AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
Ütü masası güzelmiş :D tercihim değil dediğin gibi erkek gibi arkadan ;D
kedi ciger misali.. o kadar squat calis yine kimse seni begenmesin...
valla etrafımda herkes soruyor buna nasıl ulaştıgımı
Ben kiloluyum ama sende ego tavan :D her safınazı alan bir temel reyisi vardır sen sorun etme Asdfg
yemekte salça kadında kalça demişler :D
ne çok çıkacak bir kamyon kasası gibi nede
düz olacak..
vurunca ses çıkacak olalala ((:
zevkler ve renkler tartısılmaz da dıyebılırsın gonul otada bokada konabılırde dıyebılırsın
yaaahu naparsanız yapın ama nooolur erkeklere abaza demeyin artık, genellemeyin. Hatayı böyle konulara kafa yoran sizsiniz biz erkekler de tepki veriyoruz... bazılarımız diyeyim o zaman. Etkiye tepki.
Tahta misali. Toto dediğin dolgun olmali. Bende bayilana kadar sguat ve pilates yapiyorum. Bacak ve totonun şekle girmesinde etkili.
devam bebegim aynen öyle :)
Bak kuzenim psikolog sana yardimci olabilirim para falanda almayiz ne dersin knk jsjdhdjdkdkdjdjd
On numara;)
:D:d:d red
Fantezi guzel oluyor onlarla. Benim bir sevgilim vardi zayif oldufgu icin kucagimda duvara dayayarak sevismistim.. Seks yapan kizin kalcasi zamanla buyuyor
bak ben kiloluyum haliyle götte var yani sana saldıranlardan biri değilim fakat birini sevdiğinde götüne başına bakmazsın
ben erkek olsam o ayrıntıya da dikkat ederdim ama en başta :)
çünkü biz kızlar erkeklerin vücuda bakma huyundan nefret ederiz fakat erkek olsam ellenmedik kız komam diyen varlıklarız :x
hahahahha :))
bişey dicem ayıp kacıcak erkek olsam ayrıntıya dikkat ederdim diyosun sen o ayrıntıya takılan erkekle anal seks istediginde yapıcakmısın yani @soran o ayrıntıya takılan adam fordcudur yani seni mal olarak gorur karşına o ayrıntıya takıklar çımasını dilerim...
Atalarımız ne demiş; ''Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı'' :DDD:d
İlk ben söyledim! :P
Yorumunu görmedim ya görseydim yazmazdım :DD
Ya seninden popon öyle olsaydı hoşuna gidermiydi bu yazdıkların biraz empati yapıp kendini onların yerine koy onlar senin zekanla dalga geçmiyorsa sende onların popolarıyla dalga geçme okey
salona yazılsın imkanı olanlar. hortlak gibi geziyolar ya bide dapdar giyip
Herkesin parası olduğunumu zannediyorsun sen? :)
evde yapsınlar ya da giymesinler. berbat görüntü. popoları içine kaçmış gibi duruyor :D
Giymeye bilirlerde dalga konusu olmamalılar
Bu ulke insanlari boyle iste kalcasi iyi olanin kazandigi iyi olmayanlarin yargilandigi bir ulke.
Tutkish people :((
iyi ilerde çocuklarını götünden doğur o zaman ne g*t varmış karıda derler çatır çatır doğuruyo :D
sevmiyoruz onları..
hepsini kireç kuyusuna atalım,
yakalım?
bende onu diyorum :D dolaşmasınlar etrafta ölmüş gibi kupkuru :D
zekat keçisi gibi :P
götsüz kız. one la yemeğin salçalısı kadının kalçalısı olacak - veren kaldırımdan düşsün ayağını burksun hadi bakalım
Niye sevilmesin? Herkes profile uymak zorunda mı? Sizin zihniyetiniz kalıplaştırılmış kriterleriniz yüzünden 40 yaşında bekar geziyorsunuz.
biraz büyük kıçın , dolu bir beyinden daha fazla prim yaptığı bir ülkede yaşadığımız bu soruyla kanıtlandı !
hakikaten inanılmaz itici zaten kadını kadın yapan unsurlrdan bırı orasıda olmazsaa neye yararkii birde düşünüyorum benim partnerim benım kalçam güzel diye kıskanmaı ammaaa garip olurdu:)
Sen insanların kusurlarıyla dalga gecerken bir yandan dua et ki rabbimin gücüne gidip seni yataga mahkum etmesin
ben o tipleri beğeniyorum bana senin gibiler itici geliyor üzgünüm senin tiplerin yazsın sana bye
erkek ole kalcalı kızı begenmez cunki reflex olarak dahi bakmaz.
iri kalca ve gogus dogurganlıgı sımgeler. onların sansı bile yok.
tabi cok buyuklerınde.
hersey ayarında guzellllllllll :p
Senin kadar kalçama dikkat etmiyorum altından degil ama öyle dumduz kalcali da cok kız tok etrafta
evet ya
Katiliyorum sana kadin dedigin kalcali olur bosuna dememisler kadinin kalcalisi yemegin salcalisi diye :)
Ha yani poposu cikintili oln dar giysin ki araya girsin diyosun ?
Popoda keramet olsaydi kil cikmazdi ya da ole bisey illaki görsellik diosan yüz daha önce gelir bence
:D deli kız seni. İnce bacak ve dik bir popo iyi bir kombin bence.
kesinlikle :)) ama bacakta cok ince olmasın yani çırpı gibi olmasın. bu tarz benimdeki tuğce gibi olmasın mesela :D
:D evet nerelisin sen çırpı dedin resmen herkes biliyor mu onu :D
ne alaka ya bilmiyolar mı :D
Bilmem ben çok kullanırım bir de sende duydum :D
bende dümdüz kızları sevmiyorum cogu erkek arkadasımda sevmezdi.
zevklilermiş :)
Benim bir felsefem vardır ve hep desteklerim kadrinin kalcalisi yemeğin salcalisi diye hayatta sevmem tahta kalcali kariyi
Bende sevmiyorum öyle dümdüz kızları, o yüzden pilatese devam..
kesinlikle devam.. pilatesde cok etkili gercekten
Gerçekten, çok faydası var..
dümdüz kalça ve dümdüz göğüsü olan kızlar hiç ilgimi çekmiyor. ama yüzü güzelse yinede gideri var deriz
bencede ancak canım her kızın fızıgıne dııl kalbıne yuzune ve vb hoslandıkları seler de vardır o yuzden kalcayla bı kadını sınırlandırmamak lazım :D
Zayıfları kıskanma. Kilo alırlar popo büyütmek kolay, küçültmek zor.
benim cok büyük ya da küçük değil ki. dolgun cıkık ve yuvarak sert. 1 kilo fazlam ya da 1 kilo eksiğim yok boyuma göre. her sabah 2 saat fitness boşuna mı yapıyoruz?
Hahaha +
artı mı kürdan kızım? hiç salona girmedin hayatında dimi? sopa gibi de fiziğin var ver artıyı tabi :D
Kalcani neden anlatkyorsun analamdim sevgiline söyle gerekeni o yapsin bizi ne alakadar ediyor ;)
ben anlatmıyorum öyle zayıf sağlıksız görünümlü kızlar ya tayt vs giymesin ya da salona falan yazılsın allah askına diyorum :D
2 saat fitness yapılmaz. Sporcuyum en uzun programım 1 buçuk saat ve benim kadar ağır bir spor yapmadığına eminim. Yürüyüşü ve birkaç aleti yoğun spor sanma. Ama devam et tabi ki spor şart.
bugün 30 dk yürüyüş. yaptım. 4.12 squat. 90 tane yerde karın sıkıştırma. 90 alt karın. 36 tane bacak press. 90 kalca sıkıştırma. 36 arka bacak 36 üst bacak. 15 dk spinning ve bir kac sey daha.. 1 saat 45 dk falan sürdü.. hafta içi her gün böyle 5 gün de farklı program
Yürüyüşü sayıyor muyuz :) 30 dk yürüyüş kaç kalori yakar? Bir çikolata kadar.
tabiki de sayıyoruz. 2 dakika koş. 3 dakika yürü. 230 kalori az değil yani. zaten
230 yakmaz 150 anca. Ayrıca o da kalbe zararlı hafif tempoda düz koşu yapmak sağlıklı.
ama koşmak kadar gıcık bise yok ya nefret ediyorum resmen. bana kalsa tüm hareketleri yapıyım ama koşmayım
7. seviye de yürü 9 da da koş. 3 dakika da bir değiştir. 30 dakika da 200 ü geçmezsen bana yaz. 2 yıldır her gün yapıyorum diyorum sana?
hatta yarın buraya foto atıcam yürüyüş bandının. beklemede kal. iyi geceler diliyorum ben uyuyorum
Dur kalk dur kalk vücuda zararlı bir şey. Ben de 8 yıldır yapıyorum. Hafif tempoda artık bacaklar yanana kadar koşacaksın spor kasları şaşırtma işidir. Alışırsa kaslar yaptığın işe yaramaz. Koşmak zevksiz evet ama şart. Tamamiyle sabır ve irade işidir koşu, herkes yapamaz yapıyorsan tebrikler.
Kalça büyük olunca iyimi oluyor? bunun mantıklı bir açıklaması olmalı heleki senin özeleştirin çok saçma bence görmeden nasıl karar verecegiz buna hem senden vesikalık bekleyen yok kalça bel altı fotoğraflarına kimse bir girişimde bulunmaz rahat ol.
Sana şimdi götün kadar konuş desem dha susmazsn * 😁
Aferin kız doğru dedin,, yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür •,•
keske bnde öyle olsam popo iyi degil ne giysen cikiyo.. bide kapaliyim. etek giysende ayni cikiyo eritmek ucin caba sarfetcem cok sinur bozucu.
olsun eşin görür evlendiğinde. eminim o da cok sever fiziğinin öyle olusunu :)
türk kızlarının %80'nin güzel popom var ashjksa. da
Karı Dediğin 5 10 kalas gibi olmayacak balık eti olsa bile vücut hatları belli olacak
Seninki de itiraf olmuş kim kardashian gibi fiziği olan kızı da nerde bulcaz Allah ım yarrabim :D
Ne bakması kafama yazık olur çevirdim diye iğrenç ötesi onlar...
Valla zayıfım ama popom var masallah :D ben de squat calısmıstım bir ara cok ise yarıyor guzel bisi yani:) arada yapıyorum yine aklıma geldigi zaman
hep yap hep gercekten etkili :) haftada 3 gün calısıyorum bende
Ben her gun yapıyordum :0 bacaklarım tas gibi
cok güzel :))
Her topalin bir kor alisici vardir tabikede... zevk ve aklindaki kadin profili onemli... her isi sen poponla mi yapiyorsun o kadar ovmussun de :)
sevmek ve sevilmek için toto değil kalp gerekiyor ama sen toto kullanıyorsun galiba o yüzden büyük düşünüyorsun :)
Dar pantolon aslında popoyu topluyor ve sekilli görünmesini sağlıyor ondan bizde güzel zannediyoruz ;)
Kesinlikle hoşlandığım tipler böyle olanlar :) fındık popo incecik bacaklar skinny diye tabir edilen tip...
senin götün yemiyosa buraya fotoğraf koymaya nerden bilelim seninde kuru g*t olmadığını?
ben buraya foto koysam sevgilim beni napar biliyo musun :D üyeliğimden bile haberi yok
götünden mi tanıyacak seni :)
Anal çok yapan kızların poposu büyür diye bir şehir efsanesi de var yalnız:) o yüzden düz olsun az anal olsun :))
dünyada ki bütün kadınlar spor yapsa kimse Jen Selter'in fiziğine yaklaşamaz abartısız :)))
beyonce daha güzel bence
bu kıza kimse yetişemez ne lopez ne beyonce kalçaya tepki olarak doğmuş kalçanın selteri var sanki
Hatun sen benim korumam altındasın. Sana dokunanı yakarım ulan.. Kalça herşeydir! #DirenKalcasiGuzelKadin
O tahta kalcalı kızlara bakanların evine ALLAH atesler salsın, :) nasıl bakıolar ya one ya dumduz igrenc.
bencede hiç güzel durmuyor kuru g*t gibi ya üüüfff :(:SAd
ah yerim :D aferin ya valla yeter her yer çırpı bacak dolmus saldırıyolar :D
Başka napabilirler :Dd
spora yazılsınlar :S
sizde poponuzla prim yapın :):):):)
Seni neden bu kadar rahatsız ediyor? Bırak erkekler düşünsün bunu
Galiba soruyu soran elletmeyi seviyor ve millet yüzü yerine kalcasina bakiyor :)
@azddddd elletmeyi seviyor demeyelim de kalça konusunda takıntılı olduğu kesin. Kendisiyle barışık olsaydı böyle sert eleştirmezdi diye düşünüyorum
dün gördüm bir kız kupkuru tayt giymiş poposu içine kaçmış gibi duruyor. annem bile dedi ki ne kadar iğrenc gözüküyor bir insan hiç mi bakmaz giyerken kendine dedi yani. bende geldim buraya yazdım :D
ayrıca kendimi cok seviyorum ve hayatımda da cok mutluyum onla alakalı bisey değil bu. gercekten kötü bir görüntü ama
Katılıyorum bence bu kizda aşağılık komplrksi var ve onu yenmeye çalışıyor bir kaldirsana şu gizliliği görelim mukemmelligini :)
Büyük kalçalı olana da tayt yakışmıyor. Ben, annem ve arkadaşlarım da böyle koca kalçalı ve dar diyene aynı senin yaptığın gibi yapıyoruz insan kendine yakışanı giysin diyoruz. Yani güzellik göreceli. Düz kalçadan kastını pek anlayamadım. Çıtır kızlar mı yoksa baseni falan olup da arkası düz olan mı?
basen iğrenc bisey bir kere basenle kalcayı ayırt edelim. benim beğenmediğim poposu dümdüz olan kızlar. beğendiğim poposu sert çıkık ve yuvarlak olan kızlar (bunada spor yapmadan kimse ulaşamaz tabi) bence de yağlı düz koca popo iğrenc yani tam bir teyze poposu
Ben 34 bedenim ve yeterince fitim hiç spor yapmıyorum :D tabiki squat yapmış gibi karpuz gibi değil sonuçta güzel duruyor ama :D
34 beden biraz kötü ama canım ya.. şişman olmaktan tabiki daha iyi. ama bence olması gereken kilonda olmak daha güzel daha sağlıklı daha estetik. eminim spora baslasan fiziğin cok daha iyi durur.
Manken gibi fiziğim var türkiyede nadir olan bir şey :) tabi 3-4 kilo alsam fena olmaz da belim göbeğim kalınlaşır falan diye korkuyorum
spor yapmadan manken gibi fizik olmuyor sopa gibi fizik oluyor malesef her zayıfın fiziği güzel diyen erkekler açlıktan öyle diyolar. yoksa herkes ince bel çıkık popo dolgun göğüs uzun boy sever. böyle kız bulmak zor ama her yer 45 kilo kız dolu malesef cok sağlıksız duruyolar
dümdüz olan popolardan nefret ederim :D https://i.hizliresim.com/pYLDX0.jpg böyle olacak :D <3
Yaaa öyle mi..
evet keke :D
Üstüme oturunca kalçaları ve ağırlığını hissetmeliyim :))
Sizinki nasıl? Boy ve kilo nedir?
171 boy. 58 kilo. ama yag oranım düşük. yağ yok yani görünümde hiç. hep spor sayesinde
Fiziğiniz çok ideal :)) popo da dediğiniz gibi karnımın üstüne oturunca ağırlık ve kalça olarak hissetmek isterim ben :))
şimdi size ideal toto fotosu atardımda yenı abdest aldım gençler
Anlaşılan senin kalçan Çok Güzel ama Her Malın Bir Alıcısı Vardır
Bizim de kız görmeye hakkimız var. Bize iskelet gösteriyorlar. :D
Ya sorma gardas sanki sıva bitmiş de boya badana yapacaz
seninde isin gucun yok kizlarin totosunami bakiyosun :))