İlişki uzun sürsün istiyorum hangi pozisyonda en geç boşalıyorsunuz
Kaşık
Doggy
Misyoner
Kız üstte erkek altta
Diğer (yoruma yazarsınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yorumlarda bütün erkekler boş yapmış hepsi istediği zaman boşalabilen p*rno yıldızı gibi insanlar heralde. Türk erkeklerinin %60 ı erken boşalır bunun sebebi de ergenlikte yakalanma korkusuyla hızlı mastürbasyon yapmaktır. Bünye buna alıştığı için ilişkiye girdiğinde de zevk almak yerine hızlıca boşalmaya odaklanıyor. Kas hafızası tarzı bişey. Eğer pelvik kasların güçlüyse kontrol edebiliyorsun ama çok hızlı yaparsan kontrol edilmesi zorlaşıyor yavaş yavaş ritmik şekilde yaptığında boşalmayı erteleyebiliyorsun. Herkes yok 20 dk yok 1 saat felan yazmış istisnasız hepsi yalan. Erken boşalma sorunu olmayan bir erkek ortalama 5-7 dk da boşalır bu da normaldir. İlişkinin %30 u felan penis vajina giriş çıkışıdır kalan %70 i ön sevişme ve erkeğin partnerine oral yapmasından ibarettir. Şahsen ben sevgilimi veya eşimi oral yolla rahatlatmadan vjinasına girmem. Önce kadın orgazm olmalı zaten kadınlar bizim gibi değil birden fazla kez zorlanmadan orgazm olabilirler.
1-pipi nin kafasını sıkıcan 2-pipi ile fazla oynamıyacan.
3-testisleri (taşk) aşağıya doğru çekicen.
4-Erkek kendini kontrol edicek, nefesini tutucak. nefes kontrol.
5-Deneyim lazım.
6-popo kaslarını sıkıcak (kegel kasları] (tıbbi terim)
7-önce sen ıslanman lazım.
Sağolun
Bence geç boşalmanın pozisyonla fazla ilgisi yoktur. Herşey kafa da biter sen beyne hükmet dakikalarca vajinaya girip çımaya devam edebilirsin. İstemeyin boşaltmazsın öyle de çok mayak oluyor. kadınım saatlerce zevkten dört köşe olur.
kadın üstteyken zor. hem zik kırılmasın diye kadını kontrol etmek hem kadınla aynı tempoyu yakalamak hem nefes ayarı yapmak zor oluyor ve sonuçta süre uzuyor
hersey erkegın elındeyse en ıyısı mısyonerdır.. sen ıpler elımde olsun dersen sert gırıs cıkıstan kacınmalısın.. gerektıgı kadar:))
Erkeğin kontrol edebildiği kadının üstte olmadığı pozisyonlar. Gerçi bu iş yine erkekte biter. Ayaktaki pozisyonlar da boşalmayı bir nebze geciktirir
Kız üstteyken boşalamıyorum yani istesemde boşalamıyorum saatlerce Üstte kalsa gene boşalamıyorum
kaşık... zevk alırım ama boşalamam. kızın üstte olduğu pozisyonlarda da çok geç gelirim.
Aysel GÜREL'i Hayal Ettiğim Anlardı.. (Tövbe Ettim.)
Ahahhahahaahhahahahah
Sende Ajdarı Hayal Et..
bütün pozisyonlarda geç boşalıyorum ama bir pozisyon var ki bayanda işi biliy ise aman tanrım ne oluyo anlamıyorum patmala yaşıyorum :)
sen pozisyon arayacağına seni tatmin edecek erkek ara.
En geç doggy ama bu erkeğin kendini ne kadar kontrol edebileceğinede bağlı.1-2-3 foş ta olabilir yani bazen;)
Zaten birinciyi boşaldıktan sonra ikincisi bayağı uzun sürüyor ama en sevdiğim pozisyon kızın üstte olması
Sevgilisinin erken gelmesinden muzdarip bir kadinin dram konulu sorusu
Sorma kardeş :(
Saglik olsun allah ucak kazasi vermesin
Amin amin
Bu kişiye göre değişir. Hepsinde geç boşalıyorum ama en erken deseydin bu sanırım Doggy olurdu.
ben nezaman istersem ozaman boşalırımmm ama genelde aynı ayna denke getirmeye çalışırımmmm o çıglıgı attırırım
Geç boşalmak istiyorsan , sık sık pozisyon değiştireceksin.
Genelde kız üstte kowboy ama sık pozisyon değiştirmek en iyisi
bence doggy, daha az duygusal bir pozisyon. kızın üstte olması da olabilir ama kıza güvenmek şart yoksa erkek rahat edemez, kız zıplamada acemi ise
denemek gerek kadınına göre değişir deneyelim istesen ne dersin :)
kız üstte erkek altta dan başka dedıklerının hıcbırını anlamadım.
hepsi kardeş hepsi.. iş kafada biter..
erkeğin üstüne cıkın , biraz da yavaş yapın
Uzun mu sürer
Bu kremin etkisi nedir nssıl yani?
seninki erken boşalıyo anlaşılan
Evet:(
20 ama seviyorumm
1 seneden fazla
Her pozisyonda geç geliyorum.
İstediğim pozisyonda istediğim zaman boşalırım.
diğişik pozisyonlarda yopınca daha geç geliyorum
hepsinde geç boşalırım
üstte olursam 45 dk 1 saat sürdüre bilirim
Ben ne bileceğm onu aney ile babey bilir
cowgirl
d seçeneği
D diyorum
Pozizyon feketmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?