sevgilimle öpüşürken napsamda çok hoşuna gitse daha önce birsürü kızla öpüşmüş benimki hepsinden daha iyi olsun istiyorum
Cevabın nedir?
İki çeşit öpüşme çekli vardır;
1) Romantizm Öpücüğü
2) Ateşli Öpücük
1) Romantizm Öpücü: Romantizm öpücüğü iki cinsin bir birlerine olan sevgiden ve birbirlerinin canlarını yakmamak için yapılan sadece ve son dere güzel öpücük türüdür. Romantizm Öpücüğü sakin bir şekilde yapıldığında karşı cinsi tahrik olasığı düşük olup, sevgi konusunda ateşlendiren öpücüktür... Romantizm öpücüğünü genellikle birbirlerini deliler gibi seven çiftler tarafından gerçekleştirilir...
2) Ateşli Öpücük: Ateşli öpücük genellikle hapishaneden çıkan ateşli insanlar tarafından ve ilk defa cinsel anlamda birleşmek üzere olan öpücük türüdür. Ateşli öpücük çiftin cinsel boyutunda ki ateşlenmeyi yükseltir ve daha çok zevk almalarına yönlendirilir. Ağırlık olarak Hayat kadınları/Erkekleri taraflarına uygulanan öpücük türü olup romantizm öpücüğüne kıyaslandığı zaman daha sert ve can yakmaya odaklıdır...
Not: Üşenmedim yemin ederim tanımlar yaptım kendimce :D :D bu bilgilerimi hiç bir yerde bulamazsın ve dikkatlice oku derim :D hiç bir kitap ve hiçbir internette bulamazsın !!! Hepsi benim yazım :D :D :D:D12 Yorumla
Soran+1 yılMmm romantizim alıyım o zaman :D
En İyi Cevaplar
+1 yılDudaklarını yaklaştır ve eğil Burnunu erkeğinin dudaklarının hizasına getir ve gözlerini kapat alt dudağını yavaşça kokla içine çekk bunu hissetsin erkeğin sonra yavaşça kendi dudaklarını arala ve dilini erkeğinin görmeyeceği şekilde çok az ama çok az çıkar ve üst dudağınn o tam orta bölümüne hafif sür ve şimdi çek dilini içeri Ve aralamış olduğun dudaklarından alt dudağını erkeğinin dudaklarının arasına bırak. Sakın ağzını kocaman açma sadece alt dudağını erkeğinin iki dudağının arasına bırak ve o hamle yapmadan sen onun üst dudağına hafifçe dudaklarınla çek.. Bunları yaparken avuç içlerin erkeğinin boyununda olsun tırnaklarınlada hafifçe ensasına masaj yapar gibi okşa..
bir erkek olarak unutması mümkün olmayan bir tarz benim için
İyi akşamlar!!!3023 Yorumla
Soran+1 yılİyimiş :D
Soran+1 yıl:D ahah
- +1 yıl
Öpüştüm l*n resmen :D
- +1 yıl
sigara yak bir tane adettendir
- +1 yıl
resmen uygulamalı anlatmış :))
- +1 yıl
Midem bulandı..
- +1 yıl
Isi biten ciksin l*n kasiyo:D
- +1 yıl
oh oyşh kendimden geçtim ya la 3d anlatmışsın helal olsun
- +1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim :) , Benimkisi soruya cevap vermekti... Bu sadece bir başlangıç diyelim.
- +1 yıl
Bunu soru olarak yazsam daha iyi olcak :) Belki eksikliğe yorum getiren olur...
- +1 yıl
+1 yılBence öpüşmenin etkisi karşındakini ne kadar sevdiğine bağlı senin için herhangi bir erkekse evlenme amacı taşımayacak kadar ciddiyetsizse zaten etkili öpemeZsin. Ne kadar ateşli aşıksan okadar ateşli öpüşmen olur sen bakma burada denilenlere içinden geldiği gibi öp içten olması sevdiğini hissettirmen yeterli bence :)
30 Yorumla
+1 yılbaşını yaklaştır tam öpmeye yakın kafanı geri çek bunu bir kaç sefer tekrarla çıldırt sonra gözlerini kapat ona bırak dudaklarını :)
97 Yorumla
Soran+1 yıl:) tamam
- +1 yıl
:)) sonucu bizede söyle :)
Soran+1 yılAhaha tamam pazar buluşucam güncellemeye yazarm
- +1 yıl
tamam :))
- +1 yıl
evett kankammm :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
83Cevap
Bir çok kızla opustum hepsinde ayrı bir tat hepsi de ayrı bir heyecan hissediyorsun ama ilk öpüşme hiç unutulmuyor... opusmek kazanılan bişey değil duygularla alakalı onu nekadar çok istediginle arzularinin ona gecmesi dudaktan kalbe ulaşan bir öpüşme unutulmaz sen. Böyle bir araştırma çabası icindeysen zaten duyguların yogun dur ve hiç unutamayacağı bir öpücük vereceksin ona :))
21 Yorumla
Soran+1 yıl^_^
+1 yılöncelikle. fransız opucugu yapma... yani dilleri degdırme... bunu seks sırasında yaparsın... duygusal olarak diyorsan dudaklara. fazla abanma.. işi erkeğe bırak kontrol onda olsun.. sen çekingen ve narin davran... ara sıra sert ataklar gerceklestır.. ve sonra tekrar geri dur... bu erkeğin testesteron. hormonunu daha hızlı salgılamasini sağlar..:) dediğimi yap pisman olmazsın
10 YorumlaAktif ol erkekler aktif kizlari sever. Yakasindan tut gel buraya yaramaz cocuk diyerek kendine cek dudaklarina once minik bir opucuk kondur. Sonra dilinin ucuyla hafifce onun dudaklarini yala islak rahatca acilmasini sagla. Sonra basini saga yaslayip dudaklarini opmeye basla arada sicak nefesini onun dudaklarinndan icine bosalt sonra partnerinin dilini iki dudaginin arasina al ve emmeye baslaucundan ileri giderek... Zamanla sertlesip dudaklarini isirabilirsin bazen sert cikislarda opusmeye heyecan katar..
00 YorumlaÖperken alt dudağını dudaklarının arasına al ve arada dilini dudağında gezdir hafifçe ama öpmeye kulak memesi tarafından boynundan gelerek başla boynunda dudaklarının sıcaklığını hissetsin. Alt dudağını al dudaklarının arasına. Ha ilerleyince ateşlenince ortam, dilini diline değdir dans ettir. Ya da oyunla başlayın ağzına şeker alsın sen dudaklarını emerek neli olduğunu bilmeye çalış sonra em eme bildiğin kadar.
00 YorumlaBugün resimle cevaplama günüm:
memecrunch.com/.../image.png71 Yorumladil kullanımını doğru yapmak en önemli noktadır. farkettirmeden dilini ara ara dudaklarda gezdirmek çok farklı bir his verir. dil kullanımından kastım french kiss değil yani bilgin olsun. french kiss o kadar da iyi olmuyor sevmeyen çok kişi var. Dudaktan içeri girmemek lazım fazla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela ben öpüşürken bir anda durup bir iki defa öpecek gibi yapıp geri çekiyorum gülünce bende gülüyorum dudağımın kenarındaki gamzeyi görünce hoşuna gidiyor ısırıyor orayı farklı olsun istiyorsan böyle yap diğer türlü bu konuda tecrübeli olduğunu sanip yanlis anlayabilir utangaç ve masum olmak her zaman daha çekicidir :)
31 Yorumla- +1 yıl
bu kızı getirin bana
+1 yılÖpüşmeden 10 saniye önce dudaklarına japon yapıştırıcısı sür, bu tecrübeyi hayatı boyunca unutmaz.
120 Yorumla
+1 yılOper gibi yapip opme bir suru kizla opustuyse bu haraket unutulmamani saglar ;)
110 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Dudakları sürekli birilerini öpmüş birisine sevgilim demen, onunla yiyişme hayali kurman zaten yeterince kötü be kardeşim. Bir de öneri istiyorsun..
80 Yorumla
+1 yılÖpüşürken vücudunu okşa. Saçlarını ne bilim kollarını fln. Onu ne çok istediğini hissettir. Ve onunla öpüşmekten ne çok etkilendiğini hissettircek bakışlar at ne bilim dudağını falan ısır hafif inle bak nasıl etkileniyo
01 Yorumla- +1 yıl
üfff
+1 yılBunun çok hoşuna gitmesi nasıl olabilir ki, tensel teması arttırırsın + hükmeden sen olursun + kontrolü sen ele alırsın + bazen tadında bırakırsın.
cut.00 YorumlaBu merakınızı başka şeyler üzerine verseydiniz, bu ülkenin hali şu anda ne olurdu ben bile hayal edemiyorum.
30 Yorumlaçok öpüşmüş senide öpecek ve sıradan olacaksın.. hay senın aklına sey ettirsinler ya soruya gel
40 Yorumla
+1 yılYa hu isin mi yok arkadaş get yat. Unutulmaz olacakmış opustukten sonra unutulmaz olmazsin sıradan olursun... Bu kadar basit olma ya
22 Yorumla
Soran+1 yılYa bana yardımcı olmuycaksanz yapmayın yorum lütfen -.-
- +1 yıl
kırmızıbugday aynen ölee :) :) katılıyorum senden cinsellik beklemesin gercek seven bölee bişey yapmaaz zaten
+1 yılaşık oldum kör oldum senin yüzünden
nefes alamaz oldum canı gönülden
gel öpeyim o eşsiz dudaklarından
camızın çöle siçtiği gibi şarpatan
şiirini oku ve şarpadanak öp12 Yorumla
Soran+1 yılAhahha sjkdjd :D
- +1 yıl
:))))))))))))
Eger sevgilinseni geecekten seviyorsa opusmeyi bilmedigini anladigi anda daha cok hosuna gitmeli. Milletin dusuncesi oomek degil somurmak ;)
21 Yorumlaoff anlatılmaz yaşanır anlatmayı denedimde olmadı :))
01 Yorumla
+1 yılGozlerini kapa ve hic birsey dusunme sanki sadece sen ve o varsin dunyada ve dudaklarini rahat birak o kendi dansini yapar zaten.
00 YorumlaSakın öpüşmeyin öpüşeceksenizde sevdiğiniz insanla öpüşün çünki öpüşmek kızlar tarafdan asla güzel değil diğerlerini bilmiyorum ama ben ve arkadaşlarımda doğruluyor çok
iğrenmeyeceğiniz biriyle yapın00 Yorumla
+1 yılSen kendini ona bırak o gerekeni yapar, zaten seni de diğerleri gibi kullanıp atacak :)
10 YorumlaDeney yapacaksan önce benim üstüm de deneye bilirsin 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok yardımseversin
Peki sen ona daha önce birçok erkekle öpüştüğünü söyledin mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce 2 kişiylr öpüştüm sadece
Soran+1 yılEvet
Birsürü kızla opusmus biri icin mi hu kadar dert tasa?
20 Yorumladaha iyi bişey istiyosan öptürme kendini! emin ol önceden öpüp de bıraktığı gibi kızları, seni de bırakır.
00 YorumlaDudaklari degdirme hafif dokunuslar yap çok etkilidir
00 YorumlaBir erkegin orsbyla cikmasi gibi :) burada erkeksensin
00 YorumlaErkeğinin ellerini öpüşürken tut ve göğüslerine bırak sonra sal çayıra gitsin.
00 Yorumla
+1 yıl2 elinle tut ensesinin üstünden, yavaş yavaş kucağına otur ve dudaklarını hafiften ısır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞehvetle öp fakat sakın verme, unutamaz baya peşinde koşar
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bakireyim evlenmedende yapmam
Cevap sahibi+1 yılAferin kız sana :)
+1 yılhepsinden farklı olsun istiyorsan üstüne yat bırak kendini istedigi yere kadar ızın ver farklı ol :)
00 Yorumla
+1 yılDilini ağzında gezdir ve kulak memesin ile kulak deliğini yala
00 Yorumla
+1 yılne yaparsan yap. hangi tat onu yaktıysa onun üstüne yoktur.
00 Yorumlaağzına güzel tatlı rujlardan sür seninle öpüşünce bırakmak istemesin
00 Yorumla
+1 yılOnunla öpüşürken.
Elinle penisini ovabilirsin...06 Yorumla
Soran+1 yılO. o
- +1 yıl
Bence farkı hissedersin.
Soran+1 yılMm yok almıym dsjj
- +1 yıl
neden ki?
Soran+1 yılBu nası bir sinyal olur ben sadece öpüşmk istiyorm dhjdj
- +1 yıl
gizlisin fazlası buradan yazılmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime daha çok aşıksa onunki en güzel gelir öpüşmenin bişeyi yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöpüşürken hızlı bir hamle yapıp penisinin başını tut. gözlerini hafif bayıp, dilini bir sağa sola hareket ettir.
00 YorumlaKendine çek, yapis. Gerisi gelir. Tecrübe zamanla kazanilir
00 Yorumla
+1 yılTutkuyla hakimiyeti ona bırakta onun dudaklarına saldırki hoşuna gittiğini anlasın.
00 Yorumlaİçinden geldiği gibi öp gitsin, abartı şeyler deneme ama:D
00 YorumlaBol sogan sarimsak ye de op. Muhtmelen boyle bisey basina gelmemistir daha once hayatta unutmaz seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOzaman öpme onu seni baskalariyla kiyasliyo wende buna izin veriyoson hangi kiz grubuna giriyosun sen dusun artik
04 Yorumla
Soran+1 yılYo beni kimseyle kıyaslamıyo
Cevap sahibi+1 yılPardon een yarışa giriyosun digerleriyle cocukda adam olsa bari. Drgicekmi?
Soran+1 yılYa adam olmadığını nerden çıkardın yarış falan değil benimki özel olsun etkilesin sadece
Cevap sahibi+1 yılCanim ilk defamı öpüßüyosun?
+1 yılCanım yine tost cekti...
:'(74 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :) @Sametiedi
- +1 yıl
estağfurullah teşekkürler :) @Bilimsel
Ya aslında hiç denemedim beceremem diye korkmuyor değilim
00 YorumlaBence öyle bişeyle uğraşma cocuk belliki her çiçeğe konuyo özenmene değmez
00 YorumlaEllerinlerinle vücudu sar her yerini okşa göereceksin dudaklarını ısırıcak :)
00 Yorumladudaklarını emerken dilinide kullanmasını bileceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyiki benimle opusmuyosun. Eic den sonra sukrettim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkollarını boynuna dola saçlarını karıştır ya da ufaklığa el at
00 Yorumla
+1 yılağzına tükür
102 Yorumla- +1 yıl
ahahahha :D
Soran+1 yılMm eminim bayılır :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBrazzers eğitim setleri var tavsiye ederim (Konu Anlatımlı)
30 YorumlaAhahah 😂 o değil bide ciddi ciddi akıl veriyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOpusurken uckurugunu elle o zmn en iyisi sen olursn ;)
00 Yorumla
+1 yılDilini em.
Hosuna gitmezse iliktir.00 Yorumladilini dudağında gezdir elinlede ensesini okşa
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen katiliyorum
Ense değilde sirt kismi
Soran+1 yıl:D tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah bizi hiç öpüşmemiş kızlardan uzak eylesin.
02 Yorumla- +1 yıl
çoook sacmaa asıl hiç öpüşmmemiş kız en temizi ve safıdır baskasının dudaklarına yapısıp gelmesinden iyidir
- +1 yıl
@çitlenbiiik Yok kuzum. Keşke sen haklı olsan
tamaaam bu da oldu bide akıl veriyonuz ya pesss.
28 YorumlaSen ver en mutlu o olur
00 YorumlaÖptürmeyeceksin. )
Formülü Başka Onun.00 Yorumla
+1 yılnasıl öpüşülür diye mi soruyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl etkili öpüşükür diye soruyorm
- +1 yıl
Kızım o nasıl soru etkisi sana kalmış onu büyülersen etkisinde kalır :) ufacık bir öpücükten bile eğer iyiysen tabi...
- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım