O kadar üzülüyorum ki bu duruma benimle sadece çocuk için seks yapıyor resmen. Reglim yeni bitti bugün o kadar hazırlandım yatağa girdim ama bana yaklaşmadı tavır yapınca uyudu sonra uyanınca da niye tavır yapiyosun diye bana kızdı. Gerçek nedenini utandığımdan söyleyemedim ama benimle ilgilenmedin falan dedim o da kabul etmedi ilgilendim sarıldım öptüm falan dedi sonra beni suçladı senin huysuzlanasın gelmiş dedi yataktan kalktı salona gitti gitmesin diye uğraştım ama yine oralı olmadı. Ağlamak istiyorum gerçekten uyumadan önce bana çocuk için ne zaman yapmak gerekiyodu diye sordu ve öyle uyudu. İyi ya daha çocuk için olana varmış der gibiydi hali. Sizce ben mi abartıyorum gerçekten de öyle mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazı insanların birbirlerine ten çekimi olmaz açık konuşayım bazı boşanma nedenleri dahi olur bu hatta bazı boşanan insanlara sorarsın neden diye onlarda aslında aramız çok iyi ama yürûmedi gibi şeyler söylerler. Bence çok fazla üzülme ve utanma otur konuş seks utanılcak bir durum değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılcinsellik yeme içme uyuma yokanma gibi 5 temel ihtiyaçtan birisidir. sağlık için günlük düzenli giderilmesi gerekir. özellikle cinsellik kalp ve damar sağlığı için çok önemli
bu senin hem hukuki hem dini hakkın. cinsel olarak mutsuz insanlara hem hukuken hem dinen boşanma hakkı doğar. olmayacaksa zorlama boşan. hayatını mahvetme.
düzensiz cinsellik yaşayanlar az yaşayanlar sonu kalp krizidir. en azından şeker tansiyon kapıda.
sağlığınızı düşünün.03 Yorumla- +1 yıl
Peki kadin olduktan sonra genç yasta bi daha cinsel ilişki yaşamamanin bi zararı / yararı var mı ?
- +1 yıl
@katherine65
elbette var
yahu ne diyorum günlük ihtiyaç düzenli olmalı. en fazla gün aşırı olur.
cinsellik kadın erkek eşittir. farkı yok. vücut özellikleri de aynı. her şey aynı. düşünün erkekte de meme var
düşünün klitoris ile penis aynı zaten anatomik eş. biraz okusanız bu sçma sapan düşünceler aklınızdan gider. - +1 yıl
özellikle en çok da kadınlar çabuk etiklenir bu olumsuzluktan. kalp krizinden ölen kadınların yarısından fazlası cinsel mutsuzluktan ya da yoksunluktan
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAbartmıyorsun. Sadece çoğu evlilikteki dengesizliği yaşıyorsun. Bizde de var bu. Senin kocan nasılsa benim de karım öyle. Ne romantizm kaldı ne söz kaldı. Herşey söylendi ama yanaşmıyor. Kocanın da libidosu düşük. Cinsel anlamda mutsuz evlileriz biz
05 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl başa çıkıyorsun
- +1 yıl
Mastürbasyon. Arada prno + masturbasyon. Nadiren de kafama göre birini bulursam sanal seks
Soran+1 yılBen de dün p*rno izledim sesini sonuna kadar açmak istedim ama işte duymasın diye kistim yine de yetmedi yani banane ben onunla seks yapmak istiyorum
- +1 yıl
Yetmez ki. Prno izlesen de yetmez. Çünkü içinin dolmasını istiyosun. Bedenine hakim olsun istiyosun. Kocanın seni arzulamasını ve senden zevk almasını istiyosun. Mastta bu yok. Doğru mu?
- +1 yıl
Ayrıca sen de ben de sevdiğimiz için boşanmak istemiyoruz. Yatak dışındaki hayatınız gayet iyi dimi
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kazma herifin birine benziyor kocan kusura bakma.
Uzun zamandır bu şekildeyse karşına al ve konuş. Yine de düzelme olmazsa bir terapistten destek alamanı tavsiye ederim. Gerçekten faydası olacaktır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
59Cevap
+1 yılSeni yeterince cazip bulmuyordur
Aklında başka birisi vardır ve o kişiye karşı gerçekten derin hisler besliyordur
Erken boşalma, ereksiyon problemi yaşıyordur ve başarısızlık baskısı hissediyordur
Günlük hayatında çalkantılı bir sürecin içinde olabilir
Yatakta bencil olabilirsin. Artık seninle yaşadığı cinselliğe angarya olarak bakıyordur.11 Yorumla
Soran+1 yılAklında başkası vs olduğunu sanmıyorum çünkü bana çok düşkündür beni sevdiğini hep çok güzel gösterir sadece cinsellik olarak böyle ve buda ara ara oluyor iki haftaya önceye kadar güzel bir cinsel hayatımız vardı tam düzeldi diyodum ki regl olmamla yine bozuldu diye korkuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu açıdan da olabilir belki yapmayıp yapmayıp ilerleyen gunler de daha çok zevk alabilmeniz için de olabilir.
Çocuk sonuçta her zaman olabilir korunmadigin her birliktelik de olma ihtimali var.
Sen güzelce hazirlanip etmişsin keşke en azından sarılıp koklasaydi ya da seninle hayallerini anlatıp birlikte uyusaydiniz.08 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte uyumak zaten hep yaptığımız şey sarılıp koklamak da ama seks de evlilerin hep yapması gereken bir şey
Cevap sahibi+1 yılKıyafet olarak ya da iç çamaşır olarak farklı bir şeyler alsan.
Soran+1 yılGiydiğim gecelik de iç çamaşırı da seksiydi hazirlandim diye belirttim zaten o yüzden soruda. Bazen şöyle oluyor mesela işten geliyorum duşa giriyorum duştan sonra seksi gecelik falan giyiyorum evimiz aşırı sıcak olmasına rağmen sen üşüme şimdi niye bunu giydin uyurken giyseydin diyo niye giydiğimi bilmiyo gibi. Özellikle dikkat ediyorum seksi şeyler giymeye özeniyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok mu basit olur bu önerim bilmiuorum kıyafetlerin normal olsun mesala seksi hareketler yapmaya çalış.
Mesala bir kırmızı ruj ve göz kalemi kullan
Bir tane de dondurma al gözlerine bakarak yiyebilirsin mesala.
Romantik erot. k tarzı filmler aç film izliyorsaniz ,365 days mesala olabilir belki ama çok mu basit olur ki?
Soran+1 yılDün gece artık dayanamadım kavga çıkardım ne dediysen bunları yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılKendi maddi imkanın varsa , bir aile terapistle konuşsan.
Soran+1 yılKendi maddi imkanım var ama sadece benim gitmem bir işe yaramaz ki birlikte gitmeliyiz. O kavga yine ise yaramış kavgayı çıkardığım gün benimle cinsellik yaşamaya başladı ama başka sorunlar devam ediyor
Cevap sahibi+1 yılİlk kendin git konuş terapistle sonra da birlikte gitmeyi teklif edersin , ilk başta tepki gösterebilir belki aramız da ne sorun var da gitcez diye birlikte
Yorgundur belki keşke sende onla beraber odaya gitseydin yapmak istemiyomusun filan diye sorsaydin eşinden utanma belki reglin in bitmedigini düşünmüştür üzülme kafana takma yarın hatta sabah küçük süprizlerle uyandır
01 Yorumla
Soran+1 yılBitti mi diye sordu zaten sürekli kontrol ediyordu ped var mı diye ben zaten onunla odaya gittim onunla yatakta sevişmeye çalıştım yorgun olabilir ama o tavrı hoş değildi hiç değildi en son anladi hatasını da gönlümü almaya çalıştı
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSabırlı ol ve hıc utanmdan ihtiyacın oldugunu soyle oyle cok erkekler var kadının dılnden anlmyan kadınlar cok dertli sen istersen onu boğa erdsın yontemi vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılYani nasıl bir yöntem bilmiyorum bana bu konuda tavsiye verecek olursa açığım ama eşimin baya tabuları var cinsellikle ilgili ve cinsellik konuşmaktan da çekinir yani seks bile demez ilişkiye girmek der onu bile yüzüme bakmadan söyler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMadem çocuk için uğraşıyor bu durumu kullan ;) sonuçta nikahlı kocan her türlü fantezini gerçekleştir. Her istediğinde yapsın renk gelir cinsel hayatına..
00 Yorumla Al karşına konuş. Öyle mi düşündü, bunu mu demek istedi diyeceğin birisi değil. Flört etmiyorsun. Kocan o senin.
019 Yorumla
Soran+1 yılKocam ama kabul etmez ki hiçbir zaman benim alınganlık yaptığımı söyler onun beni arzulamaması mümkün değilmiş öyle der falan ama sonra aynı şekilde devam eder
Soran+1 yılEvlenmeden önce konuştum en son dün değil bir keresinde çok sinir olmustum iki ay falan hiç yakınlaşma olmamıştı da patlamıştım şimdi süre öyle uzun değil bir hafta o da regl ama işte
Soran+1 yılEvlilik öncesi cinsel hayatımız da vardı kapasitesi bu değil ama onun altında yani bunu bilmek canımı sıkıyor
Soran+1 yılKaç ay birlikte yaşadık evlilik öncesi ve onun dışında da sık görüşüyorduk yani düzenli cinsel hayata engel bir durumumuz yoktu birlikte yaşarken hele pandemi stresi var diyip ayda bir ilişkiye giriyordu benimle o zaman iyice çıldırıp konuşmuştum ama şimdi Allah'tan öyle değil iki üç gün ara veriyor en fazla ama işte regl yüzünden bir hafta vermisken ben dün çok istedim ona da hayır dedi
Soran+1 yılHayır demedi de anlamamak için salak olması lazımdı
Soran+1 yılPandemide biz birlikte yaşadık yani pandemi derken sıkıntı bana hastalık bulaştırmak benden hastalık kapmak degildi maddi olarak pandemi onu çok sarstı o yüzden morali bozuktu o yüzden ilişkiye girmiyodu
Soran+1 yılŞöyle anlatayım eşim benim ilkim. Ben eşimle sevgili olduktan çok kısa bir süre sonra eşimle iliskiye girdim. Sevgililigin başlarında da cinsel hayatımız iyiydi hiç sorun yoktu. Sonra benim kadın hastalığıyla ilgili ciddi sıkıntım olmaya başladı ilişki sırasında kanamam olmaya başladı o dönem de pandemi başladı biz birlikte yaşamaya başladık ve o dönem onun da işi kötüydü galiba ben de hastayım diye korktu benimle ayda bir anca cinsellik yaşıyordu ben o dönem çok sorun yaşadım. Sonra ben ameliyat oldum evleri ayırdık ama yine sık görüşmeye başladık onun işi düzeldi falan ben istedim ki eskisi gibi güzel cinsel hayatımız olsun ama eşimde bu sefer yine çok az ilişkiye girme ve girince de boşalmama başladı. Sonra evlendik evlenince başta bu sorun da düzeldi sıklık da düzeldi boşalma da oluyodu ben mutluydum. Sonra bu ay çocuk denemeye başladık işte ama dün reglim bitti öncesinde de sorup duruyodu bitmedi mi diye ben de heveslendim hazırlandım ama olmayınca üzüldüm
- +1 yıl
Aman sen de! Bir şey yokmuş ki! Boşu boşuna telaş yapıyorsun. Yani bunlar olur. Adam makina gibi her düğmesine bastığında hazır olup ilişkiye girmeyecek. Öyle bir şey. Bazen sen istemezsin. Bazen o istemez. Bazen havaya giremezsiniz. Bazen yorgun olur.
Aman ya! Bir kaşık suda fırtına koparmak bu oluyor herhalde.
Soran+1 yılBir kaşık suda fırtına koparmak mı
Soran+1 yılBir defalık bir şey değil öncesi de var
- +1 yıl
Bak bir öyle diyorsun bir böyle. Öncesinde hastalığın vs araya girmiş. Onlar olur. Normal. Sonra evlenmişsiniz her şey yoluna girmiş. Regl olduğun dönem de sürekli sormuş. Geçince hemen yapmak istemişsin. O da istememiş. Var mı başka bir şey?
Yani robot mu bu? Sen her istediğinde o da aynı anda istesin? Bunlar normal.
+1 yılAbla adamın günahını almiyimde acaba aldatıyor mu seni eğer öyle bir durum yoksa direkt atla üstüne amg çocu buraya gel de ve ilişkiye gir
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatma ihtimali yok ya bana çok düşkündür telefonu ortadadır işten çıkınca koşa koşa eve gelir yani normal hayatta da aramız çok iyidir sadece bu seks sorun oluyo bazen böyle
+1 yılAldatılıyor olma ihtimalini göz önünde bulundurmalısın
30 Yorumla
+1 yılBelkide geydir ya da seni başkası ile aldatıyor senden bıkmış.
11 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi yok ya hem yeni evliyiz hem gay değil hem de bana çok düşkündür
+1 yılÖküzlük parayla pulla değil ki. Çocuk fikrini rafa kaldır hazır hissetmediğini söyle.
20 Yorumlahe eşin istemiyorsa vardır bi nedeni sevmemiş demek ki sevişmeyi senle
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik öncesi de cinsel hayatımız vardı
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Arkadaş nedir bu mal erkeklerin derdi ne istiyolar illa kadın aldatsın mi..
08 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamıyorum gerçekten tek istediğim onunla ilişkiye girmekti ama onu da çok gördü bana
Soran+1 yılNeyi eksik yapıyorum bilmiyorum
Soran+1 yılBoşanmayı da düşünmüyorum çünkü hem onu aşırı çok seviyorum hem de mutluyum seks dışında
Soran+1 yılSanmıyorum ya beni ilk tanıdığı kilodayım ve vücudum düzgündür yani kilolu falan değilim
+1 yılZor bir durum. Cinselligi gorev haline getirmis. Bu durumdan cikmazsa hep yalniz yatacaksin
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye görev onu da anlamış değilim ama o tavrı çok canımı sıktı
- +1 yıl
Kafasinda oyle yer etmis bunu sen degistireceksin artik. Yoksa hic sana yakinlasmaz
Soran+1 yılYa şey istiyo sadece onun canı isteyince olsun ama ben ondan daha istekliyim ve artık o benim kocam yani bence çocuk yapmak değil görevi beni cinsellikte mutlu etmek ama o yapmiyo bugüne kadar cinsellikle ilgili hiçbir isteğine de hayır demedim demem de biliyo hala ne istiyo ya ne
- +1 yıl
Onu bir bilsek sorun cozulecek. Ama ruh hali cok değisken olmali ki seni ihmal ediyor
Soran+1 yılNe olabilir peki bir erkek olarak sorun
+1 yılBöyle devam etmez bu görev gibi birşey olmamalı onu alıp karşına konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demeliyim peki
- +1 yıl
Bu şekilde devam ederse size zarar vereceğini uzaklaşacağını biteceğini söyle
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belki sorunları var aile içi. ya da ekonomik sorunu. Yoksa neden sana yok desin
05 Yorumla
Soran+1 yılSorunu yok ya bilmiyo muyum ben onu sorunla ilgisi yok sekse ilgisiz
Soran+1 yılDün çok sinirliydim şimdi geçti sinirim ama konuşmak fayda etmiyo konuşmaya çalışınca kendini eksik hissedip bana kızıyo kavga ediyoruz ben ona haksızlık ediyomusum öyle diyo
Soran+1 yılNasıl bir konuşma yapmam lazım
+1 yılEee kladik evlilik iste. Seks evliliğe en uzak seydir. Niye şaşırdığını ya da üzüldüğünü anlayamadım.
00 Yorumla
+1 yılBu adamdan cocuk yapmadam önce düşün ben olsam bosanirdim çünkü bundan babada olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma esin erkeklik evrimini tamamliyamamis adamlikdan nasibini almamis okuzun. tekiymis
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir öküzden birde çocuk mu yapmayı düşünüyorsun cidden 🤭🤭🤭
10 Yorumla
+1 yılSeks sevilmez ya gece gündüz sabah akşam dur durak bilmeden yaparım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Canı istemiyodur stres vardır ama bi kadınıda yüz üstü bırakmak olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle robotik insanları siz seçiyorsunuz kanka kusura bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin koca da iş yok valla sonuna kadar haklısın tepki koymakta. Böyle bir eş anca çocuk için yapıyordur. Pasif olma ihtimali ya da aseksuel olma ihtimali çok yüksek yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılanlaılan isekler karşılıksız yersiz eşin canı çekerse
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar neler yanlış erkekleri tercih edersiniz nerde bir ökğz var sizde
00 YorumlaO adamın erkeklik hormonları uçmuş gitmiş ondan ancak dost olur artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen erkek diye öküzlemi evlendin ne yaptın. Ya istekli eşim olacak belli edecek mutlu olsun diye çok şeyler yapardım
018 Yorumla
Soran+1 yılO da canı isteyerek sevişirse beni gerçekten çok mutlu eder ama bir sorun var yani valla var o kabul etmiyo ama var
Cevap sahibi+1 yılSeni mutlu edebiliyormu peki ilişkide erken boşalma vs gibi sorunlar var mı?
Soran+1 yılErken boşalma sorunu yok bir ara hiç bosalmama sorunu vardı onu da çok kafama takıyordum o zamanlar cinsellik de yaşamak hiç istemiyordu çok nadir ilişkiye giriyorduk ayda bir falan şimdi öyle dertler yok boşalma pozisyonu olarak kendine bir pozisyon belirledi ona geçince birkaç dakika sonra boşalıyor galiba en çok öyle zevk alıyor ama ben her istediğimde ki istekli biriyim benimle sevismiyor ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılÇalıştığı iş ağır mi ya da başka biri olma ihtimali var mı? Vücudunu begenirmi
Soran+1 yılÇalıştığı iş ağır değil benim işim çok daha ağır ama onun işi vardiyalı o yüzden uykusuzluk sorunu çekiyor. Başka biri olmasına hiç ihtimal vermiyorum çünkü bana çok bağlıdır akşam koşa koşa eve gelir yani ve hiç ilgisiz bir eş değildir koltukta ona sarılmadan oturmama bile karşı çıkar beni kucağına alıp öyle oturmak ister. Vücudumu da begeniyodur bence çünkü kilo hiç almadım tanıştığımız andan beri ve kilolu değilim fiziğim düzgün bence ama bir sorun olduğunu düşünüyorum o ne bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBelli etmemek için sana ilgili davranması normal değilmi sence şüphe çekmemek için bu olmasa bile cinsel rahatsızlığı vardır sana söylemeye çekindiği korktuğu
Soran+1 yılAldatmaz o ya. Cidden yapmaz yani telefonunu falan saklamaz dürüsttür de. İş dışında bensiz gittiği bir yer bile yok evdeyken teli doğru düzgün eline aldığı bile yok işteyken de beni arar konusur
Cevap sahibi+1 yılBak bunlar olabilir doğru şeyler ama sana ilgili değilse bir sebebi olmalı seni mutlu edebiliyor yatakta dediğine göre partnerini mutlu eden istekli olur her fırsatta ister çünkü sana zevk aldırıyor
Soran+1 yılSebebini bilmiyorum o zevk almıyor desem onun zevk alması için gerçekten uğraşırım her seferinde oral de yaparım istediği pozisyonu da yaparım üstüne de atlarım ama yok yani bir sorun var ben bu sorunun varlığını fark edip kabul ediyorum ama o sorun yok sana öyle geliyor diyor. Ve onunla konuşma şeklim de ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum şeklinde onu suçlayıcı da değil ama o sorun yok diyo başka da bişey demiyo. Sebebi ne olabilir cidden soruyorum ne olabilir de bir erkek daha isteksiz olur? Zevk aldığımı ona belli de ediyorum en son mesela seks yapmadan önce ona kızmıştım seks yapmak istedi asla yok olmaz kızgınım falan demedim gerçekten isteyerek seviştim sonra da kızgınlığım falan bitmişti hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Normal hayatında beni gerçekten mutlu eden bana düşkün olan bir adamken seksle ilgili neden böyle anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBana olmuş olsa ben biri ile cinsel isteğimi gecistirip evde eşime ilgili olurum ki pot kırılmasın erkeğin isteksiz olması için ya birisi ile yatıyor olması gerekir ya da bir problem olması gerekir kendime bakarak söylüyorum çevreme bakaraktanda geneli isteklidir
Cevap sahibi+1 yılBuradan soyleyemedigin bişe varsa yazmanda sorun olmaz bu arada
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın
Cevap sahibi+1 yılNeden bişe demiyorsun ki Dm gelmek zorunda değilsin ki
Cevap sahibi+1 yılKocana da böyle yapıyorsan seni becermemesi normal
Soran+1 yılSen kendini kocamla bir mi tutuyorsun burada kimseyle özele gitmedim gitmem
Cevap sahibi+1 yılAnlatmiyorsun ki ben kocanı aldat demiyorum ki konus derdini anlat sonra engelle ben ilk defa evli olarak seninle konuşacak değilim he kaç kişi ile konuştum dertlestim tavsiye verdim ilk değilsin yani
Soran+1 yılBen evlendiğimden beri burada bir kişiye selam veriyorum sadece özelde o da zaten arkadaşım yani o yüzden bunu doğru bulmuyorum
Cevap sahibi+1 yılBana bişe yap demiyorum konuş derdini anlat tavsiye veririm yardımcı olurum gerisi sana kalmış bişe
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanki biraz utangaç ısveli cilveli değilmişsin gibi geldi bana
014 Yorumla
Soran+1 yılCilveli olmakla hiç sorunum yok utangaç değilim ona karşı sadece benimle niye seks yapmadın demeye utanıyorum
- +1 yıl
Zaten bu dememeli sen onu öyle bir konuma getirmelisinki söylemeden icraata gecmeli
Soran+1 yılBir sürü şey yaptım oturduğum yerden benimle sevişmedi diye sizlanmiyorum ya da seks sırasında yatakta öyle uzanıp durmuyorum son zamanlarda tüm sekslerde benim üstte olduğum benim bütün eforu harcadığım şekilde oluyo bu normal mi sence burda ben mi cilvesiz oluyorum
- +1 yıl
Tabiki sende değil ama bak evli bir adam 4 gün sonunda istekli olmuyorsa sağlık sorunu vardır ya da mast bağımlısı ya da başka bir kadın başka türlü anatomik olarak ters zaten
Soran+1 yılAylarca seks yapmadığımız da oldu ama evlendiğimizden beri yapıyoruz seks o kadar ara vermiyoruz ama reglken gidemedik
- +1 yıl
Eşinin sen istemeden sana yanasmamasi çok abes evlilik geçirmiş biri olarak söylüyorum sana yardımcı olmaya çalışıyorum bir erkek ancak sevmiyorsa bir kadını arzulamaz
Soran+1 yılBeni sevmiyor olması mümkün değil bana karşı o kadar düşkün o kadar sevgi doludur ki tahmin bile edemezsin
- +1 yıl
Peki sence durum boyleseyse neden konu seks olunca hep senden bekliyor ben mesela bir erkek olarak seni n dediğin gibi bir kadına duygular hissetsem hep temas halinde olmak isterim
Soran+1 yılNormal hayatımızda ilişkimiz çok iyidir benimle çok mutludur gerçekten hiçbir sorunumuz yok bana düşkünlük olarak da yok beni gün içinde bile özler sürekli arar beni günde belki bin kere öpüyordur ama sorun cinsel olarak var onu da anlamıyorum benimle ilgili sorunu olsa seksi o kadar bana bırakmaz kendi aktif olurdu diye düşünüyorum kendi isteği yapılsın diye ama o hep beni üste almak ister ve ben her isteyince de karşılık vermez sorun bu
- +1 yıl
Gerçekten çok garip hani evliliğin nasıl birsey olduğunu bilmesem anlayamıyorum derim ama yaşamış biri olarak bir erkeğin senin dediğin gibi bir kadını sevmesi ve bu sevgiyi cinsellik anlamında göstermemesi çok abes anlaşılır gibi değil.
Ben bunu çözerim ama tabi insan detayları bilmeden ne yazsa olmuyor
Soran+1 yılTemas halinde zaten benimle temasta da sorun yok. Evde TV izlerken mesela beni kucağına alır öyle izleriz ben mutfaktayken gelir hemen arkamdan sarılır göğüslerimi falan okşar gider bı daha gelir gider ama konu seks olunca böyle
- +1 yıl
Bak mesela kucagindayken nasıl ileriye götürmüyor bu bile erkek olarak anlamıyorum
Soran+1 yılBen de anlamıyorum işte o yüzden sorun var diyorum. Biri bana sorunu bulsun söylesin istiyorum ama gerçekten hiçbir şeyi yalan söylemiyorum olduğundan iyi göstermeye çalışmak ya da kabullenmemek değil benimki
- +1 yıl
Müsait olduğunda özelden yazarmisin sana yardımcı olmaya çalışacam
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki abartmıyorsun , ne kadar zamandır evlisiniz ve ne zamandır bu şekilde isteksiz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekleri anlamak gerçekten zor, seni gibi eşim olsun iştesin hiç kırmam be
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Haftada kaç kez yapıyor peki 1-2normal az ise sknti 😐
00 Yorumla
+1 yılÇekici gelmiyorsun ya da gerçekten çekici değilsin
00 Yorumla
+1 yılTuhaf ya nasıl bir erkek kadınını geri çevirebilir ki
06 Yorumla
Soran+1 yılTam bir adım atma yapmadım ama anlamış olması lazım. Üstüne çıktım oturdum mesela ama onu hep yapıyorum ama zaten hep de istekli olduğum için yapıyorum orası ayrı. Beni hiç istemiyo olsa eli sürekli göğsümde kalcamda falan da olmazdı dimi ama ya
- +1 yıl
O halde okşuyor ama devamını getirmiyor tabi buda seni iyice ateşleyip sonrada sonuna ulaştırmadığı için böyle düşüncelere itiyor haklısın, küçük dokunuşlar okşamalar ve haliyle vajinan ıslanıp ilişkiye hazır hale geliyor e sende bunun devamı gelmediği için ne desen haklısın
- +1 yıl
Kendinle oynarmısın böyle zamanlarda ne düşünürsün mesela
Soran+1 yılYani bilmiyorum ya kafam gerçekten çok karışık bir yolu olmalı eşimi bu şeyden uzaklaştırmanın
- +1 yıl
Gelip ensesine vurasım geldi seninkinin 😁😂
- +1 yıl
Seksi iç çamaşırları ile dene birde şansını bakalım ne yapacak senin miskin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIsteksiz eş karşı tarafa azap çektiriyor şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum bile. Sakın çocuk yapma bu iş boşanmaya kadar gider.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnceden sen isteyince red ettinmi
34 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç reddetmedim
Cevap sahibi+1 yılO zaman ben seni hiç red etmedim de üstüne çık gece utanma utanırdan daha beklersin cesur ol biraz
Soran+1 yılYa üstüne çıkınca falan sonunun cinsellik olacağını düşünmüyo o an
Cevap sahibi+1 yılNasıl o kadarmı elini at sarıl tahrik et nasıl yapacağını sen bilirsin dekolte giy ne biliyim nasıl eşin var senin
+1 yılDegisik bir abimizmis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu bırak hayatını kurtar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmış olabilir senden
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılsen erkekle değil öküzle evlenmişsin resmen
00 YorumlaBu nasıl bir erkek ya.
00 Yorumla
+1 yılSöyle taşımasın boştan yere
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni istedigini sanmiyorum. Biri var galiba.. ya da iktidarsiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılKocanın hayatında başka bir kadın var. :):
00 Yorumla Sen bu kişiden çocuk yapmayı biraz daha düşün
00 Yorumla
+1 yılereksiyon problemi vardır ya da aldatiyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kaç yıllık evlisiniz?
00 Yorumla
+1 yılBen çok istekliyim ama partnerim yok 🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen bu adamdan çocuk yapacaksın öyle mi yazık
215 Yorumla- +1 yıl
Tam onu dicektim
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs 😀😀
- +1 yıl
Evlerden irak😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs aynen 😀😀
- +1 yıl
Benim için suslenip yatağa girip naz cilve yapıcak orda bırakıp gidicem.. keserim boşuna tasimam 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs ahshs süper oldu
- +1 yıl
Yazık kıza ya
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs daha hala ayrılmayı düşünmüyor belli ki
- +1 yıl
Aile baskısı ile evlendi ise maalesef katlanmak zorunda
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs büyük konuşmayayım ama ben katlanmazdım
- +1 yıl
Yasin kaç
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs 18
- +1 yıl
Düşün yıllarca eşine sakls kendini o böyle cijsjn😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Corana_Virüs valla ya yan ağla dön ağla
- +1 yıl
Gece ağla gündüz ağla
+1 yılSen onu baştan çıkarmayı bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa elimden geleni yapıyorum ama bazen gerçekten anlamıyor. Bir gün mesela işten geliyorum duşumu alıyorum gecelik giyiyorum evde yemek hazırsa daha yemek yemeden diyo ki üşüme ama bu saatte neden gecelik giydin? Acaba niye giymiş olabilirim bir düşün diye ağzına vurasım geliyo kendimi tutuyorum. Sonra bir gün mesela o an canım istemiyor aklımda seks olmuyor birden yaklaşıyor seks yapıyoruz anlamıyorum ben cidden anlamıyorum iki gündür sürekli reglin bitmedi mi diyodu ben de sandım ki canı çok seks istiyor ne biliyim böyle yapacağını çok canım sıkıldı
Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Belediye musluğumu bu :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla istekli değilmiş demekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Umarım en kısa sürede düzelir.
00 YorumlaAldatiyo olmasin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Essekmis meger
04 Yorumla
Soran+1 yılEşek de diyemem ama dün çok kızdırdı beni inadına yataktan çıkmadım kaç kere yanıma geldi barışmak için bir türlü sevismedi ya cildircaktim oturdum p*rno izledim mastürbasyon yaptım sesini sonuna kadar acasim geldi ama kızar diye kulaklıkla izledim
Soran+1 yılSanmıyorum ya kilo falan almadım ve bana çok düşkün normalde gün içinde arar özlediğini söyler hep beni güzel bulduğunu söyler
+1 yılKac yılık evlisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılYıllık değil ya aylık sadece 3 aylık
- +1 yıl
Azmis aslinda çok daha faxla olması lazm yaşlar kac
+1 yılÜzüldüm haline
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılUyuz ergenus.
00 Yorumla Zor bir durum sana bişey sormak istiyorum lütfen
00 Yorumla
+1 yılBu adamdan çocuk yapıp hayatıni zehir mi educen
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği