9 ayKarşındakine göre değişir evlendiğinde ancak, evlenince hergün öpüşeceksiniz sevişeceksiniz diye bir şey yok merak etmeyin. Öpüşmeye gelecek olursak, sevdiğiniz kişiyle yapınca böyle şeyleri istemedende olsa umursamıyorsunuz ve öyle tükürük falanda yok haberiniz olsun. El ele temas etmek var, dudak dudağa temas etmek var ve bunlar çok farklı hissettiren, sevdiğinizle yapınca dahada hoşunuza gidecek türden bir şey.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
9 ayDudaklar tene iyice oturduktan sonra vantusluyorsun. Çok abartırsan morarır. Ağzını çok açarsan vantuzlama gereken verimde olmaz ve adamı öpücem derken suratını yalayabilirsin. Dudakları maymun gö.. tü gibi yapıp hafif nemlendirerek, değdirirken hafif emcüklersen hafif dokunuşlar yapabilirsin. Adamın ağzını öperken vidanjör gibi öyle gereğinden fazla dil kullanımından kaçın. Sakin ol. Gerisi gelir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Yani yaşamadığımız için hem merak var hem biraz tiksiniyoruz 😂 bence bunları fazla düşünme, her şeyin planı yapılmaz, anlar yaşanır sadece akışında gider
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(30-35)9 ayYa ben öpüşmeyi denemeden önce ciddi çok düşünüyordum yapabilir miyim yapamaz mıyım nasıl oluyor diye falan hakkaten çok kafaya takıyordum denemeye mesafeliydim. Sonra sevgili oldum biriyle bayağı da iyiydim demesin mi sen ilk kez öpüşmüyorsun bana yalan söyledin. Bana iftira attı anlayacağın kötü hissettim ama vücudunu kullanmak bir yetenek diye düşünüyorum denemeden bilemezsin
32 Yorumla
Cevap sahibi9 ayHani diym ki gülüm iyi olacağına kötü ol iftira yiyorsun sonra takma boş ver
Soran9 ayİyi bari bilmez kalalım öylesi hiç çekilmez
9 ayÖğrenilen bir şey evet. İlk öpüşmesinde iyi olan biri, daha önce başka biriyle öpüşmüştür. Sen ilkimsin yalanına kanmayın 😊
11 Yorumla
Soran9 ayNeyse Allah'tan onu da fark edecek
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayÖpüşmek tabii ki öğrenilen bir şey şimdi evlensen niye odun gibi olacaksın ki partnerin sana öğretecek
18 Yorumla
Soran9 ayİnşallah bu ne be falan demez
- 9 ay
Hayır demez. Ama sen de tabi bazı şeyleri teorik olarak öğrenmen lazım
Soran9 ayDaha çok evleneceğim kişiye göre şekil almak istiyorum. Cinsellik konusu. Erkeklerde daha farklı bir yerde olduğunu bildiğim için. Bu konuda kendime bir kimlik oluşturmak istemedim açıkçası
- 9 ay
Tamam doğru düşünüyorsun ama teorik olarak biraz ön bilgin olması lazım
Soran9 ayTürk dizileri sağolsun ön bilgi veriyor. Günde 4-5 kere 😂
- 9 ay
İyi bari işe yarıyorsa ne güzel
Soran9 ayEn azından normal bişey olduğuna inandırdı beni artık görünce fıtrat bu diyorum.
- 9 ay
Yani evet o da güzel bir şey
9 ayBunlar deneyimlenir.
Anlık hislere kapılır, içten yansıtılır.
Dur öpüşelim diye bir şey yok.
Kafanızdan çıkartın bunları.13 Yorumla
Soran9 ayGeçen arkadaş ortamında biraz tartaklandim bu konu yüzünden, o yüzden eksiklik mi diye sorayım dedim
- 9 ay
Eksiklik onların beyinleri. Kime ne?
Soran9 ayİşte bu şekilde olursa yetersiz olursun vs denildi. İnşallah sorun olmaz
Bence öğrenilen bir şey, yoksa odun gibi durmazdık düşünmezdik, ilk deneyimim şimdiki sevgilimle oldu ve gerçekten öğrenilen bir şey olduğunu anladım o an, ne yapacağımı şaşırdım sadece durdum aval aval, bikaç denemeden sonra alışılır, hepsi de sevgilimle olacak
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Hayır içgüdüsel bişey. öylece kalmayacaksın sende onu öpüceksin. Ama sadece öpmüş olmaktanda rahatsız olmazlar. tek karşılık vermen hemen olmak zorunda değil.
10 YorumlaAnlamayacak ki öpüşürken o anki atmosfer de akıp gidecek
10 Yorumla
9 ayDüşüncesi iğrendiriyorsa muhtemelen pratikte de hoşuna gitmeyecektir.
gerçekten arzuladığın birinden iğrenmezsin ama o ayrı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başrol erkeğin, işi biliyorsa
O dudakların morarır gibi olur
Zevksiz bir adam ise onu yaşamadan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayMidem bulanir benim öpüşürken nasıl başkasının tükürüğünu yutuyorsunuz
02 Yorumla
Soran9 ayBende onu demişim işte
- 9 ay
Ogggfkk
9 ayBende bekarım ama herhalde öyle kalmayız
25 Yorumla
Soran9 ayİnşallah.
- 9 ay
Birde böyle şeyleri burdan konuşma bir kız arkadasın ile özelden tartış senin için daha saglık lı
Soran9 ayKız arkadaşlarım hepsi opusmus ve beni bu konuda disladiklari için sordum buraya
- 9 ay
Kimse kimseyi dışlayamaz buna kimsenin hakkı yok canım
- 9 ay
Onlardan sana hayır gelmez haklısın yeni arkadaşlar bulmayı dene bence
- Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
9 ayMerak etme odun gibi olursan kocan daha çok sevinir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySevdiğinden niye iğreniyorsun ki o anın hissi zevki ile takürük kimin aklına geliyorki dudağa yapıştınmı gerisi geliyor zaten
014 Yorumla
Soran9 ayCinsellik yaşayacağın insandan niye igreniyorsun ki demek istedin sanırım. Çünkü ben aile içinde başkasının kaşığıyla bardağından bile yemem. Sevdiklerimin tukurugunden igreniyorum. Partnerden igrenilmiyor sanırım
Cevap sahibi9 ayEvet tam olarak bunu demek istedim o konuda bende aynı kaşıktan yemem ama işte olay sevgiliye gelince farklı oluyor sonuçta cinsellik olduğu zaman sadece öpüşmekle kalmıyorsun öpüşme en küçüğü
Cevap sahibi9 ayEn masumu sevgilimin yediği çikolatanın devamını bile yiyorum tiksinme olmuyor
Soran9 ayİnşallah hayatıma girecek kişi özellikle "ağız bakımına" çok dikkat ediyordur. Yoksa çikolatanın devamını yerken ağlarım. 🥲
Cevap sahibi9 ayİnşallah ediyordur niye ağlıyorsun 😃
Cevap sahibi9 ayBu şey değil ki komple ağzımıza sokup çikolatayı yalamıyoruz bi o ısırıyor sonra onun devamı ben ısırıyorum bu şekilde yani
Soran9 ayMidem bulanirken çikolatayı zorla ittirirsem, siritsam da yutamadigim için gözümden yaş akacak. 🥹 Ev ahalisiyle yaşandı 😂
Soran9 ayBende evdekiler birşeyi isirinca ısırdığı yeri kesip onlara veriyorum sonra devam ediyorum
Cevap sahibi9 aySevdiğin olunca olay farklı tiksinmezsin merak etme
Cevap sahibi9 ayKız arkadaşım ısırıyor devamını bana veriyor ben yiyorum ikimizdede tiksinme olmuyor
Soran9 ayİnşallah, bakalım insanlıktan nasibini almış biri denk gelsin de. Olmadı temizliği de biz öğretiriz.
Cevap sahibi9 ayNasip bulursun inşallah ama temizlik konusunu kendisi yapmıyorsa senin öğretmen biraz zor
Soran9 ayTeşekkürler 😊
Cevap sahibi9 ayRica ederim 🙏☺️
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öpüşmeye dış fircalanirsa tertemiz öpüş olur zevkine doyum olmaz
00 Yorumlaneden öğrenmiyorsun merakını gider
12 Yorumla
Soran9 ayMidem bulanıyor 🫠
Gizli Üye(45 üstü)9 ayÖpüşmek sonradan öğrenilir, rastgele öpmek farklı, içinde hissederek öpmek farklı.
Opmenin sonucu da farklı olur.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayÖğrenirsin de ağız bakımına dikkat eden kişilerle yapılmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEvlenince öğreniliyor her şey bazıları için ise zina ile
00 YorumlaEvet öğreniliyo ama karşıdakinin ağız yapısı önemli
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 9 ayOdun gibi kalma. Yapıştır gitsin 🤪😹.
20 Yorumla
9 ayKimse doğuştan bilmiyor ki
20 YorumlaYok merak etme erkek zaten yönlendiriyor genelde böyle şeyleri
00 YorumlaBöyle şeyleri kaygıyla düşünme
Her şey zamanla oluyor ve gelişiyor00 Yorumla
9 ayÖgrenmen lazim evet öpüsme sevisirken lazim olur
18 Yorumla- 9 ay
Kac yasindasin
Soran9 ay24 .
- 9 ay
Hic sevgilin olmadimi
Soran9 ayOldu ama sevgili , kelimesinin kökü sevmek. Sevişmek değil
- 9 ay
Sevgilinle öpüsmedinmi sevismedinmi
Soran9 ayHayır bı kere el ele tutustuk. Bı kere de yanağımdan öpmüştü. 8 yıl birlikteydik. Erkek olduğu için bu konulara sürekli eğilimi vardı ama rahatsız oluyorum dedim. O da sen istemeden zorla bişey yapamam demişti öyle sürdü
- 9 ay
Demekki dayanikliymis
Soran9 ayİstek kabul etmiyorum sağol
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
9 ayYani zamanla evet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayİçinden geldiği gibi öp kuralı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAraştırabilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet öğrenirsin çok kolay
00 YorumlaBişi olmaz karşındakine ayak uydur yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayAlırsirsjn içine de alırsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayYo direk şapur şupur yapis
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet öğrenirsin tecrübey her seyi
00 Yorumlazamanka alışırsın nedir yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence evlenmeyi bekle amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Yok, öğrenilmez vahiy geliyor öpüşme esnasında
00 Yorumla
9 ayYok normalde doğuştan biliyor olman lazımdı 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. İçgüdüsel bir meziyet.
00 YorumlaÖpüşmek aşkla güzel iştahlı hemde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kendiliğinden gelişen bir şey
00 Yorumla
9 ayeşini seversen hiçbir sorun kalmıyor
00 YorumlaBence birlikte öğrenirsiniz.
00 Yorumla
9 ayEvlenince öğrenirsin kocan gay değilse yargılamaz
00 Yorumla
9 ayHayır baby kim çıkardı bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öğrenmek senin elinde
İstersen öğrenebilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAkışına göre olan bişey
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Evet öğrenilen bişi
10 YorumlaÖğrenirsin yahu
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayYarim limonla opusme pratigi yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayevet öğrenebilen bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır içgüdüsel
10 Yorumla
9 ayİsteyince kendiliğinden oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cozersin zamanla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. zamanla halledersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öpüşmek bie bir sanatsa ben sanatkarim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayÖpüşe öpüşe öğrenirsin. çok zevkli bişey
21 Yorumla
9 ayevet
12 Yorumla- 9 ay
@Mertkeleş07 olurr😝😝
- 9 ay
Yazamıyprum ama sana 🥺
Evet öyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri