Evet 8 yıldır kankam olan çocuk eşcinsel çıktı. Hiç anlamamıştım, şimdi hoşlandığım adamın kişiliği ona benziyor korkuyorum o da öyledir diye, nasıl anlarım yardım eder misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakışıklı bir erkek ile tanıştır, bak bakalım izle durumunu çözersin. Benim başıma geldi o, ibnenin biriymiş, bir yer sordu söyledim, görünüşten anlamadım otobüsten indim, geldi ben gayim dedi senden hoşlandım falan, ağzını burnunu kırdım ibnenin :D
011 Yorumla
Soran+1 yılNiye dövdün ki? Neyse.
Cevap sahibi+1 yılÇok yanaştı mecbur kaldım yapacak bir şey yok :)
Soran+1 yılSevdiğin biri tarafından böyle bir muamele görmek ne kadar iğrenç bir şey, çok kötü bir insansın sen
Cevap sahibi+1 yılSende gay misin yoksa? Ne kötülüğünden bahsediyorsun sen, yaşım o zamanlar yaş 18 böyle bir durumda kalmak gecenin bir vaktinde, kadınlar varken, erkek sevmek nedir töbe est. :D
Soran+1 yılOf hayır normal kadınım ben, bir erkekten hoşlanıyorum, neyse tamam yaşın küçükmüş korkmuşsundur
Cevap sahibi+1 yılAnladım, şiddete bende karşıyım yanlış anlaşılmasın, düşüncelerine ve seçimlerine saygım var.
Senin erkek arkadaşın hal ve hareketlerine bak anlarsın zaten, herşey için geçerli dinlediği müziklere kadar sevdiği ünlüler vs aklına ne gelirse :)
Soran+1 yılRihanna yı ve Selami şahin i seviyor
Cevap sahibi+1 yılHaahah garipmiş :D
Soran+1 yılRihanna nın tipini, diğerinin şarkılarını seviyor galiba bana erkeksi geldi ama bilemm
Cevap sahibi+1 yılRihanna sevilmez mi :D yok ya sen kuruntu falan yapıyorsundur, şu kankandan dolayı :)
Soran+1 yılEvet işte salak çocuk
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Kişilikle eşcinsellik alakasız şeylerdir. sacmalama.
06 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin? Çok benziyor tavırları kişilikleri falan
Soran+1 yılYa ikisinin de tavurları efemine değil, bir futbol sevmiyorlar falan ama normal yani konuşurken
Soran+1 yılHmm kankam bakmıyordu, bu hoşlandığım adam bakıyor bir kere yakaladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
erkeğin haraketleri yumuşaktır..
genellikle şiddetten kaçma ve uzaklaşma eğilileri vardır..
dünyanın en iyi naif insanı gibi görürsün..
erkeklerin doğasındaki kabalık ve saçmalıklar onda yoktur..04 Yorumla
Soran+1 yılBen hep bu tip insanlara aşık oluyorum ki
Soran+1 yılAşık olmak seçerek olmuyor ne yazık ki
Arkadaşına Söyle Sevgiline bir Teklif Etsin :asF:asFg. asd
00 Yorumla
+1 yılSeks ortamı yarat yalnız falan kal. Biraz da cilveli takıl sana yaklaşırsa eşcinsel değildir
00 Yorumlazor anlarsın lgbt lileri gördüm gaylar çeşit çeşit mk
sakallısı esmeri kumralı beyazı sarışını zencisi
vardı mk allhım sana şükür erkeğim
hemen şükür namazı kılayım00 Yorumla
+1 yıl8 yıl konuştun ve şimdi anlıyorsun ha ilginc yav erkekler :D 1 haftada tanıdıgı insana :D aşık olup evlenme hayallerine giriyor sen 8 yıllık adamı nasıl tanıyamadım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmakla tanımanın alaksı yok, sen soruuüyu okudun mu?
- +1 yıl
okudumda yani aşıkla alakalı demiyorum zaten yav sana bazı şeyleri belli ederdi o kankanda olsa hiçmi anlamadın hiçmi yaklaşmadı sana
Soran+1 yılYa kankamla ilgili bir şey sormuyorum ben bu soruda
- +1 yıl
kişiliginin ona benzedigini soruyorsun tamam sende ozaman biraz zarf at cinsel yönden
birazcık sırnaş, üstüne atlamaya çalışırsa gay may değildir :)
00 YorumlaTelefonunda gay p*rnosu veya internet geçmişine bak detaylı
02 Yorumla
SoranYa sevgilim değil hoşlanıyorum sadece, o kadar yakın değilim, telefonunu alamam
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsana bu konuda uzak davranmasından anlamalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek her kıza yavşıyor mu
- +1 yıl
Eşcinsel ise sana yavşamamalı onu demek istiyorum.
Bir biseksüel olarak anlayamazsın diyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Zaten 8senedir sana yazmamışsa ondandır işte...
02 Yorumla
Soran+1 yılOf saçmalama
fatih ürek ve kuşum aydını izle anlarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılAma benim arkadaşım öyle değildi, kızlardan hoşlandığı da oldu, onlar biraz gündemde kalmak için saçmalıyorlar
Soran+1 yılOf ya
çok basit
erkeklere ilgi duyuyorsa !!!07 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi?
Soran+1 yılÇok zekisin sen
Soran+1 yılSalak mısın? Eşcinseller sevgilileriyle öpüşerek mi geziyor, nasıl anlıcam erkeklere ilgisi olduğunu
Soran+1 yılSen her gördüğün kıza ilgi mi duyuyorsun, belki tipi değilim?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkek ben kaldım diğer erkekler hepsi t. p
00 Yorumla
+1 yılBurası türkiye diyecek çok yavşak çıkar şimdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnısını yala zevk alıyor mu bak
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan her erkek zevk alır prostat dolayısıyla, anal seksle erkeğin erkekten hoşlanmasının direk ilişkisi yok
Cevap sahibi+1 yılPeki birşey sokmandan hoslanirsa?
Soran+1 yılO da aynı, erkeğin göğsünde ağlamaktan hoşlanırsa sıkıntı var, onunla dinginleşir onunla mutlu olursa, aşk çok farklı
Cevap sahibi+1 yılSadece cinsel olarak erkeği arzulayip duygusal olarak erkekten nefret eden çok
Harbi zor bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpipisi kalkmaz diyolar.. :D
00 YorumlaAnlayamazsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği