Hep erkeklerde var bu. Hatta Wikipedide bile şöyle yazıyo: “Google arama istatistiklerine göre erkeklerin %16'sı ayak fetişistidir. Ayrıca 2017 yılında Belçika'da yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin %17'sinde ve kadınların %4'ünde ayak fetişi saptanmıştır.”
Kadın ayak fetişini geçtim erkek ayak fetişinde bile erkekler daha çok ilgili. İnternete erkek ayak fetişi yazınca da erkek ayağını yine erkekler yalıyor. Kadınlar yok. Gerçekte de böyle. Yani bu ayak organı cinsel yönelim farketmeksizin hep erkeklerde fetiş. Sizce neden böyle?
Kadın ayak fetişini geçtim erkek ayak fetişinde bile erkekler daha çok ilgili. İnternete erkek ayak fetişi yazınca da erkek ayağını yine erkekler yalıyor. Kadınlar yok. Gerçekte de böyle. Yani bu ayak organı cinsel yönelim farketmeksizin hep erkeklerde fetiş. Sizce neden böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıllı koca kamyoncu ayağı gibi çoğu erkek ayağı. Buyur sen yala mümkünse
Çoğu erkek ayağı güzel olmayabilir ama çoğu kadın ayağı da güzel değil. Benim burada tartıştığım konu bu fetişin erkekler arasında daha yaygın oluşu
Dediğim gibi kadın ayağı daha zarif göründüğü içindir muhtemelen
Ama eşcinsel erkekler arasındaki ayak fetişinin de kadınlara kıyasla daha fazla olduğunu düşünüyorum
Sonuçta homoseksüel erkekler de, heteroseksüel kadınlar da erkeklere ilgi duyuyor. Ama ayak fetişizmi yine erkeklerde daha fazla
Kardeş kadınlar erkeklere göre daha zariftir uzuvlari ufaktir narindir. Gayler arasindaki duruma gelince de onlar daha bakımlı olabiliyor pasif olan taraf özellikle ama yine de görüşüm aynı benim.
Bakımdan kastın nedir? Kılları almak mı? Tırnak kesmek mi? Ayakları düzenli bir şekilde yıkamak mı? Bilmiyorum ama bu erkek-kadın-pasif farketmeden herkes için olabilecek şeyler. Bakımsız ve kötü gözüken bir ayağı zaten kimse sevmez. Ama bu fetiş erkekler arasında pasifler için daha fazla değil. Bütün erkekler arasında var ve bu oran kadınlara kıyasla daha fazla. Bu da erkeklerde neden var da kadınlarda yok dedittiriyor
Benim görüşüm bu yönde
sen ayak fetişi olmayan kadınlara denk gelmişsin hep, şansına küs:)
denk gelip gelmemekle alakası yok. illaki vardır. benim demek istediğim şey erkeklere oranla çok az olmaları
Kadınlarında fetişi çok (ben bir çok kez rastladım) sadece saklıyorlar her zamanki gibi
Erkek ayağı mı ıyyy :D