Bekarete önem vermiyorsunuz, bu durum geçmişine hiçbir şekilde önem vermediğiniz anlamına mı geliyor?
Mesela geçmişinde kaç kişinin olduğunun önemi var mı?
Mesela geçmişinde kaç kişinin olduğunun önemi var mı?
bir kere her erkek geçmişi kalabalık birisini istemez o veya bu şekilde bu rahatsızlık verici bir şey
diğer sorduğuna cevabım ise evet günümüz erkekleri bekareti önemsemiyor olabilir ama bence hangi erkek olursa olsun her erkek önemsemese dahi ilk olmak ister çünkü ; ilk yaşanan yaşatılan her şey haz vericidir kendisini güçlü hissetmektir söyleyeceklerim bu kadar
Bi kızla tanıştım bakire değil bende bakir değilim zaten, ama bu gune kadar tanıdıgım en kafa kızlardan biri cok eglenceli sürekli konusacak bişey bulabiliyoruz iyi bir işi kariyeride var. Cok ısındım ona ben ciddi düşünebilirim bakalım biraz daha zaman geçsin. Kac kişiyle yattın gibi canım bir soru sormam ona
bakire olmadığını nerden biliyorsun demek ki sormuşsun
Sormadım ya o söyledi ben sormam öyle şeyler
Cevap
16Cevap
Geçmişi tabii ki önemli. Fakat bekaretini kaybetti diye, namusu elden gitti olarak bakılmaması gerekiyor. Önemli olan şey, geçmişten ders alıp sadık bir kadın olması. Eğer güvenilir olduğunu ispatlarsa, (cinsellik yaşamadığım halde) benim için bir sorun teşkil etmiyor.
sana o güveni veriyor, asla sadakatsizlik yapamayacak birisi. geçmişinde 100 kişi de olsa sorun teşkil etmez mi?
100 sayısını örnek verdim tabi bu kadarı yoktur ama mesela sana göre çok olan bir sayıdır..
100 kişiyle yapmış olması, sadakatsiz olduğunu gösterir zaten.
Kendinden mi bahsediyorsun yoksa bir başkasından mı? Eğer kendinle alakalıyla, bana kaç kişiyle yaşadığını söyler misin?
hayır öyle bir şey değil yattığı erkeklere karşı duygusal şeyler hissetmiyor o yüzden sadakatlik durumu yok
herhangi birinden bahsetmiyorum geçmişimde 3 kişi oldu ama yaşıtlarıma göre bu sayı fazla. ve bu sayı giderek artarsa, ilerde hayatıma alacağım kişi bunu sorun eder mi acaba diye merak ettim
ona göre kendime uygun bir yol çizicem o kadar
Nasıl bir aileden geliyorsun, nasıl bir karaktere sahipsin bilemiyorum. Bir kişiyle yaşamak ne kadar yanlışsa, üç kişiyle yaşamak da yanlış. Bir erkek gözünü kapattığında, kadınının başka bir erkeği düşünmesini istemez.
Bekarete önem vermiyor ise geçmişe de önem vermez. Yani, senin kimin ile s i k i ş t i ğ i n onun s i k i n d e dahi olmaz.
Bence var çevremdeki çoğu erkek buna önem veriyor en azından kaç kişiyle olduğuna
Ya bi sn herkes bisey dioda kasarsa tabi ki onem veririm ama sevipte birseyler yasadiysa da yapcak bisey yok ileriye bakmak lazim
geçmiş geçmişte kalmıştır erkeğin kaç kişiyle olduğunu sorguluyormusunuz
Her şekilde kafaya takilir takmıyorum diyen yalan söyler
Var tabi, 1 kişiyle yatmanla bin kişiyle yatman aynı şey mi😂
Eskortluk yapmadığı sürece problem yok diyebilirim. O çünkü ayrı bir boyuta giriyor.
Yani geçmişte esclik yapmadiysa önemli birsey degil
Tabi gecmişte kötü bir nam salmışsa etkiler onun haricinde sorun olmaz
Valla kültürlü medeni ve dürüst olsun yeter artık
Sadece merak ettiğim için sorarım
Benimle olduktan sonrası önemli benim için
Umrumda olmaz geçmişi
Yalan hepsi verir
Yok ya
Sonuna kadar mnemli
Bence yok
Kaç kişiyle oldun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?