Sunnetli penis ile sunnetsiz penis arasindaki fark ne? Tecrube edenlere soruyorum hangisi daha iyi sizce?
Sunnetli
Sunnetsiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sunnetli penis ile sunnetsiz penis arasindaki fark ne? Tecrube edenlere soruyorum hangisi daha iyi sizce?
9 yaşımda sünnet olmuştum. Sünnet olmadan önce o yaşlarda daha ergenliğe girmediğim halde sünnet derimi ileri geri yapınca çok haz alıyordum. Penis başım çok hassastı. Dokunamıyordum bile. Sünneti de devlet hastanesinde lokal anestezi iğnesi ve dikiş yöntemiyle yaptılar. Sünnetin kendi zararı dışında sünneti yapan kişi fazla gergin bıraktı bu yüzden fazla sertleşip ereksiyon haline tam geldiğimde frenulum yani o alttaki bağ kastırdığı için erken boşalma oluyor ayrıca sünnet izim fazla belirgin oldu ve dikiş izleri kaldı. Kuru hissiz penis başı da zaten her sünnetlide olduğu gibi var. Ben bunu yaşadığım için vicdanen oğlum olursa yaşatmak istemiyorum. Kadınlar da nemli ve salgılı penis başı ve ileri geri giden deriden dolayı sünnetsizlerden daha çok zevk alıyor sanırım.
Bilmiyorum ama sünnetli daha iyidir diye tahmin ediyorum sonuçta sünnetsizde uç kısmında bir deri var ve uç kısmını kapatıyor ama sünnetlide olmadığı için daha girintili çıkıntılı, ama bilmiyorum tabi
Sünnetsiz penis mikrop barındırır. Bu sebeple sünnet vardır. Ayrıca yurt dışında yapılan araştırmalarda sünnetli penislerin kadına daha fazla zevk verdiği söylenir
Farkı öğrenince yaz bize de bizde nasiplenek bu bilgiden shshah
Bayiliyorum bu siteye. Erkekler yorum yapmis ama ben tecrube edenlere sormustum fsfsdfdsfs Bir sen dogru duzgun cevap verdin
Ben de tecrubesizim sdfsfsdfdsf
Tecrübe etmedim zevkini bilemem ama sünnetsiz penisin görüntüsü daha kötü
Cevap
7Cevap
Denedim ikisini de zevk olarak bir fark hissetmedim ben adskfjkjdsdf
Sünnetli görünüş estetik olarak daha iyi ama bence
Tecrübe edenlere soruyorsan
erkeklerin yorumlarını kapasaydın kral.
Niye deneyimlemiş gay/bisex olamaz mı burada
@mountdoom2001 Kanka gayın vajaynası mı var
Müdür sınıfa gelip bu kimin vajinası diye sorarsa herkesin vardır xd
Birinin kabuğu alınmış, kafası direk ortada.
Diğerinde de kafası deriden sıyrılarak çıkıyor işte 😅
Tabi deneyimlemedim tevcrübesizim ama görsel estetik olarak yorunlarsam sünnetli daha çekici geliyo
sunnetli yarim erkekdir
sunnetsiz cok daha zevkli
Sünnetsize denk gelmen çok zor zaten salla :D
Ben sunnetsizim memnunum
Farkeden bişey yokki deri sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?