Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır yoktur bu hormonlarla alakalı bir durumdur ki bunun Yaşı da yok Hani bazı insanlar bunu Yaşa da Bağlar yaşta da çok alakası yok Ona bakarsan benim Yaşım 35 ama benim libidom herkesten daha da fazla
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu durum maalesef dogu ulkelerinde boyle saniliyor...
Kadinlar daha cok "ayiptir"la yetistirildikleri icin libido soz konusu oldugunda hep erkekler akla gelir ama arzu, sehvet soz konusuoldugunda kadinlarin yaninda erkeklerin esamesi bile okunmamali! Okunmamali cunku bi dusunsenize bir kadinin bir gunde 11 kere orgaz olabildigine sahit oldum, bizat yasadim, tamam kabul hormonal donemindeydi falan ama arkadas 11 kere diyorum, handi "kardeşim" 3 ten sonrasinda halen ayakta durabiliyor. Simdi "kara murat benim" diyenler cikacak ama yok arkadas, soz konusu libido ile kadinlarin yaninda esamemiz bile okunmamali...10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBastırılmış ya da bastırılmaya çalışılan libidonun halk dilinde yüksekliği olmaz. Erkekler libidolarını bir kadının sınırlarının içerisine çekinmeden sıkıştırabilir. 'Ben seni istiyorum'.. Bunu bir çok kadın söyleyemez. Bu yüzden erkeklerin libidosu, kendilerince bastırılmasına gerek olmayan bir şehvet halidir. Özetle.. kadının libidosu elbette vardır. Lakin erkeğin libidosu gibi göz önünde değildir..
111 Yorumla- +1 yıl
Erkek 7 nefsiyle bir isteğini bastıramazken, kadın 1 nefsiyle 7 isteğini bastırır derler. Gerçekten bu hayat kadınlar için zor..
- +1 yıl
Ama erkekler bastıramıyor işte 😁
Baksana millet nokia reklamı yapıyor. 😅
Sihirli çubuğum elimde gelde hayallerine dokun. 😁 - +1 yıl
Bende ondan bahsetmiştim aslında. Rakamları tutturamamışım. 🙄
- +1 yıl
Sonuç olarak kadınlar olmadan erkekler nefes alamaz. Kadınlar çiçektir, güldür.. 😂😁
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok erkeklerde görünse de bazen kadınların fazla olduğu durumlarda var tabi ama kadın cinsi duygularını genel olarak bastırır pek dışarıya belli etmediği için bunu bilmeyiz.
Erkek daha serbest olduğu için göz önünde olan erkektir bu yüzden erkek der herkes.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende sürekli var. Akrep burcuna bağlıyorum nedenini ama bu durum normalde cinsiyetle mi burçla mı başka şeylerle mi alakalı bilemem.
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kadınlar bence daha çok yüksek ama şöyleki erkekler herkese yükseliyor kadınlar sadece duygusal olarak ilgi besledikleri kişiyi yükseliyorlar ama hiçbir erkek bir kadın kadar yükselemez
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cinselliğin cinsiyeti olmaz. Erkekler daha kolay belli ediyor sadece
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki burada kadınlarda erkeklerde yüksek libidosu olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılKadınların daha yüksek aklında yaratılış gereği daha akıllı olduğumuz için duygularımızı bastırabiliyoruz
11 Yorumla
+1 yılYoktur fakat erkekler çok fazla belli ediyor kadınlar bir tık daha iradeli diye düşünüyorum.
21 Yorumlaİki taraftada var erkekler daha rahat bastirirken kadınlarda toplum baskısı isteklerini dile getirmez yaptığından dile getiremiyorlar dile getirenlerden tebrik ediyorum
10 Yorumla
+1 yılBenim de yüksek bu aralar cinsiyetle alakası yok 🥰
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyetle alakasi yok bencede baby kadinlarda daha yüksek hatta ama gizliyorlar 😙💚🖤💛❤😁😂😁😂😁😂
20 Yorumla Bence kadınların libidosu daha yüksek ama ülkemizden dolayı kendilerine hakeret edilmemeleri için içine atıyorlar belli etmiyorlar
10 Yorumla
+1 yılBiz istesek abazan, siz isteseniz azıtık olursunuz. Libido ve benzeri konularda gönül rahatlığıyla konuşabildiğimiz gün Türkiye güzelleşecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok cinsiyetle annem babamdan libidosu onun kadar yüksek değil diye boşandı
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok üzücü ama böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda da olur, gayet normal. Yürüyen libido durumunda kadınlar var.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kadknların kaldırmayaçalıştığıbişey olmadığıiçin kadınlar diyodum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Libidosu yüksek insan vardır. Cinsiyet olarak bakamak yanlış olur.
10 YorumlaYok. Sadece erkeklerde olduğu zaman abaza kızlarda olunca isteklilik diye isim değiştiriyor.
10 YorumlaCinsiyet ile alakası olduğunu düşünmüyorum ben
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılYoktur da, aksine kadınlar genel anlamda daha isteklidir. Biz sadece bir tık iradesiziz maalesef. :D
10 Yorumla
+1 yılBiz canım istiyor diyebiliyoruz siz giyemiyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yok, sadece erkekler ortalıkta konuşmaktan çekinmiyor 😄
10 YorumlaKadın yükseği fena oluyor sağ sol komşunun duymaması imkansız sesini
10 Yorumla
+1 yılLibido 2 ye ayrılır: benim libidom ve diğerlerinin ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılHer insanjn dogal ihtiyacidir cinsiyetle alakali degidlr
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyoktur ama cinsiyete göre aktif olma zamanları farklıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların Libidosu erkeklerden daha fazladır. Siz kadınlarda 3 çeşit organz durumu var. Biz erkekler tek çeşit.
Yabancı makaleler de de bu konu araştırılmış.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlar regl dönemi dışındaki dönem dışında erkeklere oranla daha yüksek libidoya sahipsiniz
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence kadında erkekte isteklidir fark kadın bunu gizleye bilirken erkek daha fazla belli eden taraftır
10 YorumlaBnce kadınlar içten içe daha istekli ama bizim toplum buna farklı gözle baktığı için...
Erkek yapınca " nolcak " ... kız yapınca "..." Derler diyorlar..
Bu psikolojik baskı yüzüne erkekler daha istekli gbi görünüyor ☺️😀11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların libidoları her zaman daha yüksekten gider.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında kadın baskılıyor erkekler hayata geçiriyor kadınlardada çok fazla oysa
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadın belli etmez ederss kolay elde edilen o. osbu olacağını düşünür, bunu ona toplum baskısı ve yuz bin senedir kliseler , tabular olmasi
10 Yorumla
+1 yılÇok. Haklısın artık bayanlar gözümüzde hiç cinsellik istemiyor gibi gelmeye başladı. neden bu kadar utangacsiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hormonlarla alakalı bir durum yüksek olması.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim libodumuz yüksek olsa opuya bak derler yani ama erkek yapınca problem yok
20 YorumlaLinidom bu aralar kadınlara daha çok artıyor
20 YorumlaHayır yoktur her canlı bunu yaşayabilir
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde daha yüksek diye biliniyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Bence kadınların daha yüksek
10 YorumlaHer erkege nasip olmaz sanırsam öylesi
10 YorumlaYoktur. Hormonlarla alakası vardır
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yoktur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılLibido kadın ve erkek içinde yükseldimi aynıdır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Erkeklerde abazalik
Kadınlar da azginlik10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha istekli
10 YorumlaCinsiyeti değilde bilinci vardır o bi canlı 😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılNe cinsiyeti nede yaşı vardır...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar genelde belli etmiyorda ondan
10 Yorumla
+1 yılKızlar daha çok diyorlar ama sormak lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence yoktur ama kadınlar gizemlidir
10 Yorumla Kadınlar belli edene kadar erkekler prostat oluyor
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha azgindir ha bide kadın olunca libido erkek olunca abaza demesek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Hiç farketmez istekli azgındır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cinsiyeti olmaz - olamaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır cinsiyeti olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Bence çift cinsiyetli 😊
10 Yorumla
+1 yılBence yoktur ya
20 Yorumla
+1 yılYoktur
20 Yorumla
+1 yılHayır yoktur
20 YorumlaHayır
20 Yorumla
+1 yılHayır yok tabikde