Neguzel olurdu simdi yaaaaaaa derin derin uyumak degilmi?
Cevabın nedir?
Sevgilim olsada sarilip uyusam, saçlarını koklasam yeterli. Sevismeyede gerek yok yeminle. Offffffff offff... Kötü hissetim kendimi...
13 Yorumla
Soran+1 yılYaninda olduktan sonra sevismeden uyicani mi saniyorsun?:)
Soran+1 yılSevdikten sonra hepsi olur:)
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi sevişip, rahatlayıp, sonra bir daha sevişmek vardı :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))))) oda olurdu
- +1 yıl
Hatta rekor denemesi yapıp, kaç defa yapabildiğimizi göreceğimiz, defalarca süren bir seks harika olurdu :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilimle bos bir ev bulup basaramadigimiz seyi anlattin :')
02 Yorumla
Soran+1 yılAhh ahh simdi bunu okadar istiyorumki
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
Ten teni hissederek sarilip uyumak kokusunu icine cekmek süper olurdu hemde
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen super olurdu
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne demişler her sevişmeden sonra bir seviş bir çay iki seviş iki çay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Ortada link yok bişey yok zaten böyle de biş niyet te yok.
10 Yorumla
+1 yılmerakla mesajını bekliyorum sonrada seninle sarılıp derin derin uyuruz.
00 Yorumla
+1 yılbence önce yalayıpyuyacaksın rahatladıdkan sonra ıcıne sokup uyumak
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) detaya girmedim anlayin gerisinj
- +1 yıl
ben anladım tatlım denemek lazım :) deneyelımmı
+1 yılsaat şu an 22:50.. 6 saat önce bu nasıl olcak :) neyin kafasını yaşıyorsunuz siz mk.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri olsada yesem, düz duvara tirmaniyorum ahaha :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişecen sevişecen o işi yapmadan dönüp yatacan kadın yatak odasını yakar valla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 Saat önce sevgilimle ilişkiye girdim rahatladım kuş gibiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevdiğim insana sarılıp uyumayı tercih ederim ona sarılmak sevgimi hissettirmek daha çok hoşuma gidiyor
cinsellik her zaman olur.041 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikle birlikte rahatlayip uyumak apayri guzel oluyor ama
Cevap sahibi+1 yılonu her zaman yapıyoruz ama biz abdest almadan uyumayız
önemli olan sevginin sıcaklığını ona sarılarak yaşamak hissetmek kadınlığını hissetmek istediğimde her an bu mümkün oluyor zaten
Soran+1 yılAbdest alip uyunamiyormu?
Cevap sahibi+1 yılben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz?
diyorum ki dediğiniz gibi dorukları yaşayıp tekrar içine girip uyuma lüksümüz olamaz diyorum prensiplerimiz gereği ayrıca cinsellik benim hatta bizim için ikinci planda kalır
bizim ilk önceliğimiz sevgimiz o sevgiyi hissetmek çok farklı birşey özellikle de hissederek hissedebilmek çok zevkli cinselliktende zevkli
sevdiğime sarılıp uyumayı cinselliğe tercih ederim diyorum cinselliği her istediğimizde yaşayabiliyoruz diyorum bilmem anlatabildimmi
yani bizde tavan yapan hormonlar va avazanlıktan önce gelen bir kavram var onun adı da sevgi sevgimiz
Soran+1 yılYahu arkadas sevgi herkes icin onemli laf mi konustum saniyorsun? Sevgi onemli olmasa niye sarilip uyumak isteyeyim? Hem seviselim hem sarilalim uyuyalim sevdigimle beraber.
Cevap sahibi+1 yılhaddini aşma fena bozarım
sen önce büyü abuk subuk soru sormamayı öğren sonra gel
Cevap sahibi+1 yılseninle aynı şeyleri düşünmek zorundamıyım muhalefet yapacaksan sorma kardeşim soru burada insanın asabını bozuyorsun
tamam anladık bayansın ama sınırı geçme ben sana hakaret etmiyorsam sen usturubunu takınacaksın ne halt edersen et benim düşüncem bu
işte sen bu kafan yüzünden yanlız yatıyorsun ben ise senin hoşuna gitmeyen bildiklerimle senin asla erişemeyeceğin sevgimi kendi istediğim şekli ile yaşarken sevdiğime sarılarak uyuyorum
al sana cevap şimdi sus
Soran+1 yılHastamisin sen? Anladigim kadariyla sevdigine sarilip yatmak pek ise yaramiyor sende ya da sevisip gereken rahatlamayi yasayamiyorsun ki boyle absurt biri olmussun? Soruma senin gibi ters cevap veren cikmadigina gore kesinlikle sende bir sorun var simdi ikile senin gibiler cok ama bos konusur onlarla da muhattap olmam cunku senin gibilerin bildigi yanildigina yetmez..
Cevap sahibi+1 yılsenni lafla gömerim buraya ama burası yeri değil
kimin başına vurduğu kimin yetersiz olduğu belli uykuları kaçan ben değilim
ben insan gibi nezaketle saygı çerçevesinde cevap verdim ve ikinci yorumumuda insanca verdim ama atara bağlayan sendin cevap ve yorum sıralmasını okursan göreceksin. sen bırak benimle uğraşmayıda kendi derdine yan bul birini sarıl uyu da kendine gel kafan rahatlasın:)))))))
Soran+1 yılSiralamayi oku bakalim kim kime saldirmis:) senin uyumussun sarilmissin da ne olmus saldirgan agresif ve egoist bir adam olmussun ben oldukca mutlu pizitif biriyim senin bilmedigin seyler bunlar tabi:))) artik yatakta ne eksiklikler yasiyorsan:)) uzuldum senin icin ama bak iste sirf sarilip yatmak icin evlenirsen boyle cirmalar durursun evlenmeden once biraz dusunun bu kadin beni mutlu edebilecekmi cinsel anlamda doyurabilecekmi diye dogru kisiyi bulunca evlenin ki sonra boyle arayislara girmeyin sanalda site site dolasip:D
Cevap sahibi+1 yıl:)))))))))) çok haklıısn çok
vah zavallı
arkadaşlar biriniz gidin sarılın şu kıza valla gidişaı hiç iyi değil durumu
aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş derler
ne yapsın işte kendi bulamıyor ya ama yazık ya onunda kötü bir niyeti yok ne yapsın yanlızlık zor iş:)))))))))))))
Cevap sahibi+1 yılya şimdi gel bir gör yatakta nasıl cinsellik yaşanırmış diyeceğim ama hem ben izlenmeye karşıyım hem senin yokya bir yerin şişer ondan yani:)))))))))))
Cevap sahibi+1 yılyanlızlık zor ama öyle değilmi yatak buz gibi her ne kadar evin içerisi sıcak olsa bile yatağın bir yanı soğuk oluyordur
tabi doğal olarak cinsel isteklerde tavan yapıyor uyku da gelmiyordur
zor ya olanı var olmayanı var zoruna giitti tabi kızın
ben öyle sevgiyi yaşamak yaşatmak dedim ya
kendisi yabi hep kullanılıp atılmış ne de olsa ayıp oldu ya yazık:))))))))))))))))
Cevap sahibi+1 yıl9 yıldır hiç yanlız uyumadım nedense artık agrasif olan bir insanla 9 yıl yaşanırmı ya hemde ona sarılarak uyunur mu hemde her gece
böyle bu bayan gibi olacaksın hayata kendi istediğin gibi yön vermeye zorlayacaksın insanları ki yanlız kalasın doğru olan onun yaptığı onun bildikleri
Cevap sahibi+1 yılşu an düğün evindeyiz
düğünleri hiç sevmem bir tek eşimle ettiğim dans zevk verir
ama sayende vakit geçti ya Allah sanada sarılıp uyumayı sarılırkende sevildiğini hissetmeyi nasip etsin inşAllah
zor gerçekten zor Allah sabır versin bayan çok bilip yapayanlız yatmak zorunda olan
Soran+1 yılGuluyorum yorumlarina cunku yarasi olan gocunurmus sen arka arkaya cevap yazarak belli ediyorsun yaran oldugunu:) sitedeki kizlar su abinize bir yardimci olun adam evlilikte aradigini bulamamis sanalda arayista burada soyleyemiyor sunun nickini isteyinde biraz sohbet edin zorrr zorrr evli olup hayallerle sevismek:))) benim en azindan aradigimi bulma sansim var senin o sansin sa bitmis sen beni birak da kendi haline yann:D
Cevap sahibi+1 yılbak bu çok komikti gerçekten:))))))))))))))))))))))))
Soran+1 yılAhaha dugundeki adama bak herseyi birakmis sitede takiliyor o derece vahim durumun yani:D vah vah vahh evlilikten sevgiden sarilip yatmaktan es ten bahseden adam saatlerdir bana yorum yaziyor durum ortada anlayan anladi sen istedigin kadar yaz masal anlat bos :)))) simdi git dugune katil bukadar abaza olma :D
Cevap sahibi+1 yılfarkındamısın abaza olmayıp istediğin cevabı vermeyen tek üye benim biz alkol faslındayız
düğün bayanlara bizim buralarda böyle
kafam güzel oldukça daha da bir morarıyor sanki karşımda ki ne dersiniz bir aynaya mı baksanız acaba?:))))))))
Soran+1 yılYa senin gibi yalancilari iyi biliriz biz kizlar simdi gel yatalim dese bir kiz sana isin hizinda gidip yaparsiniz evli olup sekse ac yasayan abazalar daha kotuler SENIN GIBI:)))))
Cevap sahibi+1 yılbence ihtamda bulunup günaha girme ben 26 yaşında evlendim bakirdim ve hiç aldatmadım
bırak didişmeyi ama benim değil kimsenin günahını alma olur mu?
Cevap sahibi+1 yılhepsini geride bırakıp ben sürçen lisanım için özür diliyorum
ancak abaza falaz değilim merak etmeyin zaten abaza olsam bu tarz giriş yapmazdım
umarım sizde gerçekten sizi anlayabilen, hayatın her alanını paylaşabileceğiniz'önce seks yapıp sonrasında sarılıp uyuyabilceğiniz' geröek seveni çıkartır bir an önce karşınızıa
saygılar hanımefend.
Soran+1 yılHiii kesin oyledir neyse ya sen belliki problemli birisin kabul etmesende yeteri kadar tatmin olamiyorsun belki oral yaptirmak istiyorsun yapan yok bellki fantezi istiyorsun o da yok monoton bir seks hayatin var burada yazilanlarla tatmin olmaya calisiyorsun yoksa hem evli hem mutlu bir adam bukadar takilmaz buralarda... neyse gercekten uzuldum durumuna simdi.. iyi aksamlar ha birde bana ders verip kimsenin gunahini alma diye uyaracagina kendi hatalarini gormeyi ogren sarilip yatacagin kimse yok diye bol bol dalga gectin ya kendi capinda o bakimdan:))))
Cevap sahibi+1 yılen azından sorunun kimde olduğunu öğrenmiş olduk:)))
Soran+1 yılBirde ihtam degil itham olacakti o:)) dindar gorunup alkol faslinda olan agresif ve tuhaf insan:)))
Cevap sahibi+1 yılayda yılda bir oluyor ama alkolle vebal alma demiş olmamın dindar ve aklolikle bağdaştırımı ilginç oldu
:)))
ama o özür kısmında ciddiydim bilginiz olsun
Soran+1 yılKendinizi dindar gosterdiniz ya hep o acidan dedim gunahsa alkol de gunah zina da gunah dalga gecmek de gunah bu liste uzar boyle... saldirganlasan tutumundan dolayi uzadi bu yazisma diger cevap yorumlarina bakan herkes bunu gorur ve anlar bukadar saldiramazsiniz ya da dalga gecemezsiniz tanimadiginiz biriyle ama seviye meselesi tabi herkes koruyamaz.. ayrica ozur dilemissin ya hani bence bosuna cunku kendini bilen insan ozur dileyecegi lafi konusmaz konusursada ozur bostur o saatden sonra..
Cevap sahibi+1 yılbakın hala uzatıyorsunuz siz kendinizi beğenmiş dominant olma çabasında bir bayansınız alttan aldım olmadı tepki gösterdim olmadı anlayabbiliyormusunuz?
Cevap sahibi+1 yılbak dalgana ya sana insan muamelesi yapanda kabahat
sende biraz insan taklidi yapsaydında bu yazımları hak etmesseydin ne evliliğim kaldı ağıza alınmadık ne yatak mahremiyeti sen kim olduğunu sanıyorsun ki saygısız küstah edepsiz bak işine
Cevap sahibi+1 yılartık lütfen yorum yazma suyu çıktı yeter senin aklın sana kalsın bir daha haddini aşma benden sana tavsiye
Soran+1 yılBir dur bakalim simdi gorursun kim ne yapmis kim haddini asmis kim hatali konusmus kim bardagi tasirmis.
Cevap sahibi+1 yıltehdit mi ediliyorum
Soran+1 yılNe tehdit edecegim anlarsin birazdan ne oldugunu ben dagda yasamiyorum medeni bir insanim kimseyi tehdit edecek kadar kuculmem
Cevap sahibi+1 yılbuyrun her yol Ankara hanımefendi ben buradayım görelim
siz benim yatak mahremiyetime kadar dil uzatın birde tehdit edin buyrun buyrun bekliyorum
Soran+1 yılYatagini ilk anlatan sendin her turlu hakareti edende sendin simdi hanfendi diyorsun soru sordum tartismayla ilgili kaldirildi yoksa anlardik kim ne yapmis
Cevap sahibi+1 yılAllah akıl fikir versin ne diyeyim
Soran+1 yılAsil sana versin elbet bu yorumu okuyacak olan birileri var ve ortada hersey zaten gizli olmasaydin coktan engellerdim seni
Soran+1 yılKimseyle dalga gecip hakaret edemezsin bunu ogren bu yasa gelmis ama ogrenememissin bundan sonra zor
Cevap sahibi+1 yılbak haddini bil haddsizliğin saygısızlığın yüzünden onca mesaj yazdım ama nafile
görürsün sen geleckteki hayatında bu densizliğin neişler açacak başına
Soran+1 yılHaksiz yere kimseyle tartismam hak edene de susup ezilmem degil erkek bir kadina bir cocuga bile yanlis konusmam senin gibi kadini ezmeye calisan zihniyetlere de boyun egecek kadar zayif ve aciz bir insan degilim sadece... olmicam da.. kadina saygi duyup dogru duzgun konusup deger veren bir erkekle herseyimi paylasirim sonuna kadar.. demagoji yaparak biyere varamazsin bu kafayla bu yazdiklarimi iyi oku belki bir iki sey ogrenirsin bundan sonra daha dikkatli yorum yaparsin... artik yazip daha da fazla batma ...
Cevap sahibi+1 yılhehe
+1 yılşu an çok ihtiyacım olan şey bu iyi olurdu..
012 Yorumla
Soran+1 yılBenimde cok fazla ihtiyacim var buna
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
kızlar size katılıyorum
- +1 yıl
nedersiniz buluşalımmı?
- +1 yıl
bence hepimiz bir araya gelelim ev kirayalım bir gün boyunca cıplak yatalım yıyıselım opuselesim yalasalım emelim girip cıkalım sonra bidaha birbirimizi görmeyelim ne dersiniz :)) ne kadar meraklıymısız ks ailesi olarak:):)
Soran+1 yılBende bazen dusunuyorum bunu ks olarak toplasip sec begen yat yapalim gunlerce sonra dagilalim:D
- +1 yıl
hahah eglenceli olurduda cogu kimsenin cesareti yok lafla sölüyorlar :D
Soran+1 yılTurkiye sartlarinda zor biraz ondandir;)
Soran+1 yılYoksa herkes yapar seve seve:))
- +1 yıl
tek sorun güven ve dediğin gibi sartlar..
neyin pesindesiniz acaba :D
010 Yorumla
Soran+1 yılNormal bisey yazdim tuhaf mi?
Soran+1 yılBenim gibi hissden nekadar insan var onu anlayabilmek icin bunun neresi tuhaf?
Soran+1 yılButun sorular cok gerekli zaten:D
Soran+1 yılEn azindan bunu anlayabilmene sevindim:D
Soran+1 yıl:DD
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şeyin bir zamanı var, aç ayı oynamaz, iş zamanında seksmi yapılır. çalışınnnn
00 Yorumla
+1 yılBiraz az sevişin. Çoluk çocuk var.
03 Yorumla
Soran+1 yılNerde?
- +1 yıl
Pazar günü bugün. Heryer kaynıyor.
Soran+1 yılBurdakileri diyorsan rahat ol onlar cocuk degil;)
+1 yılzeten yorgunum uykumu getirdin resmen..
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu yazarken uyumak uzereydim bunlarin eksikligini hissedip birden bu soruyu sordum:)
+1 yılboşalmak istiyorum taş gibi oldu ya off fenayımmm
00 Yorumla
+1 yılBana daha kimse gelmedi canım ya
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
Cohmu komig
tanrı seni kutsasın çocuğum
02 Yorumla
Soran+1 yılSenide evladim:D
+1 yılAynen ne guzel olurdu hee ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
:))
sabahtan beri mast yapıyorum biri olsa fena olcak
03 Yorumla
Soran+1 yılMola ver biraz:)
Aynen katılıyorum.. Bide yarın işe gitmesek :S
00 Yorumla
+1 yılHangi link?
01 Yorumla
Soran+1 yılSoru kaldirildi
ama ihtiraslı tutkulu ve sert bir seks...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sonra yorulup rahatlayip uzun bir uyku
sevişmeden uyumayalım yaaa :))
00 Yorumlamasturbasyon yap canım
00 Yorumla
+1 yılaz ye az uyu dinç kalmanın sırrı
00 YorumlaSen bu isi biliyorsun. Bebeğim
00 Yorumlaama çırılçıplak içinde uyuyacaksın
00 Yorumla
+1 yılÖzelden ulaş bana :) bişey dicem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSavaşma seviş hayatım : D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim yanımda uyuyor zaten :)
00 Yorumla
+1 yılben varım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOkadar cokturki bunu isteyen:)
- +1 yıl
yani. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni de yaz
03 Yorumla
Soran+1 yılYazdim sende gel;)
Cevap sahibi+1 yılgel derken çok davet vari oldu sanki :D :D
ben ben benn...
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle ya :)
00 Yorumla
+1 yılBende varım
00 Yorumla
+1 yılÇok canım çekti :)
00 YorumlaKesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana bir sahip lazım
00 Yorumla bn keşke diyorummm
00 Yorumla
+1 yılnerdeeeee;)
00 Yorumla
+1 yılAynenn bebegimmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdres ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla kişi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbndee
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Simdi sevisip rahatlayip sonra sarilip uyumak vardi diyen kac kisiyiz:)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler