Dün bir konuşma programından yakışıklı bir çocukla buluştuk arabasına binip seviştik, ben bel aşağısına karşılıklı izin vermediğim için de beni terk edip gitti çok sinirlenip (anal, oral ve vajinal istemediğim için),"saçma sapan konuşma beni sadece kendine yalatmaya çağırmışsın "dedi ve "zevk suyum pijamamı bile ıslattı bak" dedi, ben yine oralı olmayınca beni evime bıraktı sinirle.
Naapayım cinsel hastalıklardan korkuyorum, bu arada arabada altına geçip bacaklarımı da beline dolayarak sevişmek
"İNANILMAZ"DI, çok güzeldi yaaaaa
Evli olanlar, lan çok şanslısınız ya😂😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Vantuz gibi emmek yerine düzgünce öperseniz bişi olmaz. Ayrıca en azından sütyenini açsaydın da o şehveti memelerine yönlendirseydin bari. Nasıl olsa dışardan belli olmaz jdjsj
Açtı zaten ❤️🔥
Gülü seven dikenine katlanır demişler. Morluklara katlanırsın o zaman jssjhd
Çok güzeldi yaaaaa inanılmazdı gerçekten onunla bir daha istiyorum ama yaaa
Dahasını vermezsen bidaha yanaşmaz
Engelledi dönmez dimi
Zor adamı yarı yolda bırakmışsın resmen
Onun imkanı yok. Hayvansı partnerim yüzünden 1 hafta okulda, dışarıda orada burada boynum koptu rolü yaparak dolanmıştım☺
Yaaaaa
Şimdi onu bunu geçte :)) bu hangi programmış ya onu söyle bakalım bizde ne var ne yok diye hahaha
Hahaha söylemem burdaki hemcinslerim üye olmasın diye
Hahaha hayır olmaz ama bana gizliden söyle ozaman kulağıma söyle kimse duymasın
Nerden bileyim kız olmadığını
Erkeklerin pembe profil açtığını duydum da kızların mavi profil açtığını duymamıştım
Evliler 24 saat sevişiyor sanıyorsan yanılıyorsun 😂
Evliler ikinci seneden Sonra cinselliği bile unutuyor
Hadi ordan 😂
İnanmıyorsan evlilere sor. Belki üç diyen beş diyen olur ama cinsellik genelde geri planda kalıyor
Madem doğru düzgün sevişmiyceksin niye adamla buluşup da ümit veriyosun orası olmaz burası olmaz sen baya sevgili yap o zaman kendine milleti de oyalama
Nasıl yani sevgili yap derken
Cinsellik istemeyen sevgili yap demek istedim
Cinsellik de istiyorum
Hafif hafif emmek gerekiyor hayvan gibi sömürmemek gerekiyor yani ayrıca sen pek birşeyde yapmadan inanılmaz diyorsun yapsan ne dersin kim bilir 😄 vajinal ve oralın tadı bambaşka
Ah hadi ya
Evet asıl zevkli olanlar o ikisi
Kanka evlilerin çoğu arabada yapmaz bekarlar yaparda sen tam ne yaptın anlamadım ben :)
Altına geçtim , sürtündük, yaladı emdi beni boynumu morarttı❤️🔥, bacaklarımı beline dolayarak altına geçtim, benle seks yapar gibi sürtündü, saçlarını tuttum, kıyafetine tırnaklarımı geçirdim onun sırtından yaaaaaaa çok güzeldiiiiiii😭😭😭😭😭😭
Ama beni engelledi ya
Ne inanılmazdı 🤪 hani bir şey yaşamamışsın ki sen 😅
🤣🤣🤣🤣ya evettttttttt evettttttttt evettttttttt yaaaaaa
Yaaa o çocuğu kendime nasıl bağlayabilirim sence engelledi de beni
Cüzdanına iki prezervatif atsana knk madem. Morarmamasını istiyorsan insan gibi sevişceksin
Hayvanlaşmak çok güzeldi ama yaaaaaa❤️🔥
O zaman yüzüne kollarına bacaklarına ve boynuna dikkat ederek hayvanlaşacaksınız. Kucağına alıp bagaja yatıracaksın kızı boğazını ellerini arkadan tersine gerdirip memelerini hayvan gibi vakumlayıp emiceksin. Göbeğine parmaklarını bastırıp ellerini gezdireceksin. Sonra klitorisine kuduz köpek gibi saldıracaksın daha neler neler. Kritik yerlerde iz bırakmadan yapılabilecek çok şey var
Yaaa 😑😑😑
Hayvanlaştım knk kusuruma bakma public oldu biraz
Boyun morartısı olmaması için hıhım lazım, diğer konularda da kafana göre bi fb bulup tadına var derim
Hıhım ne
FB hastalıklı olmaz mı
FB'yi herkes hemen gelip geçer diye basit düşünüyor ama tanır, bilirsen hastalıklı olmadığını bi şekilde teyit edip devam edebilirsin. FB olunca herkes eskort gibi değerlendiriyor, o da yalnız kalmayı tercih eden ama seni yatakta tatmin eden biri olsa yeter
Evlilik sanki özgürlük mü sevişmeyi oral yapmayı seksten daha çok seviyorum ama biraz bazı özellikler olmalı
acemiymiş :D sadece dokunarak 2 - 3 kez getirtebilinir halbuki... klitoral gazm denen bir şey var
İnsan gibi sevişmek yeterli oluyor.
Hayvanlaşmak çok güzeldi ama yaaaaaa
Hard seven de var doğrudur
Ya süperdi ya, çocuğa nasıl ulaşacağım engelledi beni
Engellediyse yapacak bir şey yok artık
Ya çok tatlıydı amaa aramızda elektrik de vardı
Üzüldüm
Sence döner mi
Bir gün
Sanmam
İyi kurguydu:)
Ya kurgu değildi, göz altı kapatıcımla yüz parlatıcımı sürdüm boynumun morluklarına bugünnnn off
Pekiii pijama ne alaka?
Eşofman giymişti biraz serseriydi de, rahat takılan bir ponçikti❤️🔥
Gridir kesin:)
Yeap nerden bildin:)
Narin hareket etmek lazım ama zevki kalmazki
Aynennnn
Hunharca rahat olmadıktan sonra bir tadı olmaz markette ikram edilen tadımlık lokum gibi olur
çoçuğun daşaklarının ağrısına sebep oldun
😂😂😂 gerçekten mi benim de belim ağrıdı yüksek istekten , su içiyorum yine de tuvalete gidemiyorum, böbrekler ofsayt
daşak ağrısı daha zor bacım
bilmek istemezsin
daşaklar şişer
şişişer
içerden 31000 arı çıkmak ister
Elimle okşasam rahatlar mıydı yani
çookk kötüsün mahmut abi ya
Of ne alaka ya, okşamak kötü bir şey mi yani
kedini okşa
Sen daha hiç bişe yapmadan inanılmazdı diyosun😂
😁😁😁😁
Öylece bıraktığın yani çocuğu 😂
🤣 kötü bir şey mi ki
Bu arada aşırı sinirlendi aşırı ve engelledi bir daha dönmez mi ki sence, bir daha dönerse elimle okşayabilirim
Dönmez daha hem göstermemişsin hemde öylece bırakmışsın😂
Amerika'da mı yaşıyorsun yavrum sen
Neden
Hangi filmde seyrettin bu sahneyi
Hahahahhah gerçekten yaşadım amca işte 🤣senin gibi bir kere geldiğim dünyayı TV'den izleyerek geçirmekten korkuyorum çok şükür
İyi sallıyorsun teyze
Haha herkes kendi gibi bilirmiş başkasını dedikleri bu olsa gerek
Edeplice
En güzeli edepsizleşmek bence ya
Off iyi sevişmissin
Tadı damağımda kaldı , çocuk da engelledi beni ya 😔😔😔😔
Bn engellemem düşünrsen brdaynim