Ailem Bakire Olmadığımı Öğrendi Ve?

18 yaşındayım 14 yaşında tecavüze uğradım erkek arkadaşım zorla tecavüz etti 16 yaşımdayken biriyle çıkmaya başladım başımdan geçen olayı anlattım ve beni tehdit ederek onlada beraber olmamı sağladı yaklaşık 1 yıl kadar çıktık ve ayrıldık. Ayrılınca aileme herşeyi anlattı ve ailem telefonumu aldı dışarı çıkmamı yasakladı. Şu an 18 yaşımdayım ama hala dışarı çıkarmıyolar ve telefonumuda daha bir kaç önce geri verdiler. Evden kaçmıyayım diye her istediğimi yapıyolar her istediğimi olmasada istediklerimi almaya çalışıyolar. Ama hiç arkadaşım yok ve evdeyim bütün gün okuluda bırkatım tabii çok yalnızım. Şuanda onlara karşı acaip bir nefret ve öfke var içimde bakire olmayan biriyim diye sizce beni eve kapatmaları doğrumu 18 yaşımı doldurunca evi terkedebilceğim akıllarına hiçmi gelmiyo? Aklımda onlarca soru var ve ben bu evden uzaklaşmak için tabikide evlenmek istiyorum ama onlar evlenmem için erken olduğunu söyleyip duruyolar lütfen yardım edin ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Annem bu olay yaşanmadan öncede çok kötü davranıyodu bana karşı evin son çocuğuyum evlatlık olma ihtimalimde yok ama kime anlatsam hep ilk başta üvey evlatmısın diye sorarlar. Annem panik atak hastası ve ben doğduğumdan beri hep onun yanında oldum üç dört yaşlarımdayken çok sevdiğim Mickeyli peçetelerim olurdu kullanmaya kıyamazdım annem ağlarken ona verirdim göz yaşlarını silsin diye ben onu hep sevmeye çalıştım ama o bana hep düşman gözüyle baktı.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes ailen haklı kendinde ara suçu fiyoda ben zaten arıyorum kendimide sorguluyorum o iki kişidende nefret ediyorum. Benim amacım kötü yola düşmek değil ama çok skıyolar bunaldım moralimi bozmak için yazmayın zaten yeterince bozuk hakeretlerinizi kendinize saklayın. Keşke hiçbi dediğimi almasalardı bu zamana kadarda az sevselerdi beni. Tek istediğim bu mutlu bir ailem olmasını isterdim ama yok o yüzden evlenip kendi ailemi kurmak istiyorum yanlış anlamayın.
Ailem Bakire Olmadığımı Öğrendi Ve?