Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Vajina kaslarının , kasık ve bacak kasları ile bir yakın ilişkisi yoktur.. Bacaklar ne kadar açılsa da, ne kadar kapansa da vajinanın kas yapısı değişmez.. Çünkü rahimin ve döl yatağının ve döl yolunun bulunduğu bölge vücudun en korumalı bölgesidir Yani leğen kemiğinin tam ortasındadır.. Ancak erkeğe en dar hissettirecek pozisyon ata biner gibi kucağa oturma pozisyonudur... Orgazmı erkek her posizyon da hissetmez mesela dogyy pozisyonunda kadının orgazmı asla hissedilemez... Kadınının orgazmı en iyi göz bebeklerinden anlaşılır...
12 Yorumla
Soran+1 yılvajinal kasılmalardan da belli olmaz mı?
- +1 yıl
Elbette olur da o senin iç kısmında yapacağın sıkma hareketine bağımlı onu devamlı o durumda tutamazsın... erkek de içeride kasılma hareketi yapar fakat aynı durumda tutamaz... O tip kasılmalar karın içi baskılar vasıtası ile olur... Dediğim gibi anlıktır uzun süre o şekilde kasılmayı tutmazsın..
En İyi Cevaplar
yan taraftan bacak omuza yaparken bir bacağını uzatip diğerini alttan başına doğru kaldırır o şekilde daralı. ya da seni masaya dogru domaltır sen de bir bacagını masanın üstüne ya da masanın yanına bir sandelye koyup atarsın o şekilde de daralır. aklıma gelenler bunlar
027 Yorumla
Soran+1 yılilk dediğini anlamadım desem:)
Soran+1 yılyandan nasıl olur:)
Soran+1 yılözelden çekinirim.
Soran+1 yılevet ama zor sorular bunlar.
Soran+1 yılyeni değiliz ama öğrenmek istedim yine de. dar olan vaj. kaç parmak rahat olur veya genişde?
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2063226-vajinanin-darligini-nasil-anliyorsunuz
bu linkteki soruya verdiğim cevaba bakabilirsin
Soran+1 yılolanla mutlu olmayı önermişsiniz ama bu cevap değil ki, öneri:)
Soran+1 yılerkek anlar bunu o halde.
Soran+1 yılevet ilk. bende erkek değil ben nasıl anlarım diye merak ettiğimden sordum. eşimin kaç parmağı olunca dar veya geniş olur diye.
Soran+1 yılerkek hissederse dar o halde. hissetmezse geniş bu mudur?
Soran+1 yılmantığa göre dediğim gibi olması. tam olarak neden öyle değil?
Soran+1 yılanladım. yaş aralığı var gizlide olunsa görülüyor.
kocamın tepkisinden biliyorum da ben kendimde anlamak için sordum.
Soran+1 yılyaşıtız. çocuk var sezeryan doğum. siz evli misiniz?
Soran+1 yılnormal doğumda genişliyor mu dendiği gibi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşına gelmişin hala öğrenemedinmi
013 Yorumla
Soran+1 yılöğrenemedim. sorun ne?
Cevap sahibi+1 yılSorun sende
Soran+1 yılben sorun hangimizde diye sormadığıma ve sen sürekli sorun kavramına takıldığına göre sorun senin fesat kalbinde.
Cevap sahibi+1 yılTanımadığın etmediğin birine fesat diyebiliyorsan sende bayağı bir sorun var gülüm.
- +1 yıl
Katılıyorum
Soran+1 yılhangimize. @YalnızKovboy89
- +1 yıl
Sana
Soran+1 yıl@YalnızKovboy89 ben ne soruyorum, bayan ne cevaplıyor. böylesi negatif insanlara uyuz oluyorum.
- +1 yıl
Sıkıntı etme bilmiyor olabilirsin ben yorum attım öyle düşün
Cevap sahibi+1 yılUyuz oluyorsan kaşın gider
Soran+1 yılkomiksin ama güldüm canım ya. Allah iyiliğini versin bu iyi geldi cidden, dalga geçmiyorum aynen dediğim gibi:)
- +1 yıl
Sakin olun :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Harikasın. Bacaklarını kapat ve vajinanı sık kasları."Kegel ritmi"yap.[ İdrar yaperken , idrarını tutup bırakıcaksın. Kasların alışıcak. bir süre 1-2 hafta devam et. Sonra pipi içindeyken vaj. kasını sık bırak sık bırak. Deneyince haber ver nasıl.-esenlikler.
00 YorumlaBacakları bieleştirip amuda kalkar gibi sırt üstü en dar durumu.
Doggy en gevşek durumu. Yüz üstü uzanıpda yaparsan yine dar olur. Ama baskı yapabilir.
Çok fazla dara alıştırma anal seks de istemeye başlar.10 YorumlaDarlık ile genişlik arasında sanki metrelerce çap farkı var
Bacaklarını karnına çektiğin pozisyonlarda erkek daha zor içine girer hepsi bu00 Yorumla
+1 yılgelin-in.com/.../28-150x145.gif
...
en sevdiğim aynı zamanda :D00 Yorumla
+1 yıl1. Yuzukoyun uzan arkadan vajinaya girsin. 2. bel ustu uzan bir bacagini da saga ya da sola hafifce uzat aradan girsin
10 YorumlaVajinal kaslarını çalıştır. Ve penis içindeyken sıkmayı öğren. Sende partnerinde zevk alacak emin ol.
00 Yorumlagenişlettin sanırım biraz. bacak omuza pozısyonu yao ama bacakları birlestir..
024 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle veya değil ondan sormadım. geniş- dar bunu nasıl anlarım buda diğer sorum.
Soran+1 yılhissetme olarak mı?
Soran+1 yılhissetmeyen kadın olur mu ki herkes hisseder.
Soran+1 yılsürtünmenin fazla olması gibi mi.
Soran+1 yılparmak hesabı olsa kaç parmak girmesi dar- geniştir veri olarak?
Soran+1 yıl2 parmak dar mıdır?
Soran+1 yılevliyim. anladım cevabınızdan ne olduğumu. teşekürler.
Soran+1 yılsadece meraktan sordum. yeni değiliz ama verdiğin örnekle anladım cevabını.
Soran+1 yılevet teşekürler. 2 parmak bile canımı acıtıyor. anladım cevabı.
Soran+1 yılevet bazen yara oluyor onun ki.
Soran+1 yılfazlasıyla.
Soran+1 yılkafama takmadım ki, öğrenmek istedim.
- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için güzel bir önerim var. Giyinik mi sevişirsiniz genelde çıplak mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılne fark eder bu?
- +1 yıl
Çıplaksa bişey öneremem ama giyinik de rahat edebilirsen fikir verebilirim
Soran+1 yılher ikiside oluyor. alalım önerinizi.
- +1 yıl
Özelden yazarsan söyleyebilirim
- +1 yıl
gel özelden ben ne anlatcam sana. sapık
+1 yılYüz üstü uzan hafif kalçam çıksın girdikten sonra tamamen uzan ve bacaklarını kapat böylece penis sıkılmış oluyor ve beni bu pozisyon çıldırtıyor
00 Yorumla
+1 yılalakası yok her vajına her türlü uygundur dar dıye bı kavgram yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilende yazmış bilmeyende atan atana bu insanlar neden böyle anlamış degilim
10 Yorumla bacaklar omza alıp belının altına yastık koyduğunda çok dar oluyorr
021 Yorumla
Soran+1 yılbel altına neden yastık diğerini anladım da?
Soran+1 yılo çok acır ama ya.
Soran+1 yılsenin partnerlerinde öyle olmuş demek ki bizde acıyor.
Soran+1 yılhiç alakası yok. onların acımıyor demek ki.
Soran+1 yılbilmiyorum neden acıdığını ama bu yüzden devamı olamıyor.
Soran+1 yılhepsinde değil, bazılarında.
Soran+1 yılhayır yeni evli değiliz.
Soran+1 yılaf edersin dar veya geniş nasıl anlaşılır bu?
Soran+1 yıldar- geniş olduğu nasıl anlaşılır vaj. nın?
Soran+1 yılçok absürt kelimeler kullanmadan yazabilirsin burdan.
Soran+1 yılama burada da açık açık kelimeler yazmak uygun olmaz. üstü kapalı cevap verilebilir.
+1 yılayakta arkadan bacaklarını birleştirdiğimde, yan yatırıp yine bacakları kenetlediğimde
037 Yorumla
Soran+1 yılayakta nasıl bacaklar birleşir. link verebilir misin çok açık- absürt olmayan.
- +1 yıl
burası uygun olmaz ama
Soran+1 yılteşekkürler yine de. canlandıramadım hafızamda dediğinizi.
- +1 yıl
arkadan bacakları yan yana getirerek anladın mı
Soran+1 yıldoggymi?
- +1 yıl
yok ya bildiğin ayaktayız ama bacaklarını açmadan ellerini bir yerlere dayayarak belinden tutarak
Soran+1 yılanladım ama bu uzun sürmez ki yorulur her iki taraf da uzun soluklu olmaz.
- +1 yıl
hayır canım niye yorulsun ayakları yere sabit sonuçta
Soran+1 yılama kucakta taşımak zor kadını. kilolu olmasa da belli bir süreden sonra yorulur erkek.
- +1 yıl
bak ayakları yere basıyor diyorum ne kucağı :)) yoksa herhalde fıtık oluruz :)
Soran+1 yılanladım partnerinde ayakları yere basıyor. şimdi oldu:)
- +1 yıl
hah ya:) eşin dar mı istiyor ki
Soran+1 yılhayır o istemiyor ben istedim:) dar- geniş vaj. nasıl anlarız farkını biz bayan olarak?
- +1 yıl
girişte sürtünme fazla olduğundan erkeğe zevk verir
Soran+1 yılgirişte mi sadece sürtünme olur? tamamında mı ilişkinin?
iyide bu zaten olur cinsellikte.- +1 yıl
bacaklar birleştirilince tamamında sürtünme fazla olur normal durumlarda vajina geniş durur özellikle fazla ilişki yaşamış ve doğum yapmışlarda
Soran+1 yılgeniş durur derken erkek mi bunu hisseder? 2-3 parmak geniş midir
- +1 yıl
Erkek hisseder tabi o kadarı geniş değil iyi yani
Soran+1 yıl2-3 geniş değilse genişi nedir :)
- +1 yıl
:)) cm veremem ama girince bir bolluk hisseder insan burada bazı şeyleri açamıyorum yazsana bana
Soran+1 yılsürtünme olmaz o halde.
- +1 yıl
hissedersin ama az ben birinde inan içinde miyim dışında mıyım farketmemiştim :))
Soran+1 yılyok artık.
- +1 yıl
ciddiyim :))
Soran+1 yılo nasıl oluyor ya?
- +1 yıl
çok kullanılmış belli ki :))
Soran+1 yılkavrama- sarma her bayanda olmuyor mu erkeği?
- +1 yıl
sorularını istersen özelden yazsana tam cevap veremiyorum burdan
- +1 yıl
kavrama derken?
Soran+1 yılerkek ilişki esnasında kavrama hisseder mi sarma veya.
- +1 yıl
niye mesaj atmıyorsun anlamıyorum ki
Soran+1 yılözel olmaz. soruyu burdan cevaplayabilirsin.
- +1 yıl
kadın isteyerek kavramaz ki vajinanın genişliği ve darlığıyla ilişkili dudakların değil içinin
Soran+1 yılvaj. içindeyken erkek kavradığını hisseder. daha da açık yazmak istemiyorum. erkek anlar bunu.
- +1 yıl
siz erkeğinkini sıkabiliyor musunuz
Soran+1 yılsıkmak derken erkek sürtünme hissediyor.
- +1 yıl
İşte darsa fazla genişse az sürtünme bunda kadının bir rolü yok
Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. sorduğuna göre senin vajina zıbanadan çıkmışş tatlım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Yan yat bacak düz üstteki bacagi hafif öne kaydir erkek araya girsin en dar poz budur
00 YorumlaIki bacağı birleştir sağ ya da sol omuza yasla daha sıkı istiyorsan bacakları çapraz kapat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBa aklarin birlesik olsun ve slk kendini esinmi istiyor senmi
022 Yorumla
Soran+1 yılmisyonerde mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet yuzukoyun yattiginda da birlesik oldukca slkl olur evlimisin
Soran+1 yılevet.
Cevap sahibi+1 yılkegel yap kaslarını kullan erkek dar sever cocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılsen dolu dolu hissediyormusun
Soran+1 yılvar. evet erkek nedense dar sever.
Cevap sahibi+1 yılbiz dar severiz sizde içiniz dolsun istersiniz esin ne diyor vajinan için
Soran+1 yılçok mahreme girmek istemem.
Cevap sahibi+1 yılgirerken penisi sıkarak içeri alması darlık göstergesi
Soran+1 yılo kadarına dikkat etmedim. kuru değilken sıkmaz ki ama.
Cevap sahibi+1 yılyasda olsa sıkma hissedilir
Soran+1 yılİlk giriş dışında, ilişki boyuncada sıkma hissedilir mi?
Cevap sahibi+1 yıldarsa sıkıyorsa çok ıslak olsa bile hissedilir çok sıkınca erkek için rüya gibi bişey olur
Soran+1 yıldoğrudur. erkek olmadığımdan bilemem duyguyu.
Cevap sahibi+1 yılkadın olarak her hücrende hissetmek istermisin
Soran+1 yılolabilir neden olmasın.
Cevap sahibi+1 yılerkekte ister tenin vajina içinde sevişmesi, içeri girerken zorlanıyormusun
Soran+1 yılhayır zorlanmıyorum çok.
Cevap sahibi+1 yılduvarlara teması yoğundur ıslaklık yardımcı olur kaymasına eşin ne diyor darlık için
Cevap sahibi+1 yılbacak bacak üstüne atabileceğin pozizyonda darlık yapabilir deneyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılen sevdiğin pozyn?
Cevap sahibi+1 yılyatağın kenarında kaşık dene ama keşık derken erkek ayakta sen yatar vaziyette bacaklarını sık arkadan vajinaya girisn birleşik olunca iyi sıkarsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak şimdi yan yatıyorsun oda arkandan vajinana giriyor gayet dar bir pozisyon oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyan yat ve bacaklarının arasından penisi al içine kalçlarından tutup girip çıksın en dibe öyle giriyor
00 Yorumla
+1 yılHan kapısı gibi mi yoksa?
08 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
- +1 yıl
E bir problem var ki, böyle bir arayışa gittin... :)
Soran+1 yılöyle değil ama.
- +1 yıl
O halde sorun yok... Böyle bir arayışa neden gittin ki?
Soran+1 yılsorun olduğundan değil. olmasa da bu istenebilir.
- +1 yıl
Yani bişey söylicem şimdi olmayacak... (... buldu da tüylüsünü mü arıyor?) Kibarlaştırdım...
Soran+1 yıleşim değil ben merak ettim. o bir şey demedi ki.
- +1 yıl
Uğraştırma elemanı... Olduğuna bırak...
+1 yılBacak omuz, kucak. Fena ve farkli soru begendim.
06 Yorumla
Soran+1 yılbac. omza acı sebebi. diğeri normal üstte olmak mı?
- +1 yıl
Sandalyeye otursun o ve seni dizlerinin üstüne alsın.
Soran+1 yılsandalye veya yatak farklı mı olur diğerinden?
- +1 yıl
Deneyip görürsün :)
Soran+1 yıltamam farkı ancak böyle anlaşılır demek ki.
- +1 yıl
Yeap.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. kegel egzersizi öğrenirsen faydası olur...
00 YorumlaDoktora gitmeyi denedin mi
00 YorumlaBacaklarını kapat ve vajinanı sık kasları
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yıldoggy style müthiştir birçok erkek için
00 Yorumla Yüzüstü yat bacaklarını kapat. Tersten tersten
10 YorumlaŞaka yapıyorsun yaa gerçekten bilmiyormusun
10 YorumlaBacaklarını üst üste at yan yat tamam oyyyyş
00 Yorumla
+1 yılbacak omuzda ve göğüse dayalı en zorudur
00 Yorumla
+1 yılGel ben seni bir zikiym
02 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesizleşme!
- +1 yıl
Dar severim yani
Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Kaç kişiyle cinsellik yaşadın bu zamana kadar
00 Yorumla
+1 yılKöpek pozisyonu dene o zmn gör ;)
00 Yorumla
+1 yılSen rahat ol Erkeğin o pozisyonu yaratır kendisine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlaşılan seninki çuval gibi olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzüstü yatarken arkadan pompalayacak
00 Yorumla
+1 yılDoggy agaaaa 😄😄😄
10 Yorumla
+1 yılcapraz bacak
019 Yorumla
Soran+1 yılmisyonerde mi?
- +1 yıl
evet sırtüstü yatarken kaldır ayakları 90 derece sonra capraz yap adam uçsun, adamınkide bamyaysa senin yapacagın bişey yok
Soran+1 yılbamya:) kaç cme diyorlar?
- +1 yıl
13 cm den kısa ve inceyse bamyaya girer :D o bamya olur sende bahtsız bedevi olursun:D
Soran+1 yılne kadar olursa iyidir o halde:)
- +1 yıl
yanı fazlasından zarar gelmez, ben senide anladım ama naparsın bu birazda supriz yumurta gibidir , içine bakıpta alamazsın ne cıkarsa bahtınadır :D
Soran+1 yılemin misin zarar gelmeyeceğinden?:)
net cevabın var mı soruma?- +1 yıl
valla güzelim benim bildiğim en iyi pozisyon bu , ama daha fazlasını taocu seks posizyonları diye bir kitap var ordan bak bence , ama fazlasından zarar gelmez kesinlikle, sadece bakımı zor olur :D
Soran+1 yılfazlası acıya sebep o anlamda zarar verir dedim:) pozisyona demedim.
- +1 yıl
acısını ben bilmem :D ben olaya erkek gözüyle bakıyorum, ama sen taocu seks diye kitap var onu al içindeki pozisyonları dene, bıraz atletikseniz hepsini yapabılırsınız :D
Soran+1 yılo kitap ayrı boyutu olayın. boyut fazlası = acı net:)
- +1 yıl
o zaman doggy ve misyoner forever... sende elindekinin değerini bil :D
Soran+1 yılbaş üstüne:)
- +1 yıl
emir olarak değil öğüt olarak algıla :D basında olmayan bilmez bu derdi :D
Soran+1 yılbaşında böyle bir dert mi var?
- +1 yıl
yok ya , hiç partnerin olmamasından iyidir demek istedim
- +1 yıl
birde cinsellik sadece boyutlarla alakalı değil birazda duygularla hislerle alakalıdır
Soran+1 yılHer biri bütünün parçaları.
- +1 yıl
aynen öyle birşey hissetmediğin birininkı 50 cm olsa ne farkeder
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle her önüne gelenle yapmasaydın keske :(
00 Yorumlasazanlar doldu taştı
00 Yorumlaokadarmı geniş
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum nasıldır geniş veya dar.
+1 yılAnal iyi olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCokmu geniş vajina?
061 Yorumla
Soran+1 yılgeniş nasıldır bilmiyorum ki.
Cevap sahibi+1 yılYenisin galiba bu konular da esin ya da sevgilinmi genis dedide dar hissedecegi pozisyon ariyorsun yoksa merakmi sendeki yani iliskiye giriyormusun?
Soran+1 yılyeni değilimde geniş- dar ayrımını nasıl bilebilirim ki kendim. Hayır eşim demedi ben merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılSen penisi rahatlikla hissediyorsan oda şikayetçi degilse dardır
Soran+1 yılhissedilir ki ama. hissetmemek nasıl olabilir?
Cevap sahibi+1 yılGenisse ne sen zevk alirsin ne o bu arada sen yuzustu yatarken onun vajinaya girmesini tavsiye ederim
Soran+1 yılgeniş ise ben nasıl anlarım? kaç parmak olunca geniş- dardır?
Cevap sahibi+1 yılOnun oyle bir ölçüsü yok ikinizde memnunsaniz dardir hem o penisin kalınlığına göre de değişir
Soran+1 yıldar sürtünme hissedilmesi ile alakalı mıdır?
Cevap sahibi+1 yılİkinizde zevk aliyorsaniz rahat ol darlik konusunda:)
Soran+1 yılonda sıkıntı yok da merak ettim hani çok derler ya dar zevk verir diye. dar nasıl anlaşılır bunu öğrenmek istedim.
Cevap sahibi+1 yılBu arada dahada dar hissettiren pozisyonların hepsi acı verir sen galiba acıya da dayanamiyorsun görüşlere bakilirsa :)
Soran+1 yılçok uç acı olunca dayanamıyorum. yoksa normal bir acı sorun yaratmaz.
Cevap sahibi+1 yılDayansan sonunda zevke geleceksin aslinda peki islanma yeterli oluyormu?
Soran+1 yılıslanma sorunu yok da bu pozisyonun sonunda nasıl o dediğin olur anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAci sonra zevke donusuyor alistikca ama dayanmak lazim tabiki alisana kadar
Soran+1 yılne kadar süre dayanmak lazım bu pozisyonda? 5-10?
Cevap sahibi+1 yılO tamamen sana bağlı bu arada kegel egzersizlerini tavsiye ederim internetten arastirabilirsin
Soran+1 yılkegel darlaştırmak için mi önerin?
Cevap sahibi+1 yılDaha cok erkege farkli deneyim yasatmak icin penisi vanina icindeyken sikmak acayip bir sey bir kiza evlenmek icin yalvardigimi hatirlarim bunu biliyor diye :)
Soran+1 yıliyide bu çok bilinen bir şey.
Cevap sahibi+1 yılBilinende ugrasip pelvisi guclendirip calistiran kiz yok:)
Soran+1 yılkocasını seven yapar çok kolay bu:)
Cevap sahibi+1 yılKegel hem kadina hem erkege acayip zevk veriyor Bu kiz ustaydi bosalcagim zaman sıkıp geciktirebiliyorduda beni onun gibi ustalasirsan kocan kolen olur her istedigini yaptirirsin :)
Soran+1 yılsıkınca tersine daha erken boş. olur erkek heyecanlanıp tahrik olduğundan.
Cevap sahibi+1 yılBu beni durdurmayi beceriyordu :)
Soran+1 yılhayır ya erkek daha heyecanlanmaz mı? eşim öyle oluyor.
Cevap sahibi+1 yılEsin ne kadar tecrubeli onu bilemem bu kiz bosalmaya yakin bana soyle sonra dur diyordu sonrada sıkıp bekliyordu bir sure sonra devam ediyorduk hem ben heyecanimi yeneli cok oldu sekste :)
Soran+1 yılher defasında heyecan olunca o anlamlıdır:) eşim tecrübeli ama heyecanı var bitmezde umarım:)
Soran+1 yılsadece boş. maya yakın mı öyle deyip sıkıp bekliyordu?
Cevap sahibi+1 yıl12 senedir cinsel yasantim var bir sure sonra sadece zevk icin yapiyorsun ve evet oyle yapiyorduk ama ise yariyordu kiz nasil yapiyorsa beceriyordu iste:)
Soran+1 yılama bunda ne var sıkıyorsun o kadar:)
Cevap sahibi+1 yılYani sen gec bosalttirmak icin degilde ikinizi zevke getirmek icin yapsanda yeterli bu kiz iliskideyken birden bire sıkıp afallatmisti beni doruga cikmistimbzevkten bagirdim hatta :) birdahada bunun gibisi cikmadi karsima maalesef
Soran+1 yılbu sıkma ama çok basit bir şey nasıl rastlamadın ki? daha açık yazamıyorum maalesef. okunuyoruz.
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi kizlarin cogu bilmiyor bilsede calistirmiyor kaslari hem o kaslarin kegel egzersizini duzenli yaparak guclenmesi lazim hem bizim kizlarin cogu penis boyundan baska birsey bilmiyor zaten :)
Soran+1 yılçıkmam lazım ama daha fazla yazamıyorum okunduğumuzdan.
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yılbu kasları çalıştırmak için öyle sayfalar dolusu teorik bilgiye gerek duyulmuyor ki. çok basit. tekniği var.
Soran+1 yılsizin dediklerinize cevabım var ama okunuyoruz diye her şeyde yazılmıyor.
Cevap sahibi+1 yılBende biliyorum ama o egzersizleri yapan yok iste simdiki kız arkadaşıma oturdugun yerden yaparsin çalış diyorum ugrasamam diyor bizim kizlar usengec :)
Soran+1 yılbunu özelden yazayım burdan olmuyor ama gizlisiniz?
Cevap sahibi+1 yılBurada bayagi bir tanidik var o yuzden gizliyim :) burdan yazsanda sıkıntı olmaz
Soran+1 yıldaha detayını yazamam ki. çok kısa açarsanız dönerim size
Cevap sahibi+1 yılBir gun bir actim sirketten 2 kız gormus bir daha acmamaya gizliliği yemin ettim :) ama sen dedigim gibi gelistirsen pelvisleruli seni ve esinu cinsellikte yeni bir boyut bekliyor ara sira yavas sikmalarmi dersin birden bire sıkmak mı dersin birde surpriz yap adam sok olsun bir gun :)
Soran+1 yılbunları biliyorum da bu konuya yönelik sorum olacaktı. saniyelik açar mısın?
Cevap sahibi+1 yılBuradan sor zaten 2 miz kaldik konuda :) acmam imkansiz maalesef.
Soran+1 yılyok soramam daha detayını. siz bir kategoride soru veya cevabınız ar mı ordan yazarım görüp.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef soruları da gizli olarak yaziyorum benim bu sitede durum biraz karisik anliyacagin :) ama olmadi sorunum cevabini internettende bulabilirsin
Soran+1 yılhep mi gizlisiniz esrarengiz:)
şimdi yazarsam detaya inmem lazım oda olmaz. şu kadarını diyeyim sıkmaya gerek kalmadan bu hissi vermek daha güzel erkeğe. sürekli erkeğin sıkıp- kavradığını hissetmesi yani kadının kegel yapmadan bunu erkek hissederse anlamlı daha çok erkeki çin.
ha gelde bunu şşimdi anlat çok hassas bir konu o yüzden anlatamadım bende:)
Cevap sahibi+1 yılGercek hayattada gizemli adamın ben zaten kızlara karşı en buyuk Silahım:) anladim asagi yukari ne demek istedigini oda guzel sendede adami yoldan cikaracak potansiyel var arastiriyorsun ediyorsun eşin şanslı :)
Soran+1 yılanladığına göre yaşadın mı hiç böyle?
Cevap sahibi+1 yılEvet yiyip bitiren bir sey oda birde esinle sana kamasutrayi da tavsiye ederim buda farkli bir dunya cinselligi renklendiriyor bazi pozisyonlar cok gulunc olabiliyor ama eğlence li vakit geciriyorsun yataktan cikmazsiniz gerci bundanda sikildim ben simdide taocu sevisme uzerine arastiriyorum.
Soran+1 yılsık yaşadın mı bunu genel bir durum muydu yiyip- bitiren dediğini?
Cevap sahibi+1 yılFazla değil zaten çoğu kız düz sevişmeyi biliyor anca.
Soran+1 yılal işte üstekinin cevabını.
her türden insan var. yazamama sebebimi anlıyorsunuzdur umarım şimdi detaylı.
Cevap sahibi+1 yılBöyleleri her yerde var maalesef
Soran+1 yılbu yüzden yazamıyoruz işte. hemen farklı yerlere çekiliyor.
şimdi sorsam size eminim yine çıkacaktır soruma yönelik araya kaynak olacak olan.
Cevap sahibi+1 yılYeni bir hesap açıyım oradan yaz bana o zaman.
Soran+1 yıltamam.
Soran+1 yılburaya yazarsınız hesabın linkini.
Cevap sahibi+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2090139-arkadaslar-level-4-oldummm buradaki experiments benim.
+1 yılDoggy
00 Yorumla
+1 yılBacak omuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzına al ve em
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem