pratik olarak mümkün olduğu halde
neden kadınlar ayakta işemez ?
ya da neden erkekler oturarak işemez.?
neden kadınlar ayakta işemez ?
ya da neden erkekler oturarak işemez.?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kadınların kanayan yarasına parmak basan bir soru.düşünülmüş bir hadise.evet kadınlar da artık ağaç dibine bahçe duvarına işeyebilmeli.günümüz teknolojisiyle insanlar uzaya gidiyor neden kadınlar hala hela arama derdinde bilemiyorum.
Bana göre en berbat biyolojik şanssızlık erkeğin ayakta işeyebilme avantajı. Ben kadınlar gibi işiyorum. Her an her durumda her zaman her istisna.
huni ve huninin ucuna takılacak bir hortum vasıtası ile kadınlarda ayakta yapabilirler. hiç bir zorluğu yoktur
Bana göre en berbat biyolojik şanssızlık erkeğin ayakta işeyebilme avantajı. Ben kadınlar gibi işiyorum. Her an her durumda her zaman her istisna.
Bizim organımız ufak tefek bişey vücut ile birleşik sonucta işediğimizde bacaklarımıza bulasır.Ancak sizinkisi öyle değil.
bizimki de bitişik. ama herhalde sizde sabit bir noktadan çıkmıyor
Hayır demek istediğimi anlamadınız.Nasıl anlatayım sizinkiside bitişik ancak dışarı dogru uanıyor.Ama bizim öyle bir durum yok yani :D
hmm yine anlamadım dermişim :) şaka şaka anladım teşekkürler.
Valla tuvalet pis mis olduğunda denemişliğim var. İnsanın bacakları sidik oluyo
o ordan bacaklara kadar nasıl geliyor ki?
çişini yapıosun yapıosun sonlara doğru akan çiş azalıyo dolayısıyla aşağı akmaya başlıyo bacaklar da olduğu gibi idrar sidik tabi ortalık leş gibi kokuyo falan. ıyyy.
o bize de oluyor. ben de bişey sandım. ama sizde bizdeki gibi sabit noktadan gelip bizden farklı olarak sonradan sağa sola dağılıyor herhalde.
Cevap
8Cevap
dinen erkeğinde oturarak işemesi mübah olandır... temizlik açısından sıçramayı minimuma indirmek için. kadınlar pratikte mümkün diyorsun ya, çok mümkün değil bacaklarını iyice açmaları gerekiyor ki bu eziyetten başka birşey olmaz onlar için...
Ayakta yapan kıza ödül versinler sırada herkes onun dışında gerek yok
Prostat olma ihtimalin yükselir bilimsel olarak açıklanmıştır.
kadınlar için mi erkekler için mi?
kadın prostat olmaz :)))
kadında prostat diye organ yok ki kanseri olsun dimi :)
Peygamberimiz erkekler için oturarak işeyin demiş sanıırsam
Temizlik bakımından tabiki de . Sçramaması için gerekiyor bunlar .
erkeklerin kolaylıktan diye düşünüyorum ama bayanlar için imkansız
doğrusuda oturarak işemektir ama ben dahil erkeklerin çoğı ayakta işiyoz, kızlarda çömelerek...
bacakları eteği vs her yeri batar hani derler ya kadın erkek eşit diye eşit değil işte :)
o değilde alafranga wc olmasaymış hiç bir kadında selülit olmaz mış:d
ben oturarak yapiyorum ama sadece evde disarda olunca ayakda yaparim
Mümkün değil nerde mümkün bacaklarımıza geliyor biz yapmaya kalktığımızda
ayakta mıııı ? imkansız gibi geliyor :D
Onlarda seninkinden yok ta ondan.
bunun için yıllardır çalışma yapıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar