Sevgilim sürekli sevismek istiyor daha 2 hafta sevgiliyiz beni istediğini bana yükseldiğini göğüslerimi görmek istediğini söylüyor beni sevdiğini söylüyor ama kötü hareketinide görmedim güvenmeli miyim sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılBu tür durumlarda, kendi sınırlarınıza ve rahatlık alanınıza saygı göstermek çok önemli. İlişkilerde güven ve saygı temel unsurlardır. Eğer partnerinizin niyetlerinden emin değilseniz veya kendinizi baskı altında hissediyorsanız, bu konuyu açıkça ve dürüstçe konuşmak en iyisidir. İlişkide her iki tarafın da istekleri ve sınırları dikkate alınmalıdır. Eğer partneriniz sizi gerçekten seviyorsa, sizin duygularınıza ve sınırlarınıza saygı gösterecektir. Unutmayın, kimse sizi istemediğiniz bir şeye zorlayamaz. Kendinizi rahat hissetmediğiniz bir durumda, hayır demek tamamen sizin hakkınızdır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİlişkilerde güven ve yakınlık zamanla inşa edilir. İki hafta kısa bir süre olsa da, karşınızdaki kişinin duyguları ve niyetleri önemlidir. Sevgilinizin sıkça fiziksel yakınlık istemesi doğal olabilir, ancak sizin bu konuda nasıl hissettiğiniz ve hazır olup olmadığınız en önemli faktör. Eğer kendinizi rahat hissetmiyorsanız, sınırlarınızı net bir şekilde belirlemekten çekinmeyin. Bu süreçte, karşı tarafın sizin duygularınıza ve sınırlarınıza saygı gösterip göstermediği de güven oluşturmak adına önemli bir ipucu olabilir.
Karşılıklı anlayış ve saygı, ilişkinin temel taşlarıdır. Bu yüzden, ilişkinin gidişatını ve sizin ne hissettiğinizi açıkça konuşmanız faydalı olacaktır.30 Yorumla
1 yılYorumlardaki kızlar kendini akıllı sanıyor. Erkeklerin zaten sizin gibi hisler yaşaması imkansızdır. Erkekler sizden daha tutkulu ve arzuludur. Buna testosteron hormonu neden olur. Çoğunuz bu yüzden erkekleri abazan sanarsınız hatta normal bir erkeği bile öyle sanarsınız. Çoğunuz yok beklet yok hemen isteyenden olmaz yok evlenmeden olmaz demiş. Neyinize güvenerek bu yorumları yaptığınızı anlamıyorum. Gerçekten samimi olmayan dürüst olmayan kurnaz olan bir erkek olsa zaten suyuna gider ve eninde sonunda istediğini alıp terk eder. Erkekleri apt*l mı sanıyorsunuz? Biz dürüstçe bir şey istediğimizde sonucu yargılanmaksa kandırılıp selpak gibi kullanıldığınızda ağlamayın.
315 Yorumla- 1 yıl
Toplumumuzun düşünce yapısı belli, evden gelinlik ile çıkarken “Bakın gelin bakire” demek için kırmızı kurdele ile hediye paketine çevriliyor yani sen düşün. Ben erkek olsaydım gider parasını verir bi kadınla birlikte olurdum ama böyle bi toplumda onu zor duruma sokacak şeyler istemezdim.
- 1 yıl
@Jade111 haklısın bekaret konusu önemli çünkü ülkemizin IQ puanı 88 işaret diliyle konuşan goriller bile bekarete önem vermezdi ama bizim milletimiz o kadar cahil ki hala bekaret diye kadınları baskı altında tutmaya çalışıyorlar. Erkeklerin böyle bir sorunu yok ve yüksek değer sayılan erkekler bunu kendi lehlerine kullanıp yüzlerce kızı kandırıp onlarla yatıyorlar geriye kalan ortalama erkeklerse avuçlarını yalıyor ben bu arada esc gitmem çünkü ben kafama uyan insanla ilişki kurmak isterim yani arzulayabileceğim insan kafama uyan aklı başında biridir çünkü biraz sapyosexuel biriyim akıldan hoşlanıyorum bunların dışında bekaret kadınlara hakarettir çünkü tecavüze uğrayan ve boşanan kadınlara kirlenmiş muamelesi yapıp dışlanmalarına neden oluyorlar insanlar illa doğru kişiyle olacak diye bir kaide yok hayatımızı istediğimiz gibi yaşarız isteyen evlenip yapar hayal kırıklığına uğrar isteyen doğru kişiyi bulana kadar ilişki yaşar bunda sorun yok.
- 1 yıl
@Newmoon01 söyleyecek çok şeyim var aslında ama bu tür soruları hep yazıyorlar ve her seferinde onlarca satır yazı yazmak beni yoruyor. O yüzden kendi profilimde hem bu tür konular hakkında hem gelecek hakkında hem bilimsel konular hakkında önemli paylaşımlar yapacağım ilgini çekiyorsa beni takip edebilirsin.
- 1 yıl
@Jade111 sen canım mısın demek istemiyorum ama belli ki öylesin... sen kendini mal olarak görüyorsan evlenmek için tek kriteri bakire olan bir adamla evlenip ömür boyu mutsuz bir köle olarak yaşam sürebilirsin. 1500 yüz yıl önceki gelenekleri takan devam ettiren insanlar bu çağa ayak uyduramaz. Kaldı ki erkek bakirliğini kanıtlamıyor erkek kadına gelecek vaadini garantilemiyor galeriden araba alıp gibi ekspertiz sıkıntısız olsun siparişi mi veriyorlar anlamıyorum. Sen bu şekilde düşünürsen sadece bir erkeğe bakire görünmek için çabalarına hayatın boyunca kullanılan kişi sen olursun
- 1 yıl
@Newmoon01 Çok güzel anlatmış ve özetlemişsin seni tebrik ediyorum.
- 1 yıl
@Newmoon01 Ben ne bakireyim ne de ailemiz gelinlere kırmızı kurdele bağlayacak kadar apt4l. Ben Türkiye adına konuştum, sen ben öyle değiliz ama Türkiye halkı böyle düşünüyor ve bu soruyu soran kız belki de bu soruyu sorma sebebi olan kişiyle birliktelik yaşayıp daha sonra ayrılacak ve gelecekte evlendiğinde eşi “kan gelmediği” için boşanacak ya da şiddet gösterecek ona. Yaşadığın toplumu okuyamayan ve asıl s4lak olan da sensin, benim Avrupa vatandaşlığım var ailem Türkiye’de bile yaşamıyor bu kafa yapısına sahip bi toplumda çürüyecek olan sensin o yüzden ne çevrendeki kızlara “bekaret önemsiz gidin herkesle yatın yaaaaa amaan” de ne de insanlara hakaret et.
- 1 yıl
@Newmoon01 kusura bakma ama senide kullanıp kullanıp atarlar sonun da bu gerçekler acı ama böyle çürükler geldiğise biz ne yapalım kendini bakir birisiyim bende ve olanlarda var... bu çağ falan da alakası yok herkesle takılıması cinsellik anlmada zaten kendine saygısı yoktur.. ve eşine saygısı olamayacaktır.. bu bir gerçek.. bu arada kölelik de alakası çoğu erkek de kadın kullanılmamamış istiyorlar ne var bunda.
- 1 yıl
@MastrClass Burada kullanılan biri varsa o da erkekler olabilir cinsel açıdan kadınlar bizim aldığımızın 9 katından fazla zevk alıyor üstelik bizim gibi onu sadece 3 saniye değil sınırsız hissedebiliyorlar ayrıca kimin kimi kullanacağını sen belirleyemezsin insanlar bir ilişki kurduğunda bu ilişki illa evliliğe gitmek zorunda değildir artık çıkın şu kafadan eğer isterlerse evlenirler istemezlerse evlenmezler kadınlar sizin eşyanız değildir ilişkiye girdiklerinde kirlenmiş olmuyorlar çoğu erkek ve kadının ne istediği önemli değil gelecekte kimsenin umrunda olmayacak bekaret o yüzden düşünmenize lüzum yok
- 1 yıl
Bu aptallar sanıyor ki bakire veya bakir biri evlendikten sonra aldatmaz aldatamaz puhaha cidden mantıksız... bu kültür de bir tane mantıklı şey yok türk kültürü değil bu arab geleneği bence tek dertleri kadınlar... erkek evlenmeden önce istediğini yapacak bekaret kanıtlama zorunluluğu yok ama bakire kız ister ona virüs bulaştırır onu aldatır saçmalığa bakar mısın bu kültür kadına eziyet etmek var sonsuz bir eziyet. Kadın köle eşya gibi kadın adet oluyor kadın çocuk doğuruyor kadın bakirelik kanıtlamak zorunda kadın ev işi yapmak zorunda kadın kocasına hizmet etmek zorunda saçmalığa bakar mısın maymun kıllı kocası için kadın hayatını siliyor bu ülkede evlilik oranları azalması lazım kadınlar kendilerini eşya gibi gören erkeklerle evlenmemesi lazım
- 1 yıl
@Newmoon01 aynen sana katılıyorum etraf çok hanzo dolu ve bunlar arap kültürü o yüzden bu dinden çıktım Türk kültürü daha iyi sanada aslında o yüzden beni takip et dedim çünkü bu konularda önemli şeyler paylaşacağım bilgilendirici olacak.
- 1 yıl
@justevendetta sen büyük de gel kardeş moder köpeği olmuşsun... TR de durmanız gerek yok s.. yurdışı özgür özgür takılrsınız o aynı fikride olduğunu kişiyle senin bu konulara aklın ermez...
- 1 yıl
@MastrClass dayı git Arabistana orada rahatlatırlar seni arap bedeviler
- 1 yıl
@Newmoon01 demek ki sana çürküler denk gelmiş kuyurk acın var.. okey anladık.. birde cekemezlik var ben bozuldum diğerleri de bozulsun.. derdi onuları kormak vs değil bunları geçiceksin.. veya kendileri hayatın memnunsa size bir tamam düşmez.. santıldığı kadar köle gibi bir durum yok.. şu aldını çizgeyim.. ben bakir birisiyim.. tabiki de baikre birini seçecem.. siz.. yollukları mı sececem.. onları geçin... sen kendi hayatına bak kucak tan kucağa takılmaya devam et...
- 1 yıl
@justevendetta sen asıl yurdışına götür şu yanındaki yolluk orada takılırsınız özgür özgür
Akışında olsa, yani otururken birden yakınlaşma ve karşılıklı istek olsa ve bunu yaşasanız bence sorun yok. Ama 2 haftalık bir ilişkide henüz sevişmedik ve ben sevişmek istiyorum diye açıkça söylüyorsa ben orada sevgi ve aşkı birazcık sorgularım. Böyle şeyleri istemek bana yanlış geliyor, bırak doğal süreçte ilerlersin, karşılıklı istendiği anda yaşanır zaten.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden güvenme bence
40 Yorumla
1 yılBen muhafazakarım böyle konularda evlilik öncesi herhangi bir yakınlaşmaya karşıyım de onu bi dene bakalım sana saygı duyacak mı ayrıca ne kadar dayanacak ayrılmamak için. Zaten kısa bir süre içinde muhtemelen sana bay bay diyecektir umudu kesince ama sen son derece kararlı ve ciddi konuşmalısın bu konuyu ki inandırıcı ol. İki haftada daha duygusal bi bağ bile yokken aranızda gelmiş bu soruyu soruyorsun.
47 Yorumla- 1 yıl
Herkesi kendinizle bir tutmayın
- 1 yıl
@Justevendetta derken?
- 1 yıl
Sen muhafazakarsan başkalarıda olmak zorunda değil sırf bu nedenden dolayı başkasını terk ediyorsanız onlarda sizi terk etti diye kimseyi yargılayamazsınız
- 1 yıl
@Justevendetta okuduğunu anlama konusunda biraz daha kendini geliştirmelisin. Şu kadarcık bir paragrafı bile doğru anlayamıyorsan bu benim değil senin problemin.
- 1 yıl
@Justevendetta dostum sende bana versemezlerde diğe bunu yolunu açıyorsun.. doğru olan bu senin gibi zambaralar anlayamaz o yuzden bırak bu ayakları sadece yardımcı olmak adına yazdı diğeri zaten yapıp yapmaması o kişiye kaldı bundan sanane kardeşim
- 1 yıl
@MastrClass Asıl bundan sizene? Sen kim oluyosunda bana zampara diyorsun? Kadınlara zincir vurduğunuz dönemler bitti başka erkeklerle yatabildikleri için kıskanıp kuduruyorsunuz eski zamanlardaki ki sizin köleniz olmasını istiyorsunuz o devir bitti sizinlede son bulacak gelecekte bu düşünce var olmayacak bile kendiniz nasıl insanlar arıyorsanız bulun başkalarının hayatlarına laf etmeyin sizi ilgilendirmez
- 1 yıl
@Justevendetta kevşek misin oğlum ne kıskancağım.. asıl sen bana vermezler diğe böyle konuşuyorsun... sen abla veya kardeşin aynı geçerli olur... eksik bilgilerle tarih satma sen büyüde gel yaşın yetmez bu konular senin sadece cinsellik den bir book bildiğin yok.. boş tatava yapma
Nasıl soru bu? Öne çıkan neden oluyor?
2 haftada sevişmek nedir ya?
Güvenilmez tabi ki zaten sevgili ile sevişmek bile yanlış her şeyin bir zamanı var. Her sevgili ile sevişilirse orta malı olunur. Heleki iki haftalık biri istiyor böyle bir rezaleti yazık gerçekten adam niyetini belli etmiş zaten.30 YorumlaErkeğin Cinsellik istemesi gayet normal ama kadının da Cinsellik için duygusal bağa ve güven alanına ihtiyacı vardır. Bu süre ilişkiden ilişkiye, kişiden kişiye değişiklik gösterir. Bunu en iyi sen bilirsin. Bence sadece kendine sor. Cinsel ilişki için yeterince duygusal bağınız var mı ve erkek senin için yeterli olan güveni sana veriyor mu, anlayış gösteriyor mu?
30 Yorumla
1 yılCiddi olan adaman iki hafta sonra bu aşamaya yukselmez. Çok hızlı yürümüş. Kısa bir süre sonra sana ulaşmak isteme konusu sadece sende yaşadığı cinsel tatmin olabilir. Sadece bu konu ile ilgili kendisini tatmin etme beklentisi olabilir. Dikkat et. Kendini kullandırma. Ben hemen daha ikinci haftada bu taleple gelen erkek ile ilgili bir kız olsaydım. Bunun beklentisi ciddi.. evliliğe yürümek adına bir ilsiki yaşamak.. sevmek. sevilmek değil belli ki. Cinsellik yaşamak derdim herhalde.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik olmadan seks yapmaya tamamsan biraz daha zaman ver tanı acele etme. Hala güven veriyorsa yaparsın. Yapacağında da daima korun prezervatifsiz yapma asla. İstemem derse de salla onu değmez vaktine.
Evlenmeyi bekliyorsan da kaç ondan derim. Güvenilir görünmüyor. FB ilişkilerinde bile bir ay geçmesi beklenir bu ne böyle iki hafta ne aklı s*kindeki tiplerden belli ki. Sen o sinyali vermediğin halde diyorsa ayrıl gitsin.20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Aceleye getirmiş daha 2 haftalık çıkıyorsun. Ona fazla güvenme o seni değer veriyor mu gerçekten seviyor mu güven veriyor mu o önemli. Daha yeni çıktığın için ona iyi tanımıyorsundur, eğer c. nsellk istersen önce ona tanı ondan sonra düşün. O seni kullanıp atmasın önemli olan bu.
20 YorumlaHayır yapmamalısın. Evlilik öncesi ilişkiye gerek duymuyorum. Sen ona istemediğini söylediğinde gör bak nasıl senden uzaklaşıyor eğer senden uzaklaşırsan niyeti seni sevmek değil cinsellik. Umarım bunu dikkate alırsın.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevişmek anlık, spontane gelişir.. haftaya bakarak olmaz ki...
Mesela benim ilişkim, üniversite arkadaşımla, sevişerek başladı.. arkadaştık, gerçekten.. İzmir'e gezmeye gelmişti 2 gün bende kaldı.. gezmek amaçlı gelmisti ve o gün dönecekti.. ben sadece ev sahibiydim ve arkadaşımı iyi ağırlamak istedim. Aramızda hicbirsey yokken bir sabah sevisirken bulduk kendimizi..30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYani senin ne istediğin önemli. Cinsel hayatın aktif ise. İlk önce test yaptır alışık yaşın küçük galiba. Ama öyle pat diye yeni tanıdığın bir erkejle yatmayacaksin heralde önce test iste sonuçları temiz ise gir ilişkiye yok bakireyim diyorsan zaten niye çıkıyorsun bir erkekle. ?
31 Yorumla- 1 yıl
bu kızda sizin gibi mi olsun.. ne alakası bakirelik erkek çıkma falan... güzelim o aşmama aşama ilerler pat diye değil bakirelik mevzu değil.. size çürük gelmiş öyle anlaşılıyor.. kendini korumak kafta başlar.. birde herkesle yaşanılmaz evlilikte yaşayacağın bir şey kalmayacak sonra aldatma aldatılma önü açılıyor..
1 yılsende annemlere senden bahsettim gelsinler tanisalim dedi bak nasil tabana kuvvet kaciyor
63 Yorumla- 1 yıl
dedi de *
- 1 yıl
kendine gelince tadalle saralle ele gelince anne ne de bilmem ne uyanığa bak hele
- 1 yıl
😀😀 öyle
1 yılben güzelim de ondan böyle deme sakın. seni sevmiyor da. onun beynini zükü el geçirmiş. sadece zükmek istiyor o. züküp hevesini de alır. sakın kendine dokundurma bile.
eğer kendine dokundurmazsan evlenir bile seninle :) zükmek için herşeyi yapar12 Yorumla
Soran1 yılBen istemiyorum aslında 2 haftalık ilişki çünkü
- 1 yıl
:) 2 haftada bunları diyecek cesareti bulduğuna göre sende isitoyr gibisin , yüz vermişsin ona fingirdek seni
1 yılpanaroma penceresinden baktığın zaman durum genel olarak böyle zaten. his, duygu, sevgi yok sadece tatmin etme mekanizması çalışıyor beyinlerde artık. Erkeklere çamur atmayın sadece ben neler neler görüp yaşıyorum.
20 Yorumla
1 yılAdam seni s. kmek için seninle. Sevdiği Felan yok. Nasıl beyin akıl var sizde. Adam gibi seveni sevmezsiniz anca böyle m. llara değer verin
43 Yorumla- 1 yıl
Ya ne biliyorsunuz kadın beliki bakire değil ne tuafsiniz ya her kadını bakire sanıyorsunuz. Bakiremi kaldı baksana 30 . 35 yaş araliginda yaşı gözüküyor.
- 1 yıl
Bencede değildir zaten
- 1 yıl
Bakire olup olmaması neyi fark ediyor? Güvenilir mi diye soruyor. 2 haftalık adama 10 TL bile borç verilmez 😂😂
1 yılHayır tabi ki. Herhalde kötü hareketini görmezsin. Öncelikle senin sevgilin değil sadece yatmak isteyen biri. Bu açıdan bakarsan daha net göreceğini düşünüyorum. 😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılhttps://youtu.be/N6F9BuzlpXo?si=tozKtm3Q-ttmhp2J
1 ay sonra yapılır o işler aca kesin fordmagansudus tur o10 Yorumla Değil 2 haftalık, 2 aylık sevgiliye bile güvenme sakın. Çok erken, tek isteğinin cinsellik olduğuna eminim.
32 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik ne erkeğe bir ödüldür ne de partnerini bekletip cinsellik yaşadığında tamam doğru yaptım diyebilirsin sonuç yine aynı yere çıkacak %90 ihtimalle ayrılacaksın neyine bekletiyorsun ki hisler yaşamayı beklersin aşk gibi? Aşk sadece basit b*ktan bir duygudur bunu söylediğimde bana insanlar kızıyor ama açın bilimsel makaleleri okuyun. İki hormonun sentezleşmesi sonucu oluşuyor ve aşk diye bir duygu yok mutluluk hormonları sadece. Ve bu duygu rastgele bir şekilde bile oluşabiliyor siz ise o anda buna denk geldiğiniz veya gelişmesini sağladığınız için kendi kendinizi kandırıyorsunuz örnek verecek olursam aşk cennete girdiğini sanan birinin halüsinasyon görüp tuvalette b*k yemesine benzer. Zamanla o kişiden soğumanız tensel uyumu kaybetmeniz sıkılmanız b*ktan hormonlara güvenerek ilişki yapmanızdan kaynaklıdır sevgi basit ve geçici duygulara emanet edilebilek kadar aşağılık bir duygu değildir sevgi daha değerli bir histir ve başının üstünde tutman gerekir birini aklınla seveceksin kafandaki düzgün insan profiline uygunsa dış görünüşü idare ediyorsa o kişiyle sevişmek için aylarca beklemene gerek yok doğaya bakın dişiler gidip 5 ay bekletiyor mu? Kadınların duygusal zekası erkeklerden daha yüksek o yüzden bu tür konulara hep duygusal yaklaşmışlardır. Şunu da eklemek gerek. Güven konusu apayrı mevzusu güvenmediğin kişiyle hemen sevgili olmazsın yani 2 haftada sevgili olmak apt*llıktır. Önceden tanıyıp güvenip sevgili olduysan beyine bekletiyorsun m*nyak mısın? Derler. 😂
1 yılBu tip 2 hafta değil 2 yıl da beklese derdi niyeti belli. Seni sevmiyor tabii ki amacı ihtiyacını gidermek.
30 Yorumla
1 yılGüvenmekten kastın ne? 2 haftada evlenilir olup olmadığını anlayamazsın. Olay duygularını kullandırtmamaksa ona bu isteği dile getirecek duruma geldiysen zaten ne söylesek sana faydası dokunmaz
10 Yorumla
1 yılŞimdi ki gençler çok hızlı. 2 hafta ne ki. Fazla bile beklemiş 😅 ayrıca bu işler spontane olur, önceden söylenmez. Oan yaşanır. Anlık çekimde yükselişte falan
10 YorumlaKötü hareketini köprüden geçince bak bir daha ve bunlar konuşarak yapılıyorsa bu ilişki fb tarzıdır.. aşk sevgi gibi şeylerin olduğu ilişkide ise hormonlara duygulara kapılıp bişeyler yaşanır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Yatmazsan ayrılır senden. Yatarsan da **ospu muamelesi görürsün.
40 Yorumla
1 yılAcelesi var demek ki istediğini hemen alıp kaybolacak
43 Yorumla- 1 yıl
Doğru söylemiş, bence abiyi dinlemelisin mutlaka
- 1 yıl
Bana sorarsanız evlenene kadar hiç yapmayın kudursun abazalar niyeti ciddi olan zaten sevdiğiniz zor duruma düşürmez evlenene kadar ya başına bir şey geldi öldü ne olacak
- 1 yıl
Evet haklısınız başıma geldi, hiç bir şey yaşamadık doğru, fakat biraz yaklaştık ve sonra çekti gitti şerefsiz...
O yüzden bence haklısınız
1 yılSen her seviyorum lafına kanarsan şimdiden seni kullanır atar sonra iki haftalık birine asla güvenme
40 Yorumla
1 yılGüven tabii ya, senden başka еnayi bulamaz kolay kolay 😃😃😃😃
40 YorumlaGüvenip güvenmemek değil mesele yatıp napacaksın ki sana erkek çok böyle Bi erkekle yatma bence ısrarcı erkek çok itici
20 Yorumla
1 yılVermemişsin ya niye kötülüğünü göresin ki ver bak ne oluyor tek derdi cinsellik sevgili olmak değil hala cozemediysen sorun sende bence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılgüvenmelisin ne isterse vermelisin onun cinsel kölesi olmalısın ellerini kollarını bağlayıp sana tokatlar atmasını istemelisin falan desek tamam mı diyeceksin? senin aklın fikrin yok mu
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMal mal konuşma 2 haftada ne güveni
84 Yorumla
Soran1 yılHaklısın valla
Cevap sahibi1 yılAynen valla ben ettim sen etme falan ahshsh sürekli konuyu oralara çekiyorsa da bi bok olmaz ondan ayrıl zaten sevmez böylesi
1 yılGöğüslerini görmek istediğine göre seni seviyordur. Seni sevdiğine göre verebilirsin. Ayrıca bizde seni seviyoruz.
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Bunun iki haftası ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, kişilerle alakalı. Evlilik düşünüyorsan erken, ama takikiyorsan erken değil gibi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fazla ileri gitmeden yüzeysel olurda sende kendine hakim olabiliyorsan bazan isteksiz başlar girisle sonuclanabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNormal sevgililigin amacı bu seks ilişkisi yaşamak ya bunu bilerek yaparak devam edeceksin ya da sevgililikten uzak duracaksın
10 Yorumla
1 yıleee yapacak bir şey yok asıl sen ne istiyorsun
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılSakın güvenme! Seni cinsel obje olarak görüyor. Yarın öbür gün taça atılırsan bana hak vereceksin.
21 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca namusunu ve iffetini koru, zinaya bulaşma.
- Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yıl2 haftaya mı düştü lan göğüs falan görüp yatma şeyisi tüüüüüü.
20 Yorumla
1 yılYani bence cinsellik evlenince olmalı ama bunu kenara bırakırsak daha o kadar yeniyken bunu istiyorsa seni kalbin için değil vücudun için istemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl2 haftada kendini teslim edecek kadar sa. ftrik misin? En az 4-5 ay geçmeli ki sevdiğinden emin olasın. Yoksa çakar sonra terk eder seni.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
1 yılTüm derdiniz uçkur. Yarın da hamilemiyim diye soru açarsın
10 Yorumla mk abazası kıçına çelik yelek giy kaç aksjsjjdkdkdkdlslxhxdkdlsllxkdkepdldnnxkd
10 Yorumla
1 yılSevişmek ihtiyacı nı gidermek amacıyla (Güven) kazanılması gerek !
10 YorumlaBayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım dedikleri bu olsa gerek
00 Yorumla
1 yılİzin verme önce reddet bakalım ayrılacak mı
Az akıllı ol00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSister sakın evlenmeden yapmayın kızlarım kullanıp atınca kanka büyüyor sakin
312 Yorumla- 1 yıl
Zevk iki taraflıdır kadın kullanılmaz. Her iki tarafın rızası varsa. . bu kafadan çıkın artık bir taraf zevk slmasa anlicazda her iki tarafın çıkarı var cinsellik bu.
- 1 yıl
@Papatyaadası çok doğru
Cevap sahibi1 yılBu doğru ama günümüzde erkek onu s…. Attım der * der der. Erkek ilişkide kendini daha üstün hissettiği için ve erkeklerin beyin algısı biraz farklı olduğu için arkadaşları arasında çevresi arasında laf yapar kız utanır. Bu kadar basit anladın mı?
- 1 yıl
Doğru bu sizin ülkenize özgü siz yetirstiriyorsunuz sonuçta bu erkekleri , i bizde öyle değil sende böyle bu toplumda kullanıldığınızi düşünürek yaşarsiniz işte. ben. seni anladım. sende bunu anla.
Cevap sahibi1 yılBunu hemcinsimin söylemesinden ben utandım cinsellik evlilikten sonra olur eğer önce oluyorsa bu aşk değil azgınlıktır. bu yüzden erkekler ve kadınlar için bilmem ne evleri bilmem ne siteleri barlar vs var abla bunları normalleştirmek iğrenç
Cevap sahibi1 yılBasit erkekler diyerek hemcinslerini kötülemeye devam et sende
Cevap sahibi1 yılSenin ilgine muhtaç olana Allah yardım etsin
- 1 yıl
Ne oldu hemcinsim soyleyince siz türk kizlarinda bir problem var duymak istediğinizi duyamadiginizda böyle utaniyorsunuz.. sevişmeden istekli kalınır sevişen kadın istekli kalmaz. Sen yanlış biliyorsun onu.. neyse belliki sen muhafakazarsin.
Cevap sahibi1 yılİşte sen busun muhafazakar seküler diye hemcinslerini, insanları ayırıyorsun ablacım 40 yaşına gelmişsin bana evlilik öncesi sevişmeyi savunuyorsun bu savunulcak bir şey olmadığı gibi küçük düşürecek bir şey de değil. Saygı, edep yine günümüzde yok ayrıca inan ki muhafazakar olsam da gurur duyardım.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılbence güvenmemelisin. bunun için seninle sevgili olmuş gibi bence.
20 Yorumla
1 yılAsla güvenme hele ki iki haftalık. İnsan bir kaç yıllık sevgilisine bile güvenemiyor.
Senden faydalanıp alacağını aldıktan sonra hevesi işi bitecek ortada sen kalacaksın o hataya düşme kendini kullandırma.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılEleman yanıyor belli ki 😂 sürekli sevişmek istemesi senin için kötü bir hareket değilse o zaman kır zincirlerini 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkullanıyor iste seni dediğini yap sabahına keser konusmayı seninle , istediğini almıs olacak cünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılZinaya yaklaşma zira o çok kötüdür. Ayetle sabit kardeşim lütfen iffet ve namusunu koru.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnanma lütfen basit değil bu kadar ucuz mu görüyorsun de
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayır ya saf bu, saflığı manipüle edilir bunun uyanması lazım yakın zamanda
Cevap sahibi1 yılKendisi meraklı olsa buraya gelip sormaz yaşar umursamaz bile
Gizli Üye(30-35)1 yılAsla seni sevmiyor istediğini verme bakalım güdecek mi? Ama yolda yapt en fazla 3 ay dayanır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılA. k. ben öyle erkeğin tek derdi kullanmak onun 2 haftada ne sevişmesi it de postala
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yıl2 haftada ne hareketini görcektin sanki? adamın derdi seni becermek bunu anlamamak için kerizekalı olmak lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılErkek 1 gün bile olsa ister sen hazırmısın ona bakcan
10 Yorumla
1 yıl2 haftada mı derdi belli kardeşim neyi uzatıyorsun.
36 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar zaman olması gerek
- 1 yıl
Bununla olmaz. Başkasıyla da en az 3 ay bence.
- 1 yıl
3 ay yeterlimi
- 1 yıl
Bazen ilk görüşmede isteyen oluyor
- 1 yıl
Nie acabaa
- 1 yıl
Bende bilmiyorum neden olduğunu
1 yılSen istemiyorsan ayrıl
30 YorumlaHahaha yaw sevişmek beraber olmak bu kadar kolay mı
20 Yorumla
1 yılsana yükselmesi iyi bir şey
20 Yorumla
1 yılNiyet belli amacına ulaşıp seni terk edecek. Bu ne acele böyle.
10 Yorumla
1 yılSaçmalamasın ya kaç kurtar kendini bu ırz düşmanından
10 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri