Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHikaye ama kimse de kimseyi zorla kandıramaz..
Sarılmanın ötesine gitmek istemiyorsa bir taraf, kararlı olduktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum..
Kaldı ki neden sadece sarılmakla yetiniyor, merak konusu..:))11 Yorumla- +1 yıl
Hani erkekler kızları kandırmak ucin der ya sadece sana sarılıp uyumak istiyorum. Kız cinsellik istemeyince sarılıp uyuyacak der. O konu işte...
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Sadece sarılıp uyuyacağız" sözünün kendisi sıkıntılı... Arka planında, "Sevgili olalım ama içinde cinsellik olmasın", "beni seviyor mu, yoksa s. kmek mi istiyor?", "sevişmesek de seninle bir gece geçirmek istiyorum", "uyuyacağız diyeyim de, belki seks de olur" diye zihinden geçen, ama dile getirilemeyen çok sayıda düşünce barındırır. Sıkıntılı olmasının nedeni, bu düşüncelerin partnere ifade edilememesidir. İfade edilememesinin de nedeni, cinselliğin, ilişkiyi bozan, kirleten bir şey olduğunun zannedilmesidir. "Bak vallahi sadece sarılıp uyuyacağız" demek yerine keşke herkes "seninle sevişmek istiyorum" diyebilse.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır değil, insanlar yorgun olup uyumak isteyebilir. Gerçi sarılma olsa da dayama, kerkinme gibi faaliyetler yine mevcut oluyor. İnsan işte engel olsa da yakın olmak istiyor.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çoğu yalan ifadedir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence değil, sevgilim sadece uyumak isteseydi sadece sarılıp uyurdum.
10 Yorumla Benim için hikaye değil. Sevdim insan yeterki bana sadık olsun. Ben ona sarılır uyurum varlığımı her türlü hissettiririm. Ama ilk önce güven duymalıyım. Benim güvenimle oynamasın yeteli oyuncak değil benim güvenim. Seviyormu sevmiyormu diye kıskandırma işlerine girişip de güvenimi kırmasın oynamasın. Önemli olan bu...
20 YorumlaBenim ona bakış acim kesinlikle öyle degildi bana güvenmeyen birisi için boşuna yanmışım boşuna uğraşmışm ben kocaman boşluğa düşmüşüm yazık oldu ne yapim ki sev dedi sevdim bırakma dedi bırakmadı aldatma dedi aldatmadım ne oldu şimdi bilirmisiniz soyli bunların hepsini o bana yaptıı not: herkesi gecmisinizdeki yaşantılar karıştırmayın ve yapamayacak olanseymer için başkalarından söz istemeyin,,
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Eğer Erkek güzel kardeşim k İse Yani serseri Muhakkak cinsellik le sonuçlanir ama Bende öyle olmaz Ben sevdiğim kıza sarılıp uyuyalım dediysem dediğimi yaparım öyle dediğim dışına çıkmam istemezse dokunmam da zorla güzellik olmaz
10 Yorumlaaradaki cekim güçüne baglı ve birbirinizi ne denli istediginize ama sarılıp uyumakta olabilir neden olmasın sevgili ile illa o işi yapıcak degilsin güzel dakikalar geçirmekte önemli
10 Yorumla
+1 yılHikâyeden ziyade, romantizm kokan bir cümle, kadınlar bunu çok sever, seks yapmadan birlikte uyumak ya da seksten sonra birlikte uyumak isterler sarılıp, bu yüzden erkekler bu yalanı çok kullanır
10 Yorumla
+1 yılAdamına göre ben çokta güzel uyurum her sarılmanın sonu seks ile bitmemeli bazen insan gerçekten sarılmak öylece uyuya kalmak istiyor bu çok normal önemli olan duygular hisler
11 YorumlaDeğil. İnsandan insana değişir tabi ki ama benim için hikaye değil. Herkes sevdiği ile sevişmek ister ama iki tarafın da onayı olması gerekir. Gönüller bir olsun önce gerisi, çiftin isteğine kalmış.
10 Yorumla
+1 yılHerkes için geçerli olmayan bir durum bu. Kimisi sevişeceğiz diyerek kandırır, kimisi sarılacağız diyerek. :D
20 Yorumla
+1 yılSarılıp uyuyacağız diyorsam gerçekten uyuruz, evlenmek istiyorum dersem evleniriz vs sevişmek istiyorum dersem söylerim hattâ söyledim bile😄
10 YorumlaBunu birine dedim arkadasin eski kiz arkadasiydi sonu seksle bitti yani böyle birsey cok zor bi de kafalar çakirsa:)
10 Yorumla
+1 yılBen kendi şahsıma sarilirsam rahat durmam ama sarıldığım kişide bunu bilir genelde yani sarılmak karşılıklı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Muhakkak ki , bir beklenti oluşturacaktır. Malum sözdür , "ateşle barut , yan yana durmaz"
Belli ki patlayacak.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen ne demişsem öyle olur. Ne kadar zorda olsa sözümü yemedim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılSarıldıktan sonra gerisi gelir, sarılmakla başlar seks.
10 Yorumla O an ki isteğe bağlı. Ama sarılıp uyuycam diye bir cümle asla kurmam.
10 Yorumla
+1 yılBen o sözü ne zaman versem karşı taraf bozdu. Hâlbuki ben tutacaktım sözümü :/
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencede hikaye bunu soyleyip ikna etmek yerine o guveni vermek daha cok ise yarar
10 Yorumla Ben demişsem değil
Yaşanmıştır
@zimbateli34 aabiii ağlıyorum11 Yorumla- +1 yıl
Ahhh bilmem mi yazık laaannn
+1 yılUzun süreli ilişkilerde kendiliğinden oluşan durum. Arada buluşan sevgililer için hikaye.
10 Yorumla
+1 yılbenim için değil.. kendim için söz veririm ama aşağıdakine güven olmaz :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılSarılmak değil teni, tenime dokunduğunda zaman füze harekete geçiyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Yoo yapilabilir yapmisligimda var. Ama ateş-barut meselesi de var. Her an herşeyde olabilir 😄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Sexle biter iki ten birbirine temasi halinde illaki cekim olur ve istek artar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarılmayla başlayan uyuma çok nadir öyle bir tecrübelerime göre genelde iş bitmiş oluyor sarılmamı isterse :D
10 Yorumla
+1 yılSeks sonrası yapılırsa hayır değildir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tabiki yalan, karşı tarafı inandırıp sonra mecburen iki tarafta başka şeyler yapacak. Sarıldığında bazı hisler değişiyor ve daha da ileriye gidilebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce mi sonra mı dememiş tabi🙄
32 Yorumla- +1 yıl
Öncesi sonrası yok sana sarılıp itunak istiyorum diyor
- +1 yıl
Uyumak*
+1 yılHikaye olmasa da rivayetler var
20 YorumlaBenim yanımda sadece uyuyabilecekse tamam 😈
20 Yorumla
+1 yılHikaye degil destan 😂
10 Yorumla
+1 yılniyeti sekstir sonucu kıza kalmış
10 Yorumla
+1 yılGenelde g0tünü dönüp uyurlar😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yorgun olunursa mümkündür diye düşünüyorum
10 Yorumla Yalan yalan yalan seni sevmediğim yalan 😂
10 Yorumla
+1 yılTabii ki hikâye
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgecenin sonunda tabiiki
10 Yorumla
+1 yılHikaye ama sonu gerçek bir an
10 YorumlaKülliyen Yalan :-P
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle yalan..
Sevişmekten sarılıp uyuyamıyoruz asdfgh
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kesinlikle seks ile biter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskilerde kaldı. Eski kaldi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu konuda ben bile kendime güvenmem :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek.
12 Yorumla- +1 yıl
Yani en azından benim için gerçek. Sarılıp uyuyalım dediysem söz ağızdan bir kere çıkar sarılıp uyurum.
- +1 yıl
Bravo👏👏
+1 yılYanii
10 YorumlaÖyle gibi
10 Yorumla
+1 yılEvet hikaye 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHikaye
20 YorumlaDuruma bağli
10 YorumlaSonu anal ilişkiye bile uzanır 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok değil