Okulda erkeklerden duyuyorum saksafon cekmek saksafan şöyle böyle
abı neden kıbarca oral seks demıyorsunuz adına
abı neden kıbarca oral seks demıyorsunuz adına
Bu p*rno filmlerinde lanse edilen bir kelime oradan argo olarak saks çekmek diye girmiş.. p*rno filmlerin de yapılış tarzı çoğu zaman saksofon çalmak gibi hareketleri gösterdiği için bu isim takılmış.. p*rno filmler yok iken şişeden gazoz içmek tabir edilirdi.. Aslın da yalamak denince akla doğrudan oral seks geliyor bu gün..
apaçileri ne diye kale alıyorsunuz. onlardan saksafonda duyarsın saksoda duyarsın verdim azına lafınıda duyarsın.
herşeyde olduğu gibi bundada bir benzetme olayı mevcut
Allahım ya benzetmeye bak
eic için teşekkürler
Cevap
29Cevap
saksofon demiyoruz ya sakso diyoruz kısaca :)) oral seks da çok bilimsel değil mi? arkadaşların kendi aralarında kullandığı dil ayrı sonuçta.
çoğu erkek olsun bayan olsun seks terimlerini bilmiyo cindel eğitim zaten yok turkiyede 18 yasinda bir erkeğe sorsan cimcif ne bilmez türlü türlü cevap verir )
O kamufle edilmiş hali. Oral demek daha güzel bence.
O yaşta ergenlerin argoya ve küfre düşkünlüğünün gereksiz hali :) Sanırım artık yetişkin olduklarının altını çiziyorlar.
Hiç Penis diyen gördün mü ya da vajina. toplum olarak bütün argo kelimelerin en iğeençlerini buluyorlar
ama öyle söylenmesı gerekıyor
Bence hiç söylenmemesi gerekiyor okulda
fastestlaps.com/.../..._saxo_vts_4f312eae7200e.jpg
Sağdaki markaya bak. Böyle de deriz :)
Ingilizce blowjobtan geliyo herhal gaval calsana diyen kekolar da gordum :)) sahin k izlediysen bilirsin :3
yuh sizin sınıftaa erkekler kızların yanında yatak anılarınımı konuşuyor
sakso değilmi la o , saksafon neymiş lan, sizin okul cazcı galiba , edepli çocuklar asdghjads
Bill Clinton ın yüzünde Monicaya saksafon çaldırdı adı kaldı öylece :)
hım
Oral seksmi yapti diyecek. Gulerler cocuga. O arkadaslarina nasil aeksi bir adam oldugunu kanitlayacak sakso cektirdim diyerek kizlar anlamaz. Erkekler arasinda bi. mevzu
müziğe yapılmış bir darbedir. saksafoncu kalmadı memlekette kınıyorum.
Merhaba arkadaşım
Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var
Bu tür şeylere garip isimler verilebiliyor
başka ne denır kı buna
Erkekler kendi aralarinda saksafon veya agzina verdim gibi kelimeleri kullanir. Ama partner yaninda bunun adi oral seks olur ;)
saksofon ortaokuldan sonra söyleniyor mu ya
Kabalık, kibarca da söylenebilir.
kesinlikle
Ağzına verdim daha kibar bence.
iğrenc
seks demekten utanıyor belkide
Pek çok farklı isim ve benzetme var bu konularda
Genelde halk dilinde sakso'dur o :D
Sakso. Yabancılara söylesen gülerler.
ben vakumlama diyorum :)
daha mantıklı ve kıbar gıbı
bencede öyle :) bir kız arkadaşımdan dolanmıştı ağzıma sen vakumu seviyormusun demişti bende o ne demiştim lisedeyken o günden beri vakumlama kaldı bende :)
kendi fantezileri akıllarınca
Erkeklerin. Isi belli olmaz
Bencede kaba bir deyim ;)
kibarı o ama bu tarzda daha özel kibar hali
Çok haklısın çooook. .:))))
uflemeli calgı :)
üfleme baska bır hareket püf dersın
o işte püf mu denıyor
murat boz püfle sana gelsin o zaman :)
Ilk defa duyuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar