Arkadaşlar ben 1yillik evliyim eşimle öncesinde de flört dönemimiz oldu fakat bir cinsel yaşantımız olmadı yüzeysel sadece. Bu 1yillik süre içinde eşimle toplasan 3 ya da 4 kez gerçek anlamda ilişki yaşadık çok istekli fakat tayt ve kilotlu çorap fantazisi var sürekli giy diyor evde öyle dolaş diyor giyime kuşama karışmıyor fakat tayt delisi.. Doktordan tavsiye almak istedim fakat tatmin olmadım. Çocuk istemiyoruz diye yapıyor olabilir dedi fakat korunma yolları var ama o başvurmuyor ve ereksiyon halinde ses çıkarsa hemen sönüyor isteği falan kalmıyor yüzeysel seviyor ne yapacam ben bir akıl verin ailelerde çocuk beklentileri oluyor ama eşim duyunca sinirleniyor bu arada ben 22 eşim 25 yaşında..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hem ruhsal hem de fiziksel pek çok sebepten kaynaklı olarak görülebilen erkeklerde cinsel isteksizliğin tedavisi için modern tıpta ve alternatif tıpta pek çok metot bulunmakta ve bu metotların düzenli uygulanması ile erkeklerde cinsel isteksizliği geçmektedir. Erkeklerde cinsel isteksizliğin tedavisi için öncelikle sorunun neden kaynaklandığını bilmekte ve nedene yönelik tedavi girişimlerinde bulunmak gerekiyor
Ancak ileri derecede fizyolojik bozukluklar haricinde cinsel isteksizlik durumları genelde başarılı bir şekilde tedavi edile bilmektedir. Bunun için sizin bir takim şeylere dikkat etmeniz gerekmektedir. Mutlaka ve mutlaka bir doktora görününüz.
Eğer doktora gitmeyi kesinlik ile red ediyor ve çok asabi oluyor ise durum vahim demektir ve boşanmaya kadar gider..
Cinsel isteksizlik nasıl tanımlanabilir. cinsel yaşantıda “istek, uyarılma, orgazm ve rezolüsyon” fazlarında istek fazında kişinin cinselliği başlatacak düşünce, fantezi, hayal kurma, arzu duyma yaşantılarının olmamasıdır. Cinsel ilişkiye girebileceği bir eşin varlığında yeterli fırsatlar ve olanaklar varken bu durumun uzunca bir süre yaşanmış olması gerekir. Zaman kavramı görecelidir, Bu bazı kişiler için bir ay ve üzeri, bazı kişiler için 6 ay ve üzeri olabilir.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimda lk aklima mast geldi ama oyle olsa yilda 3 4 den fazla yapar illaki. Doktora gorusun bariz sertlesme sorunu var. Sana fazla yaklasmasida belki sertlesir mantigiyla olabilir, sertlesmeyincede yuzeysel yapalim diyor buyuk ihtimalle...
08 Yorumla
Soran+1 yılSertleşme de sıkıntı olduğunu kendi de söyledi bana ama ben bir sorun mu vat deyince zoruna gidiyor devam etmek istemiyor benimde moralim bozuluyor. Doktor konusuda ona çok ters
Cevap sahibi+1 yılGurur yapiyordur dogrudur Ama bir cozumunu bulmaniz gerekiyor. Sonucta bu noyle devam edemez. Tatli bir dille israrla anlatmaniz gerekir bence. Ilerde bu baska sorunlara yol acabilir ki burada bunun gibi gunde kac tane sorun okuyoruz.
Soran+1 yılDile getiremiyorum kızıyor konusunu getirince off yine aynı muhabbet diyor sıkmak istemiyorum ben onu
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum ama. sizin cinsel. ihtiyaclarinizi karsamakla yukumlu kendisi. Bu yasta off diyip kacamaz oyle bir lüksü yok
Soran+1 yılLaf geçiremiyorum mecburiyet lafını hiç sevmiyow boğa burcu ayrıca ne katkısı var bilmiyorum ama çok kasıyor kendini bu konuda yardımcı olmak istiyorum ama yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılCok kotu bir hayal. kirikligi. yani senelerce. evliligin cinselligin hayalini kurupta bunlarla karsilasmaniz cok. kotu. Insallah sorununuzdan. kurtulursunuz.
Soran+1 yılUmarim öyle olur teşekkürler
- +1 yıl
merhaba nasılsın?
Bizim ülkedeki erkekler böyle işte. Lafa gelince neler neler söylerler ama icraata gelince apışıp kalırlar. Çocuk istememekle bunun ne alakası var ya? Doktor saçmalamış. Kocanı başka doktora götür, hormonlarına baktır.
16 Yorumla
Soran+1 yılSağlık testi bahanesiyle gittik biz gayet sağlam çıktı fakat sanırım psikolojik olarak bir kaç kez yüzeysel de yüzüm asıldı oda haliyle tepki verdi belki ondan yoğunlaşamıyor tam anlamıyla bende yarıda kalıyorum sinirlerim bozuluyor oda devam etmek istemiyor
Soran+1 yılBunu ona diyemem çok gururlu bazen sırf ben istiyorum diye yapıyor zorla ama isteksiz olduğu için bende bişey hissetmiyorum ama seviyorum ve daha yeni evlendik sarsılsın istemiyorum
Soran+1 yılAma seviyorum iste kurulu bir düzenim var sadece onu bu evlilige oturtmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Ona kadınlığını gösteriyor musun ki? YNi hadi yatalm deyip direk içine girmesini mi istysun eğer boyleyse durum yanlis yapiysn. bir erkeği rezilde vezirde edecek olan sensin. İs sende bitiyor aslinda ama sende pek bilmiysn sanırım.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen tabiki bunu yapmıyorum yavaştan alıyorum önce zevke gelsin diye evet başarıyorum ki geliyor ama hadi girsin olmuyor hatta çoğu zaman kudurtuyorum üstümü çıkartıyor ama alta dokunmuyor zorlanıyor sanırım ondan çünkü bazı durumlarda bana girmiyor işte zorlamanin anlamı yok diyor geri çekiliyor ama yüzeysel devam etmek istiyor
Soran+1 yılburada hersey açık zaten burdan anlatın
- +1 yıl
Öncelikle dantelli bir tayt giy üstüne askılı giy ve içine renkli külot/tanga giy o geldiğinde ona frikik ver ara ara önünde domal duvara koltuğa karsi önünde domal goguslerbi falan düzelt ara ara kalcana dökün tayti yukarı doğru çek vajina çizgilerini belli et. Ve en sonda "gel seni istyrm " de ve kapıya doğru dik şekilde domal kalcalarini elimle ac ve icine girmesini iste görmezse yok de biraz şart koş sert ol. Yoksa vermem de !
Soran+1 yılBunlar çocuk oyuncagi denedim fakat şu an daha da ilerisini yapıyorum emin olabilirsiniz saten önünden geçmem yeterli kalıyo bir zahmete girmeme gerek kalmadan peşime geliyor fakat yok vermem deyince de kızıyor yapmayalım ozaman diyor 5dk sonra üstüme atliyor
+1 yılne yani ailen veya onun ailesi çocuk istiyo die çocukmu yapılır2. eşin yüzeysel seviyosa kesinlikle psikolojik sıkıntısı var bence
05 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik bencede anlam veremiyorum
- +1 yıl
şimdi nasıl desem yani yüzeysel ilişkiden normale geçemiyomu elin)) yani ben yüzeyseli 13-14de yapıyodumda o açıdan
Soran+1 yılTam olarak ne dediğinizi anlamadım?
- +1 yıl
yani diorumki eşin ilk ergenlik döneminde kalmş olabilir psikolojik olrak çünkü erkeklerin 100%50 ilk ergenliginde yüzeysel sevişirler
Soran+1 yılEşimin benden öncesinde yüzeysel ilişkisi olmamış öyle biliyorum girişken değil pek ama ben eşiyim benimle herseyini Paylaşsın istiyorum ama olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seks deneyebilirsiniz zevk almıyorum dedin sertleşme sorunu var dedin oral sekste hem seni havalara uçurur hem eşinin aletini kaldırırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılDenemek istedim utandı istemedi
Cevap sahibi+1 yılUtanacak bir şey yok karı kocasınız siz :)
+1 yılahanda diyeyim 2-3 sene daha dayanırsın sonr boynuzu takarsın :D
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle yapmam istesem çoktan yapardım elimde fırsatlarim oldu ama evliyim ve bunun bilincindeyim..
- +1 yıl
tahminime göre eşin karsındaki kişinin ipleri ellerine almasını istiyor. femdom ve bdsm konularını incele. çorap fetişisti olduguna göre muhtemelen böyledir. eğer ilgini çekerse cinsel anlamda farklı ama güzel bir hayatınız olabilir. Bence bir şekilde hosuna gitsin ve ipleri eline al. güç sende olsun. yoksa kocana kalırsa işiniz zor
Soran+1 yılOkucam bunu Teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim. merak ettiğin şeyler olursa istediğin zaman sorabilrisin profilimi açık konuma getireceğim.
artniyetsiz olarak yardım teklifim geçerlidir.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağolun
- +1 yıl
rica edeerim. benzer sorunlar yaşadım sayılır :D
- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılyüzeysele asla izin verme olacaksa normal yolla birleşme olsun sonrası daha kotu olur cokta baskı yapma sogur senden.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskı yapmıyorum kesinlikle o benden daha çok istekli yüzeysele yok dediğimde türlü salakliklar yapıyor gönlümü alıyor bende uzatmiyorum ama doğal yolla devam edelim istiyorum
- +1 yıl
ne yaparsa yapsın yüzeysele izin verme sen nasıl olsa izin veriyorsun diye oda şebeklıkle filan kabul ettırıyor kabul etmeki normal yollarla olsun. normal yoksa hiç yok de sert ol bunuda soylerken.
tam olarak sorunu anlayamadım seks yapmak mı istemiyor eşiniz?
026 Yorumla
Soran+1 yılCinselliğe çok düşkün fakat yüzeysel seviyor dokunmak ellemek ilerisi yok
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYanlış anladınız boşalıyor evet dedim
Soran+1 yılBayım yanlış anladınız.. ellemekten kastım yüzeysel sevişme oluyor sadece Üstümde zevk alıyor
Soran+1 yılEvet girmiyor zorlaniyor kanımca ondan
Soran+1 yılAynen öyle.. çok istekli aşırı derecede bunu biliyorum gel gelelim açık olsun deyince geri adım atıyor buda beni kırıyor
Soran+1 yılÖyle yaptığım pek bişey yok esimden bekliyorum ama öyle yapmadığım zamanlarda tutabilirim kendimi ama erkek öyle değil ister, de neden yüzeysel ister
Soran+1 yılEreksiyon sorunu var evet.. ama bayan hani tutabilir kendini onu kastettim bende yaşamak isterim evet fakat hissettiremiyorum ona ne kadar istediğimi
Soran+1 yılAma bunu düzeltmek istiyorum psikolojik olarak yardimci olmak istiyorum
Soran+1 yılDoktora gitmekten hoşlanmıyor erkek sonuçta oda haklı bir yerde
Soran+1 yılBir doktora gittim ben kendim eşim adına bilgi almak için sorun psikolojik olabilir dediler psikoloğa da gittim oda eşinizle konuşmamiz lazım dedi ama ben eşimi ikna edemedim
Soran+1 yılIşte yapamıyorum anlayın lütfen inatçı gitmem diyor ne sorunumuz var ki gidelim diyor
Soran+1 yılEfendim zorundasn mecbursun yapman lazımli durumlar da kaçıyor bende üstüne gitmek istemiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKonuştunmu neden böylesin diye?
Ve bir gece yap ona mum ışığında sevdiği yemekler ve fantazelerini gercekleştir ve sen onu sevişmeye yonlendir ne olacak bir dene00 YorumlaTayt giydiginde vajinan belli olmasi hosuna gidiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende şimidilik çocuk yokken bütün fantazilerini yaşlat eşine çocuk olursa bişey yapmazsınız bizde 4 yıldır evliyiz yapabilidigmiz kadar yapıoz
015 Yorumla
Soran+1 yılEvliler de var mı bu sitede ya
Cevap sahibi+1 yılolmaz olurmu ya sende evlisin işte :) deli kız ya
Soran+1 yılSakıncası olmazsa birkaç sorum olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılyazabilişrsin bana açık açık sormican dimi
Cevap sahibi+1 yılgittin mi
Soran+1 yılYok burdan sormak istedim ben özele girmek istemiyorum profilinizi kapatabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılbuyur sor o zaman
Soran+1 yılŞimdi kendinizi benim yerime katmanizi istiyorum Eşinize nasıl davranırsiniz? Birde yaşlarınız kaç? Ayrıca yapabildiğimizi yapıyoruz demişsiniz onlardan bir iko örnek veya akıl verebilir misiniz
Cevap sahibi+1 yılsenin yerinde olsam tabiki istr istemez istek azalacak ama gözüm dışarıya kayabilir bu durumdan ötürü eşim istemiyor cinsellige önem vermiyor demek evlilik zaten onun üzerine kurulu o olmazsa olmaz ikimizde 27 yaşındayız 4 yıldır evliyiz
Soran+1 yılBende de istek azalıyor ama sevdiğim için alttan alıyorum ve gözümün dışarı kayması biraz zor fakat çok kötü çöküşteyim ne yapabilirim bilmiyorum.. Tamam seks hersey demek değil ama kadın olduğumu hissetmek istiyorum bazı durumlarda
Cevap sahibi+1 yılsenin en dogal hakkın tabiki evlendin sonuçta 4 yıldır evliyim bir kere olsun hatun orgazm olmadan bıraktıgım olmadı yani hep o rahatlar sonra ben düşünürüm bide onu olmaz yani karşılıklı olcak ama seninkine çözm bulmak gerek evde mi şimdi eşin napıyor mesela
Soran+1 yılOnun önceliği kendi rahatlığı bazen yalandan hoşuma gitmiş numarasi yapıyorum oda etkileniyor sanırsam bu durumdan birden patlıyor. şu an internette oyun oynuyor
Cevap sahibi+1 yılkendi rahatlıgı olmaz kadınıda düşünmeli bir erkek yani bununla ilgili uzun uzun konuşmak gerek ama hiç çekici gelimyorsun ona öyle gibime geldi sanki seks ilgisi neden olmaz ki kaç yaşında bu arada
Soran+1 yılÜstte belirttim ben yaşları ayrıca gayet hoş bir bayanım bana karşı isteği var bunu biliyorum fakat sorun yüzeysel olması
Cevap sahibi+1 yılo zaman fantaziye yakın bişeyler istiyor yani sende yap bak devamı geliyor mu
aile ve evlilik danışmanları var onlara gidin haydar hocada işinin ehlidir
00 Yorumlaadama daha güzel birşeylerinin olduğunu göstermenin zamanı gelmiş bence :D
00 Yorumla
+1 yılesinde gaylik olabir ya da sen ona etkiliyci gelmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks olmadan evlilikmi olur ya sen buna nasıl dayanıyorsun gerçekten? sinir yapmıyormu?
022 Yorumla
Soran+1 yılBazen yapıyor ama bişey yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılevet ama bu durum gerçekten çok kötü 1 yılda 3-4 defa yaptık dedin dogrumu anladım?
Soran+1 yılEvey doğru anladınız. Ama uzun süreli olmadı bu birleşmeler kısa oldu
Soran+1 yılBen bişey hissetmiyorum dediğim gibi o hissediyor ve bitiyor ama yansıtmamaya çalışıyorum bu durumu ona
Cevap sahibi+1 yılyani sen bildigin orgamzın doruklarına ulaşmamışsın, hayatın bu şekilde geçmez şimdi dayanıyorsun ama bir süre sonra bu durum seni ondanda sogutur farkındamısın
Cevap sahibi+1 yılsen kadınlıgını yaşıyamıyorsunki evligin bana göre yüzde 90 ı güzel bir sekstir
Soran+1 yılFarkındaym o sürece girdim sanırım ama bir yanlış yapmak istemiyorum ikimizde genciz henüz onu üzmek ya da kırmak istemem
Cevap sahibi+1 yılsenide anlıyorum ama bunun içide bir çözüp bulmuyor ve bence tek seks degil diger yönlerdende eksiklik vardır çünkü bir kadını anlamak demek seks anlamındada onun mutlulugunu anlamak demektir, kadın sekste tatmin olmak kadın oldugunu hissetmek ister. haksızmıyım?
Soran+1 yılHaklısınız tabi öyle bu konuda eksik kaldığım için kendimi kötü hissediyorum. Kimden yardım istesem başka tekliflerde bulundular buda canımı sikmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılişte herkesin hata yaptıgı yerde bu, sen ilk önce anlaşılmak istiyorsun ne istediginin bilinmesini istiyorsun, senle konuşsun derdini anlasın istiyorsun ve sonrada tam bir kadın oldugunu hatırlatsın istersin, seni böyle anladım ben haksızmıyım?
Soran+1 yılHaklısıniz kadın olduğumu hissetmek istiyorum öyle yüzeysel yaşamak istemiyorum sevgili gibi
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamazsan çok saygılı bir şekilde asla sınırı aşmadan konuşalımmı?
Soran+1 yılRica ediyorum mesajla konuşmak istemiyorum hersey burada açık zaten burdan devam edebiliriz
Cevap sahibi+1 yılolur peki ama ben herzaman dertleşmek konuşmak için dedim lütfen yanlış anlaşılma olmasın başka derdim yok
Soran+1 yılFarkındaym teşekür ederim yinede teklifiniz için sağolun
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ama iletişimi koparmıyalım oldmu?
en son ne zaman yakınlaştınız?
Soran+1 yılPeki. Dün gece fakat yine yüzeysel
Cevap sahibi+1 yılyüzeyselden kastın içine girmiyormu hiç?
Soran+1 yılEvet girmiyor
Cevap sahibi+1 yıloral yapıyormu sana veya sen ona?
Cevap sahibi+1 yılburdamısın?
Cevap sahibi+1 yılselam nasılsın? en son konuşmadan sonra birşeyler degiştimi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen korun ozaman igne ol
07 Yorumla
Soran+1 yılKorunmak istemiyorum ben eşim de istemiyor
Cevap sahibi+1 yılTayt giydiginde tahrik oluyodur sonuc sevisip mast. Mi yapiyo sana dokunarak
Soran+1 yılYok benim üzerimde boşaliyor sürtünme yoluyla ben hiçbişey hissetmiyorum sadece çok bastırıyor canım acıyor ama bişey diyemiyorum..
Cevap sahibi+1 yılSen nasil tatmin oluyosun. Seninle oynarak o sana mast yapsin ozaman
Soran+1 yılBenim tatmin olmami beklemiyor bazı durumlarda acayip sinirleniyorum ama belli edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNormal zamanda gunduz falan nasil
Soran+1 yılNasıl anlamadım?
Daha cilveli olmalısın :)
012 Yorumla
Soran+1 yılEminim olduğumdan yoksa bütün gün peşimde neden dolansin
Soran+1 yılÇok istekli hemde çok beni de beğeniyor istiyor ama açık yapmayalim diyor sorun bu
Soran+1 yılCinsel ilişki yani ona olumlu bakmıyor yüzeysel istiyor üzerimde ya iç çamaşırı ya da tayt olacak
Soran+1 yılPsikolojik de olabilir bilmiyorum yakınlasamiyorum düşüncelerine
Soran+1 yılBurdan konuşabiliriz özele gerek duymuyorum
Soran+1 yılEvet öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşun, olmadı ilaçlara başvurun.
00 Yorumlaerken boşalma gibi bir sorunu var mı
019 Yorumla
Soran+1 yılBazen evet bazen uzun
Soran+1 yılDüşünüyor evet belkide bu yüzden yaklaşmaktan birleşmekten geri tutuyor kendini
Soran+1 yılBen bişey hissetmiyorum dediğim gibi o hissediyor ve bitiyor ama yansıtmamaya çalışıyorum bu durumu ona
Soran+1 yılÇok pozisyon var deneyelim dedim ama utandigindan sadece bildiklerini yapmak istiyor
Soran+1 yılDüşünemiyor onu işte ben rahatlayim deyip çekiliyor
Soran+1 yılEşim de bu tür bir düşünce yok sanırım
Soran+1 yılSordum birkaç kez böyle daha iyi değil mi dedi Hayır biz evliyiz bazi şeyleri doğal yollarla yaşayalım dedim yaa orası sıkıntılı dedi bende üstelemedim
Soran+1 yılGecede bir kez ama günde evde olduğunda 3 kez yapıyor
Soran+1 yılYok yakalamadim biseye baktığını da görmedim istekli ama sadece kendine
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir hastalığı olabilir kocanın
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sağlık testlerimizi olduk bir sorunumuz yok çok şükür
Cevap sahibi+1 yılO zevk alıyormu
midesi bulanıyor olabilir zamanla alışır
02 Yorumla
Soran+1 yılMidesi mi bulanıyor ne alaka?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık !!! Seni neden düşünmüyor bu adam !
010 Yorumla
Soran+1 yılInanin ne yapabilirim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç doktora gitmediniz mi? Bu durum çözülebilir.
Soran+1 yılBen gittim eşim yerine fakat eşimle konuşmak istediler ama eşim kabul etmedi bunu
Cevap sahibi+1 yılEtmesi lazım. Bak sana bir tavsiye. Eşin bir sorunumuz yok deyip sorunun olduğunu göz önüne getirmek istemiyorsa tanıdığınız onun çok ama çok saygı duyduğu bir aile büyüğüne özel olarak bu konuyu aç ama içeriğini söyleme. Abi eşimin psikoloğa gitmesi lazım bir tür problem yaşıyoruz ama o bunu görmüyor reddediyor de.. O abi gitsin eşinle konuşsun. Hem senin hem eşinin çok değer verdiği ortak bir büyükte olabilir. Tutsun eşini kolundan götürsün. Ben onun yerinde olsam anca böyle laf dinlerdim.
Soran+1 yılEn samimi arkadasindan yardım istedim kardeşi gibi çocukluklari bir geçmiş ondan yardım istedim bana saçma tekliflerde bulundu eşim öğrendi bu durumu çok kötü oldu durumlar ama ben eşimi kaybetmek istemiyorum çabalamak istiyorum sadece yani birine güvenip anlatamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen abi diyorum abi. 50-55 yaşlarında büyüğü biri. Bana ne yaşıtlarından yahu. Ben onun baba gibi gördüğü 1 lafını 2 etmediği birinden bahsediyorum. Sen gelmiş bana yaşıtlarından bahsediyorsun. Yahu kardeşine güven olmaz kardeşine ! Ban 50-55 yaşlarında bir abiden bahsediyorum. Özellikle de abi diye üstüne basa basa söyledim.
Soran+1 yılaileden birine bahsetmek bana pek doğru gelmedi belki utanir diye ayrıca öyle ailede pek saygı gösterip lafını dinledigi biri yok zaten başına buyruk yani biraz
Cevap sahibi+1 yılHayatınızda hiç mi öyle biri yok? Ondan büyük. Ben işin detaylarından bahset demiyorum. Elinden tutup doktora götürecek birinden bahsediyorum. Zorla değil mi? Zorla götürecek. Lafını dinlettirecek biri. Nazının çokça geçtiği biri. Sen sorunu anlatıyorsun anlatmayacaksın.
Soran+1 yılMalesef öyle biri yok malesef :(( kimsenin aklını beğenmez öyle kolay kolay doktor işide ona çok uzak bir sorunumuz yok ki ne doktoru diyor
Cevap sahibi+1 yılSen hiç dedin mi? Bir gün karşına al. Ben kadın olduğumu hissetmiyorum de. O içime girmeden hiç bir şey hissetmiyorum da. Canım acıyor ama sırf sen üzülüyorsun diye konuşmuyorum de. Gerçekleri yüzüne çarp. Sen doktorluk sorunumuz yok sanıyorsun ama evliliğimiz günden güne eriyor de ! De yahu de.
Bir hastalığın mı var acaba
00 Yorumla
+1 yılondan kurtulmaya bak
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim dedim okumadin galiba! Nasıl bir fikir sunumu bu?
- +1 yıl
@primline gerçekler acıdır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleşin son işi beceemiyor ruhsal yüzeysel seviyor
00 YorumlaOna sor
014 Yorumla
Soran+1 yılSoramiyorum kırılıyor hemen ters tepki veriyor
Soran+1 yılYa ben fikir sunmanizi istiyorum bir erkek olarak sadece
Soran+1 yılMast yaptığını görmedim hiç yorgun olsa diğer türlü neden yapmak istesin ayrıca benden bıktıgını sanmıyorum çünkü beni görünce ellemeden edemiyor gel gelelim cinsellik ileri gidince duruyor
Soran+1 yılBazen evet bazen uzun sürüyor
Soran+1 yılInanin gram zevk almıyorum ama sevdiğimden ses cikartamiyorum
Soran+1 yılVallahi oluyor işte basbaya seviyorum ses çıkarmıyorum erkeklik gururu var sonuçtan ama bana da tak ediyor bazen
Soran+1 yılKonuşmak istese keşke
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsin p*rno izlemi
04 Yorumla
Soran+1 yılIzlemez ya da izliyor bilmiyorum hiç denk gelmedim yani
Cevap sahibi+1 yılTayt sevdasi nasil baslsmis.
Soran+1 yılBilmiyorum hiç sormadim neden giymemi istiyorsun diye sorduğum da sana yakışıyor deyip gecistiriyor
Cevap sahibi+1 yılCok pprno ciplak kadin resimlerine bakiyo ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılyılda 3-4 kez mi :O
038 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
Cevap sahibi+1 yılnormalde bunun haftalık olması lazım. sen isteklisin kocan isteksiz
Soran+1 yılEvet yani eşim sonuçta yaşamak istiyorum herseyi ama o hep yüzeysel yapalım diyor birsey de diyemiyorum çünkü hemen kırılıyor bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılbencede herşeyi yaşamalısın onu incitmeden bunları söyle veya bir gece sadece senin isteklerini yerine getirsin konuşup anlaşın. yoksa yılda 3-4 kez çok az ya valla bekar olanlr bile 2 haftada bir mast yapıyordur tatmin olmak için
Soran+1 yılAnlatamıyorum işte aksine gidiyor sinirleniyor
Cevap sahibi+1 yılsende kendi kendini tatmin et o zaman. onunla yapacağın zamanda onun istediği gibi davran sende isteksiz ol
Soran+1 yılÖyle yaparsam daha kötü olmaz mı? Eşimi seviyorum fakat düzelmesini evliliğimizin bir raya oturmasıni istiyorum
Cevap sahibi+1 yılyoo neden olsun mesela onun yanındayken herşeyi ona bırak nasıl olmasını istiyosa öyle yapsın sen hiç bişey yapma. daha sonra ki günlerde sen kendi kendini tatmin edebilirsin.
Soran+1 yılBem eşimle yaşamak istiyorum kendi kendimi tatmin edeceksem ne diye evlendim ben
Cevap sahibi+1 yılgeçici olarak tatmin et. sadece deneme aşaması için.
Soran+1 yılYapamıyorum bir yerden sonra bende tıkanıyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman sende de sorun var. tıkanmamak için çabala sarfettin mi hiç
Soran+1 yılNeler neler yapmadım psikolojik destek aldım hatta eşim için ben gittim hep ılımlı davranın hep alttan alın dendi yaptım fakat ben bir bayanim benimde isteklerim oluyor ama eşim sadece kendi rahatlığını ön planda tutuyor neredeyse günde3kez yapıyor ama hep yüzeysel
Cevap sahibi+1 yılsen üzerine düşen görevi yerine getirmişsin artık şimdi kendinle ilgilenmelisin ve kendi ihtiyacını kendin gider bir sürü imkan var. günde 3kez yüzeysel nasıl yani sadece sevişme gibi mi, orgazm olma ya da boşalma gibi bir durum olmuyo mu
Soran+1 yılO rahatlatiyor kendini üzerimde ama ben bişey hissetmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılbu çok kötü. sadece kendini düşünüyor. dediğimi yapmamakta kararlımısın hala?
Soran+1 yılBir sürü imkan var demişsiniz nasıl imkanlar bunlar?
Cevap sahibi+1 yılmesela film izleyebilirsin, kendini tatmin etmek için. kafanda değişik fanteziler kurabilirsin. kendini kuru kuruya tatmin etmezsin herhalde. ya da daha önce nasıl tatmin ediyordun kendini, ona göre söyleyim
Soran+1 yılYaa ben bunları yapmak istesem yaparım ama eşimle yapmak istiyorum o zevki tatmak istiyorum 3 en fazla 4 kez yaptık açık olarak fakat ben ne zevk aldım ne orgazm oldum ama o rahatlıyor
Cevap sahibi+1 yılya eşinle yapamıyorsun işte denemen lazım bunları yoksa dişiliğini kullanamazsın. isen sadece şişme bebek rolünü oynuyorsun. farkında mısın? senin orgazm olman eşinin öneminde değil.
Soran+1 yılNe yapacağımi inanin bilmiyorum seviyorum kırmak soğutmak istemiyorum ama bende yaşamak istiyorum bazı şeyleri
Cevap sahibi+1 yıltabiki yaşaman lazım ihtiyaç sonuçta. ama benim dediğimden başka yapacak çaren yok, şimdilik. gel beni dinle ve yap
Soran+1 yılŞimdilik yaptım diyelim nereye kadar gidecek? Bu sekilde eşimden de sogurum ben
Cevap sahibi+1 yılhem senin ona karşı soğuk kalman belki onu etkileyebilir ve seninle ilgilenebilir. ama sen kendi iyiliğin için bunu yapmalısın. biraz dene daha sonra faydası olur mu olmaz mı belli olur
Soran+1 yılUmarim olur teşekkür ederim yardımlarınız için
Cevap sahibi+1 yılvalla bence başka çaresi yok. kendimi senin yerine koyup cevapladım :)
Cevap sahibi+1 yılkim olduğunu öğrenme şansım var mı?
Soran+1 yılNeden bu merak?
Cevap sahibi+1 yılsorunun akıbetini öğrenmek için.
Soran+1 yılBurdan bir akıbet çıkarmı sizce? Yardımcı olun istiyorum herkes aynı şeyi diyor
Cevap sahibi+1 yılyardımcı olmadım mı ki. çıkar tabi aynı sorunu bende yaşıyorumdur belki neden herkese aynı gözle bakıyorsun.
Soran+1 yılHangi kişi pozisyonundasin bu durumda?
Cevap sahibi+1 yılistek çabuk geçiyor
Cevap sahibi+1 yılbana bak ben sana teklifte filan bulunmadım doğru konuş
Soran+1 yılPardon da ben sizin bana teklif ettiğinizi içeren mesaj mı attim anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılkazarak alt tarafı açtım benim yazdığım yer diye oraya yazmışsınız burada herkes teklifte bulunuyor diye gizlinin tekisin ben sizden ne teklifinde bulunayım sadece konunun akıbeti için bir öneride bulundum.
Soran+1 yılYanlış anlaşılma olmuş sanırım herneyse fikirlerinizi değerlendirecem Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıldeğişen bir durum var mı
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem