Baş ve işaret parmağını birbirine yapıştırıp öpmeyi dene, aynısı. O jölemsi hissiyat olmuyor, dudağını da yeterince hareket ettiremediğin için hepten dümdüz bir hissiyat. Öptüğümde hissiyat bu, sen öperken muhtemelen hiç hissedemeyeceksin. O yüzden gerek yok böyle şeylere, vazgeç
Karşı taraf için bi fark yok zaten. Sanki o kısım uyuşuk geziyormuşsun gibi anlatmışlar ama alakası yok. Genelde ısırma derler o biraz sorun oluyor sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sarkmaz, yine 3-5 aylık süresi kadar gider fakat dolgu olan dudağın hissiyatı rezalet. İlgi duymayın böyle şeylere
Nasıl ki hissiyatı
Baş ve işaret parmağını birbirine yapıştırıp öpmeyi dene, aynısı. O jölemsi hissiyat olmuyor, dudağını da yeterince hareket ettiremediğin için hepten dümdüz bir hissiyat. Öptüğümde hissiyat bu, sen öperken muhtemelen hiç hissedemeyeceksin. O yüzden gerek yok böyle şeylere, vazgeç
Dolgu dudaklar bir zaman sonra çökük ve yamuk dudaklara sebep oluyor. Bazı ünlüler de bu aşırı belli oluyor.
Bi kere zenciyle yiyiştim beni ayakta skeckti resmen
Ne alaka smdi
Dudakları büyüktü işte
ne bilelim biz hep orijinal dudağımız ile öpüştük 😂
Karşı taraf için bi fark yok zaten. Sanki o kısım uyuşuk geziyormuşsun gibi anlatmışlar ama alakası yok. Genelde ısırma derler o biraz sorun oluyor sanırım
Hayatta öpmem , midem kalkar
Neden
Böyle basur gibi görünür bana , hiç sevmem..
Herşeyi doğal haliyle severim
Dogal duruyosa
Tadına doyum olmaz
öğğğkkk
hayatta bakmammm
yüzümü çeviririm
Niye
Simdi herkeste var
iğrenç wallahi
ince dudakraki tat bambaşkadır
düşüncen değişti mi
Denk gelmedim. Büyük ihtimalle dolguyu patlatırdim