Bakireliğe önem veren erkekler, süresiz nafakaya neden karşılar?

Öncelikte belirteyim ki bende süresiz nafakaya karşıyım, erkeğe bir zulüm olarak görüyorum. Fakat bazı erkekleri görüyorum bakirelik dünyanın en önemli şeyidir, bakire olmayan kadın velev ki kocasından bile boşanmış olsa ikinci eldir, bakire olanlar hazinedir, bakireliğini kaybeden her şeyini kaybetmiştir, bakire olmayanla asla evlenmem vs.. Tamam, madem ki bakirelik bu kadar önemli, neden boşandığınız kadına bunun bedelini ödemiyorsunuz? Madem bekaret dünyanın en önemli şeyi, o kadın en önemli şeyini kaybetti sizin yüzünüzden. Siz bakire olmayanla evlenmez iseniz, o kadınla kim evlensin? Madem öyle yeni bir koca bulana kadar nafaka ödeyin kadına. Sen hem kadını vajinası üzerinden tanımla onu cinsel bir obje olarak gör, evliliğinin temeline bunu oturt, bakire olmayana ikinci el de, kadın da bunun bedelini isteyince suçlu olsun yok ya!! Özellikle gözü açılmamış olsun, çalışmasın, ev hanımlığı kutsaldır diyerekten kadının önünü tıkıyorsan, evliyken eğitimine, çalışmasına engel oluyorsan en azından iş bulana kadar mecbur ödeyeceksin nafakayı.. Süresiz nafakayı bende doğru bulmuyorum fakat erkekler de bazı konularda kendi içinde çelişiyor maalesef. Erkekleri bu durumu sorgulamaya davet ediyorum. Sizce haksız mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir erkek bakireliğe önem verebilir tamam, fakat bunu hayatının merkezine oturtup olmazsa olmaz der ise, kadına sürekli bunun baskısını yapıyor ve bakire olmayanlara da ikinci el diyorsa, “ikinci el”(!) yaptığı kadının da bedelini ödeyecek o zaman..
Bakireliğe önem veren erkekler, süresiz nafakaya neden karşılar?