İlginç degilmi ya erkekler deli dana gibi bir kız merhaba yazsın 30 erkek çullama atlıyor ama bir erkek merhaba yazsın 1 kişi gelirse süpheli oda ya gay dir ya da kız bulamayan day8dır neden boyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEgosal bir durum. Bir kız çok erkekle konuşunca toplumun gözünde değeri düşerken, erkek çok kızla konuşunca SÖZDE kıymetleniyor. Buna güvenerek de daha rahat davranıyorlar. Hatta çok kızla takıldığı için övünen binlerce erkek var. Bir kızın bunu yapabilmesi mümkün mü?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın toplumda bir kız birden fazla erkek ile takıldığında tebrik edilir iken kadın hayasız bir şekilde anılıyor
Soran+1 yılTers oldu pardon tam tersi
- +1 yıl
Anladım anladım sorun değil 😅
İste bu yüzden rahat geneli. Hatta bazıları o kadar kadına aç ki adına bile bakmıyor. Adın ayça ise merhaba ayşe yazabiliyor. Ayşe? Yazdığında ise bile hemen anlayamayabiliyor. Düşün yani, öyle bir iştah CXXHMDDBD
Soran+1 yılBiliyorum bende kız hesabı açtim burada 1 soru soruyorsun 6 7 erkek birden geliyordu
Soran+1 yılMelkie sana bir şey sorabirmiyim bir ilişki hakkında abaza degilim
- +1 yıl
Mesaja gelmiyorum ama buradan sorabilirsin
Soran+1 yılYok olmaz burada o kişide bu siteyi kullanıyor riske alamam
Soran+1 yılboş ver 👋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılkadınlar sadece yakışıklı uzun boylu geniş omuzlu büyük penisli erkeklere karşı abazan olur
310 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerine katılıyorum ama çok çirkin kısa biylu erkeklerle sevgili olan çok güzel kızlar nasıl olabiliyor bilgin var mı
Cevap sahibi+1 yılo kızların daddy issuesları oluyor ya da kadın eskortvarimsi olduğundan zengin erkeklerle takılıyor
Soran+1 yılNe degişikmiş be sana bir şey sorabilirmiyi. Benim ilişkim hakkında
Soran+1 yılAbaza değilim sadece bir şey danişicam gizliden 2 dk cikabilirmisim
Cevap sahibi+1 yılburada sor sonra cevapladıktan sonra silerim
Soran+1 yılYok burada sormam o kişide burada
Soran+1 yılRiske atamam belkide o kişi sensindir
Soran+1 yılTemkinli olmak lazım
Cevap sahibi+1 yılhmm
Soran+1 yılÇıkmak istemiyorsan zorlayamam tabi rica ettim sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide seksten kadınlar daha cok zevk alır dıyorlar bence kadınlar alsa kadınlar abaza olurdu
21 Yorumla
Soran+1 yılBencede kadınlar alıyordur yani o duruma katılıyorum ama ne biliyim abaza erkek çok olunca bu farkı kalmiyir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok fazla abaza varken neden abaza olsunlar bziimkiler yokluktan boyle 😁
00 Yorumla
+1 yılÇok var sana denk gelmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Varda erkekler gibi öküz değil
00 Yorumla
+1 yılVar ama çok az
00 Yorumla
+1 yılVar, sana denk gelmemiş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Kadınlara herkes yazdığından gerek kalmıyor buna
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana bana yok.
00 Yorumla
+1 yılVar nası yok
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bildiğin gibi çok nadir ama abaza değil tanişmak için oda
Gizli Üye(30-35)4 ayVardır ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi