Cinsel Yaşam Sevişmeden uyumayalım dediniz var mı? Nisaonattt Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 019 Gerçekten var mı böyle biri? Sevişmeden uyumayalım dediniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Birlikte yaşıyorsak veya evliysek zaten uyumayız yani 0 0 Yorumla
OR-DION Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Ben ona düzüşmeden uyumayalım kalk domal avrad diyorum 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok tek tabanca takılıyorum 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tabi ki oldu yine olacaktır sebepsiz 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevişerek uyumayı tercih ederim 0 0 Yorumla
BayanRahibee34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Var tabiki de 3 0 Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Jadelyn 0 2 Yorumla Nisaonattt 6 ay Efendim Yorumla FecriBey 6 ay Jadelyn breier Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Var senin 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Umarım olur bi gün 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. olsa evlenrdim 0 0 Yorumla
Siriusalegori Takip Et Xper 5 Yaş: 37 6 ay Yok. Peki bu kişi sen olmak ister misin sjjsjs 0 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Yok öyle biri 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Varrrr 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eşim :)) 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Birlikte yaşıyorsak veya evliysek zaten uyumayız yani
Ben ona düzüşmeden uyumayalım kalk domal avrad diyorum
Öyle bir dünya yok, öyle bir insanda yok.
Yok işte.
Hayır yok
Yok tek tabanca takılıyorum
geçmişe odaklanmayalım gelecek güzeldir
Tabi ki oldu yine olacaktır sebepsiz
Sevişerek uyumayı tercih ederim
Ben derim demesine de öyle biri yok
Biri değil yaşam biçimi olarak düşünce olarak 😃
Var tabiki de
Jadelyn
Efendim
Jadelyn breier