Beyler, en hosunuza giden pozisonu anlatir misiniz bana :)
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılçay dökmek için içeri geçiyorum neyse sonra geliyorum eşim içerde...
usulca belime bir yastık koyyorum...
sonra bir ayağımı sandalyeee uzatıp diğerini üstüne koyyorum...
ellerim alev alev oluyo ansızın...
sonra çayı bir kenara bırakıyorum ve kumandadan yayılmış halde istediim kanalı geziyorum...
işte en sevdiğim pozisyon sahne kurgulardan biridr :D ahhahah00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİşe başlarken arkadan sarılıp göğüslerine baskı uygulayarak boynunu emmeye ve kulağını yalamaya bayılıyorum.. seks esnasında ise klozette veya taburede yüzü bana dönük bir şekilde kucağıma oturup eliyle doğrultup içine alması 😉 ikimiz içinde en az yoran ve en zevk aldığımız pozisyon diyebilirim
211 Yorumla
Soran+1 yıliyy klozette mi :D
- +1 yıl
Evet bildiğin klozete
Soran+1 yıloykk
- +1 yıl
O duvara dayayanlar falan rüzgardalar çoğu çok kolay sanıyolar ben spor yaparken yapıyodum manyak bir olay ama inanılmaz yorucu spor yapmayan birinin o pozisyonu 20 saniyeden fazla yapma ihtimali yok 😉
Soran+1 yıldimi :D
- +1 yıl
Aynen ya manita 45 kilonun altında olacak ya da o pozisyon unutulacak 😊 hele boyu uzunsa hiç ihtimal yok ayakları yere değer 😂
Soran+1 yıl45 mi :D
- +1 yıl
45 tabi o anlatanların eline 50 kiloluk çimento torbası ver bakalım taşıyabiliyolarmı 😄 daha çimento torbasını kaldıramaz ama karıyı duvardan duvara hoplatıp zıplatıyo indirip indirip kaldırıyo çok delikanlıyız biz 😄
Soran+1 yılGuldurdun :D
- +1 yıl
Öldürmeyelimde 😉 sonra ölümmü mokokomu olmasın 😄
Soran+1 yıl:))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Erkekler Ne Diyor
105
bazen ;
hoşça kal demeyi kendimize çok görürüz.
acı çekerken ben hoşsuz, sen hoşça kal.
ne yalan,
ne sahtekar
ne balon bir söz
uğruna yakıyoruz geleceği,
patlaması mor rengin asilliği.
tam ümidimi kesmiştim ki çıka geldin
tek bir kelime buzlu hayatımdan etti
bilemezsin anlamını onun
heyecenım korkularım
karamsarlık geride kalsın
bir gülücük ve
nasılsın...20 YorumlaHer pozisyon güzel ama ben partnerimin koltuk altını yalamayı çok severim. Yoğun şehvetli birisiyim ve genelde sert boşalırım :) Ancak ilişkide en önemli şey güven ve seviyedir.
14 Yorumla
Soran+1 yılkoltuk alti mi :)
Soran+1 yılilginç :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılaga ben tam savunmanın arkasına kaçarken koşu yoluma ne hızlı ne de yavaş tam kıvamında pas gelicek tamammı o an kaleci kalesinden çıkıp bana doğru koşarken ben topun dibine giricem top ne çok yüksekten ne de çok alçaktan tam böyle kalecinin parmak uçlarının 1 santim üzerinden gidicek kalecinin canı yanıcak hani tabiri caizse ve o top süzüle süzüle ağlara gidicek işte en sevdiğim pozisyon bu :)))
10 YorumlaDogi Styla iyidir ya :D tabi karşı tarafında isteği önemli. al beni balkondan sarık pencereden sarkıt yok çatıya çıkart. dolap arasında kıstır kürekle kolava. tencereyle depikle gibi extreme şeylere ilgi duyabilir :D:DF:DGFh
10 Yorumla
+1 yılsırt ustu yatırıp ustune yüz üstü yatıcaksın biyandan sevişiceksin bir yandan icine hızlı girip cıkıcaksın arda bir pozisyon değiştiricaksin yan yatıcak arkasına gecip bacakları kadırıp icine giriceksin bazen ben yatıcam sen üstümde zıplıcaksın
011 Yorumla
Soran+1 yılhmm :)
- +1 yıl
hmm dersin ya normalde anlatığım gibi değildir sabaha kadar duvardan duvara vursım gelir benim :)
Soran+1 yılbaska :)
- +1 yıl
ama en güzeli kucağa alıp sım sıkı sarılarak duvara yaslayıp ayakta yapmak en cok hoşuma giden birde inlemesi offfff canım cekti :)
Soran+1 yılzevkli :)
- +1 yıl
tabi l*n zevkli olcak bosuna akşamdan akşama bir su bardağı pekmez icmiyoz heralde :)
Soran+1 yılpekmez ne için :)
- +1 yıl
enerji verir azdırır dayanıklılığı güclendirir sarımsakta cok yerim kanı hızlandırır vucut ısısını dengeliyor genellikle kısın cok yerim akşamları yatmadan önce soğan sarımsak pekmez maydonoz cok sağlıklı pir penisim var benim :)
Soran+1 yılkaç cm :)
- +1 yıl
cok büyük demedim sağlıklı dedim 16 cm zunlık benim üc parmağım kadarda kalınlığı var 3 parmağımı cok az geciyor yani :)
Soran+1 yılhmm :))
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaylandda bir pozisyon yaşamıştım... hayatımda yasadıgım en güzel dakikalardı... kız fileden bir kürenin içinde oturuyor.. ve sen sırt üstü yatıyorsun.. filenin altına yatıorsun ve üzerine gelip malı içine alıyor.. ve fileyi 360 derece döndürüorlar...
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kadın kucağa oturacak ata biner gibi ve karşılıklı tüm istekler uygulanacak ve yapılacak..
01 Yorumla
+1 yılkadın bana zevkten tırnaklarını geçiriyorsa pozisyon önemli değil :))
110 Yorumla
Soran+1 yılgeciren olduum peki :)
- +1 yıl
tırnak acısı ertesi gün akşam kuruyo, 3 gün içinde kabuğu atıp 1 gün kızarıklığını yaşıyosun, tabi bu arada yeni tırnak yemezsen :))) bu arada sen epey orgazm oldun bunları okurken dimi yalan söyleme :P
Soran+1 yılevet :p
- +1 yıl
level artırmak için güzel bir soru seçmişsin zeki hatun :)) bu arada senin tırnak boyu nasıl :P
Soran+1 yıluzun :)
- +1 yıl
vayy en sevdiğim :)) onlar bana lazım iyi bak :P
- +1 yıl
eee bunca zamandır tanıyorum seni.. şimdi sen bir iyilik yap hadi :P
Soran+1 yılbunca zamandir mi :)
- +1 yıl
sen halkın libidosuna horon teptiriyosun :)) bence uzun bir zaman.. fazla süre kaybına gerek yok ;P şimdi sen anlat bakalım nasıl başlıyosun seks yapmaya :))
Kadının üstte olduğu pozisyon.
Bacak omuza ve diğerleri.10 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/onGpqR.jpg
Kucakkk..01 Yorumla
Hatun yüzüstü yatıyo bende üstünde. Eller göğüslerde. Aman yani ölürüm bu pozisyona
03 Yorumla
Soran+1 yılbaska?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkollarımla kalçalarının altından kavrayıp duvara yapıştırmak ve duşakabine sokup cama dayayayıp işi halletmek
010 Yorumla
Soran+1 yılcamda? :)
Cevap sahibi+1 yılaynen kalçaları yapışacak cama ve bacaklarından kavrayıp ayaklarını kesicem yerden yüzü bana dönük olacak boynunu ısırıcam :D
Soran+1 yılgüzel :)
Cevap sahibi+1 yıleveet çok var böyle bende :) doyumsuzum bide :D
Soran+1 yılbaska anlatsana :)
Cevap sahibi+1 yılburdan anlatırsam üyeliğim yanar :D istersen bikaçsaniyeliğine çık gizliden mesaj atayım :)
Soran+1 yılyanmaz :)
Cevap sahibi+1 yılüzgünüm malesef buradan zor :D sen kaç levelsin
Soran+1 yılolur ya :)
Cevap sahibi+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2841417-hanimlar-sizce-hangisi bu soruyu ben sordum yorum yap şimdi ben görrüm hmen sonra gizliye geçersin benimle tanışmadığına pişman olabilirsin :D
kucak iyi gidiyor, niye dersen bu iş sadece etlerin birleşmesiyle somut bir olay değil, duygusal manada da birleşmek gerek
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılkısa verkaçlar ile ceza sahasına girdikten sonra ayak içi ile yan ağlara bırakılan pozisyonlar çok hoş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Kadin zevk alsin o zaten beni ucurur... O ne isterse o olsun
02 Yorumla
Soran+1 yıliyiymis
Çabuk bir sevgili bulup seviş çabuk çabuk. Böyle buralarda nereye kadar :)
0123 Yorumla
Soran+1 yıldeme öyle :)
Soran+1 yılokudun mu ya :D
Soran+1 yılAyip :D
Soran+1 yılkimseyi yalvarttigim yok :D
Soran+1 yılkendileri istiyolar benim sucum ne :) hem hayir dedim
Soran+1 yılkotu degilim :D
nasil ben kaldirdim ya sonucta erkek benlik bisey degil:D- +1 yıl
E canm sonuçta erkeğiz tamam da. Ufacık bir şeyden nem kapan bir bela var bizde. O nemide bu soruyla sen vermiş oldun işte :D Yaptığın yorumları gördüm suçlusun inkar etme boşuna :)) Zaten bbu halleri seni istemeleri arzulamaları hosuna gitti dimi. Zevklendin bu sayyede daha çok :))
Soran+1 yılBiraz diyelim :)
Soran+1 yılValla utandiriyosun :D
Dogruya dogru sonuçta :)
Soran+1 yıltesekkur ederim :D merak etme kolay kolay guvenmem :) Allah'tan gizlilik var :D
Soran+1 yılOlur mu ya yeni tanidigim insanla ;)
Soran+1 yıldalga geçme ya :) bende okudum neler yazmisim ya :D
Soran+1 yılhangisini fena yapmisim? :)
Soran+1 yılyaa :) senin sanki hic canin çekmiyor anormal olan ben degilim dimi sonuçta :D
Soran+1 yılTabi bende insanim sonucta :D
Gercekten butun yorumlari tek tek okudun mu?
Soran+1 yılyok artik y
Soran+1 yılneden ama :D baska isin mi yoktu :(
Soran+1 yılne esprisi ya :D
Soran+1 yılNe bicim insansiniz :D
Soran+1 yılokuma sen ya :D
Soran+1 yılkendimi mi ifsa edeyim rezil olma niyetim yok :D
Soran+1 yılbir aydir yapmadim :D
Soran+1 yıl2 oldu evet yaklasiyor :D
Soran+1 yılevet ya :D kendi kaybetti :)
Soran+1 yılOzeldende korkuyorum ya :D
Soran+1 yılSen cok biliyosun heralde :D
Soran+1 yılYok yinede riske atmiyim kendimi :D
Soran+1 yılne yaramazligi :p
Soran+1 yıltabiki usluyum :D
aman okuma :D
Soran+1 yılyok birsey ya :)
Soran+1 yılbiktirdi ya :D
Soran+1 yılbirileri soruya cevap verseydi fena olmazdi :D
Soran+1 yılbenim istedigim cevap mi senin verdiklerin :)
Soran+1 yılsen gitme bari ya :D
Soran+1 yılolsun birsey olmaz :D
Soran+1 yılsorun degil :)
hayal ediyorum :D
Soran+1 yılhmm iyi nöbetler :) iyi geceler
- +1 yıl
Hmm bir kişi yazmış ama özelden konuşmak isteyince iş ilerlememiş tabi ki :) Halbuki gizliden rahatça konuşabilirler. Neysse zaten zevkleriniz uyuşmamış. O sert seviyor sen sevmiuorsun. Ollmazdı bu iş :) Dün çok fena yaptın dediğim cocikta dayanamayıp yine yazmış. Gece canı istedi galiba. Onunla birszcık da olsa anlaşabilmiştin. İlgilen bakim biraz çocukla seni boşaltırken iyiydi değil mi? Bencil seni :p : D
Soran+1 yılSuna bak ya :D
Soran+1 yılYaziyolar ya tek tuk te olsa :D
Soran+1 yılYoo onlar yaziyo :D
Soran+1 yılEvet yerim demis ya :D
Soran+1 yılNeler yazmissam yazmisim hersey gecmiste kaldi unut onlari :D
Soran+1 yılYapmadim :D
Soran+1 yılSen ne yaptin :)
Soran+1 yılniye hic degerlendirmedin dedin ki :)
Soran+1 yılanlamadim gercekten :D
Soran+1 yılcinsellikle alakali biseyler mi :)
Soran+1 yılnaptin peki :)
Soran+1 yıldalga mi geçiyorsun :D
Soran+1 yılseninle normal konusuyorduk ama :D
Soran+1 yılanladim saka oldugunu :D
Soran+1 yıldogrudur :)
Soran+1 yıltamam iyi geceler )
Soran+1 yılValla oyle bir soru sormadim :) gitmedim gitmemde :D
Soran+1 yılyok yapmadim :D
Soran+1 yılhayir :)
Soran+1 yılsen gelmeden bir sürü yorum vardi bile :D
Soran+1 yılbosuna yaziyorlar ya :D
Soran+1 yıloff :(
Soran+1 yılbirde emir veriyor :D
Soran+1 yılben kedni iyiligimi dusunurum :D
Soran+1 yılhayir
+1 yılKaşık çatal tabak 32 parça takım seti bıçak karışık ya ben yemek yenilen seyleri seviyorum o pozisyonlarda :D :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirim ben daha ulan herkes birşey yazıyor sitede tek bakir ben miyim, baba benim püskevitim yok :-/ :-(
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmasaya sırt üstü yatırıp bacaklarını omuzlarımın üzerine atıp köküne kadar sokmak. hayali bile kaldırdı benimkini ;)
082 Yorumla
Soran+1 yılbende sulandim :)
Cevap sahibi+1 yılwoow :D connected2 me den konuşşsak mı biraz :D
Soran+1 yılyok :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://c2.me/yawheehee tıkla hemen önündeyim :D
Soran+1 yılbu ne acele :D
Cevap sahibi+1 yılüyelik yok resim yok :D konuşak işte :D
Soran+1 yılyasina bak bir 45 ustu :) amca diyeyim
Cevap sahibi+1 yılsahte o yaw :D
Soran+1 yılkandirma beni :)
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim ya :)
Soran+1 yılyinede hayir :)
Cevap sahibi+1 yılalttarafı bir defa yazacan ya :D gizlilik korunarak sohbet edecez işte :D üyelik yapmican hiç :((
Soran+1 yılkorkuttun ya :)
Cevap sahibi+1 yılya burada şu an konuştuğumuz gibi hiçbir fark yok :D omegleden birbirini tanımadan nasıl konuşuyorsan öyle :D sadece linkte tıkla. boşluğa yaz ben cevap verecem :D:D
Soran+1 yılburadan olsun o zaman hiç bir fark yoksa :)
Cevap sahibi+1 yılherkesin içinde mi? :D
Soran+1 yılbisey olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/q4LEaR.jpg karşılacağın ekran bu ha :D çok korktun sende :D peki bana profili gizliden çıkarıp bana mesaj atmanı istersem? :D
Soran+1 yılburada olur sadece :)
Cevap sahibi+1 yılşimdi burada nasıl sohbet edecez anlatır mısın? :D
Soran+1 yılederiz :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://c2.me/yawheehee ben burdayım ;) korkacak birşey yok. şu connected2. me den korkamyın yaw :D ya da aç bir skype oradan devam edelim. ben seni milletin önünde sulandırmak istemiyorum :D
Soran+1 yılbisey olmaz :))
Cevap sahibi+1 yılyok olmaz. neyse artık seni de kaçırdık :D yolumuza bakacaz :D bu arada varsa skype: pivazparez eklersin :D
Soran+1 yılgitme ya :D
Cevap sahibi+1 yılişin aslı gidesim yok ama sen de olmicak birşey istiyorsun :D connected2. me den korkulur mu yaw :D
Soran+1 yıltamam gitme o zaman :) buranin suyu mu çikti nolur sanki :)
Cevap sahibi+1 yılbak diyorum gizliden çıkayım. mesaj at bana burdan konuşalım. o da yok. Ben diyorum ki anlık olmasın. gizliden her gün konuşabilelim ;) ikimiz de gizli kalırız :D
Soran+1 yılburadan konusalim iste istedigimiz zaman yazariz :)
Cevap sahibi+1 yılben gizliden çıkıyorum. istersen yazarsın istersen yazmazsın. yazarsan çok mutlu olrsun demedi deme ;)
Cevap sahibi+1 yılbu arada yaşım 21 :)
Soran+1 yılya lütfen buradan olsun :)
Cevap sahibi+1 yılprofil resmini kaldırıp mesaj atabilrisin eğer gizli olsun istiyorsan :D dediğim gibi ben çok isterim konuşmayı. Ama sen olmayacak şey istiyorsun. Sana kalmış :))
Soran+1 yılbende çok istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılmesaj at o zaman :D ben bir 10 dk ya çıkarım ;) resmini kaldır mesaj at. her gece konuşalım ;)
Soran+1 yılburadan olsun ama :) gizliye alirsin kendini bisey olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılben diyeceğimi dedim. hani isterim konuşmayı senle. Ama buradan olmaz. Üstelik bu mesajlar görünürse moderatör kaldırır soruyu. bence elini çabuk tutsan iyi olur ikimiz için ;)
Soran+1 yılyaa :)
Cevap sahibi+1 yılbak aşağılarda da yazmışsın. valla bu sorunun kaldırılma ihtimali yüksek demedi deme :D çünkü iş bir yerden sonra tanışmaya girecek ve moderatör kaldıracak :D gel işte :D
Soran+1 yılhayir :D
Cevap sahibi+1 yılpeki ben kaçar o zaman :D olur da kırarsan inadını at mesaj :D her akşam burdayım ben :D
Soran+1 yılkiramam inadimi :D
Cevap sahibi+1 yılpeki o güzel geceleri unut :))
Soran+1 yılyapma ya :)
Cevap sahibi+1 yılya işte ben diyorum gel diye. inadınla kolay gelsin sana aşkım :D
Soran+1 yılgitme ya :)
Cevap sahibi+1 yılmesajım açık. istediğin zman atarsın canım :))
Soran+1 yılasil sen inatcisin :)
Cevap sahibi+1 yılben gizlilikten yanayım aşkım. ben çıkıyorum. at mesaj bekliyorum ;) :D
Soran+1 yılcikma ya :)
Cevap sahibi+1 yılaşkım bekliyorum valla :) yeminle moderatör görürse kaldırır demedi deme ;) en azından senin kendi gizliliğini koruyup benimle konuşacağın bir adresin olmalı ki her gece yazışalım dimi ama
Soran+1 yılkaldirmazlar ya :)
Cevap sahibi+1 yılartık zaman gösterir bunu. vala bekliyorum. beni öldürselerde burdan sohbet etmem ;)
Soran+1 yılnolur sanki :)
Cevap sahibi+1 yılartık ısrar yok :D ben kaçar. akşam yine girecem 10-11 arası :D
Soran+1 yılgelirim ama burada konusuruz :)
Cevap sahibi+1 yılanlaşıldı hiç konuşamayacaz senle :))
Soran+1 yılistiyorum ama :)
Cevap sahibi+1 yılbende istiyorum. sanırsın ki gerçekten yatağa atacam seni hee :D korkuya bak. bu son mesajım. geldin geldin, gelmedin yazmam buraya bir daha. çok yazdım buraya :D
Soran+1 yılyaa :).
Soran+1 yılburada misin :)
Cevap sahibi+1 yılyazmicam cevap :D
Soran+1 yılhadi :)
Cevap sahibi+1 yılben kaçar, mesaj at işte :D
Cevap sahibi+1 yılya da skype kur :D
Soran+1 yılnereye :)
Cevap sahibi+1 yıldersler bekliyor canım :) sen kur skype. oradan her gece konuşalım senle ;)
Cevap sahibi+1 yılkur skype, ekle beni kullanıcı adım @pivazparez
Soran+1 yılhayir ya :)
Cevap sahibi+1 yılpeki bu aşk burada biter
Soran+1 yılask mi :)
Cevap sahibi+1 yılkorkun nedir?
Soran+1 yılkendimi ifsa etmek istemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılifşa etmiceksin. skype kur. foto koyma. isim koyma. herşeyin sahte olsun. ifşalık bir durum yok yani :)
Soran+1 yılyinede :)
Cevap sahibi+1 yılvalla benden bu kadar. daha da yazmam k. bakma
Soran+1 yıltamam :(
Cevap sahibi+1 yıltamam? kuruyor musun kurmuyor musun?
Soran+1 yılkurmuyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki kolay gelsin
Soran+1 yılsanada
Cevap sahibi+1 yılsana foto atayım mı
+1 yılDogaclama giderim genelde. Ama bacaklar omuzda olmazsa olmaz
00 Yorumla7 saattir mast yapıp rahatlayamadın mı ne doymaz kızmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 saattir mast yapmiyoruz heralde
Saclarndan cekerek kalcalari tokatlayarak icinde gelip gitmek:)
064 Yorumla
Soran+1 yılhmm :) sert seviyorsun :)
Soran+1 yılyok serti pek sevmem :)
Soran+1 yılburada misin :)
Soran+1 yılaynen :)
Soran+1 yıltabi :) seninkine dokunabilseydim keske :)
Soran+1 yıloksuyorum gözlerinin içine bakarak :)
Soran+1 yılkucagina otursam bacaklarimla belini dolasam tam seninkinin üstüne :)
Soran+1 yıloff inliyorum :)
Soran+1 yılhmmm :)
Soran+1 yılislandigi için bu soruyu sordum simdi daha fena oldum :)
Soran+1 yılfena oldum :)
Soran+1 yılsokakta sevissek :)
Soran+1 yılben bosaldim :)
Soran+1 yılneyi
Soran+1 yılhayir olur mu :)
Soran+1 yılbilemedim :)
Soran+1 yılAyakta gel git yaparken kalçalarimi oksa :)
Soran+1 yılseninkini agzima almayi isterdim :)
Soran+1 yılhayir :)
Soran+1 yılSevgilim yok :) Mast yapiyorum gidermek icin :)
Soran+1 yılneden :)
Soran+1 yılsadece iliski icin mi :)
Soran+1 yıltanimiyosun beni :) sadece çok istekli olduguu biliyosun o kadar bunun icin mi diye dusundum :)
Soran+1 yılbilmiyorum :)
Soran+1 yılhayir :))
Soran+1 yılgerek yok :)
Soran+1 yılhayir ;:)
Soran+1 yıl:))..
Soran+1 yılYeme yeme :)
Soran+1 yılYavas :)
Soran+1 yılhayir :)))
Soran+1 yıl:)),
şimdiye kadar 1 kez yapabildim kız başaşğı şekilde kızın üstündeyken gdip gelme :D çok değişik zevk vermişti tavsiye ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız altımda bacaklarını iyice açmış sırtıma dolamış yüz yüze böyle bütün vücuduyla ilgilenebildiğim pozisyon ya da
O üzerimde bana sarılmış dudak dudağyız!01 Yorumla
Soran+1 yıluff :)
- Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yıl69 birde partnerimi ayakta kucağa Alıp duvara yaslayıp sonrası malum
00 Yorumla
+1 yılBacaklari omuza alip boynuma sarilip kucagimda ziplatmakk anlaturken terledimm :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoggy severim ama ön sevişme, misyoner bikaç değişik pozisyon ve en son bitirici vuruşa yaklaşırken doggye geçerim.
08 Yorumla
Soran+1 yıldoggy zordur ya :)
Cevap sahibi+1 yılYok bea nesi zor
Soran+1 yılzor zor :)
Cevap sahibi+1 yılGerçe doğru bel kırma kısmını türk kızları pek beceremiyor kazık gibi duruyorlar :))
Soran+1 yıldeme öyle :)
Cevap sahibi+1 yılDedim bile :)) Sen becerebiliyormusu
Soran+1 yıldenemedim :)
Cevap sahibi+1 yılHımmm :))) peki
Daha demin ki misyoner pozisyonunu soran şahıs olabilir misin? :O
03 Yorumla
Soran+1 yılevet :)
kadınımın hakim olduğu pozisyonlar başta bir çok pozisyon
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
- Daha fazla (75)
Daha fazla(90)