Cinsel tutku ve zevk yabancı kadınlar da ön planda iken bizim kadınlar da neden tamamen önemsiz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cinsel tutku ve zevk yabancı kadınlar da ön planda iken bizim kadınlar da neden tamamen önemsiz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Önemli ama toplum baskısı ayıp şeklinde bir medeniyette yaşıyoruz din konusu da var tani
Emin ol şu klişe artık öğğğ getirdi toplum baskısı vs tamamen hikaye bu hikaye sadece avuntu başka bir şey değil.
Asıl sorun ne ne duymak istiyorsun bireysel cevap veriyim sana burdan?
Duymak istediğim şey gereksiz bahanelerin olmaması , kadınların neredeyse % 75 inin kişisel olarak itici ya da sapıklık olarak gördüğü cinselligi toplum baskısı vs diye ort bas yapmaya çalışmak aşırı itici geliyor...
Madem toplum baskısı önemli sokaklar neredeyse çıplak gezen kadınlarla dolu ne oldu toplum baskısı havayamı uçtu...
Ben sapıklık olarak görmüyorum dini inancım gereği evlendikten sonra yapmayı tercih ediyorum
Ben onu kast etmiyorum , o düşünce de olanların büyük bir çoğunluğu da evlendikten sonra cinselliği ya itici görmeye devam ediyor ya da önemsiz görüyor... kısaca cinsel haz ve tutku bizim kadınların hayatın da yok.
Kendi adıma söyle diyim olması tabiki gerekiyor ama sürekli istemezdim bende yani her gece her gece abartı değil mi sence de
mesaj yazamadım sana her şey de detay olarak buradan yazılmıyor.
Yazabilirsin burdan bip li sekklde
Tabii birde böyle bir durum var sohbet yapabilmek imkansız bir durum.. Neyse herkesin kendi yaşamı var demekki bu durum bizim kadınlar açısından değişmiyor değişmez de... boşuna demiyorlar coğrafya kaderdir diye.
@isimsizdiss gece uyurken toplum baskısı oldu galiba 🤔
Yok sizi takip etmediğim için mesajları silince bana Bi daha gonderemiyorsunuz
Yazabilirsen guzel olur.
Bitirme tezini yazıyorum valla vaktim yok kusura bakma iyi günler
Merak etme bir program belirleriz arada bir mola olur , bu kadar kitaplara hapsetme arada nefes almak güzel gelir.
önemsiz falan değil ne alaka
Önemsiz olduğunu kim söyledi