1 aydan beri konuşuyoruz ama sevgili değiliz bana diyorki benim kadınım bana kadınlık göstericek herşeyi benle yapıcak hep cinsellikle ilgili konusmak istiyor ve benimle sevişmek istiyor bende istemiyorum olmaz diyorum sinirleniyo küsüyo ondan hoslanıyorum ama ben ciddi bişey olmadan ve evlenmeden öyle bişey yapamam ne yapmam lazım sizce?
Cevabın nedir?
Yaa sen kendin söylüyorsun zaten evlenmeden istemediğini , o zaman kesin yapma pişman olursun çünkü... bırakıp giderse diye de dusun birde o senle sevgili olmayı dusunseydi seks ilk konusu olmazdı sadece seninle yatmak istiyor başka amacı yok bu devirde çocuklarını bırakan anne babalar var ve sen kesinlikle evlenmeden o çocukla birlikte olma dediğim gibi pişman olursun hemde cok
00 Yorumla
+1 yılBoyle abazalar heryerde karsimiza cikabilir lutfen iliskini kes cunku seni cinsellik icin kullanmak istiyor sen asla ona bu tatmini yasatmaki sen istedigini verince senden ayrilicak demedi deme ozel biriyle birlikte ol asik oldugun deger verdigin onunda sana deger verdigi biriyle.
00 Yorumla
Bu konudada ne yapman gerektiğini bilmiyormusun tabi ki olmayacak izin vermeyeceksin hem sana böyle birşey söylüyorsa sevgili olup olmamanız önemli değil senin iffetini koruman gerektiğini bilmen gerekir bu soruyu cidden sorma gereksinimi duyuyorsan sendende şüphe duyarım bir daha muhattap olma yol ver gitsin
07 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Zaten o tiple konuşman saçma bir duru adamın tüm amcı senin bedenine sahip olmak.. Yarın havesini alır ve çeker gider.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Bence hemen ayrıl, gerçekten seven insan sevdiğinin isteklerine saygı duymalı. Sen istemiyorsan peki deyip birdaha konuyu açmamalı.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl hoşlanmalar çabuk geçer. Ama cinsellikte ihtiyaç bekareyi koruyarak sevişebilirsin.
00 YorumlaSenle evlenmez. Sadece takılıp bir kenara atar. Saf olma yahu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılUğraşma bile konuşmayı kes direkt, nerden tanıştınız
12 Yorumla- +1 yıl
Boşver onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 5 yıllık sevgilimle istediğim gibi cinsellik yaşayamıyorum. Millet 1 ayda çocuk yapacak. Valla helal olsun size
00 Yorumlaevlenmeden evvel sakın yapma.. sonra çok pişman olursun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ırz düşmanı namussuz serefsizle ilişkini kes. Sakın iliskiye girme. Seni bozmaya calısıyor.
00 Yorumla
+1 yılSen hala muhattap oluyorsun kızım sen safmısen
02 Yorumla- +1 yıl
Yazmasın böyle abazaları baş tacı yapıyorsunuz keşke diyeceğiniz işler yapmayın
+1 yılayril niyeti seni kullanmak
00 Yorumla
+1 yılBen savaşmaktan yandayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılKonusma olsun bitsin :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Azmış belliki yapabileceğin bişey yok
00 Yorumla
+1 yılSaf olma canım iyi niyetli olsa küsüp darilmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. 1 aylik taze olmaz. Yol ver gitsin. Niyeti belli
00 Yorumlatekmeyi koymak eylemini uygula
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl kendini düzeltmezse boşver
00 YorumlaAyrıl gitsin öyleyse kız ayool
00 YorumlaOndan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılkonusmayi kes
00 Yorumla
+1 yıltabiki ayrılacaksın
00 YorumlaSevisip aticak seni
00 Yorumla
+1 yılver kurtul :)