Annem bakire olmadıgımı öğrendi?

5 yıllık bir ilişkim vardı 4. Yılında birlikte olduk eleştirmeyin biliyorum cok büyük salaklık yaptım kimse aşka kanmasın bunuda vurgulayım neyse bu cocuk sonra bana isteklerini zorla yaptırmaya basladı aileme söylemekle tehdit etti birlikte oldugumuzu sosyal mecralarını kapat böyle giyin oraya gitme falan gibi ama cok asırıya kçtı bu ygs o bu derken herseyim onun stresiyle boklaştı beni aldattı ayrıldım engelledim yine tehdit etmeye basladı konuscaksın benimle yoksa söylerim diye dövmeye başladı en sonunda bir gün söyledi anneme bugunku olaya geliyorum mesaj attı bizim evin önüne gelmiş in aşağı yoksa o eve gelir dagıtırım orayı diye gittim mecbur neden onu istemiyomusum diye başladık tartışmaya babama söylemekle tehdit etti bu sefer babasını aradım bende onun tekme tokat dövdü yine yüzüm kan içindeydi babası aradı tekrar beni karakoldayım gel hemen diye gittim yanına şikayetci olcaksın oglumdan hapse attırcaksın dedi oglunada esyalarını topla * git evden dedi şikayetci oldum sonra eve gittim anneme anlattım durumu annemin verdiği tepkiyle yıkıldım resmen orda herkes babanı tanıyo bir gören olcak gitcek söylücek rezil ettin bizi niye alttan almadın dedi bende sokak ortasında yedigim kaçıncı dayak suratımın haline bak cocugun kendi babası bile bana sahip cıkıyo sen cıkmıyosun dedim cıkmam dedi yüzümüzü kimseye egdirme kimsenin agzına laf verme yaptıgın hatanın bedeli bu dedi ben napıcam ya şu an cocugu engelledim heryerden ulasamıyo bana ama annemle napıcam bu kadar mı kötü bişey yaptım:((?
Annem bakire olmadıgımı öğrendi?