öpüşmek sevişmek midir?
sevişme midir?
+1
sevişmemi sayılıyor
sevişme midir?
+1
sevişmemi sayılıyor
Bir gün öğrencileri ile birlikte hem yürümekte hemde “Evlilik” üzerine dersler vermektedir. Yürürler epeyce. Öğrencilerinden biri “Mutlu bir evlilik nasıl olur? “ diye soru sorar. Başlar anlatmaya Sokrates. “Şöyle olur, böyle olur, felsefe, mana vs.” diye anlatırken bir süre sonra kendi evinin önüne gelir farkında olmadan. Dalgındır biraz. Tam evin önünden geçerken başından aşağıya bulaşık suyu döker karısı. Sokrates döner öğrencisine ve der ki.
“Evlilik kutsaldır, iyidir. Evlenmek lazım. Eğer karın iyi ise mutlu olursun.”
“Yok eğer kötüyse, benim gibi filozof olursun!”
Merhaba ,
Soruyu kendin cevaplıyorsun aslında.
Ayrı şeyler.
Öpşünce sevişmiş olmazsın. Sevişirsen öpüşmüş olma ihtimalin var öpüşmeden de sevişene denk geldim :)
Teşekkürler
Evlenmeden önce en fazla el ele tutunurum öpüsmek sevişmektir tabi hatta agız yoluyla cinsel ilişkiye girmektir ayıp çok günah bence zina yerine geciyo
beklediğim bir cevap
Eig için teşekkürler :D
Sevismeye dahil olsaydi yeni bir isimlendirme yapilip öpüşmek denmezdi ismine
Daha önce denemediğiniz, denemekten korktuğunuz şeylerin üzerine gidin. Sosyal baskıyı hissetmek; özgüven nasıl kazanılır sorusunun en iyi cevaplarından biridir. İnsanlar genelde “El âlem ne der?” düşüncesinden dolayı kendilerini oldukça kısıtlarlar. Bu “El âlem ne der?” düşüncesinden sıyrılın. Bırakın ne derlerse desinler. Başkalarına zarar vermediğiniz sürece her şeyi yapmakta özgürsünüz.
@ZİRVEDEMİSN haklisiniz da simdi benim yorumumla ne alaka sizin cevabiniz onu anlayamadim 😀
cevap atmak için atmış
Bence yanlis yere atmis aasdfas
Cevap
31Cevap
sevişmenin ön aşaması bir nevi antreman ısınma turu gibi birşey :)
yiyişmek sözünden iğreniyorum çok miğde bulandırıcı :/
ön sevişmenin başlangıcıdır öpüşmek. öpüşme dudakların birbirine değdiği an içsel kıpırdamanın ve hızlı kalp çarpıntılarının başlangıcı ve sınırsız fantazilerin ilk ateşlenmesidir
öpüşmek sevişmek den de daha fazlasıdır..
iki kişinin birbirine hakim olduğu tek an dır , öpüşmek..
Öpüşmek Sevgi
Sevişmek tutkudur
ikisini birleştirirsen Aşk olur
öpüşmek sadece öpüşmektir.. sevişmek bambaşka bişeydir :)
Sevişmenin başıdır zaten öpüşme. Ön hazırlık olayı. Proses içinde olduğundan evet öyledir.
Aslında...
Cümlenin devamı neydi sence. Anlayamazsın çünkü cümlenin başıydı.
Öpüşmekte öyle, anladın sanırım😊
Bizim ulkemizde oyle. Ama sevismek sadece dudaklarin dokunmasiyla olmaz
Öpüşmek sevişmenin başlangıcıdır.
Daha önce denemediğiniz, denemekten korktuğunuz şeylerin üzerine gidin. Sosyal baskıyı hissetmek; özgüven nasıl kazanılır sorusunun en iyi cevaplarından biridir. İnsanlar genelde “El âlem ne der?” düşüncesinden dolayı kendilerini oldukça kısıtlarlar. Bu “El âlem ne der?” düşüncesinden sıyrılın. Bırakın ne derlerse desinler. Başkalarına zarar vermediğiniz sürece her şeyi yapmakta özgürsünüz.
ÖN sevişme diyelim :)
Öyle sayılır. Yanaktan öpmek hariç tabi.
öpüşmek sevişmenin fragmanıdır...
tam sevişme değildir bence ilk evresi sadece
gibi gibi bir unsurdur
Hayır değildir Öpüşmek duygusal biseydir
Evet içinde sevişmenin.
Temas varsa sevişmektir
Değildir
Sevişmek bir sanattar )
Başlangıç olabilir kapağı başlığı gibi
öpüşmek öpüşmektir. asdjakgfsgavsvsafas
aynen sevişmenin ilk adımı :D
Hayır öpüşmek sevişmek değildir.
hayır
yok çay içmektir
nayıır. bazen sayıır bazen sayılmazzz.
değildir
Hayır sayılmaz
bence sayılır.
Sayılır bence.
Evet
hayır
yiyişmektir
Bilmiyorum ya 😣
Sevişmenin fişeği 😊
sevişme sayılır
Hayır
Opusme +sevisme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?