Libido yüksekliği cinsel hayat oluştuğunda değişir mi?

Allah'ın cezası libidom çok yüksek. İyi bi şey mi kötü bi şey mi bilmiyorum. Ya bir insan her halttan tahrik olur mu? Ve hayatıma girmeye çalışan tüm şahıslar libidomun yüksek olmasının güzelliğinden bahsediyor. Bakireyim, kimseyle birlikteliğim olmadı. Öpüşmedim bile. Ama etkileniyorum ve de etkiliyorum konuşmam, tavırlarım milleti tahrik ediyo. Ekstra bir şey yapmadan düşüyolar bana. Senin farklı bir auran var diyolar. Yanlış anlaşılmasın şu an kendimi övmüyorum. Sadece garipsiyorum. Ve şu da kafama takılıyo şu an yüksek olan libidom cinsel hayatım oluştuğunda da böyle yüksek mi olucak yoksa değişir mi? 😕
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bazen günde 8 kere mastürbasyon yapmışlığım oluyor, utanıyorum artık kendimden. 😶‍🌫️ Diğer türlü kimseyle ilişkiye giremem yanlış buluyorum. Evlenmem gerek, adayları beğenmiyorum. Tipten değil ama sapyoseksüelim zekası yetmiyor. 😑 1 hafta mastı yasakladım kendime. Kıvranıyordum, can çekişiyordum resmen. 🫣 Libido yüksek olması çoook zor.
Güncellemeler
+1 yıl
Libido yüksekliğini azaltmanın yolları nelerdir? (Bu artık bana fazla gelmeye başladı.)😑
Libido yüksekliği cinsel hayat oluştuğunda değişir mi?