bir erkeğin biseksüel veya gay olduğu nasıl anlasılır?
Cevabın nedir?
+1 yılselamlar arkadaşlar,
googleda birşeyler arayacakken, 3. en çok aranma sırasında bu konunun olduğunu gördüm, şöyle bir göz atmak istedim bizleri nasıl anlıyorlar diye.
Çok değişik yorumlar var, güzel yorumlar var ve hakaretlerde var.
Öncelikle bende biseksüel bir bireyim. Türkiyede yaşayan birçoğu gibi bende bazı kesimlere karşı kimliğimi gizliyorum, ki zaten bangır bangır duyurma gereği yoktur.
Herhangi bir heteroseksüelin " ben heteroyum ve karşı cinsimden hoşlanıyorum " demediği gibi bizde demiyoruz bunu =)
eşcinsel ya da biseksüel birey, kendisini sizden gizliyor ise. muhtemelen sizden alacağı tepkiden emin değil ve sizi kaybetmek istemediğindendir bu. ve evet gerekli güveni verirseniz ona zaten kendi isteği ile size söyler. bireyin cinsel yönelimi hayatı içerisinde verdiği bir karar ile belirlenmez, ana rahminde mağruz kaldığı genetik birleşmeler sonucunda çocuk bu şekilde dünyaya gelir. ve bedeni nasıl hissetmesini emrediyorsa öyle hisseder.
bazı arkadaşlar, argo kelimelerle cinsiyet ayrımcılığı ve hakaret yapmışlar. kendilerininde homofobik olduklarını düşünüyorum, ki homofobik olan kişilerinde %70'e yakını eşcinsel olduğu tespit edilmiştir.
bu bir seçim ya da yönelim değil, hetero olan bireyler nasıl doğduklarında karşı cinse ilgi duyuyorsa bizde hemcinsimize ilgi duyuyoruz. heterolara şöyle bir soru yöneltmek istiyorum.
- karşı cinsten hoşlanmaya ne zaman karar verdiniz? verdiğiniz bu kararda çevresel faktörlermi etkili oldu? ya da ailenizde anne ya da baba eksikliğindenmi karşı cinse karşı böyle bir ilgi duydunuz?
bu soruları cevaplayın lütfen. ayrıca bende cevaplayayım, hayır siz karşı cinse ilgi duymaya hayatınızın herhangi bir anında karar vermediniz. ve çevrenizde herkes karşı cinsi sevdiği için ya da size karşı cinsi sevmeniz konusunda baskı yapıldığı içinde karşı cinse ilgi duymuyorsunuz. ailenizde baba ya da anne profili eksik olduğu içinde bu eksiği, karşı cinse ilgi duyarak doldurmaya çalışmıyorsunuz. siz bu şekilde dünyaya geldiniz.
teşekkür ederim.2018 Yorumla- +1 yıl
@canocan55 elimden geldiği kadar yardım edebilirim, tabiki.
- +1 yıl
@canocan55 Gönderemiyorum malesef
- +1 yıl
2xper olman lazım özel mesajlar icin
- +1 yıl
@canocan55 S: enteresan bir durum gerçekten. emreaydin88 benim facebook profilim. ekleyin isterseniz oradan görüşrlim, burada herkese ilan etmeye gerek yok durumu
- +1 yıl
@canocan55 neyse şöyle cevap vereyim. Bu sevgilini herhangi birşey yapmaz. Erkeklerin g noktası oradadır, ve yalanmasıda çok hoşumuza gider.
Sadece bu ise birşey diyemezsin. Daha farklı şeyler lazım. - +1 yıl
@canocan55 mesajlarini ac ya da beni takip et ben sana anlatırım hemserim
- +1 yıl
@canocan55 sevgili kardeşim özür dileyerek senden bilgi almak istiyorum lütfen bana yardımcı olurmusun
- +1 yıl
aile içi bir sorunumuz var lütfen sizinle konuşabilmem gerek
- +1 yıl
Ben 42 yasindayim
Şu an itibari ile gayim
Cocuk yasta amcam tarafindan cinsel istismara ugradim 4 yada5 yasindaydim yillar sonra 10 yasina bastigimda abim tarafindan tecavuze ugradim bu yasam 3 yil civarinda devam etti bir aliskanlik oldu hemcinslerim iliski yasamayi severim karsi cinslerlede cinsel iliskiyi yasiyorum Şu an evliyim bir oglum ve bir kizim var buda baska bir hayat sizler teori olarak bakiyorsunuz teori olarak degilde bu insanlarin hayatlarini takip etmeyi birakin bu dunyada yasayacagimiz zaman kısitli alacagimuz bir yudum nefes birakinda bu kucucuk dunyada birlikte yasayalim... - +1 yıl
- +1 yıl
Tacizle**
En İyi Cevaplar
ayakkabısına sakız yapıştığını söyle. refleks gösterip gizleyemez seçimini. ayağını önden kaldırıp bakıyorsa hetoroseksüeldir, arkadankaldırıp boynunu arkaya cevirip öyle bakıyorsa biseksüel ya da gay :)
917 Yorumla
Soran+1 yıloha laaa harbimi :D
- +1 yıl
Ne alaka mk.
Soran+1 yılvay be başka var mı bu tarz şeyler?
Soran+1 yılanlatırmısın biraz daha
Soran+1 yılhayır yok zaten şu an konuşmuyoruz ona soru sormak gibi bir şansımda yok
- +1 yıl
o zaman vucut dilini okuman lazım ama eğitimini almadığın için yanlış algılayabilirsin en iyisi ben sana basit gözlem teknikleri söyliyeyeyim, sen bence gözlem yap :)
1. kullandığı parfüme dikkat et kullanıyormu kullanıyorsa erkek parfümümü (bazı biseksüeller kendini sakladıkları için kadın parfümü yerine unisex parfümler kullanırlar ortaya karışık yani:) sorunca unisex derler erkekler bu parfümlerden uzak durur
Soran+1 yılErkek parfümü kullanıyor ve sakallı bıyıklı bir adam
- +1 yıl
ne alaka mk ben biseksüellim ve ayağımı önden kaldırıp bakıyorum.
- +1 yıl
gay olmaz o zaman en fazla biseksüel
biseksüeller gaylerden farklı olarak kadınlardanda hoşlanır. o yüzden başka kadınlara baktığını görüpte erkek bu diye emin olamazsın. yakışıklı biri geçerken ona bakıp bakmadığını görmen lazım. ama erkeklerde birbirine bakar. bunuda ayıralım. eğer sadece bakıyorsa sorun yok ama süzüyorsa biseksüel kardeş :D - +1 yıl
O zaman bana da yardım edin lütfen. Sevgilimin son zamanlar bazı şeyleri dikkatimi çekmeye başladı. Zaten öpüşme sevisme belirtisi yok denecek kadar az. Bide watsap durum mesajı ustune tuz biber oldu diyebilirim. Aynen şöyle yazıyor " dünya mavidir, tıpkı portakallar gibi " sizce ne demek istiyor?
1 yil once tanıştık isi geregi bazen bir kadindan saha zarif davraniyor bazende bir ivedik gibi bir turlu konduramadim vucut dilini erkek olarak bayanlara karsi iyi kullaniyo isi geregi ve ben ona asik oldum😔 bunu fark etti sonra benimgibi kizlari ve kafinlari farkettim onun etrafinda ona asiktilar bakildiginda bir erkek gibi cok zor ni durum... Beni istemedigini dusunerek cok aci cektim ama uzakta durmuyordu isini kullanarak dokunuyordu.. Bu en kitusu idi dansçı kendisi
10 Yorumla
yakisikliysa kesin gaydir diycem butun yakisikli erkekler bana catcak bisi dimiom. d
91 Yorumla
Soran+1 yılçok yakışıklı valla ya hahahah :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
80Cevap
CEVAPLARA VE YORUMLARA BAKTIMDA ÇOK SAÇMA BİR ERKEĞİN GAY OLDUĞUNU KOLAYCA ANLAYABİLİRSİN ASLINDA ÖRNEKLERİ VERİYİM BUNLARIN BİRLEŞİMİ VARSA %100 GAYDIR DUDAK KAŞ PİERCİNG KADINSAL VUCUT VE SAÇ KADINSAL HAREKETLER KADINSAL TRAVESTİ GİBİ SOHBET EDEN BİR ERKEK %100 GAYDIR KİM NE DERSE DESİN GAYLARIN YANINDA ÇOK KIZ OLUR BAZEN ARKADAŞLARI ANLAM VEREMEZ ASLINDA ONLARDA LEZBIYEN VEYATTA GAY OLANIN SOHBETİ MUHABBETİ KIZ GİBİ OLMASI ONLARIN İLİGSİNİ ÇEKTİĞİ İÇİN ARKADAŞLIK KURARLAR ÇÜNKİ ODA KIZ GİBİ DÜŞÜNÜYOR BİSEXUAL BİR ERKEĞİ O ERKEĞİN GÜVENİNİ KAZANMADAN ÇOK ZOR ANLARSIN ÇÜNKİ KAYBETME KORKUSU İFŞA KORKUSU VARDIR HOMOFOBİK BAKIŞ AÇILARINDAN DOLAYI UTANMA HİSSİ VARDIR BAZILARINA GÖRE BİSEXUAL LİK ABAZALIKTAN İBARETTİR KIZ BULAMADIMI OĞLANCI FALAN GIBISINDE BAZILARINA GÖREDE HERGÜN GİRİLEN ODA GİRİP ÇIKA ÇIKA HANGAR OLDUĞU İÇİN KADIN ZEVK VERMEZ ERKEK ANAL İLİŞKİYİ TERCİH EDER BUDA KADINLARLA ÇOK İLŞKİ YAŞAYAN ERKEK SIKINTIDAN ERKEĞE BAŞVURUP ANAL DAHA ZEVKLI OLDUĞU İÇİN ERKEKTENDE HOŞLANIP BİSEXUAL OLUR BİSEXUAL ERKEK GENELDE YAKIŞIKLIDIR İSTEDĞİNİ ELDE EDER BANA GÖRE ANLAMI BUDUR
43 Yorumla- +1 yıl
Bence yanlış sen sagdece pasiflerden bahsetmişsin bunun aktifleri de var
- +1 yıl
@Omerercetin yeter artık FEMİNEN OLMAK PASİFLİK DEĞİLDİR. maskülen pasifler de var.
- +1 yıl
Hayatında hiç gay görmedğin belli en maskulen en erkeksi erkek bile gay olabilir ki gaylerin çoğu da zaten maskülendir bomboş yazmışsın resmen git yeni insanlar tanı😒😩
Bu tamamen biseksüel veya gay olan kişinin kişilik ve karakterine bağlı... Çünkü her gay veya biseksüel aynı şeyleri hissetmez, farklı zevkleri, alışkanlıkları ve farklı hisleri vardır... Mesela ben biseksüelim ve bunu dışarıdan anlamanız mümkün değil... Hatta itiraf ettiğim yakın arkadaşlarım itiraf edene kadar hiç alakadar bir hareketimi görmediklerini söylediler ki durum biliyor olmaları dışında pek değişmiş değil... Yani o kişinin istemesine bağlı, istemezse bilemezsin :) Sen samimi ol, onu öyle kabul edecek cümleler kur, samimiyetini gördükten sonra zaten kendisi sana açılacaktır :) Ama kesinlikle oyun oynama yani onun o yönünü öğrenmek amaçlı rol yapma sakın, bu işleri kötüleştirir...
50 Yorumla
+1 yılBak, dışarıdan bakmayla kimsenin cinsel yönelimini bilemezsin. Bir erkek bakımlıysa bisex ya da gay olmayabilir. O kadar çok çeşitli kavram varıdr ki inanamazsın. Yok kıvırtırsa, yok kıçı başı ayrı oynarsa. Hayır abicim bunların hiçbiri göstermez. Kadın kıyafeti giymeyi seven erkekler vardır. Ve heterodur. Çok normal. Yok parfümüne bak, yok konuşma, yok yürüyüş, hiç biri TAM OLARAK GÖSTERMEZ. Birleştir yine de göstermez. Ben feminen bir bisexim. Ve birdaki çoğu gösterge benimle hiçbir şekilde uyuşmuyor. Bu tür saçmalıklara takılı kalma bir avuç budala. Dumayıp. uyduruyor. En iyisi onin söylemesine bırak. Çünkü bu konular güven işidir.:) Saygılarımla……
70 YorumlaÖncelikle şuana kadar çıktığı kız sayısına bakılır. Büyük bir ihtimalle sıfırdır. Ve hiç bir zaman kızlardan bahsetmiyorsa ya da gay olduğunu belli etmemek için kızlardan bahsediyor olabilir ama bu konuyu eline yüzüne bulaştırır. En az 1 tane çok iyi anlaştığı kankası olan bir kız arkadaşı varsa. Çok bakimliysa giyimine kusamina saçına kokusuna önem veriyorsa. Sosyal medyada hep erkek manken ya da şu kaslı adamları takip ediyorsa ve vücut geliştirmek istiyorsa ve tekrar söylüyorum hiç kız arkadaşı olmamış ve yapmayada niyeti değilse o kişi gaydir. Kuşkusuz.
51 YorumlaKadında an-al istiyorsa bir veya ga-y dir veya meğili vardır.
Türkiye gizli olan çok var. Bakışlarından da anlaşılır tabi erkekğ erkeğe. Bana bile sulanan çok olmuştur ( uzak durdum hepsinde ) .
Dış görünüş ve tavırlarıyla da belli edenler var.
Türkiye de çoğu gizlidir hatta korkusundan evlilik çocuk sahibi olan bile var belki değişir diye...70 YorumlaBizzat tanıdığım biri var ama ayırt edemezzsin dışardan hiç fark edilmez söyleyim aynı otramda oturman sohbet etmen lazım
64 Yorumla
Soran+1 yılkendisini tanıyorum sohbet ederken bir sorun yok normal erkek gibi hatta kızlarlada takılıyor ama erkeklerlede takılıyor galiba... bundan emin değilm
Soran+1 yılbirlikte foto koyma durumları falan olurmu üstsüz falan?
+1 yıl-HERKESİN YANLIŞ DÜŞÜNCESİ VAR BEN BİSEKSUELİM VE ÇEVREMDE HETERO ARKADAŞLARIMIN YANINDA ASLA KENDİMİ BELLİ EETMEMEYE ÇALIŞIRIM AMA YİNEDE BELLİ EDERİM ŞU ŞEKİLDE SÖYLİYİM CANIMLI KONUŞURUM YA AY LI FALAN KONUŞURUM GENELDE BUDA GAY ÇEVREMDEN KAYNAKLANIYOR BAZEN BAZILARI DEMİŞ YOK SAKIZ FALAN YOK SAKAL FALAN HEPSİ YALAN BİSEKSUEL VEYA EŞCİNSEL OLAN BİRİ BİR AZDA OLSA KADINLIK DUYGUSU TAŞIR VE İSTEMEDİĞİ KELİMELER VE KİBAR DAVRANIR TEMASTA BULUNUR BİR ERKEK ZATEN GAY ya da BİSEKSUEL GÖZÜNÜZÜN İÇİNE UZUN SÜRE BAKIYORSA BİLİN Kİ SİZE KARŞI BİR ŞEYLER HİSSEDİYORDUR NORMAL BİR ERKEK SADECE 2 SANİYE BAKAR AMA BİSEKSUEL VEYA EŞCİNSEL BİRİ 6 SANİYEDEN UZUN BAKAR YOLDA YÜRÜDÜĞÜMDE BİLE BİR ERKEKLE GÖZ GÖZE GELDİĞİMDE UZUN SÜRE ONUN EŞCİNSEL OLDUĞUNU ANLIYABİLİYORUM ELEKTRİK ALABİLİYORUM.
42 Yorumla- +1 yıl
Bir sorum olucaktı size Erkek arkadaşımın konuşmaları kibar nazik uzatarak konuşuyor bazen geliyoooorum yapıyoruuuum gibi sempatik olduğunu zannediyor ama itici oluyor bu konuda uyardım ama aynı şekilde devam ediyor bazende gülüşü kadın gibi el hareketleride kadınsı olabiliyor zaman zaman gay ya da biseksüel olduğundan şüpheleniyorum duygusal, özgüveni yok arkadaşıda yok sayılır beni çok sevdiğini söylüyor ama benim bu konuda şüphelerim var yaşı 28 ama cinsel yönden hiç tecrübesi olmamış ve yetersizde yargılamıyorum böyle bir durumu olabilir ama sadece anlamak istiyorum cinsel tercihleri başka yöndeyse en azından arkadaşça ayrılabiliriz yardımcı olursanız sevinirim herkes istediği gibi yaşayabilir ama topluma karşı sırf doğduğu cinsiyette görünmek için kimse kimseyi set olarak kullanıp karşındakinin hayatında telafi edilemiycek yaralar açmamalı insanlar birbirine karşı en başından dürüst olmalı ve tercihleri doğrultusunda seçimler yapmalı seçimleri konusunda dürüst olanların saygıyıda hakkettiğini düşünüyorum...
- +1 yıl
Ne alaka niye kadılık duygusu taşısın eşcinselliğin de bisesxliğin de kadınlıkla bir alaksı yok çok maskülen de var feminen de var her tarz insan var.
kendi beyanı olmadığı süre imkansız, malum, modern zamanlar, eskiden eşcinsel fenotipi olarak bilinen tarz metroseksüel erkek tarzı olarak moda yapıldı. onun da ötesinde gayet erkeksi, biyolojik cinsiyetinin özelliklerinden taviz vermeden hemcinslerine aşık olabilen pek çok erkek var.
31 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin?
Valla dis gorunusnden anlamaniz mumkun degil. Yani cok belli edenler var ama diger kisimdan bahsediyorum hic beklemiyceginiz ummadiginiz kisiler oyle ckiyor. Ben sahsen herkezden suphelenir oldum. lanet olsun karsima kizdan cok onlardan ckiyo biktim artik jigololuk teklif ediyolar eger yapsaydim şu an milyonerdim o derece :)
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir çocukla konusuyodum şüphelendim öyle olduğundan çocuk bana dedi ben duşa giriyorum bende dedim bende geleyim mi dedi ki neden geliyosun anlamadım sggshhshshs
52 Yorumla
Soran+1 yılahahhah güldürdün ya :D öyle di ilişkimiz olsa bende derdim öyle ama normal arkadaşız :D
Cevap sahibi+1 yılbir açığını mutlaka yakalarsin 😀😀
ona kucuk suprizler yaparak anlayabilirsin sanirim. strapon sever bir insan sa egilimi vardir devamli yer degisikligi istiyorsa gay olabilir :)
40 YorumlaBiseksueli anlayamazsin ama Gay heryerde belli olur anlarsin herseyinden
46 Yorumla
Soran+1 yılmuhtemel bir seksüel zaten:(
Soran+1 yılağ lı yor um :(
Soran+1 yılsevgilim değil arkdaşım
+1 yılJay cutler'in fotoğraflarından gönder çok tatlı filan diyorsa eşcinseldir
12 Yorumla
Soran+1 yılhhahhaha bu mu tatlı :D
- +1 yıl
bir erkek diyorsa işte o kişi eşcinseldir :DD:D
+1 yılgiyim konuşma yürüyüşünden ve ya transvestist ise hatta bazı durumlarda aşırı homofobikse kişi yüksek ihtimalle Bisexdir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilimin gay bir sınıf arkadaşı vardı. Bir ara denk geldi tanıştık. Sonra yazmaya başladı. Kızdan da ayrıldım erkeği de kovdum. Yeminle diyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılhahahha açık eden tanıdıklarım var benimde ama bu çocuk sorsanda inkar eder öyle bir cins :D
Cevap sahibi+1 yılPrıfili açık etmek isterdim ama yapmadım bu hikayeleri ancak kızlara anlatabilirim erkekler dalga geçmeyi çok sever bu konularda :) Yürüyüşünden konuşmasından anlaşılır diyeceklerdir şimdi ama bazıları var taş fırın erkeği, kıl yumağı ama eş cinsel yani biraz tecrübe lazım bilmek için.
Ac malini göstrr kalkarsa senindir kalkmassa zaten biseksüellerindir
22 Yorumla
Soran+1 yılbir seksülese zaten kızlarada erkeklerede kalkar. bilipte konusun ya
+1 yılDiğer erkeklere bir bak ( Normal olanlara ) Konuşmalarına bak ( Normal olanların ) Zaten farkı anlamak çokda güç değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgay ilişki muhabbetine gir, onlarla ilgili güzel sözler söyle ve ondan sonra tavır ve davranışlarını izle anlarsın..
30 YorumlaBiseksüelim diyorsa biseksüeldir gayim diyorsa gaydir
30 Yorumla
+1 yılHm eğer kızlardan nefret ediyorsa pek konusmuyorsa hep müzik dinleyip başka alemlere akıyorsa hep güzel giyinip on plana çıkıyorsa yakiskli vücutlu tarz ise bu sadece 4/1 çok zekilerdir herşeyi planlayarak yaparlar hersoruya şüphe ile bakar lar onlar istemeden siz anlayamazsınız yani deşifre
30 YorumlaCemil ipekçi gibi hareket ediyorsa net anlarsın ayrıca kendilerini ele vermemek için asırı erkek gibi davranırlar
20 Yorumla
+1 yılKonuşurken ses tonunu yumsatıyorsa , küfürden kacınıyorsa , kırıtarak yürüyorsa , erkeklerle konusurken fiziksel temasta bulunuyorsa , ve sakalını ya bırakmıyor ya da şekilli bırakıyosa anlarsın :)
20 Yorumla
+1 yılGizli Gayler Vardır, Bunlar Sert Erkek Gibidirler Hatta Hiç Farkları Yoktur, Kız Arkadaşları da Vardır, Erkeklerle de İlişkiye Girerler... Günümüzdeki En Büyük Örnek;Ali Koç, Kenan İmirzalioğlu Diye biliyorum
20 Yorumlakız resmi gösterip "çok güzel demi kanka, ayarlıyım mı sana de". sonra cevaba göre anlarsın
10 Yorumla
+1 yılTavir ve davranislarindan opme tarzindan anlayabilirsin
10 Yorumlabu soruyu sorarak anlayabılırsın
https://www.youtube.com/watch?v=QmWmPpDJXNc31 Yorumla- +1 yıl
Erkek adamin kariyla kizla ne isi olur diyo ya *_*
+1 yılErkeklere çok bakıp bakmadığını incelemek gerek. Biz kızlar gibi yani
10 Yorumla
+1 yıl@kargalar durumu çok güzel izah etmiş dostum.
Onun yanina bir erkek daha bulup grup yapma fikri sun burdaburadan cozersin iste.01 Yorumla
+1 yılHeteroyum sakıž testi kadar saçma bir test görmedim mk.
20 Yorumlabu soruyatam cevap alamayabilirsin çünkü çoğu kişinin çevresinde öyle bir örnek yoktur.
10 Yorumlabir bitmediniz... hiçbir erkek gay değildir... sadece para karşılığında ilişkiye giren erkek gaydır... ve erkek yapan erkek de gay değildir çünkü kızlar arkadan vermiyor erkek de erkeğin arkasına razı geliyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha hiç güleceğim yoktu hayal dünyasına gel ahahahha. Dünyadaki erkeklerin yüzde 4 ila 8 i arası GAYDİR. Erkektirler ve erkeklere aşık olurlar gaylik sadece seks değildir duygusal bağ da vardır ve bir çok insan eşcinselliğini 11 12 yaşında fark eder aa bu vermedi gay olayim olayı bi sizin gibi pisliklerde var. Sizin gibi abazalıktan erkrkle yatan pislikler herkesi kendiniz gibi zannetmeyin gerçek gaylik bambaska bir şeydir. Dünyada milyonlarca evli ve aşık eşcinsel çift var hayal dünyasında yaşama gerçek dünyaya dön🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Çook fazla kibar oluyorlar kıyafetler saçlar kuaförler konuşuluyor.
20 Yorumlaay şu cocuk çok yakışıklı degil mi diye sor verdigi tepkiden anlarsın
20 Yorumla
+1 yılÇok zor değil perdeler kalkınca o kendini belli eder ya da itiraf eder
11 Yorumla- +1 yıl
Mazoşist olup sahibe kadınlara giden erkekleri biseksüel ya da gay sanmak biraz cahilce bence.
Hareketlerinden belli eder zaten, acaba öyle mi? Dediğin an öğrenirsin ki öyledir.
10 YorumlaGayler hakkinda ne dusunuyosun diye sor yuzunu burusturursa hakiki Erkektir
00 Yorumlaİki cinsede aynı davranıyorsa daha doğrusu kızlarla ettiği muhabbet şeklini erkeklerde de kullanıyorsa vardır birşeyler
20 Yorumlabakislarindan, ve hareketlerinen, yuruyus seklindende anlasilir...
30 Yorumla
+1 yılgayı anlarsın biseksüal zor gayda hareket konuşması gibi vsvs
10 Yorumlaerkeklere sulanıyorsa gay dir nerden anlayacan bazıları belli etmiyor öyle
12 Yorumla- +1 yıl
hizbullahcı mısın adsşlfkdas
Öyle bişey sormuşsunki bende gay im en son sevgilime tekkif ettiğinde homofobikdi ve 1 ay bana Çok kötüsün gibi baktı sonra kendisinin bisexuel olduğunu anladı bzç bile bilemiyoruzki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka bir erkeğe yavşamadıkça bilemezsin benide hep gay sanıyorlar ama değilim yakışıklı ve sap olanlara büyük bir iftira var hocam :D
30 YorumlaIlık ılık konuşur. kivirtir iste cok zor degil anlamak
20 YorumlaEve gel kahve icelim de, gelmiyosa iliktir.
24 Yorumla- +1 yıl
ya da namuslu?
Soran+1 yılya bir seksüelse onu napıcaz? kahve içmeye banada gelir erkeklerede
genelde yakalı boğaza kadar tişört giyerler yani benim gördüklerimin hepsi öyleydi bide hep tüysüz gezerler yüzleri dahi ama sakallılarıda mavcut :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişirken anlarsın kalçalarından aldığı zevke göre ;)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. anlayıp napacan ki, senin işine yaramaz:D
22 Yorumla
Soran+1 yılişime yarayıp yaramayacağına bakıyorumdur belki :D
+1 yılLa dinleme bunları git at bir pandik tepkiyi bekle :))
00 Yorumla
+1 yılburada varsa Kesin bana +1 Yapar zaten gay birisi ıyk :D
20 YorumlaSenden çok erkeklere dikkat ediyorsa çaktırmadan kaç ordan
00 Yorumla
+1 yılKendilerini çok belli ediyorlar, takıldığı insanlar genelde kız olur, tüylerinden utanırlar ve kız gibi konuşurlar
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle demek istemedim ama bazıları abartıyor
+1 yılÇok zor ama erkeklerle küfürlü konuştuğunda biri ona senin si... k.. rim dediğinde şakaya buldurup gel bekliyorum derse az ihtimalle olsa olabilir
00 Yorumlasana olan davranışları nasıl ki erkk arkadaşlarının yanında nasıl duruyo harketleri nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin oranda buranda gözü yok mu
Şey ben +1 alsam :)20 YorumlaAnlayamazsın kanka pasifleri anlamak daha kolaydır ama bazı gayler hele aktifler vardır dedektif olsan gay olanı seçemezsin
20 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın herles farklı farklıdır dışardan bakarak yönelim anlaşılmaz ha bazen anlarsın mesela feminense ama maskülenleri anlamayazsın.
10 Yorumlabeyler acil bir erkek beni tahrik edio dayanamıom hep sapıklaşıo ben sapıklaşıncada korkuom olacaklardan dio gaymıdır bu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla ben ufacık işkillensem hızlıca tüyerim. işim olmaz
20 Yorumlasevgilisi hiç olmamışsa o adam gaydir sözü moda olmuştu bir ara.
25 Yorumlabilmem pandik at sinirlenirse bilki gay değil hoşuna giderse yani.. :)
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin biseksüel veya gay olduğu nasıl anlasılır? (cevaplayan herkese +1)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler