Seks yapmak icin evlenmeyi bekleyemiyorum.
ama dusunuyorum cok istekliyim fakat utanma olurmu?
Mesela cirilciplak durabilirmiyim esimin yaninda
ama dusunuyorum cok istekliyim fakat utanma olurmu?
Mesela cirilciplak durabilirmiyim esimin yaninda
Baslarda oluyor ama en gec 1 haftaya alisiyorsun simdi esim yayiyor cirilciplak ayni sekilde bende giyinik oldugumuzda garipsiyoruz sen düşün ne kadar rahatlik oluyor :D
Haha superr o zaman :D cikileta banyodu yapin ordan birbirinizin vucudunu yalayin.
buda benden bir fantazi olsun :)
Ahahaah o bana yapabilirde ben ona zor tuyleri agzima cikolata parcacigi niyetine dolmasin :D
Zevkler ve renkler tartisilmaz :) kimine göre 1 ay kimine göre 1 hafta kişilerle alakali bir duurm
Tuylerini agdayla al :) bide bebek yagi sur yumusacik olsuk sonra sabaha kadar koklayadak uyuuu ohh mis :)
*koklayarak
Agdayi sac derime yapıştırsin sonra :D bebek yagi olayi iyi oluyor :)
Allah killi erkek dusurmesin. d valla bunce sene bisey yapmadigima yanarim :(((
lazer epilasyon yaptiriversiinn
Yok oyle orman kackini gibi degil bebeksi erkegi ben sevmiyorum :D mennum cinsel organı temiz tutsunda gerisi önemli değil
Sende oraya bal dok yala :)
Ayipsin ;)
Düğüne gidip ay ben oynamaya utanırım demek gibi bir şey sizinkisi.
Parmakları şıklatmaya başlatınca kendinizi bir anda kasap havası oynarken buluyorsunuz sonra.
bir kız bana ilk dokunduğunda birşey olmamıştı ama ona ilk dokunduğunda çok utanmıştım. kendimi fena hissetmiştim. öyle diyim :)
Cevap
39Cevap
Evlilikde eşler arası utanma olmaz olmamalı ortam uygunsa natural dolaşmak en güzeli.
İlkinde utanırsın sonra alışırsın. Yaşını bilmiyorum ama dayandıysan sabret derim.
Çok arzularsan her şeyi yaparsın. İlk zaman çekingenlik olur belki tecrübesizlikten. Sonra açılırsın
birlikte dusa girip isiklar acik sevistikten sonra utanmanin u su bile olmuyor :)
sevişme esnasında soyunulursa akla gelmez ki utanmak
Zamanla asiliyor bunlar..
Basta yorgan alti sonra isik sondurme sonra nothing..
Mast yapmadin için ruyalanma oluyor onun sebebi de spermin kendini yenilenmesi ihtiyacidir buda ruyalanma yoluyla gerceklesir
kızlar utanır tabiki. ama o istekle utanma falan kalmıyor emin ol. sen okadar isteklimisin ya
Cok fZla hemde ruyalaniyorum
uaynıncada zaten çok ıslak oluyorsun sorna başlıyosun devam etmeye.. ama bazen insan rüya gerçek olsun ve devam etsin istiyor. sende öyle istiyormusun
sevişmeye başladığında vucudun alev alev yanınca mecburen çıkartcaksın zaten ne utanması:)
Iyi o zaman svindim:)
mantikli dusununce imkansiz zaten birdwn ciplak olmak utanir insan
Haha.
o zaman sevgililer opustugu icin ileri gidiyolar. Yani erkekler sadece dudagindan opuyorum diyerek kandiriyorlar
Utanma olmamalı bence, eşinde olsa sevglnde olsa sekste utanma olmaz, seks herşeyi aşmaktır zaten. unutma bunu canım :)
olamamsi lazim ama bazilari utnir ama zamanla gecer erkeye bagli tabiki partnerine iyi davranmasi lazim hemen o sitresi uzrinden atabilsin diye
Her tür Fantazi yi bile yaparsın bence ilk ilişkiden sonra
e yani tabikide durabilirsin. ilk ilişkide heycan utanma olur ama gerek yok yani..
ne olcak kızz nie utanıyorsun bide domaldığını düşün çırılçıplak önünde ::))
Eşin helalindir. Ondan cinselliği doyasiya yasayabilirsin.
* bile koyuyorum. ne utancam :)
Hahhaa
Hiç utanmadım direk çıkardım bana oral yaparken biraz çekindim sadece
İlk seferde olur.. hayalı birisin demekki
Evet
Öyle bir hata yapma iki gune aglarsin
p. rno film çekmiyosun iki kişisin zati :)
Peçe tak arada halay çekmeyede yarar addjjcxZ:D
içini bile açarsın merak etme
eslerde utanma elbette gorulebılır
Evlenmeyi bekle aslanım evlenmeyi bekle ; )
Utanırsan baskasıyla yapar.
Durursun tani zaman sonra:)
durusun bir şey olmaz alışırsın zamanla
ilkse olur sonra alışırsın
Evlenecegin adami bekle mast yap kardes
Olr tabi ilk defa gorcen ilk defa gostercen :)
Sana ve ona bagli bir de zamana:))))
Zamanla alışırsın.
Vay be fantezi dünyan ne genişmiş.
sapık :D
oooooooo merak etme aşarsın :)
* bile korsun
Olmaz durursun canım
başlarda olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar