İmrendirmesenize adamı yaa, böyle okuyunca insan nasıl bir şey diye merak ediyor. Hani hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor bazen :D Evlilik öncesi ilişki de normal ama o kadar güvenebilecek birini nasıl buluonuz?sadece yorum yapmanız yeterli :D
Cevabın nedir?
Aşağıdaki yorumları ve cevapları okudum da gerçekten mantık sınırlarını zorlayan bir insansın hep Müslüman değilsin hem de bu hayata bir kere geldiğini bildiğin halde seks yapmıyorsun vay anasına sayın seyirliler hayatımda bu kadar salaklık görmedim kusura bakma ama öylesin.
021 Yorumla
Soran+1 yılKarşıma doğru düzgün biri çıkmadı. Önüme gelenle yatamam ki. Nesi garip bunun. Hele ki ilk olacaksa, anlayışlı ve duygusal biri olmalı. Boyle birini bulmak kolay değil ki. Sonra güven önemli.
Soran+1 yılYani ilkler unutulmaz. Öküzün biri çıkarsa cinsellikten soğutur adamı. O yüzden biraz sevmek önemli en azından ilki icin.
- +1 yıl
sevmekten ziyade doğru erkek olduğundan emin olmalısın ve karşılıklı beğeni ve yoğun arzu olmalı sonuçta aşk-sevmek başka şey seks-ten uyumu başka şey.. biz türk milleti bunları hep aynı şeyler zannediyoruz ama inan bana deneyimli birisi olarak söylüyorum gerçekten birbirinden çok farklı şeyler tabi bir de erkeğin sırdaş ve güvenilir olmalı bu hepsinden önemli.
Soran+1 yılGel de bul :))
- +1 yıl
valla böyle bir cevaba "al işte karşında" demekten başka bir şey denebilir mi sence ? biliyorum kimse malım kötü demez ayrıca kendimi övmekten de nefret ederim ama şu konularda kendimden eminim
1. evet bazıları bana g*vat dese de evet ebn iflah olmaz bir kadın erkek eşitlikçisiyim herşeyin günümüz ortamında saklı gizli yaşandığı bu ortamda kadının da bunu yapmaya en az erkekler hakkı var diyebilecek kadar cesurum en azından
2. si ben bir zevk fetişiyim yani bana sekste en çok zevk veren şey kadınımın zevk almasıdır sınırlarımda yoktur.
Soran+1 yılHmm anliyorum. Ben de eşitlikten yanayım çünkü ama yine de KS bunun için doğru yer degil. İlki özel biriyle yasamak isterim.
- +1 yıl
valla o zaman şöyle yapayım önce fotoma bak eğer cidden beni beğendiysen detayları konuşmak üzere mesaj at iki medeni ve olgun insan gibi konuşalım eğer ki bende seni beğenir ve birbirimizden elektrik alırsak gerisi ikimize kalmış bir detay yok karşılıklı beğeni ve anlaşma olmazsa bir daha mesajlaşmayız olur biter.. neyse artık top sizde hanımefendi taca atmak da gole çevirmek de sizin ellerinizde.
Soran+1 yılBoyle olmaz bu isler
Soran+1 yılSırf deneyim olsun diye yapılmaz. Bu şekilde yapamam. Süreç gerektirir. Her ne kadar pek takmasam da, bu toplumun içine doğdum sonucta. Ve bu düşüncelerim yeni sekillendi. Sonucta evlenmeden ilişki yaşanmaz mantığıyla buyutuldum her ne kadar saçma olduğunu düşünsem de
- +1 yıl
Anlıyorum ama ben de ruhsuz seks yapabilen birisi değilim zaten hem onu geçtim zaten antalyaya uzak bir yerdeysen yine boşuna konuşuyoruz demektir onun haricinde ben öyle klasik düşünen bir erkek değilim evlilik dışı seks olmazmış falan bunlar bence tamamen boş ve geri kafalı düşünceler.
Soran+1 yılAntalyadq ailem. yine de biriyle beraber olacaksam onun sevgilim olmasını tercih ederim. Deneyim kazanmak değil derdim.
- +1 yıl
Çok kuralcısın bu konularda gerçekten olay deneyim kazanmak değil o muhteşem anları yaşamak sen hala at gözlüğüyle bakıyorsun olaya.. ayrıca ben yıllardır kimseyle sevgili olmadım ama dersen ki açık ilişki o zaman ben varım tabi daha önce de dediğim gibi karşılıklı beğeni olması şart.
Soran+1 yılBilmem belki at gözlüğüyle bakıyorum. Ama kendime yakistiramam ya bunu. Hani bir nevi fuckbuddy den bahsediyorsun sen. Hani normal ve mümkün bir şey diyemem ama bana gore değil.
- +1 yıl
bence yanlış düşünüyorsun öncelikle şu söylediğin cümle kesinlikle kendime yakıştıramam !!!
neden peki sebep ne? yani bir kadının kalitesini belirleyen o kadının cinsel geçmişimidir? yoksa karakteri kalitesi ve kariyeri gibi faktörlermidir ? zaten eğer cinsel geçmişidir diyorsan kadın bir maldır bu dünyadaki tek amacı kocasına el değmemiş olarak bir hediye paketi gibi sunulmasıdır diyorsa hiç konuşmamıza gerek yok çok farklı dünyaların insanıyız. ayrıca ben fuck buddy demedim açık ilişki dedim.
Soran+1 yılHayır kadının amacı hediye paketi gibi kocasina sunulması değildir. Bu bir kadın için çok aşağılayıcı bir şey. Kimbilir kocası o paketi almadan önce neler yaptı? Tabiki senin gibi düşünüyorum ama iste sanki bir şey yanlış gibi. Acik ilişki derken?
- +1 yıl
Yaa öncelikle beni tanımıyorsun bu konuda şüphelerin olması gayet normal sonuçta kim olduğum belirsiz ama ben de diyorum ki mesaj at adam gibi tanışalım konuşalım fikirlerimizi paylaşalım diyelim seviyesiz bir tip çıktım engellersin olur biter ama zaten ben kariyerli ve gururlu bir insanım istenmediğim yerde asla durmam ve ortak bir noktada buluşabileceğimizden şüphem yok.
Soran+1 yılÇok zor benim icin. bekareti eşime saklamak istemesem de içimde annemin kuralları yaşıyor. Beni anlıyor musun?
En İyi Cevaplar
+1 yılsevgilin oluyo, hoşlanıyosun, ediyosun, sonra onunla bu konulara giriyosun, gerisi de geliyo ya. çok zor bişi değil yani veya ulaşması imkansız değil. anladığım kadarıyla sen de istekli bir kızmışsın. nasıl duruyosun yapmadan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende yaa
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
55Cevap
buradaki yorumları diyorsan yarısı tamamıyla yalan,
geri kalan %25 abartı
son %25 e inanabilirsin;))116 Yorumla
Soran+1 yılYani bir zahmet bence de yalan olsun, aksini düşünmek bile valla ter basıo yani :D
Soran+1 yılNerdeler bu insanlar? Ben mi göremiorum? Maşallah herkesin hayat düzenli :D
Soran+1 yılEvet çevremde herkesin düzenli cinsel hayatı var. Burdaki yorumlardan da belli zaten
Soran+1 yılYani ne bilim hem iyi hem kötü. Onlar için iyi tabi.
Soran+1 yılYa öyle sevişilir mi hiç. Sevmeden etmeden alışmadan. Duygusuz seksi napayım ben :D
Soran+1 yılYani bir kere karşı taraf özel olmalı çünkü ben ona en özelimi açacam di mi :D İşte insanlar nasıl buluyor vallahi pes :D
Soran+1 yılEvet :D
Cinsellik konusunda 524 cevap paylaştı. Bakire bir sevgilimle iki yıl süren bir ilişkim oldu sevişme esnasında kendisini kaybedip ne olur sok diye yalvardığıda oldu ama almadım bakireliğini bakma sen öyle çok hevesli değiliz değer verdiğiniz i elinizden almaya
00 Yorumlakış geldi sevişmeden ısınılmaz hem sevişmek gibisimi var. ayrıca güven olayına gelince kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam o yüzden güvenmemde güvenilmekte bir şekilde dengeliyor kendini ve oluyor.
00 YorumlaCinsellik konusunda 774 cevap paylaştı. sen kendini güvenilir biri olarak görüyorsan erkeklerden de öylesi vardır biriyle konuştukça hissedersin
00 YorumlaGüvenilecek birisi mi evlenemden brisiyle ilişkiye girmek aptalıktır bana göre bir kızın en güzel ceyizi bekaretir cogu yalan dolan atıyor siteye aldanma
00 Yorumlaİnan millet çatır çatır yapıyo ama sen bakireliğini beklet biraz özel birine ver vereceksen. Yksa ileride pişman olursun ilk seks unutulmaz. Sonrası kolay istedğinle yat..
00 YorumlaCinsellik konusunda 310 cevap paylaştı. çok yorum yapılıp cevap verilmiş buna bence hanımlar yorum ve cevap vermeli
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenebileceğin birini bulmak çok basit. Bu mesajı yazana güven bence :D
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılInanma her yoruma herkesin senaryosu parmaklarinin ucunda cogu klavye capkinligi yapiyor ki
00 Yorumla
+1 yılValla Baya oldu sevişmeyeli... Dediğin gibi geleceğe dönük birini bulsak da çatır çatır sevissek...
00 YorumlaOrtalık Dişçilerle irde bademcik ameliyatçılarıyla doldu taştı
00 Yorumlaonlar sadece kerizleri kandırırlar Allah katında büyük sorumlular zaten merak lanma Herşeyi GÖREN RABBİM VAR
00 Yorumlaherşey karşılıklı ve birlikte ama evlilik öncesi doğru değil. bayanlar açısından bulmak çok kolay olmalı. ne var ki kızlar çoğunlukla yanlış insanlara güvenirler.
00 Yorumla
+1 yılya * sanki üstüne ev yapıyon kredi çekiyosun o kadar güvenilecek birini nası buluyosunuz diyo bu olayı bu kadar ciddiye almayın ya ölüm kalım meselesi mi seviş kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ateistim ama evlenecegım kişinin daha once iilişki yaşamamış olmasını tercih ederimo yuzden boşer yapma sen yine :) mast falan yap dertsz basına dert bulma durduk yere :)
013 Yorumla
Soran+1 yılAteistsin ama bakire birini arıyorsun neden, saçma değil mi? Ben de agnostik ve deist arası karışık bişeyim, gerçi ben de bakireyim ama dinler yasakladığı için beklemiyorum ben :))
Cevap sahibi+1 yılbu kıskançlıkla alakalı bı durum. ne bılim en basitinden karımı öperken aklıma gelirseki daha once kımbilir kimler öptü bu dudakları, ya da daha kötüsü kim bilir bu ddudaklarla neleri öptü daha önce diye düşünürsem :) mutlu olamam hayatımda. o yuzden bakire birisi ile evlenmek onun hayatındaki ilk ve erkek olmak istiyorum. olayın dinle bir alakası yok benim açımdan.
Cevap sahibi+1 yıl*ilk ve tek erkek
Soran+1 yılHmm öyle kızı nerde bulacan ya, vardır da artık olanlara da inanılmaz oldu :D
Cevap sahibi+1 yılnasip kısmet inanayım yeterki :) bu arada ailem ve cevrem aşırı dinci bende ilahiyatçı sayılırım kımse bılmıyor ateist oldugumu o yuzden musluman kapalı bir hatunla evlencem. onlarada hiç guvenmıyorum ama yınede dıgerlerınden daha guvenılır buluyorum :)
Soran+1 yılOy oy. Sen yanmışsın, ben sana diyim. Aynı evin içinde 2 farklı görüş. Kapalı bayanlar da az değil şimdi :D
Cevap sahibi+1 yılevet oyle. bir sürü kapalı hatun tanıdım onlara da guvenmıyorum ki. ayrıca ben alıstım bu duruma benım aılemde herkes hocadır. bende makıne muhendslıgı okuyorum ek unıversıte olarak ılahıyat bıtırıcem bu yıl. yanı alıştım ben munafık olmaya sabah namazlarına kalkmak bıle zor gelmıyor artık
Cevap sahibi+1 yılhatta duruma gore bu yılın sonunda ımamlık bıle yapabılırım :)
Soran+1 yılHer şeyi mecburen yapıon yani, senin işin de zor.
Cevap sahibi+1 yılama 10 yaslarından berıde yaklasık 14 yıldır ateistim :)
Cevap sahibi+1 yılherseyı dedıgın ne kı evdeyken namaz kıl annen uzulmesın dıye bıde ramazanda yıne evdeysen oruc tut
Soran+1 yılBence dine mensup olmayan biriyle evlen ve kurtul o hayattan, çekilcek dert değil. Alacağın kapalı kadın da yapacak aynı şeylerii
Cevap sahibi+1 yılyapsın alıstım dıyorum ya zor gelmıyo artık
+1 yılben de artık böyle birini arıyorum :) ben güvenilirim ama ; karşıdaki nasıl bana güvenir? aşka gerek varmıdır? güven ve gizlilik yeterlimidir? vsvs. kafa karıştırıcı konular bunlar
00 YorumlaEvlilik öncesi ilişki nasıl normal oluyor? Helalini bul istediğiniz yapın.
04 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle normal ben Müslüman değilim. Yani bana göre normal. Zina falan dindar insanlar için geçerli.
Soran+1 yılDoğrudur zaten hayatta ne kadar normal ve güzel şey varsa hepsi günah :S haklısın tabi, önüne her gelenle de yatılmaz, öyle biri değilim zaten
fazla merak iyi değildir derler insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da neyse işte söylemiycem :)))
00 Yorumla
+1 yılgel bizde senle çatır çatır sevişelim akalım gecelere :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu sıradan birine verilecek şeydi zaten bu. Ne duygusuzsun ya :D
- +1 yıl
Odunum ben. :)
+1 yılBen bu konuda çok güvenilirim. İstiyorsan yardımcı olabilirim :)
00 YorumlaBen de bulamiyorum
İnsan disardan duyunca ya bizde bir sorun mu var diye düşünüyor00 Yorumla
+1 yılBulan yok onların hepsi ortada kalmıs ortalık malı kaşar.
00 Yorumla
+1 yılAl bendende o kadar harbi nasil buluyorsunuz ya? Yasim 33 tik yok hala :)
00 Yorumlaerkeklerin hiç umrunda olmuyor kadınlar için sıkıntı.. ama erkeklerde bile tek geceliklerde böbrekçilerle karşılaşmamak önemli tabii :)
00 Yorumla
+1 yıltehlikeli isler bunlar. bosverin.. esinize saklayin.
00 Yorumlailla seks yapmak zorunda değilsin sevismek ayri seks ayri cok istiyosan sevis )
00 Yorumla
+1 yılBosuna. Merak etme cok zevkli bisiy degil hayalkiriklina ugrucaksin bu muymus diceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarşındakine biraz güven gerekiyo bu braz piyangodan cıkma misali :) şans
00 Yorumla
+1 yılzenginin seksi züğürdün cenesini yorar.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılYok la yalan alayı rüyasını görüyor buraya yazıyor
00 Yorumla Sabır diye bişey duymadinmı sen yavrı ceylan:)
02 Yorumla
Soran+1 yılOhoo :D
+1 yılbir sen vardın merak etmeyen boşver meraklanma
06 Yorumla
Soran+1 yılKambersiz düğün olmaz ama :D
- +1 yıl
İyi hadi sende başla şöyle hanene çok güzl bir günah yazsınlar.
Soran+1 yılNe günahı? Zina mı? O Müslümanlar için geçerli yalnız, bilmiyorum belki diğer dinlere de günah olabilir.
Soran+1 yılSosyolojik inançlarım var benim :)
- +1 yıl
bir bitmediniz mk.
Peki senin problemin nedir?
00 YorumlaArayan bulur dert etme sen :D
00 Yorumlasevişiyorsa sende seviş tutan yok
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. kıskandım :D ben de senın gıbı
00 Yorumlaher erkek güvenilmez diye bir kural yok.
00 Yorumlaişte geldim burdayım...
00 YorumlaGüvenecek kişiyi bulunca hissedersiniz
00 Yorumla
+1 yılal bendende o kadar bende bulamıyorum.
00 Yorumlaparmak değiştir bir farklılık olsun
00 Yorumla
+1 yılSen hic yasamadinmi guzelimm
00 Yorumlaçatır çutur beni ye :D
00 YorumlaAl mesela çıktım karşına güven bana
00 Yorumlagel ben ne güne duruyorum :D :D
00 YorumlaHic deneme bosver bagmlilik yapiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç mi boşalmadın sen?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sikisiyor demedin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen bende şaşırıyorum nerde bu hatunlar diye :)
00 Yorumla
+1 yılkısknma :D
00 Yorumla
+1 yılyorummmmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGuvenebilecek derken
02 Yorumla
Soran+1 yılSırdaş, anlayışlı duygusal. Bunlar önemli. Erkeklerin çoğu öküz kendi zevkine düşüyor. Hayal kırıklığına uğrayıp cinsellikten sogumak istemem
Cevap sahibi+1 yılHmmm sevismekle sirdaslik arasinda da ne buyuk bir bag var hele sorma yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılDert ortağım:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAra ve bul ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHe yaaa...
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi