+1 yılSosyal medya zaten normal günlük yaşantılarında bir kadına yaklaşmayı, onunla konuşmayı, ilişki veya iletişim kurmayı bilmeyen, beceremeyen klavye delikanlılarının peşrev alanı. Sosyal medya mecralarda cesaret elbisesini daha kolay giyip gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Kadını da böyle erkeği de. Buna şaşırmayın artık. Biriyle tanışacaksanız de reel yaşantıda tanışın.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de reel yaşantıda tanışma taraftarıyım. Reelde de bunu yapanlar oldu bu arada.
Arkadaşlarım sen sosyal medyaya çok ön yargılısın diyince bana gelen takip isteklerinden kaliteli olduğunu düşündüğüm 7 kişi kadar kabul ettim mesaj attılar ama sinir koyduğum halde hep erotizme çevirdiler. Eve davet ettiler ama sen hayatımın aşkısın gibi kandırmacalarla.- +1 yıl
Umarım kimsenin evine falan gitmedin, aman dikkat et lütfen. Öyle bir devirden geçiyoruz ki insanlara kadın erkek ilişkilerinde güvenmek çok zor. Ve erkeklerin bazıları bu konuda kendilerini ve niyetlerini harika gizliyorlar. Aşk ise mesele, evlensin o zaman hadi.. Amaç kullanıp kenara bırakmak, bu oyuna gelme.
Soran+1 yılÇok haklısın ama işte aynı eve girmeden evlenemeyiz falan diyolar. Ben de gitmiyorum zaten. Çünkü benim bildiğim seven erkek bekler yani zoruna gitmez. Biri beni engelledi evine gitmedim diye mesela. Ben de onu engelledim şimdi arıyor arada beni ama cevap vermiyorum.
- +1 yıl
Aynı eve girmeden evlenmek erkek için değil kadın için risktir, bunu kadın dese anlarım. Baksana yazılanlara, kaç tane kadın bamya eşlerinden şikayet ediyor. Erkek dediğinde ise bu baştan aşağıya şüphe kokuyor. İşlerine gelmeyince de engelliyorlar, çocuk gibi ya.. Sen boş ver, madem kaliteli bir insan olduğuna inanıyorsun, bu seviyeni bozmayacak, aklı cinsellikte olmayan bir insan nasılsa çıkar karşına, kendini ona sakla..
Soran+1 yılHaklısın çocuk hareketleri ama hoşlanmıştım ondan ona üzüldüm. Kolay kolay hoşlanamıyorum kimseden. Dikkate alıcam dediklerini. Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Merhaba kardeşim soruyu ve yorumlara verdin cevaplari okudum komik ya çok safsın ya da bilmiyom
Yorumda bile alttan alip konusup seni özele çağıran var
Acik acik amacin buysa beni oyalama diyorsun amacı o sey olan söyler mi?
Konuşurken konu oraya geliyor diyorsun bu konu kendi başına gelmez biri onu getiriyor
Tanistin kisiyle cinsellik yasiyacaksin opecek vb yasayacaksin diye bi zorunluluk yok olamaz da
Efendimiz buyuruyor yemege attin tuza kadar aykkabindaki bağcığa kadar rabbinizden isteyin
Rabbine sığın ondan iste
09 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu oraya getiren taraf ben değilim asla olmam da.
O kadar çaresiz kalıyorum ve niyet okuyamıyorum ki karşımdaki benden böyle şeyler beklemesin diye açık açık söylüyorum ona göre bi an evvel defolsun verecek kızlara gitsin diye.
Saflık değil bıkmışlık bu
Soran+1 yılEvlenmek için acelem yok ama hayatimda düzgün karekterli işinde gücünde bir erkek olsun isterim doğam gereği. Şu konuda haklı olabilirsin ben sınır koyunca aşık rolü yapabilirler evet. Mesela şuna yorum yapabilir misin, benim evine gitmeyeceğimi anlayınca katlanamıyorum sana artık diye engelledi sonra engelimi kaldırdı sonra aradı açmadım otomatik meşgule düştü. Aradan 10 gün geçti yine aradı yine otomatik meşgule attım. Sonra tekrar engellemiş. Bunun manası nedir? Mantıklı birine benziyorsun sana sorayım
- +1 yıl
Haklisin bende bekarim aynı düşünceye bende sahibim
Ve evet sen sınır koyunca nasıl olsa ikna ederim veya kandırrım diye düşünüyorlar ve ( hayir ben onlardan değilim diyorlar. ve yine aynı oluyor
Sordun suale gelelim
Kedi uzanamadı et e mındar der ve gider cani tekrar et ister tekrar gelir takrar şansını dener yine aynı olur yine gider sonra bu sefer kasabin yanina gelir ona sevimlilik yapar onu ikna etmeye uğraşır ( kedi etten vazgeçmez huylu huyundan vaz geçmez eğer telefonu açsaydın kedinin kasaba sevimlilik yapti gibi sana sevimlilik yapip istedi ete ulasmak için ikna etmeye uğraşacaktı
Aradan 1 ayda gecse 1 yilda gecse seni cinsel olarak gören biri sadece seni ikna etmek için yaklaşır
Soran+1 yılAnladım haklisin teşekkür ederim iyi ki açmamışım telefonlarını. O kadar kişi arasından en dikkate aldığım düzgünü oydu ama o da böyle yaptı. Neyse zararın neresinden dönsek kardır
Soran+1 yılYani normalim çok açık saçık giyinmem. Yerine ve zamanına göre giyinirim.
Konuşmam ciddidir cıvıklığı sevmem her şeyin yeri ve zamanı olduğuna inanırım. Böyle bir tipim genel olarak. Eğlenilecek kız gibi davranmam hanımefendi davranırım daha çok. Eğlenceyi de çok severim ama bunu karşı tarafa oramızı buramızı dağıtalım diye yansıtmam yani
Soran+1 yılYok yanlış anlamadım mutlaka sorarım sen de sorabilirsin teşekkürler
Cinsellik konusunda 730 cevap paylaştı. Aplacım bizim karıştırdığımız bir şey var cinsellik istemek suç değil.. ama bunu saygısızca yapmak suç.. ayrıca ben flört edeyim gezeyim yemeğe çıkalım tatile gidelim havasında olup cinselliğe gelince o olmaz diyenlerdensen orada da sıkıntı var. o zaman git onu kadın iş arkadaşlarınla erkek iş arakdaşlarınla yap.. yaklaşımını değiştirmen gerekli.. ayrıca her ilişkinin amaçlarından biri de cinsellik olmalı.. hedefi değil tabi.. bunu da ayarını veren kadın olur..
010 Yorumla
Soran+1 yılYa işte hedef odaklı bakıyorlar direkt. Bu arada cinsellik istemek kabahat değil zaten ama beni eve gelmeye zorlaması suç. Zorla ilişkiye girmek istemesi suç bunu anlatabiliyor muyum? Birlikte yemeğe çıktıktan hemen sonra illa sevişmek öpüşmek zorunda mıyım? Yani bi tanıma evresi lazım karşı taraf daha beni tanımadan hatta görmeden yok ben dayanamam seni öperim seni ellerim bilmem ne yaparım diyor. Ben bundan bahsediyorum.
- +1 yıl
Yuuh apla sana sapiklar denk gelmis. O dedigin seyler planli olmaz spontane olur duygusal bir ortam elini tutarsin sonra sen sicak bulur omzuna dogru yanasirsin adam kucuk bi buse kondurur yanagina sen daha da yaklasirsin sonra dudaklar bulusur vs vs yani ney la oyle ben gelince ellerim hadi eve gidek sekkkter git
Soran+1 yılEvettt ben de bunu savunuyorum. Bi tanı diyorum beni ben de seni tanıyım. Sevgili olalım sonra olsun. Hani benim sınırları olan biri olduğumu anlayınca böyle diyolar. Hepsi mi böyle diye soracaksan hepsi böyle bana gelenlerin. Ben çok vamp erotik takılan bir kız değilim fizğim kadınsı sadece. Napıcam ya. Sadece bu da değil eve çağırıyolar
- +1 yıl
ahaha bu senin erotikliğinle vs alakalı değil ama muhakak bir kadınsı çekiciliğin vardır. daha doğrusu düzsün her konuda.. yani konuşurken vs muhtemelen cesursun çok rahat her konuda konuşulaabiliyorsun.. bir de ufak bir öneri çevreni ve hedef erkek grubunu biraz değiştirsen... yani kadıköyde takılma mesela bostancıyı maltepeyi tercih et. istiklalde hele hiç takılma. biraz daha nezih alanlar seç... seksin kültürü kültürsüzü olmaz her erkek ister sen de biliyorsun ki bu kötü değil ama seni biraz daha tanısam net yorumlar yapabilirim. neyse yani %30-35 senin seçimlerinden %65-70 çevrendeki erkeklerin molozluğundan bu durumdasın diyebilirim.
Soran+1 yılEvet her konuda çok rahat konuşurum doğru ama bu gevşek gibi değil yani bilmiyorum ne kadar ifade edebildim ama.
Bu arada Kadıköy erkekleri hiçbir zaman ilgi alanım olmadı asla yani hiç sevmem öyle ciddiyetsiz serseri serbest tipleri. Daha efendi seviyorum. Cinselliğe kültür fark etmez doğru ama hani şey diyorsun içten içe bu iyi eğitimli iyi okullara girmiş önemli mülakatları geçmiş bir insan nerede nasıl davranacağını bilir. Mağaradan çıkmış ill defa kadın görmüş gibi atlamaz üstüme gibi bir düşünce yapım olduğundan sanırım- +1 yıl
Aplaa sesli güldüm valla... Kadınların duygusal yapısı ve olmayan şeyleri (iyi veya kötü) olmuş ya da olacak mantığıyla yaklaşması işleri zorlaştırıyor. Rica ederim aklında şunu tut cinsellik hayvani bir duygu ve kadınların özgürlük eşitlik vs adı altında metalaştırıldığı şu dönemde akılları ziiikklerinden başka hiçbir şeye öncelik vermeyen erkeklerin kadınları zikkkilecek bir eşya görmesini önüne geçemzsin.. iddia ediyorum her erkek böyle bugün değilse yarın öyle olacak.. Bahtın açık olsun.. gönlüne göre bulursun inşallah.. Ama sen yine de erkelerin olduğu ortamlarda bel altına fazla inme... Konuşmalarda yani..
Soran+1 yılTamam dikkat ederim teşekkürler. Çok haklısın yani ben o duyguyu da eğitebilmiş insanlar sanıyorum onları. Bu arada niye abla diyosun be yaşlı gibi 😂
- +1 yıl
ahahha yaa buradaki her kadına hitap şeklim erkege aga kadına da apla diyorum... :D hem muhtemelen 30 a merdiven dayamışsındıır. fazla da olabilirsin hattaa dur tahmin edeyim 32 ? meslek hımm muhasebe olamaz.. yardım masası hımm yok planlama olabilir iş geliştirme veya satıl operasyon olabilir. hımm iş yerinde ataşehir.
Soran+1 yılYasim 24 ve issizim 😂
+1 yılKarşılık ver ya da verme neden bir insanın o derece düsunecegi yere kadar getiriyor konuşuyorsun ki bende bayanım genelde sanalda çok nadir denk gelirim öyle düşünen konuya girmeye çalışan birisi oldumu mesafemi koyarım yani gorusmem yazmam yazmasına da izin vermem
03 Yorumla
Soran+1 yılO derece düşünecegi yere kadar konuşmuyorum konu bi anda oraya geliyor. Vücudunda en sevdiğin yer neresi diye soruyor bi anda durduk yere veya keşke yanımda olsan. Ben de böyle muhabbetleri sevmediğimi söylüyorum zaten ama hep bunlar denk geliyor insan gibi normal konuları konuşamıyorum sen şanslısın o zaman
- +1 yıl
Ben pek denk gelmedim ben o kadar bir insanla uzun süre sohbet etmem normal şekilde yani bu konulara değinen erkekler bana karşı az nadir denk geldim karşılaşacak olursam ben de tepkimi koyup bana ulaşmasını engelliyorum
Soran+1 yılDediğim gibi çok şanslısınız o zaman. Ben hatta sadece arkadaş olarak baktığımı dahi en baştan söylediğim oluyor konuya girileceğini hissedince
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılSenin eğitim seviyeni ya da sohbetini anlayabilecek kültür maalesef burada yok. Yaşım ve konumum itibariyle burada bazı muhattap olduğum insanlarla sokakta karşılaşsam önlerini iliklerler ama sosyal medya :)
Eğer düzgün kariyer eğitim vs konuşmak istersen mesaj atabilirsin06 Yorumla
Soran+1 yılBu site zaten öyle ama ben instagram twitter vs. bahsediyorum. Orada az çok anlaşılır çünkü insanın nasıl biri olduğu.
Ben kendimi ifade ediyorum ama yine de olmuyor. İlk etapta arkadaş olmak istiyorum ama hep konuyu ben seninle arkadaş kalamama getiriyorlar. Daha tanımadan etmeden hayatının aşkı olduğumu söyleyerek buna inanmamı bekliyorlar.
Bu arada teşekkür ederim, belki daha sonra yazarım size.- +1 yıl
Sıkıntı yok ama bence bütün kadınların çoğu bu söylediğini yaşıyor olabilir.. takılma bas geç , arkadaş olmak zorunda da değilsin kimseyle
Soran+1 yılÇevremdeki kızların karşısına onları gerçekten seven erkekler çıkıyor. Amaçları seks değil ciddi düşünüyorlar ailelerinin arasına alıyorlar. Bana gelince yok.
- +1 yıl
Öyle değildir tam o iş.. konuşuruz sonra istersen
Soran+1 yılNasıldır peki
- +1 yıl
Mesaj atarsın istersen
Sana yazan birine cinsellikle ilgili bir şey söyle o da hemen üstüne atlıyorsa bas engeli, ta ki; ne alaka ya ne saçmalıyorsun diyen biri çıkana kadar devam et böyle. Elbet denk gelir.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun diye tepki veren seviyodur dimi. En azından hoşlanıyodur yani
- +1 yıl
Hayır, sevgi ve hoşlanmakla alakası yok, mantık ile alakası var. Yeni tanıştığın biriyle hemen cinsellik konuşmak normal insanlara göre absürt bir şey olmalı yani, o da normal bir insansa eğer bunu mantık dışı anlar ve tepki verir doğal olarak xjdjdjd Normali budur ya da biz çok masumuz djdjdj
Soran+1 yılYok biz masumuz emin ol 😂
Cinsellik konusunda 458 cevap paylaştı. Artık tüm erkeklerin amacı bu doğru düzgün sevecek bir insan bulmak zor zaten doğru düzgün olanları da başkaları kapmış bizlere de çürük yumurtalar kaldı yapacak bir şey yok yalnızlığa devam
010 Yorumla
Soran+1 yılSizin işiniz kızları tanıma açısından daha kolay çünkü hiçbir kadın sevmediği ya da sevemeyeceğini düşündüğü bir erkekle cinsellik yaşamak istemez
Soran+1 yılKoymuyorum zaten. Bana neden böyle denk geliyor. Neden harbi erkekler değil de bunlar bana denk geliyor diye hatayı kendimde arıyorum ama bulamıyorum sonra da sinirleniyorum
Soran+1 yılKendini hem eğitim hem kariyer anlamında geliştirmiş kişilere yöneliyorum aslında. Onlar bile böyle yapıyor. Bu arada evet böyle aşırı cool takılanda bi b*kluk oluyor zaten
- +1 yıl
Kariyermiş eğitimmiş hepsi hava civa, benim arkadaşlarım var onlara tavsiye vere vere en düzgününü seçtiriyoruz sjjssj ama bir yerden sonra onlarda bozuyor bozmalarının sebepi gelecek düşünmüyor hiç birisi o yüzden kariyer iş güç peşinde olanlar ilişkide gelecek düşünmez takılmalık ister senin de sıkıntın burada başlıyor
Soran+1 yılBen de sorumluluk sahibi insan olarak düşündüğüm için ciddi bir profil olarak gördüğüm için onlara yöneliyorum halbuki:(
Soran+1 yılHaklısın bakış açımı değiştirmem lazım. Yanılmışım.
+1 yılKendini çok övmüşsün ama demek ki sadece konu cinsellik olunca hatırlanacak birisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYahu ne alaka sordular açıklamak amacıyla söyledim. Soruyu diyorsan cinsel içerikli paylaşımlar yapmayan vamp giyinmeyen akla SADECE cinsel çağrışımlar getirmeyecek muhabbeti iyi kendini yetiştirmiş biri olduğumdan bahsettim. Erkekler anlamış ne demek istediğimi oma göre cevap vermişler zaten ama sen hiç anlamamışsın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiz o kadar temiz kalpli, herkesi kendi gibi gören biri olduğunuz için mesafe koyamıyorsunuz. Aklı fikri cinsellikte olanlarda bundan dolayı sizi arıyorlar..
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öncelikle. Ben kıramıyorum kimseyi evet ama kendimi düzgünce ifade ediyorum. Böyle olduğu halde devam etmeleri ya da aşık rolü yapmaları çok zoruma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Ne yazıkki öyle dilediğiniz kadar düzgün ifade edin ben sizi nasıl algılamak istersem! siz benim için öylesiniz modunda 100 de 99 inanın..
Soran+1 yılYani erkekler bir kere obje olarak bakınca bakış açıları hiç değişmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılNe yazık ki..
Erkeklerin bazısı omzu üstünde taşıdığı kafası (beyni) ile hareket eder ki bunlar mantıklı erkeklerdir ender rastlarsınız.
Diğer çoğunluk ise iki bacak arasında bulunan kafası!! İle hareket ederler ve bunlar için yatağa atılacak objedir. Mantık yoktur şehvet vardır hayatlarında..
Soran+1 yılBen de mantıklı olabilecek potansiyelde erkeklerle konuşuyorum ama sonuca bak
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
bana yaz sohbetin kaliteliyse başka niyetim yok birileriyle konuşmak iyi geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an biraz uykum var, belki başka zaman. Teşekkürler bu arada.
+1 yılSarhoş olacak adamla iş yapmayacaksın kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de sarhoş oluyorum ama tutup da kimseyi aramıyorum yazmıyorum kimseye
Çok anlayışlı birisin sanırım yüz buluyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kalp kırmam ama çok da anlayışlı değilim. Sınırlarım olduğunu belli ediyorum. Kaale alınmıyor ama bu.
Seksi olduğun için olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılGenetik yapımdan dolayı böyle yaklaşılmayı mi hak ediyorum. Gerçekten sevilmeyi ya da iyi bir arkadaş normal bir arkadaş olarak kalmayı hak etmiyor muyum? Hep mi tek gecelik olarak düşünecekler beni
Soran+1 yılBu arada açıkçası ben de bunu yapmaya çalışıyorum hani benden eğitim amlamında kariyer anlamında üstün olan kişilerle konuşuyorum ama sonuç bu
Kendini çok kasıyorsun demek
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılNe alaka be
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende itici birsey var istediğin kadar. güzel ol. işe yaramaz
09 Yorumla
Soran+1 yılMadem iticiyim o zaman cinsellik için bile muatap olmasınlar. Açık açık da söylüyorum kendilerine ama amaçlarının bu olmadığını bana aşık olduklarını söylüyorlar
Soran+1 yılSonra da istemediğim halde eve çağırıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBenim eski sevgilim de baya guzel di ama yakinlik icin şu bu diyince bıraktım kizmi yok erkeklere ki
Soran+1 yılO zaman onu sevmiyordun değil mi
Cevap sahibi+1 yılinan seviyordum her hafta birsey almak istiyordum ona onun yüzünden terazi kadinlarin dan nefret ederim o surekli ya utaniyorum bunlari konuşmayalım flan filan 4 senelik iliski idi daha ne yapacam ona ben iyi ki biraktim ama onu
Soran+1 yılYanlış anlama ama bence sevgin bitmiş sadece. Sevsen sadece bunun için bırakamazsın üstelik 4 yıllık ilişki. Evlenmeyi bekleseydin keşke. Belki ilkini kocasıyla yaşamak gibi bir isteği vardır
Cevap sahibi+1 yılKesik kesik ara ara ilişki. kendini kurnaz sana biriydi kendince tabiii ömür boyu beklicek degildim değene değer verilir sadace o hak etmiyor birsey
Soran+1 yılBaşka sebepler varsa bilemem
Cevap sahibi+1 yılİstanbul kabalalik biri cikar karşına senin merek etme
+1 yılBunu yüz yüze buluştukların mı yapıyor
043 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan da olan oldu aşkından ölüyormuş gibi yapıyolardı. Sosyal medyadan daha fazla tabi
- +1 yıl
Sanaldan yazdıkları için bi deneme yapıyor olabilirler hani takılalım kız mı falan fiziğinin iyi olduğunu söylüyorsun birazda o cezbediyor sanırım
Soran+1 yılFiziği iyi olan bir ton kız var ve hepsi gerçek aşkı bulabiliyorlar. Saf masum sevgiyle sevilebiliyolar. Bi ben tek gecelik olarak görülüyorum. Arkadaş olarak tanıyalım birbirimizi diyorum yok olmaz ben seni ellemek isterime getiriyolar lafı
- +1 yıl
Sorunun kaynağı sen olabilir misin? Tabi tanıdığın insanlarla aranı ben bilemem de hani iletişim kurduğun zaman önce çok sıcak kanlı olup sonra biraz ağır başlı cümlelere geçince konuştuğun kişiler bi anda cinselliğe yöneliyor olabilir
Bu durumdan önce tabi garip bu durum var tercih ettiğin insanlar yanlış olabilir daha farklı tercihlerde bulunursa kendi halinde insanlarla tanış dediğin kadar çıkmaz en azından bu konuda kontrol sende olur
Soran+1 yılEvet doğru biraz daha kendi halinde olanlarla tanışmam lazım ama sorunun kaynağının ben olduğunu sanmıyorum. Sonra ağırbaşlı olunca ciddiye almıyor mu erkekler acaba
- +1 yıl
Cümlede ilk 2 sini hallettik sıra son cümle
Şimdi şu var benimle konuşuyorsun zaman sonra ağır başlı oluyorum tepkin ne olur? İşte dersin ki can sana ne oluyor, eski cam nerede, sen değiştin vs onun haricinde konuşma tarzımız ilk başta cilveliyken sonra değişirse haliyle sen hep o ilk tanıdığın beni ararsın hala eskiye göre konuşursun
Bence böyle oluyor
Soran+1 yılAnladım. Yani ilk konuşma tarzıma cilveli de denmez de esprili oluyorum. Sonra bir şekilde konu cinselliğe gelince sınırlarımı belli ediyorum hemen. Yani uyum sağlamıyorum ilk etapta da.
- +1 yıl
Esprili olmak iyidir eğlencelidir ancak esprinin gidişatı önemli erkek milleti biliyorsun sonu hemen gider cinselliğe hepimiz öyleyiz tabi yeri olduğunda illa ki cinselliğe gider de seninki biraz fazla gidiyor sanırım o yüzden kendi halinde sessiz sakin insanları seçersen daha kolay yönetebileceğini düşünüyorum 🤗
Soran+1 yılSerseri değil efendi işinde gücünde insanları tercih ediyorum ama böyle oluyor. Espriler cinselliğe kaçtığı zaman tatlı sert tavrımı koyuyorum ayar kaçmasın diye
- +1 yıl
Biraz da şans işi gibi sanırım sen yine de o tavrından ödün verme ve işinde gücünde biriyle birliktelik yapmaya çalış doğrusunu bulacağına inanıyorum 🦋
Ya da şu var tavrını yerine göre mi koyuyorsun yoksa en ufak şeyde tavır alıyor musun? Senin açından bi kasma durumu yok dimi?
Soran+1 yılYerine göre tavır aldığımı düşünüyorm ama.
Bu arada teşekkürler iyi dileklerin için 🌸- +1 yıl
Sen sana verilen fikirlerden yola çıkıp tekrardan biraz şansını dene belki çözüm olmuş oluruz 😄
Rica ettim ne demek
Soran+1 yılUmarım ya ama dikkate alıyouem kesinlikle yazılanları. Çünkü benim göremediğim bir şey var kesin.
- +1 yıl
Evet vardır illa ki el elden üstün her fikir bi açık kapatır
Bi seçenek daha geldi misal aklıma her zaman erkekler kızlara yazıyor misal bi erkekle iletişimde olup onunla konuşup tanıya tanıya zamanla kendin ona açılabilirsin
Soran+1 yılYanlış anlama lütfen ama erkeklerin çoğu nefes alsın yeter kafasında oldukları için açılabiliyorlar biz kızlar biraz seçiciyiz. Benim çok hoşlanmam lazım açılmam için arkadaşça bile olsa konuşmam için. Ayrıca açılınca da basit eğlenilecek ız olarak görülüyoruz. Ama yine de çok hoşlanırsam ben de konuşurum evet. Umarım o zaman da cepte basit ve *m popiş verici görünmem.
Soran+1 yılPopiş diye düzeltmiş KS ahahaha
- +1 yıl
Şöyle bişi var erkekler konuşunca zaten konu her türlü cinselliğe gidiyor diyoruz en azından sen kendin birine açılmaya çalışırsan denenmiş olursun %50 şansın var işte 😄 😄 belki sen konuşunca kontrol ya senin elinde olur ya da olmaz basit görünecek durum yok aslında çünkü sen hoşlandığın taktirde açılacaksın haliyle konuşmaya çalıştığın kişiden hoşlanırsan illaki konular açılsa bile dediğin gibi sende konuşursun
Demek istedim şey erkekler açılınca sonunu biliyoruz bide sen bul %50 şansla bi kapağı ters çevir bakalım ne yazıyor imşbşjlj
Soran+1 yılBilmiyorum bu da bana biraz tehlikeli geldi ama neyse teşekkür ederim yine de 😂
- +1 yıl
Yani diğer türlü erkekler tehlike yaratıyor bu şekilde tehlike sen olursun böö 😄😄 tabi fikirdi yine kendin iletişim kurup arkadaş edinebilirsin
Soran+1 yılBoyle de erkekler sey gibi dusunuyor bana asik bana ölüyor kesin hemen verir
- +1 yıl
Sanmıyorum öyle bişi olduğunu ya çünkü olgunlukla konuşacaksın öyle düşünürsr zaten konuşmayı kesersin hem öyle düşünmeleri ayıp bişi
Soran+1 yılBi de öyle deniyim ya inşallah düzgün birinden hoşlanırım da açılırım
- +1 yıl
Çıkar ya eminim çok bi zararın olmaz konuşmaya çalışırsın yeni insanlarla taşınırsın sıfırdan birileri ile tanışmak çok mantıklı bence
Soran+1 yılNasil yaklasacagimi da bilmiyorum ki
- +1 yıl
Buradan birini bulurmuş gibi düşün selamla başlıyorsun ve ya soru bahanesiyle muhabbete sarıyorsun olup bitiyor örnek olarak 😄
- +1 yıl
Tabi yaklaşımın normal muhabbet ile olsun önce yaşadığınız yer aynı olmalı sonra imkanlar ve buluşma şansı olmalı öylelikle sıfırdan yeni kişiyle görüşme sağlayabilirsin
Ondan önce biraz muhabbet etmek gerekiyor tabi tanımak için
Soran+1 yılSanaldan bahsetmiyorsun dimi ben sanal tanışma sevmiyorum dışarıda da gerçekten nasıl lafa başlanır falan beni biraz geriyor 😂
- +1 yıl
İşte reelde bi anda tanımadığın insana gidersen sıkıntı olur ahshajx ben sana o yüzden önce mesajla sonra buluşmaya gider sıfırdan birini nasıl çevirip tanışalım diyeceksin dimi yani hahah yakın oturan yerlerden tanış işte sana 😄
Soran+1 yılHayır ya sanaldan tanışmak istemiyorum bu bana çok ezikçe geliyor internetten tanıştık diye anlatamam kimseye
- +1 yıl
Bence saçma düşünüyorsun bu devirde bunlar zaten normal şeyler sanaldan internetten tanıştım demezsin muhabbeti kurunca bululursun olursa olur olmazsa olmaz iyi bir şey bulduktan sonra zaten kimse sana internetten tanıştın diye ezikleyemez ve internetten tanışmak eziklenmek değildir düşüncen yanlış
Soran+1 yılYanlış ama aşamıyorum ya kendim de öyle baktığım için sanırım
- +1 yıl
Öncelikle bu düşünceni aşmalıyız illa ki reel de olur ancak sıfırdan biri için ufak bi İnternet yardımı tabi ki lazım olur reelde kine direkt muhabbet kuramazsın masaya oturamazsın bi yardım lazım 😄
Soran+1 yılAma ben direkt masaya oturmak istiyorum ya ama işte bi ortama girip çıkmıyorum mesela okul olur işyeri olur hani devamlı gördüğüm huyunu suyunu az çok bildiğim biri olsa hoşlanırsam eğer konuşurım çabalarım ben bi kişiyi devamlı görmeyince sevemiyorum da 😂
- +1 yıl
İyi güzel hoş diyorsun da 😄 yani artık milletimiz biraz değişti eskidendi o farklı ülkeden vatandaşlarda var kimin ne olduğu belli değil 😄😄 ön tanıma işini mesaj yolu ile yapmak daha mantıklı sen şimdi kızsın olmaz yani kendini korumak önemli
Soran+1 yılEvet o da var sonuçta yanlış anlayabilir beni veya eskort sanar
- +1 yıl
O yüzden ön tanıma işini birazcık İnternete dayamak lazım sonrası zaten gelir en azından konuşma tarzını anlamış olursun öylelikle dediğim gibi seçenek burada bol olur öncelikleri yaşadığın şehir ve görüşme olanağı olan kişiler olsun
Soran+1 yılÇok haklısın aslında ya teşekkürler umarım aşabilirim bu durumu
- +1 yıl
Aşarsın ya
Mantıken senin yaptığın çok mantıklı hani direkt tanımak masaya oturmak vs ancak malum tr şartı biraz sakıncalı 💁 senin için diyorum yoksa keyfine kalmış 😄
Soran+1 yılYa sen şimdi erkekleri daha iyi tanırsın me düşünürler bi anda gidip oturup konuşsam 😂
- +1 yıl
Sana şunu diyim en yakın örnek kendimden veriyim
Bana hep akrabalarım yani büyük olanlar der ki bizim zamanımızda biz yüz yüze tanışırdık birbirimize mektup yazardık işte ne biliyim numara verirdik masaya davet ederdik falan sende öyle yapsana diyorlar bana
Şimdi bi erkek olarak bi kızın masasına otursam ne olur? Sapık olurum döverler içeri alırlar falan masaya davet etsem bizim kızlarımız sen bana or.. Mu demeye çalışıyorsun derler lafları oraya çekerler hep sıkıntılı yani
Eskiye göre bi erkeğin masasına otursan utanması çekinme gerekiyor ancak tr sw si şu an sıkıntılı masaya gitsen davet etsen nasıl bi insan olduğunu bilmeden çok yanlış seçim olabilir
Şimdikilerin aklı sabah akşam seks olduğu için escort sanmaları 1. Sırada oluyor 😄 yüz ifadeleri olmasa bile düşünce zihin bu şekilde yani - +1 yıl
İnternetten biri olsa ön tanıma şart en azından yazdığın kişinin ismini aile durumu çalışıyor mu mesleği var mı okuyor mu falan basit şeylerle tanıyın sonra davetkar olabilirsin arkadaşlık kurup bence senin tanıyıp davetkar olman daha mantıklı hem reele taşımış olursun kısa sürede
Soran+1 yılValla çok mantıklı. Bakalım hoşlandığım biri çıkıcak mı benim yazcağım kadar
- +1 yıl
Seçenek geniş bi kaç kişilerle de konuşup birini davet edebilirsin 😄 hem senin kurduğun ilişkide kontrolde sende olur
+1 yılGörünüşün etkileyiciyse ondandır.
09 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşlarım söylüyor bazen bunu bu yüzden diye ama kimse zaten dışını beğenmediği kişinin içini merak etmez ki. Yani herkes böyle aslında ama çok güzel seviliyorlar. Ben niye herkesin hak ettiği sevgiden bu kadar mahrum bırakılıyorum bunu merak ediyorum. Hiç mi ciddi ilişkiye, gerçekten aşık olunmaya layık bir kız değilim? Hep mi obje olarak görüldüm kendimi o kadar açıkladığım halde. Çok doluyum kusura bakmayın
- +1 yıl
Rica ederim. Ama öyle düşünüpte üzülme lütfen. İstersen ekle beni
- +1 yıl
Burcun ne ?
Soran+1 yılOğlak
- +1 yıl
Bende 24 Aralık doğumluyum. Oğlak benimde
Soran+1 yılNe tesadüf
- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Gizli den sormamış olsaydın soruyu eklerdim seni
- +1 yıl
Yoksun ?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAcaba sohbette istemeden sinyal mi veriyorsun
018 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır gerçekten çok dikkat ediyorum. Oraya konu gelmesin diye yutuyorum bile bazı söyleyeceğim şeyleri
Cevap sahibi+1 yılFiziksel olarak mı çok ilgi çekiyorsun yoksa
Soran+1 yılSanırım evet. Kız arkadaşlarım böyle diyor ben neden diye bu konuyu onlara sorunca
Cevap sahibi+1 yılBu bi’ kusur değil elbet ama yanlış anlaşılmaya müsait olabilir fiziğin giyimin tavırların, bir de sıcak kanlı, cana yakın bi’ tarzın varsa bi’ taraftan normal karşılanabilir
Soran+1 yılFiziğime bir şey yapamam, giyimim normal ama arad bir dekolte mini giyiyorum evet. Davranışlarım soğuk değil ama mesafeli her zaman. Yani karşımdaki de bana öyle davransın haddini aşmasın istiyorum ama olmuyor çünkü hedefe odaklı. Benim ne önemim var ki dimi? Amacını bilerek geliyor ben de ne aşkı ne sevgisi bekliyorsam artık. Ama yaşım küçük de değil ciddi ilişki istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşın 18-24 diyor, bunlar arasındaysa küçük, o kadar da abartma😂 maalesef toplum birçok konuda olduğu gibi bu konuda da aç, genellemelere sığınıp seni elde etmeye çalışıyorlar gibi. Her güzelin bi’ derdi var dedikleri cinsten seninki maalesef. E bir de dediğin gibi sen de arayış içinde olunca illa denk gelirler
Soran+1 yılYaş 24 evet ama beni bu yaşıma kadar ben olduğum için seven kimse çıkmadı karşıma. Lafın gelişi değil, gerçekten çıkmadı. O yüzden sorguluyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ne demek istediğini, insan sevgiyi ararken bulamıyor bence, akışına bıraktığında karşına çıkıyor. Tabi bu akışa bıraktığın zaman da ne kadar kendini tutsan da yine içten içe istiyor oluyorsun. Günümüz şartları, duygusal boşluklar, insanların bazı amaçlar için hiç üşenmeden vakit harcaması gibi bir sürü şeyle karşılaşıyorsun maalesef. Bir çoğumuzun şikayeti aynı ancak ortak noktada buluşmak çok zor
Soran+1 yıl24 yaşındayım be karşıma bir tane bile araya cinsellik katmadan sadece beni tanımaya çalışan gönülden seven veya sevme potansiyeli olan bir kişi bile çıkmadı. Ergen de değiliz 30 una merdiven dayamışlar yapıyor bana bunu
Cevap sahibi+1 yılÜzücü bir durum evet, ben de buna benzer bir durum içindeyim, o nedenle kolaylıkla anlıyorum seni. Hep söylerim aslında zaman ilaçtır, hallolacak diye ama bazen benim bile inancımın tükendiği oluyor
Soran+1 yılSana da kızlar mı sadece cinsellik amacıyla geliyor
Cevap sahibi+1 yılGibi, çok çabuk o kısma geliyorlar, bazıları reddettiğinde sana eşcinsel muamelesi yapıyor, bazıları kabul etmiyor. Bazıları ise maddiyata çok fazla önem veriyor, neden benimle olduklarını anlamak zorlaşıyor maddiyat konusu geçince
Soran+1 yılSenin de işin zor o zaman. Mesela benim de fiziğim kadınsı olduğu için ona mı geliyolar bilemiyorum sen de parana mı geliyolar bilemiyosun. Eşcinsel muamelesi yapmaları senin gibi tazı gibi cinselliğe atlamayan erkelerin a*mcı olmayan erkeklerin nadir bulunmasındandır
Cevap sahibi+1 yılKıssadan hisse hoş değil yani durum, o yüzden seni anlayabiliyorum rahatlıkla
Soran+1 yılAynen öyle teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBol şans diliyorum
Soran+1 yılSana da :)
Cevap sahibi+1 yılBirkaç mesaj daha yazsak 1 hafta olacak kdksksks
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı badboy erkeklerle olma sende
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyorum ki olmadım da hiçbir zaman
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun acaba merak ettim
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılİstanbul da her tür insan var bulursun zamanla
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelsin demek
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik görecelidir bilemem ama her güzel kıza da böyle yaklaşılmıyor. Sevilip sayılıyolar ya da arkadaş olarak kalabiliyorlar. Benimle direkt cinsellik yaşanmak isteniyor sınır koyduğum halde. Tanımak bile istemiyorlar doğru düzgün.
- +1 yıl
Görmem lazım yorum yapamam
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayat böyle artık
012 Yorumla
Soran+1 yılBenim çok güzel sevilen arkadaşlarım da var ama
Soran+1 yılİşte ben de o yüzden hatayı kendimde arıyorum ama bulamıyorum. Lâyık değilim sanırım saf masum sevgiye
Soran+1 yılİnan bana ister istemez böyle düşünüyorum. Sarhoşken aranıyorum sarhoşken bana yazmak akıllarına geliyor mesela neden yani
- +1 yıl
Sarhoşken insan ayikken utandığı şeyleri söyler çünkü
Düşüncen çok yanlış gerçek aşkı emin ol hayatının en ilginç yerinde bile bulabilirsin bunu ben biliyorum hatta beni bırak karşındaki bile şaşırmıştı he hayat bitirtti ayrı konu temiz bir ayrılık şeklinde ama sen ümitsiz olursan hiç mutlu olamazsın ki.
Bir kızı 2 dk da eve davet etmek den basit bir şey yok ki hayatta ama marifet kızı eve davet etmek değil marifet kıza rahat hissettirmek güven verebilmek sevgini hissettirmek kız zaten seni sever seninle olur.
Soran+1 yılÜzüldüm ilişkinin bitmesine.
Bu arada sarhoşken arayan da beni evine daha bir kere bile buluşmadan davet eden de aşık rolü kesen de aynı kişiydi bir keresinde. Çözemedim.
Evine gitmek istemedim diye engelledi beni 1 hafta sonra geri açtı bu sefer de ben engelledim. Gece yarısı aradı açmadım. O günler içme günleri oradan biliyorum sarhoş olduğunu- +1 yıl
Hayat böyle maalesef her aşk bir gün biter ya ruhen ya da bedenen önemli olan o keyfi yasaya bilmektir.
Buluşmadan eve davet etmek 2 anlama gelir.
Ya f. b ya da escort demek istersin karşındaki kadına aşık bir insan hemen dokunmak istemez öpmek sarılmak koklamak ister. He seks istemez mi elbette ister bu seks konusu ülkemizde çok büyütülüyor oysaki sadece duygudur.
Sana tavsiyem seninle takıl geç düşünüyor yorumlarını okudum biraz güzel de bir kız olduğunu belirtmissin normal yani bu teklifler ama sevgiyi nerede bulacağını gerçekten bilemezsin. Kendi adıma konusayim sana anlatsan tanışma vs kızın durumu benim durumum bunlar nasıl aşık oldu dersin o yüzden beklemelisin bence
Soran+1 yılEn açıklayıcı yorumu sen yaptın gerçekten teşekkür ederim.
Ben eskort muamelesi geödüm hep. Sonra ben öyle bi kız değilim diyince de aşık rolü yaptılar ama benim istediğim beni gerçekten seven biri hiç olmayacak mı diğer arkadaşlarım nasıl sayılıp seviliyorlar bana neden böyle insanlar denk geliyor çok şanssızım diye düşünüyorum hep.
Bu arada aşkın nerede beklediği bilinmez katılıyorum kesinlike- +1 yıl
Yani dedim ya bende bak karakter olarak ilginç biriyim ciddi ilişki asla istemem sevgi olur ama aşk olmaz kafasındaydım o kız benim tabularımı yıktı ki kendime karşı aşırı saygı duyarım kendime. Hayatın her yerinde bu tarz insanlar var belki de bende öyle biriyim ama direk ya eve gel yanlıs 2-3 kere konusursun takılırsın öpersin edersin cagırabilirsin gelir veya gelmez kendi bilir.
AŞIK ROLÜ BİR İNSANIN ACİZLİĞİNİ ORTAYA KOYAR.
Sende olan coğu kişide var zaten bir insanın zaaflarını kullanıp onun için yalan söylemek kandırmak yanlış. Yalancı insanlardan nefret ederim yalan söyleyen biri asla güven veremez.
Bir kadını gerçekten etkilemenin bir çok rolü vardır.
Bazıları için bu paradır. Bazıları için duygulardır bazıları için sohbet dir. Galiba senin zaafında duygu ama sana bir tavsiye veriyim muhtemelen sabah unutacaksın bile bu konusmaları MAKAM mevki kariyer yapmış yapmamış diye insan ayırma ne makama gelmiş adam tecavüz ediyo vs adamın işi yok veya ufak işlerde calısıyor ama nasıl bir karakteri var aşık olursun. Ön yargılarını yıkmalısın sende ki eksik bu.
Soran+1 yılEvet haklısın ben sorumluluk sahibi olduğu için işi gücü kariyeri iyi olarak düşündüğüm için yanılıyorum sanırım
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılçok seksisin demekki
06 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası fiziğim çoğu erkeğin arzuladığı biçimde evet ama ben açık açık kendimi ifade ettiğim halde böyle bir kız değilim dediğim halde kandırmaya çalışmaları acizce geliyor
- +1 yıl
bencede acizce ama bilmiorlarki gönlünü kazansalar bugüne kadar yaşamadıklarını yaşayacaklar...
Soran+1 yılYaşatırım yeter ki gerçekten sevilip sevdiğim güvendiğim bir ilişki içinde olayım
- +1 yıl
bunu hissettim sende...
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederim iyi sabahlar dilerim
- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞans yok
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru. Karşıma hiç düzgün insan çıkmadı
- +1 yıl
Birini arama boş ver
Soran+1 yılMesela bana bir şeyler katabilecek biri diyorum o yüzden mesajına dönüş yapıyorum arkadaş olalım başka amaç olmasın diyorum yok ama ben seni ellemek öpmek isterim olmaz diyolar. Basit bir arkadaşlık bile bana haram oluyor
- +1 yıl
Bu devirde atkilikte kalmadı ki herkes bie beklenti içinde
Soran+1 yılCinsel bi beklenti olmasın da
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzücü
010 Yorumla
Soran+1 yılBazı kızlar için tatmin aracı olabilir ama benim için gerçekten üzücü.
Cevap sahibi+1 yılAslında iyi yönden bak
Cevap sahibi+1 yılİnsan tanıyorsun tecrübe oluyor bundan sonra anlıyorsun nasıl biri olacağını
Soran+1 yılEvet kendini çözdüm ama basit bir arkadaş bile olamıyorum kimseyle. Bana bir şeyler katar bu diyorum mesajına arkadaşça yanıt veriyorum hatta bazen sizli bizli konuşuyorum ama ben seninle arkadaş olamam seni öpmek isterim ellemek isterim arkadaş kalamayız diyolar ve beni doğru düzgün tanımadan etmeden sadece anlık zevk olarak bakıyolar
Cevap sahibi+1 yılAdına çok üzüldüm takma boş ver Bana bile yazan var normal güzelce konuşmak çok zor değil
Cevap sahibi+1 yılUmudu bitiriyorlar bazen
Cevap sahibi+1 yılHerkesi öylr görmek zorunda kalıyor insan
Soran+1 yılKimin iyi kimin kötü niyetli olduğunu çözemediğim için artık karşıma çıkan doğru insanı harcayacağım diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılO sınırı iyi belirlemelisin
Cevap sahibi+1 yılİnsanların güleryüzüne aldanma
Gizli Üye(30-35)+1 yılO birazda şans isi
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ya ben saf canım bir kız olup onlara inansam o zaman nolucak? Hiç mi kalpleri yok
Cevap sahibi+1 yılKimde fazlaysa o tamamlar
Soran+1 yılHiç hoşlanmadım bu dengeden
Cevap sahibi+1 yılBende hep aynı ya sorma.
Cevap sahibi+1 yılGece bir sürü kız yazmis
Soran+1 yılRahatsız mı ediyolar
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDemekki guzel konusuyorum
Soran+1 yılYani ondandır kadınlar ağzı iyi laf yapan adamları severler
Cevap sahibi+1 yılE haliyle birkac konuda da tecrübeli oldugumdan
Soran+1 yılAnladım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği