AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
Dış görünüş önemli değil yani çoğu erkek için boşuna sporda kasıyorsun kendini ;)
15 ay askerlik yapsaydin sonra aylarca sevgilisiz kalsaydin eminim kendime sarkintilik yapardin
Popoya baksak abaza damgası yeriz. Bakmasak gönlünü sevsek zevksiz oluruz.
Neden başkalarını aşağılamak zorunda hissediyorsun kendini ilk önce bunu kendine bir sor bakalım?
Evet kötü duruyor ama değirmen taşı gibi olmasından da iyidir.
kesinlikle haklısın. ikisinin arasında olcak yuvarlak çıkık ve sert olucak
Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı baba! Cevaplara bakmadım, benden önce davranan olmamıştır umarım. :)
benimki shakira gibi ya belimde bayağı ince çıkkın kalça falan güzel ama fazla dikkat çekiyo malesef
cok iyimiş cok sanslısın kıymetini bil :))
:D öyle ya
Kesinlikle haklisin arkadasim berbatlar ya kusavam onlari gorunce
O bahsettın kızlar benım asker arkadasım gıbı görünürler bsna: )))
foto ataydın iyiydi =)
bence dolgun olmalı biraz latin esintileri ve biraz da j lo
Poposu karpuz olsun yeter big olsun yani büyük olsun anladın sen
Bunlar hep yokluktan kızlar böyle olmuyor ama bakın kendinize
Squat yapan kiz adindanda belliki atttt olur att ustune bin gezdirir
Sahsen tahtaya civi cakmak istemem kadın dedin cekici olcak abi ;)
Çok kendini beğenmişsin kusura bakma:)
Ya burada erkeklere kalçam yuvarlak çıkık sert falan filan anlatıyosun. İğrençsin ya bir kalçan güzel heralde anlatmaya yer arıyorsun. Poponun kıymetini bil bari:D Bize ne senin kalçandan ya. Utan biraz.
aferin sana @Nehir61 çok iyi dedin
@FrEEPoWerFuL. Bakıyorumda adam gibi yorum yapanlara eksilemişler çoğu sapık toplanmış bulunmakta demekki. Hayret ettim ülkemizde adam sayısı üzücü.
aslında yönetimle iletişime geçmek gerekli bence çözümü var çünkü bişe eksik bu sitede ama ne çözemedim herkez ortada istediğine bişeler sallıyo @Nehir61
@FrEEPoWerFuL. Ahlaklı yorum yapanlara eksiyi veriyo erkekler ya. Ne meraklılar kızların orasını burasını tarif etmelerine. Tam ergenler ya:D ya da sapık. Ben anlamadım valla bu insanları:D
ergenlikle lakası yok galiba ya 30 larda ölee pazardaki çürük elmalara yaklaşmıcan öyle düşün :D @Nehir61
@FrEEPoWerFuL. Doğru diyosun. bir tek yaşla değil adam olmakla ilgisi var. Olsun normallerde var. Senin gibi.
@Nehir61 teşekkür ederim senin yorumlarını okumaya özen gösteriyom iyi günler..
@FrEEPoWerFuL :) İyi günler
Sanami bakacaktik, koca kalcan var anlasilan ne ise yariyor soylesene
Got cok onemli cunku geceleri yastik oalark kulanacam :/ o yoksa bizm is olmaz asqisi
poposunu napcaz önemli olan iç güzellik diyen biri çıkacak şimdi
insan dışını beğenmediğinin içini merak etmez :)
senin kalçalarını tahmin edebiliyorum yuvarlak ve sert bende sporcuyumda benimde çıkıyor :D
yuvarlak sert dolgun ama selülitsiz ayrıca bacaklarımda uzun belimde ince :D çalışsınlar onlarında olur D:
kaç yıldır sporla uğraşıyorsun
2 yıldır cok düzenli
hımm evet güzel bende 4 yıldır yapıyorum
cok güzel.. ama ben daha 21 yasındayım.. bırakmayı düşünmüyorum asla. devam edicem bende alıştım bir kere
güzel güzel keşke herkes senin gibi düşünse hem sağlık açısından hemde görüntü :)
karakterini, işvesini sana bakarken sana verdiği değeri seversin bazen
O hatlar belli olsun ama tanımlamalar l*n poposunu demiyelim
adamlar eşşek meşşek hareket eden herşeye kütüyor ya ne dümdüzü ne kalçası
Kız dediğin dümdüz olur mu ya tabiki dolgun kalçaları dolgun göğüsleri olmalı
Vur * vur gtten vur pirim yap... buldunuz miletin zaafını hep ordan vurun
Saplagi popoya vurdun mu gogusleri oynicak onden :D
Bizim onlara tekrar tekrar bakma sebebimiz gercekten de kız mı diye ogrenmek icindir
Beğenen oylede beğenir zevk meselesini herkes gotunu basini göstermek ıstemiyo. ..
He yaw ne oyle kuru kuri siska kemik torbaso biraz ele gelsin kiz dedigin ellednmo falan =))
Kadında kalça olacak arkadaş:d ne o öyle otoban gibi, severiz biz kasisli geçişleri:d
dogru söylüyorsun kalça olmayınca aynı oklava yutmuş gibi duruyorlar :)
demi kadına baktığında az da olsa diyecek ben kadınım diye
Aynen ya o ne öyle baldırdan sıçıyo puahahhahahahahahaha
sende de ne got varmıs be butun kızları kendıne dusman ettın bı vurus kac kurus gız :dd
Gerek yok bnce öyle çok büyük olmasna normali iyidir candır :-)
Hepsinin bir alıcısı var :) sen merak etme yokluk çeken çok var ahaaha
sadece kalça değil memelerin de biraz büyük ve diri olacak. o zaman on numara kadınsın :D
Çekiciliği ile Bizim arkamızı dönderip poposuna baktığımız kız senmisin yoksa :D
Ufak yuvarlak yukarı basık hafıf çıkık olmalı ( İDEAL )
Kiminin poposu kminin beyni düz
bir erkek olarak bıle cıkıntılı bır popoya sahıbım :D
Kanka yatakta cok bagiriyorlar :) oyuzden iyi bence :) tahta gibi oluyor doggy pozisyonunda rahat giriyor :D
Kafan güzelmiş nerden aldın :)
Süper laf
laf harbi iyimiş çaldım.
tnx :D
etek pantolun kot şort tay hiçbişey yakışmıyo... kadın dedigin azda olsa kalcası olcak ya :))
Bun hayatta en önemli şey " G Ö T " tür. Kimse kusara bakmasın valla. G ö t çok önemli
Benimki de güzel değil kız
Geldim geldim. Zor buldum soruyu :) bay gizli
spor yap düzelir emin ol..
şu senin dediğinden mi yapayım? yoksa normal bir şeyler mi?
ya evde bile squat yapsan her gün 50 tane yapsan 1 ayda etki eder emin ol. 10 dknı almaz ya bir dene derim
Bir şey kaybetmem, deneyeyim.
aynen squat yapıyorum taş gbiyim
Çivi gibi çivi gibi çak çak çak
harika bebegim
Squirt yapmıyor isen bir hicsin
bencede
kalçalı kadın iyidir ama o ince olanlar güzelseler hoş gözükebilirler.
Herşey fizik cinsellik değil bunu öğrenin
Popo önemli abi, şekilli olacak.
KESİNLİKLE :)
Ahahahaha bunun kesin dümdüz ahahahha
benim fena çıkık :D her gün kalca çalışıyorum acayip çıkık :D
Yalanına sokuyum desem :d
işte inandırıcı gelmiyor o kadar alışmışsıın ki türkiye de kızların yüzde doksanı dümdüz 45 kilo :D sende haklısın
yok senin yalan söylediğin belli
ya benımde çıkık degıl
Popo olcak. Saplak atmak icin vs.
arkadaş nedir bu avratların g*t muhabbeti :S
Tabi yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
anladık senin popon değirmen taşı gibi :d
dolgun çıkık sert ;)
u u uuu :D
Sana kalçan için bakıyolar galiba?
burnumda düzgün dudağımda dolgun boyumda orta
Ne kadar duzgun oldugu erkeklere kalca sormandan belli yuzun guzelse niye kalcan be yavrum :D
ben erkeklere kalca sormadım düz kızım :D öyle kızların iğrenc göründüğünü niye spor yapmadıklarını ya da niye tayt falan giydiklerini vurguladım :D senin gibi safinazlar da basladı tahta kalcayı savunmaya:D
Senin gibi kalça meraklisi olcagima safinaz olmayı yeğliyorum :) tahta gibi kalcalari olan kizlari nasil begeniyorsunuz erkekler ya cok iticiler? Sorusundan nasil o laflari secip almissin ama :D sen g*t gostermeye devam et biz seni izliyoruz topluca tahta kalcalilar olarak :D
yoo valla öyle bir soru görmedim ben :D oda cok zevkli ve güzel kalcalı bayanın sorusudur eminim. bebegim makyaj falan yapcağına git salona yazıl azcık spor yap kilo al sağlıkşı görün hortlak gibi dolaşma etrafta popon içine kaçmış gibi. burada bana laf yetiştirceğine git spora yazıl hadi öptüm :D
Hahah gelmis benimle poposunu tartisiyo :D soru basligina bak demek ne yazdigini bilmiyosun makyaj benim tercigim kilomda gayet yerinde boyumda :D sana ve popona mutluluklar diliyorum :D
sitedeki kızlardan çekeceğin var :D
ÇÜNKÜ DÜZLER o yüzden şu an saldırıyolar :D
Kalcam Düz değil ama Olanlarıda Böyle aşşalamak hakkını sana kım verıyor? Olmayan beynın mı? :D
Katılıyorum sana doğru dedin
dimi canım :))
asdfasdf senin popon ne ki :DDD safinaz teyze!!
senin ne? ütü masası? hiç spor mu gördün hayatında. hortlak gibi dolaşıyosunuz 45 kiloyla
tatlim spor konusunda benimle yarisamazsin..
Kadin, dediginin hatlari belli olacak
kesinliikle ya