#SinirliBebek

Kızın zevk aldığı noktaları keşfedip onların üzerine giderek maksimum zevk almasını sağlamak ve zevkten kıvranışını seyretmek en büyük zevkim ☺️☺️😍 Daha çok şeyler yazardım da engel yerim 😇
Ne çok uzun nede çok kısa.
Ben sevişirken kudurtmayı seviyorum sok şunu artık dedirtmek benim fantezim. Sonra yavaş yavaş zevk ala ala ve birkaç değişik pozisyonlarda nirvanalara çıkıp çıkıp normalleşirim.
. Çok kısa anlatım. Yani zevk aldığım ı kadınına hissettiririm.
Sonra Max. Sert bir pozisyonuma geçer.
Partnerim. Doydum diyenekadar devam.
Kiyafetler cikarmadan ufak ufak opusup tatli yumusak dokunuslar erojen bolgeler oksanmali kiyaferler seviserek partnerler birbirininki olmak uzere partnerinin opulmedik dokunulmadik oksanmadik emilmedik yalanmadik yer birakilmamali ozellikle orali uzun tutmali bilhassada duz oral degil partnerini cildurtacak olan. vakumlu orali yapmali
Kısaca özetliyim...
Dondurma yalama taktiği uygularım
Cevap
20Cevap
Ben ön sevişmeye odaklanırım, birleşme arkasından gelir zaten. Fantezilerle düzlerim, yaratıcılığım çok kuvvetlidir. 😍🌸😎
Aceleye gerek yok kıyafetler varken başlayıp öpüşmeye dokunuşlara yavaş yavaş ilerlemeli hersey kıyafetler parça parça çıkarılıp sevişmeye devam etmeli
Bana fark etmez ki ben istemediğimde boşalmam :D
iddaalıyım, 24 saat yaparım altına da imzamı atarım ;)
bazı kızlar alev çıkartırsın diyordu. çıkarsa onu da söndürürüz :D
çoğu kişinin vajinayla penis birleşmesidir seks ama aslında öyle değil özellikle türk erkeklerinin seks hakkında eğitim alması lazım :)
Bu tamamen çiftlerin elindedir, belli bir yöntemi veya nasıl ı yoktur. Çiftler isterse saatlerce ön sevişme yapabilir...
İradeli olduğumu düşünüyorum. Uzatmak istiyorsam hiç bir şey yoksa oral yaparım saatlerce. :)
Öpüşerek yalasarak sarılarak her şekilde yani oldukça partneri hazırlamak
Evvela kıyafetleri soyunmadan önce sevişmeye başlamak lazım. Sonra sevişerek soyunmak...Öpüşmeleri dokunmaları uzun tutarak bedenin her yerine yayarak devam etmeli... Elin dokunmadığı hiçbir yer kalmamalı... Ufak öpücüklerin ulaşmadığı nokta olmamalı... Göğüsleri emerek ve oral yaparak uzatılabilir...
Daha çok öpüşme, daha çok french kiss, daha çok oral, daha çok okşamak
ön sevişmeyi uzun tutmak için her, zamanki ortam degil farklı bir ortam seçilmeli sürekli degişken olmalı hiç ummadıgı süprizler kokular loş ışık mumlar ortam harika olmalı ve çok yavaş olmalı
Özel birşey yapmaya gerek yok. Zaman sıkıntısı yoksa uzun olur zaten
Sevisme uzayinca penisim. ereksiyonu kaybediyor😏😏
Ön sevisme inanılmaz önemli ve dakikalarca yaşamaktan sıkılmam asla.
Vücudunun her yerini öper yalarım 😘
Farklı şeyler ekleyerek...
Çok uzun kontrol bende
Tibette 7 yıl eğitim aldım sabrermek için
Maras dondurmasiyla.
Her yer her nokta emılmelı
spontane