yapanlar düşünsün
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol
+1 yılya bu ne kadar saçma salak bir durumdur şu an ne yapsan haklısın ama evden kaçmanı tavsiye etmem dışarısı böyle kızları tuzağa düşürmeye çalışan çakalllarla dolu baksana o erkek arkadaşın bile seninle tehditle birlikte olmuş okulu kaçta bıraktın?
11 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu beğenmeyen o. ç. yi merak ediyorum gerçekten hiç bir suçu olmayan öz kardeşi tarafından tecavüze uğramış bir kızın 2 yıl boyunca evde hapsedilmesi iyi bişey mi yani? soruyu soran kişi her kimsen bana özelden mesaj atabilirsin arada sırada birileriyle konuşmak iyi gelebilir arkadaşlça muabbet edebiliriz. not: az önce o. ç. larını bu kadar aşağı çektiğim için özür dilerim sizler bunlardan daha değerli insanlarsını. ha bide politikacılardan... :)
ailen seni düşündüğü için bu hareketi yapmış çok doğru bir hareket değil ama genede korumaya çalışmışlar bence fazla aileni kötüleme bu konuda sonuçta bu konunun buraya gelmesinde seninde suçun var çocuğun tecavüz etmesi onun suçu ama tecavüz edebileceği bir ortamda olmak senin seçimin
00 YorumlaHer ne olursa olsun ailene sahip çık onlar sana gözü gibi bakıyorlar.
Evden kesinlikle kaçma. Kaçarsan seni kabul etmeye bilirlerde. ailenin iyi niyetini değerlendir. Inanç yönünden kendini geliştir
Zikir yap00 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. 16 yaşında tehditle senle beraber olup sonra da ailene söyleyen o çocuğu tanımak isterdim. Sanırım yaşadığın yer çok berbat bir yer olsa gerek. Hangi şehirdesin sen?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru düşünüyosun kimse öyle düşünmüyo herkes beni suçluyo boşver şehrimi napıcan
Soran+1 yılgerekliki saklıyorum?
+1 yılVay o. Çocukları vay. Keşke zamanında o iti şikayet etseydin, ailen o zaman sana böyle davranmazdı. İşin çok zor, ne diyeyim Allah sabır versin kardeşim.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Ama işte şikayet etsem bile ailemin tutumu aynı olurdu
- +1 yıl
Yok emin olmazdı. Emin ol yani bundan. Ama geçmiş gitmiş şu an bence o 2 soysuzdan şikayetçi ol derim. Çeksin kahpeler yaptıklarını.
Soran+1 yılİspatlayamam
:/ annene babana ofken var sana tecavüz edene zorla beraber olana yok mu?
53 Yorumla
Soran+1 yılOnlara yok demedim tabiki varnefret ediyorum ikisindende
evvela tecavüzcüden başlayarak hayatını mahvedenleri gebertmek şart. Sen onların hayvanlıkları yüzünden bu hallere düşmüşsün ne yazıkk. Ailenden o çocuğa ulaşan olmadı mı?
30 Yorumla
+1 yılAllah'a dua et. O kullarina dogruyu gosterir. Namazini kil, aksatma. Ancak bu sekilde ic huzurunu saglarsin. Ondan sonra da hayatin sana getirecegi guzel seylerle karisalasacaksin inan bana :)
10 YorumlaGecmis olsun zor bir durum.. seni anlayan ve bunlari kabul edecek biriyle evlenmen lazım
25 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çıkar karşıma bunları ona anlatmak ne kadar doğru olur orasıda meçhul
Soran+1 yılBuyur dinliyorum?
+1 yıltam da ailenin sozunu dinlemeye cek cagda tecavüze ugrasmamissn. buyuklerin sana yapma etme gitme.. derken seni düşünüyor lar. sen ise keyif in nasıl eserse... 14 yasinda kitlik. i cikti nre aceln vardi sevgili yapmaya.
00 Yorumla
+1 yılEvden çıkarsan başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorlardır. bence katlan bir süre.
41 Yorumla
Soran+1 yılevet korkuları o
ailenden kapmak zorundasın. seni hapsetmeye hakları yok. sen suçlu falan değilsin türk toplumu çürük olduğu için kadını aşağılar ve tüm suçu üzerine yükler.
00 Yorumla
+1 yılyanlış tavır sergılıyorlar evet ama daha kötü işlere kalkışmaman ıcın.
onlarla oturup konuşmalısın anlamıyorlarsada...11 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmakmı? Ben onlarla bu konu hakkında daha nasıl konuşabilirim
Cok cok gecmis olsun.. seni mutlu edecek erkek direk allah in huzurunda gunahlari af olur.. takma kafana uUlme artik..
20 Yorumla
+1 yılellerim bağlandı yaşın büyük olsaydı cek cezanı derdim ama küçük oldugun için kandırılmışsın evden kaçma sakın
310 Yorumla
Soran+1 yılCeza çekcek neyim var haketmiyorum şu an bulunduğum durumu
- +1 yıl
ne diyorum bunları 22 23 yaşlarında yapsaydın aklın basında derdim ama 14 16 yaşlarında bir insanın kandırılması normal ama bundan sonra kimseye bahsetme sakın evlenene kadar
Soran+1 yılbahsetme diyosun tamamda evlenceğim adama ne diycem? Gerdektemi anlıcam bu durumu
- +1 yıl
nişan dönemi vs ayda sözlenceğin zaman eğer önceden söylersen senle evlenmek istemez bakire değil diye ama sırf ilişkiye girmek için numara yapar
Soran+1 yılhaklısın ama evlendikten sonra söylersem neden evlenmeden önce söylemedin o zaman kabul etmezdim derse?
- +1 yıl
evlendikten sonra demiyom söz nişan evresinde ve bana bunu anlatsan anlayışla karşılarım sende öyle birini bul eğer sana ilişki teklif ederse hemen ayrıl
Soran+1 yılTamam haklısın bende zaten öyle düşündümde nişanlanmadan anlatmak isterim çünkü nişanı atmak isteyebilir bu sefer nişanlıdan ayrılmış biri olcam insanlar merak edicek neden ayrıldığımu
- +1 yıl
nişandan önce anlatabilirsin ya da ilk başta anlat ama kendini kullandırma sakın
Soran+1 yılYok zaten bundan sonra kendimi kullandıramam
- +1 yıl
cunku erkekler öğrendiğinde ben bunu evlenmek için kandırırım der ve birlikte olmak ister işte o zaman dugyularını kenara koy ayrıl cok aşık olsan bile
Aslinda seni dusundukleri icin yapiyorlar ama yapmissin bir hata bir sey yapıp geri alamazsin bekaretini ailenin bunun bilincinde olmasi geekiyor bunu bilmezlerse devam bilirlerse sana karsi tutumlari degisir
00 Yorumlasana zarar gelsin istemiyorlar 18 yaşında olman büyüdüğün anlamına gelmez biraz daha büyü ailenin güvenini kazan evlenmen için çok erken
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Evlenmek istiyosunda evlencgn adam seni bu halinle kabul etcek mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılO konuda bir fikrim yok işte?
+1 yılBazen olmaz hayat istediğini sunmaz sunsada uymaz ya zaman yanlıştır ya mekan ya da insan
00 Yorumla
+1 yılDiktiriliyo illa onu sıkıntı ediyolarsa. Ailenin yaptığı yanlış herşeyinle arkanda durmaları lazım. İsteğinle yapılan bişey yok sonuçta. Evi terk etme ama kendini kurtardığında tepkini koy.
10 Yorumla
+1 yılbiraz dine yönelmeni tavsiye ederim. özgürlüğü de orda bulacaksın, sevgiyi de. yeterki doğru yönel. doğru öğren herşeyi.
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılhımmm ilginç... eve kapatınca ve telefonunu alınca kızlık zarı geri geliyor demek.
20 YorumlaHiç arkadaşın yok eve kapalısın ve kime anlatsan evlatlık diyolar. Mantıklı yalan söyle
00 YorumlaYa var ya acayip üzüldüm gece gece sana arkadaşım alıp evlenip sana prenses gibi davranasım geldi şu an kıyamam ya o peçeteleri verdiğin anın gözlerimi doldurdu resmen
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( bende üzülüyorum ve her aklıma geldiğinde ağlıyorum
Soran+1 yılNapıcan boşver
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkası olsa evden atar sen hala anam beni sevmiyor diyorsun töbest :D
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKelimelerin kifayetsiz kaldığı an sizi bire bir dinleyip birazda olsa hafifletmek destek olmak çok isterdim Çok kötü oldum şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılBen iki yıldır çok kötüyüm
Seni evden atmadiklarina dua et. Sahip cikan bir ailen var her istedigini de yapiyorlarmis daha ne? Bunlari hakediyor muyum ben diye bir sor kendine sonra karar ver. Bana göre sen cok sansli bir kizsin.
33 Yorumla
Soran+1 yılEvden atsalardı daha iyiydi. Annem bu olay olmadan öncede bana hep kötü davranıyodu
Soran+1 yılBu olaydam öncede diyorum
Okul rehber ogretmenine sole en iyi tavsiyeyi verir
02 Yorumla
Soran+1 yılOkulu bıraktım diyom
çok iyi sınanıyorsun emin ol dua etmektn bşka çaren yok
11 Yorumla
Soran+1 yılSaolasın
+1 yılSenin telefonunu aldılar ve interneti olan bilgisayar verdiler :) vay canına :P
11 Yorumla
Soran+1 yılTelefonumu verdiler geri diyorum?
+1 yılİnşallah karşına düzgün bir insn çıkarda yuvanı kurarsın mutlu olmaya seninde hakkın var her insan gibi
00 Yorumla
+1 yılçok yanlış bir yol izliyorlar. bu şekilde davranarak her şey daha kötü olabilir
023 Yorumla
Soran+1 yılBencede oysaki onlar bana iyi davransa..
- +1 yıl
onlara durumunun iyi olduğunu söyle. kaçacak bir pskilojide değilim de
Soran+1 yılZaten kaçma gibi bir niyetim olmadı iki yıldır anladılar bence
- +1 yıl
anladılarsa hala neden anlamamış gbi yapıyorlar
Soran+1 yılAnladılar ama napıyolar neden yapıyolar anlamıyorum amaçları otorite bizde her dediğimizi yapıcaksın biz senin bu halini kabul ediyoruz buna rağmen nankrllük yapma demek istiyolar keşke evden atsalar daha iyi bundan hergün laflarıyla psikolojimi bozuyolar
- +1 yıl
eğer okulun bittiyse bir işe girip başka bir eve çık
Soran+1 yılÇalışmayıda denedim ama yaşım küçük olduğu ve tecrübesiz olduğum için çalıştığım yerlere kullanıyolar iki üç elemanlık iş yaptırıyolar dayanamıyorum bende çıkıyorum hasta oluyorum hemen çünkü zayıf bünyem var grip falan oluyorum
- +1 yıl
bence çalışmayı dene diğer türlü daha kötü olursun
Soran+1 yılÇalışmamıda istemiyolar zaten evde otur diyolar
- +1 yıl
senin bir an önce eline ekonomik özgülrüğünü alıp ayrı eve çıkman lazım. ailen hiçte sağlıklı düşünmüyor
Soran+1 yılşu an reşit değilim ve demek istediğim o işte reşit olunca evi terketmelimiyin diye sordum millet satşmak için neler diyo
- +1 yıl
böyle bir ortamda durmak senin için iyi olmaz. terketmelisin
Soran+1 yıl:( beni anlayan bir sn varsın. Dediğin gibi çok üzülüyorum her gece ağlıyorum yani ne yapıcağımı şaşırıyorum evde onları sevmek gelmiyo içimden bazen annemin yanına gidiyorum sarılmak için beni tersliyo itiyo daha sonrasında şakalaşırcasına geliyo sarılmaya çalışıyo bende reddediyorum...
- +1 yıl
nasıl insanların içine düşmüşsün sen öyle. destek olacaklarına köstek oluyorlar
Soran+1 yılBn çok üzgünüm burdaki insanlarda yazdıklarını okursan anlarsın herkes beni suçlu görüyo
- +1 yıl
kimsenin senin hakkında ne düşünüüğünün bir önemi olmaması lazım. takma kafana.
Soran+1 yılAma burdaki insanlar böyle düşünüyosa çevremdekilerde böyle düşünücektir benimle evlenmezse kimse
- +1 yıl
ya o sonraki mesele. sen önce şu hayatından bir kurtulmaya bak
Soran+1 yılNasıl kurtulurumki? Ben şu an liseyi bitirmeye çalışıyorum bu sene son senem işte seneye ünvye hazırlanıcam ama nasıl hazırlanıcam bilmiyorum
- +1 yıl
evde ygsye çalışma fırsatın yeterince olmuş. niye çalışmadın 1 ay kaldı sınava
Soran+1 yılBu sene giremiyorum dönemim yetersiz ondan bu sene girebilseydim dershaneye gidicektim ama seneye oda kapanıyo
- +1 yıl
bir kaç sene daha dişini sıkacaksın öyleyse. umarım her şey gönlünce olur
Soran+1 yılTamam saol
+1 yılbence acele etme hata yapma seni kullanırlar ailenin izni olmadan danışmadan adım atma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılYa bebeğim ya.. Allah yardımcın olsun. Senin için ne gerekiyorsa yapalım
06 Yorumla
Soran+1 yılBişey gerekmiyo yinede saol
- +1 yıl
Emin misin?
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
Bana karsi tepkili gibi konuşuyorsun ama?
Soran+1 yılSadece sana değil?
- +1 yıl
Peki. Senin için yapabileceğim birşey olursa söyle yine de
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaziklarina gore ailen seni seviyor. Emin ol buna. Evden kacarsan eger kendini bitirmis olursun.
30 YorumlaSeni anliyorum fakat evlilik kacis kurtulus degil sana agir gelir egitimine devam etmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEğitime devam et demekle olmuyo ünv kazanmak zor
Her ne durumda olursak olalım her ne yaşarsak yaşayalım hayat devam ediyor.. Bunu unutma.
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat