Gizli Üye(36-45)+1 yıl“Ben genel cerrahi uzmanı olarak binlerce sünnet yaptım. Sünnetle ilgili olarak sağlık yararlarının hepsi palavradır ve insanları sünnet olmaya ikna etmek için yapılmaktadır. Kesinlikle kanmayın. Sünnet sağlık açısından zararlıdır. İnsanlara sağlıklı olduğunu söyleyerek yapmak onları kandırmaktır. Çocuk doktorları ve pratisyen hekimler arasında bilgi fakiri olanlar var. Yenidoğan bebeğin penis başından derisini geri çekmeye çalışıyor ve ailelere darlık var bilgisiyle hemen sünnet öneriyorlar. Ben genel cerrah olarak diyorum ki, hangi kitapta okudunuz, nerden öğrendiniz bu saçmalığı. Penis derisi geri çekilirse asıl o zaman zedelenmeye bağlı yara-striktür ve enfeksiyona yol açarsınız. Çocuk doktorları ve cerrahlar sünnet derisinden darlık yapıp idrar yolu enfeksinonu yaptığını iddia ederek aileleri bebeklikte sünnet olmaya ikna ederler. Bugüne kadar hiç darlık nedeniyle idrar yapamayan, glob gelişmiş, huzursuz bebek görmedim. Bebeklikte görülen üriner enfeksiyonlar bağışıklık sistemi ile ilgilidir. Erkek üst derisi meatusu yani idrar çıkış deliğini kaplayarak dışkı bulaşmasını önler. Sünnet ile deri çıkarılıp meatus açıkta kalır ve dışkı bulaşmasına açık hale gelir. Yenidoğanda sünnet idrar yolu enfeksiyon riskini artırır. Çünkü yenidoğan penis derisi penis başı ve çıkış deliğini kapayıp korumaya alarak dışkı bulaşmasını engeller. Erkekelerde % 1, kızlarda %10 gözükür. Kızlarda üretra ve anüse yakınlık nedeniyle enfeksiyon oranı yüksektir. Üst-deri smegma denen bir madde üretir. Bu yağlı madde penis başını korur. Smegma sterildir-koruyucudur-faydalıdır-gereklidir. Antibakteriyel ve antiviral özelliği vardır. Penisi temiz ve sağlıklı tutar. Maalesef çoğu doktor bile smegmayı gördüğünde apse zanneder. Sünnet esnasında smegmayı gören aileler, cerraha teşekkür eder, bu maddeyi temizlediği için. Gözyaşı gözü nasıl koruyorsa, smegmada penis başını korur. Deri altındaki smegma koruyucudur, çıkarmaya çalışmayın. Sünnetin komplikasyon yani sakatlık oranı % 5 dir. Toplu sünnetlerde ve deneyimsiz ellerde bu oran %10 dur. Sünnetin erken yaşta yapılması son derece zararlıdır. Vücut penis başını korumaya programlanmıştır. Bu yaşlarda yapılan sünnetlerde çok fazla adezyon parafimozis ve darlık oluşmakta, revizyon ameliyatları gerektirmektedir. Bu komplikasyonları önlemek için daha fazla cilt ve mukoza çıkarılmaktadır. Bu da penisin doğal gelişini engellemektedir. Bazı çocuk cerrahisi uzmanları yenidoğan bebeğin pipisi eğri diye aileleri kandırıyor. Daha fazla parasını almak için. Bu şarlatanlıktır. Pipi eğriliği (Konjenital penil curvatur) çok nadir görülen ve ileri yaşta cinsel soruna yol açarsa ameliyat gerektiren önemli bir cerahi girişimdir. Sadece şekil bozukluğu için yapılmaz. Ancak pipi eğriliği kötü yapılan sünnetlere bağlı daha sık görülür. Herşeye itibar etmeyin ve araştırın. Erken boşalma-prematür ejakülasyon, Türkiyede yapılan çalışmada görülme sıklığı %30 dur. Penisin vajen (hazne) içinde kalma süresi ortalama 3-5 dakikadır. Normalde bu süre 10-15 dakika olmalıdır. Sünnetlilerde cinsel yaşam olumsuz etkilenir ve cinsellik sönük yaşanır. Çocukları gereksiz sünnet işkencesinden kurtarmak ve sünneti kazanç kapısı olarak görmekten vazgeçmek mesleki bir insanlık görevidir. Bebekte henüz penis başı gelişmemiştir, penis başı ay yüzeyindeki gibi kraterlerle doludur. Ayrıca bebeklikte frenulumu keserler ki burası erojen bir bölgedir. Burayı kesmezlerse penis aşağıya bakacak şekilde büyür. Yine bebeklikte mukozayı da keserler, çünkü kesilmezse striktür gelişir. Bebek sünnetini öneren tıp doktorları cehalet içindedir.”
senin dininde bi, le yer almayan orddan burdan hurafelerle yaptığın şeyi yahudi olanda farkındlaık için 3000 sene önce yaptığını bilsen keşke...310 Yorumla- +1 yıl
Ben ikna oldum 😊
Cevap sahibi+1 yılbi zahmet , bunu geniş kitlelerede anlatılabilmeli.
- +1 yıl
Yahudilere 3000 sene once yapiyo demissin amma velakin yahudiler cocuklarini 7 gunluk iken hemen sunnet ettirirler buna ne diyosun
Cevap sahibi+1 yıl@masumgunahkar aynı şeyi yazıyorum bu geleneğin , 3000 sene önce var olduğunu yahudilerin yaptıgı , ayrıca 5000 sene önce antik mısırda da bu uygulamanın olduğu. farklı olan nedir?
- +1 yıl
Bu dini bi emir degildir tamamen ritueldir ve tıp bunun faydali oldugunu onenir olup olmamak kisinin tercihidir sunnet olmanin da abarttiginiz kadar anormal olduğu nu dusunmuyorum acikcasi
Cevap sahibi+1 yıl@masumgunahkar neyi tıp öneriyor?
eğitim ve mesleğini öğrenebilir miyim senin?
sen okuduğunu anlamaktanda uzak bir arkadaşsın.- +1 yıl
Ben bugune kadar hicbir modern tipcinin sunnet olmayin zararlidir uyarisina sahit olmdadim ayrica bu senin kendi yorumun seni baglar ona bakarsan israilde kanser hastalarina kemoterapi yapilmasi yasak ve her yil kanserden olen insan sayisi yuzu gecmiyor egitimimi soracak olursan lisans mezunuyum ve hicbizaman da hayatin bana ogrettiklerini akademik egitimde gormedim
Cevap sahibi+1 yıl@masumgunahkar tıp eğitimini tamamla , uzmanlık al 5 sene bilfiil görev yap , sonra seninle bunu tartışırız.
- 11 ay
Bende darlık vardı iste.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalkmamış halinden bir parça sünnet derisi bilerik şeklinde halka şeklinde kesilip atılıyor, onar o arada kakan deriler yan yana bitiştirilerek dikiliyor ya da modern yöntemle kaynaştırılıyor. Yani iyileştiğinde, kalktığında yari erekte iken pen*s daha kolay geriliyor daha sert ve daha dik oluyor. Bu yüzden de daha kolay boşalma ihtimali olabiliyor. Ama zamanla özellikle kefelerin egzersiziyle bunun boşalma zaman ayarını yani geciktirmeyi de öğreniyoruz. Görüntü olarak dünnetli dağa diri olduğu İçin daha hüzel üstelik oralda daha temiz ve dile daha iyi hisle haz verdiğini kadınlar söylüyor. Keyifli geceler. 😎🤪
35 Yorumla- +1 yıl
erken boşalma sorunumuzun kökeni sünnet mi yani? çoğu zaman bu durum aklıma gelmiyor da değil hani çünkü
- +1 yıl
@masumcocuk34 hayır tabiki. Ama mantık böyle diyor. Gerersen içinde gibi dinlemiş gibi oluyor ya daha çabuk boşalır insan.
- +1 yıl
@masumcocuk34 sünnetin erken boşaltmaya sebep olduğunu kanıtlayan bir çok çalışma var.
- +1 yıl
@cheekystaff doğrudur. Okumadım ama mantıklı. Ama alışabilmek bolalma zamanını ayarlamak elimizde. Kefil egzersizi ile bu mümkün. Ben bu konuda çok profesyonelim. Hiç sıkıntım yok.
- +1 yıl
İyide bunun için uğraşmak saçma. Herkesin mental yapısı buna uygun değil. Herkes bunu araştıracak bir yapıda değil. Olan düzeni bozuyoruz.. Çok saçma
+1 yılIkisinide tecrübe et sen karar ver. Al eline, öp okşa içine bi sok bakalım hangisinden daha memnun kalacaksın? Sonra bize de haber ver ki başka biri sorarsa aynı soruyu seni referans verebilirim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSünnetsiz çok estetik ve lezzetli durmuyor mu🙁
118 Yorumla- +1 yıl
Bana öyle gelmiyor 😬
- +1 yıl
Sünnetsiz daha çekicii vee lezetlii🥺
- +1 yıl
Peki😃
- +1 yıl
Redamancy artık tanışmalıyız bence 🙂
- +1 yıl
Sünnetsizim
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sağlık konusuna çok girmeyeceğim çünkü anlamam. Görünüş olarak ben sünnetli derim. Tabi hanımefendilerin nasıl beğendiği de çok önemli bu durumda.
10 Yorumla
+1 yılSünnetli gerçekten estetik görünüyor.. Sünnetsiz şekil yok şemal yok o ne öyle😂 İyiki kesmişler :))
132 Yorumla- +1 yıl
Demesi kolay :D
- +1 yıl
Ereksiyon olunca sünnet derisi geriye çekiliyor aynı sünnetli gibi oluyor ki kendimden biliyorum 😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılSünnetli daha güzel temizlik açısından.
Alman sevgilim vardi evet hos oluyordu o deri parcasindan penisin yavas yavas disari cikmasi ama hijyenik degildi oral yapmiyordum ona.( etrafi pislik doluyo ter falan )
sonra bi arapla tanistim tabi sünnetli temizdi, oral da zevkli oluyordu.1114 Yorumla- +1 yıl
Arap ıyımıydı
Cevap sahibi+1 yıl@Subayyyy51 evet cok iyiydi. Biraz agresifdi ama zevkten katlaniyordum
- +1 yıl
Midem kalktı 🤢
- +1 yıl
Meşhur buyukmuydu
Cevap sahibi+1 yıl@Subayyyy51 Evet araplar sansli o konuda
- +1 yıl
Yoruyormuydu
Cevap sahibi+1 yıl@Subayyyy51 yok yorulmuyordum öyle altindan cikamiyordum üstte olmami sevmiyordu pek.
- +1 yıl
Arap baya aklında kalmış 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@DüşünenDeli33 🥹 sorma
- +1 yıl
ne kadar sürdü
Cevap sahibi+1 yıl@Subayyyy51 2-3 ay takildik sevgili degildik zaten.
- +1 yıl
yas kac senin
- +1 yıl
Temiz değildir ondan, ben sünnetsizim ve hergün duş alıyorum
Elbette sunnetlisi estetik ve kullanışlı, kabuk kısmı ķuçukken kesildiği için baş kısmı daha büyük oluyor buda dolulugu artırıyor, ikinci olarak kabuk kısmı küçük yaşta gittiği için perişan kafa kısmının duyarlığı azalıyor o nedenle kabuklulara göre daha çok içinde kalıyor, kabuklularda kabuk sıyrilınca hassasiyeti artıyor erken boşalmaya neden oluyor, son avantajı kabuk içinde mikrop üremesi ve çiş teması nedeniyle kabuklular dezavantajlı sünnetliler daha hijyendir. Seçim size ait
10 Yorumla
+1 yılSünetsiz olanlarınkı daha az hijyenik derinin altında pamuklanma falan oluyor neden bilmiyorum
101 Yorumla- +1 yıl
Günlük sünnet derimi geriye çekip penis ucunu çıkartıp yıkıyorum tertemiz oluyor yeterli olmazmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin sünnet olmaları cinsel performanslarını olumsuz olarak etkiliyormuş. Daha fazla bilgi isteyen:
https://evrimagaci. org/sunnetin-faydalari-ve-zararlari-sunnet-saglikli-bir-uygulama-mi-penis-on-derisi-neden-var-ve-nasil-evrimlesti-938991 Yorumla- +1 yıl
Sakarya?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk eşim sunnetsizdi sürekli pamuk toplanıyordu ucunda. iç çamaşırı da çabuk kirleniyordu hijyenik değil sünnetli daha iyi
110 Yorumlagörsel ürküttü yalnız :D dünyada başkalarının da pipisi mi var oha ben sadece bende var sanıyordum! :O
16 Yorumla- +1 yıl
Senden başka birkaç erkekte daha görülmüş evet😬
- +1 yıl
Duvara asmak istediğine göre pek lazım olmuyor 😬😬
- +1 yıl
🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle sünnetli penis, sünnetsiz penislerin görüntüsü hoş değil.
131 Yorumla
+1 yılHenüz sünnetsizini denemedim deniyince yorum yaparım
61 Yorumla- +1 yıl
Sünnetsiz
Sünnetli penis daha estetiktir. Biz boşuna mi kestirdik bunun başını :D Penisin en zevk verici noktası kadına başıdır. Boşuna orada ki fazlalık olan et parçasını kestirmiyoruz sırf siz daha iyi zevk alabilin diye :D
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa ben bu soruya nasıl bir cevap vereyim qweqweqwe 😂
17 Yorumla- +1 yıl
😃
Hangisini seviyorsan o şekilde - +1 yıl
Sünnetli sanırım ama bir yerde söyle bir şey okumuştum konuyla alakasız, sünnet işlemi görmeyen penisler daha fazla zevk aldırıyormuş.
- +1 yıl
Evet bu konu tartışmalı, bende okudum öyle bir yazı.
Sanırım erken boşalma daha çok oluyormuş sünnet sonrası. - +1 yıl
Yani ilerleyen dönemde 😃
- +1 yıl
Bu erken boşalma dediğimiz olay aslında bizim libidomuzun ne kadar arttığına veya bizi yükselten şeyin ne olduğuna göre değişkenlik gösteriyor. Ama evet ya genel olarak kronik bir sorun bu biz erkeklerde.
- +1 yıl
O psikolojik boyutu, sünnette tıbbi kısım devreye giriyor.
Hassasiyet arttığı için erken boşalma oluyor. - +1 yıl
Evet doğru.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSünnetsiz penisler dümdüz hiç güzel durmuyor. Sünnetli penisteki çıkıntı bile haz vermeye yetiyor
82 Yorumla- +1 yıl
Sünnet dersini geriye çekince pespembe ucu çıkıyor
Sünnetli olsun. Bazı yabancıların kötü oluyor tuhaf (filmlerde görüyoruz)
41 Yorumla- +1 yıl
Abla ya neler tavsiye edersiniz çekiniyorum kızlar alay eder mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek gördüğüm sünnetli penis
Sünnetsiz penis görmedim77 Yorumla- +1 yıl
Sünnetsiz
- +1 yıl
Po*rno izle kanka orada var merak etme
Cevap sahibi+1 yıl@samedjackson p*rno izlemiyorum , gerçek hayatta görmediğimi bahsettim ayrıca sadece soruya yanıt verdim
- +1 yıl
Gercek hayatta zaten gormen biraz zor ihtimal bende gormen icin bir kaynak diye dedim yoksa biz erkeklerde gormedik yani
- +1 yıl
Benim sünnetsiz
Cevap sahibi+1 yıl@hasannnn919 ilgimi cekmiyor ben sadece soruya yanıt verdim
- +1 yıl
İlgini çekiyor demedim zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman sünnet siz olmaz sünnet olmuş bir kişinin penisi de temiz olur hijyen ve sağlık açısından da sünnet olmak önemlidir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSünnetli daha estetik duruyor ve bu yüzden zaten p*rnolar da dikkat edersiniz ecnebilerin bile nerdeyse tamamı sünnet oluyor
10 Yorumla
+1 yılsünnetli olmak bir sünnettir.
şaka bi yana fimosis riski taşıyan sünnetsiz bir penisten iyidir tabi ki sünnetli penis.10 Yorumla
+1 yılEreksiyon olunca yavaş yavaş sünnet derisi geriye çekiliyor pespembe nemli başı çıkıyor aynı sünnetli gibi oluyor kendimden biliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bakirim daha ilk sekste nelere dikkat edilmeli
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🤣 Anlaşılan bazı erkek arkadaşlar penis estetiği ile ilgili
143 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani 😃
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin yorumlarını okudumda 🤣 yani penis estetiği bana sorsan bön bön bakarım sanki boş zamanlarımda penislere bakıyormuşum gibi bir algı olur
- +1 yıl
Yok be 😃
Cevap sahibi+1 yılPenis esteğinden erkek nasıl anlasın 🤣 ilgi alanı hakkında insan yorum yapar
- +1 yıl
Olur mu, size ait bir organ sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılTamam da her erkekte bundan bir tane var ve sabit 😀 markete gidip ben bugün şunu beğendim bundan sıkıldım bununla değişeyim deme şansımız yok
- +1 yıl
Ya işte gözüne nasil daha güzel görünüyor 🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Hiç alıcı gözle bakmadım 🤣🤣 Tamam şimdi dışa doğru dönük olması güzel ama o kadar 🤣 ne diyim yok ben siyah penis seviyorum onlar daha büyük filan mı demem gerekiyor
- +1 yıl
Hayır, tamam ilk açıklama yeterli 😃
Cevap sahibi+1 yılAlıcı gözle bakmadım açıklamasımı yani 🤣🤣 bumu aradığın cevap
- +1 yıl
Hayır, ikinci cümle. 😃
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Yani normal penis öyle oluyor çıkıntı gibi hani böyle örgü örerken ipi kaçar orada bir şişlik olur ama onu hata olarak göstermezsin modeli böyle dersin
- +1 yıl
😃😃
Bağlantı kuramadım ama
Cevap sahibi+1 yıl,🤣🤣 imalat hatasını güzel gösterip erkeklere yapıştırmışlar sanki 🤣 bunuda kadınlara kaptırmışlar bak bu çok güzel uuu filan diye işte
- +1 yıl
Şimdi anladım 😃
Hakkaten karıncaya can veren rabbim neden bu şekilde yaratmış acaba? Madem dinen sünnet olmak gerekiyor.
İşte sınav hepsi, fâni dünya🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Yok be onu ben araştırdım sünnet mısırlılardan kalma eskiden zina yapan kadın ve erkeği sünnet ederek ceza verilermiş 🤣 sünnetsiz penis daha kalın oluyor çünkü kesilen deri aslında kalınlığı sonra işte nasıl olduysa bu hale gelmiş ama siz kurtarmışsınız
- +1 yıl
Hmm bak bunu bilmiyordum😃
Bazı ülkelerde hala kadınlar sünnet ediliyor 😬
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Her türlü kadınlar zararda 🤣 dünya size düşman siz erkeklere
- +1 yıl
Hiç erkek düşmanı değilim 😃
Cevap sahibi+1 yılGizli düşman 🤣 kim bilir kaç erkek senin yüzünden sarhoş gezdi başına bela aldı
- +1 yıl
Yok daha neler 🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Ne yani senmi erkeklerin peşinden koşuyorsun 🤣 kaç sevgilin oldu kaçından sen ayrıldın kaçından terk edildin
- +1 yıl
Hiç terk edilmedim. Peşinde koşma huyum da yok.
Üstelik toplasan 4 5 sevgilim ancak olmuştur😃
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Hiç terk edilmedin işte kilit soru ne yapıyor o zavallılar şimdi dilencilik filan yapıyorlar şarap parası için
- +1 yıl
Yok yok insan gibi ayrıldım hep hepsi mutludur benden kurtuldukları için 😃
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 İnsan gibi işte hayvanlar olum bi hadi ordan gidin başımdan diyemi ayrılıyor
- +1 yıl
Puff tamam biraz sürünmüş olabilirler 🤪
Cevap sahibi+1 yılBiraz 🤣🤣 en sonuncusu köprü altına çadır kurmuş olabilir o kadar yani
- +1 yıl
Çadır kurmuş olabilir evet, mekanı bilemiyorum 😃
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 Bu çok iyiyidi ya 🤣 dertleşiyordur onunla filan uslu dur bak bidaha sünnet olurum filan
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Başımı belaya sokma gibi gibi 🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣 burada bela sen mi oluyorsun
- +1 yıl
Ne münasebet 😃
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Ee ama şimdi kriter sensen hedef olan öyle olmuş oluyor bela denmez buna beyinle aralarında çekişme olur beyin der daha yeni ayrıldık kaç bin hücremi feda ettim penis der bende binlerce hücremi verdim halada veresim var
- +1 yıl
Arkadaş genel verici galiba 🤣
Cevap sahibi+1 yılVermese tuvalete gidecek şey gibi tarihi geçmiş ürünlerde hediye kampanyası yapmak gibi
- +1 yıl
😃😃
Güzel benzetme.
Tuvalet kağıdı da zamlandı zatennm
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Tuvalet kağıdı ile işi yok sabun zamlanırsa o zaman bela işte 🤣🤣 bütün erkekler yaralı penis ile gezer
- +1 yıl
Buna alternatif düşündüm de, en ucuz vazelin kaldı galiba sabundan sonra🤣
Cevap sahibi+1 yılYok be bir defada yarısı biter 🤣🤣 benim aklıma bişey geldi ama çok iğrenç ıyy 🤣 Piss erkekler
- +1 yıl
İğrenç felan kim düşünür bu krizde?
Üstelik bedava bol bol var herkeste😃
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Ne düşündüğümü anladın mı sen 🤣 sohbet için teşekkür ederim eğlenceliydi iyi geceler
- +1 yıl
Good night 👋👋
Gizli Üye(18-24)+1 yılPenis estetik duran bir organ değil bildiğin çirkin awk
11 Yorumla- +1 yıl
😃😃
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Estetiğini bilmem ama sünnetsiz erkekler çok daha fazla zevk alir
10 Yorumla
+1 yılBence sünnetli daha iyi sünnetsiz olunca o ucundaki deri falan bence hoş değil.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Sünnetli iyidir ya. Ne o sümüklüböcek gibi kabuğuna çekilip geri çıkmak falan 😄
10 Yorumlaİyi ki sünnet olmuşum. Aynada kendime bakarken mest oluyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda sünnet olunca çılgın gibi doymuyormus kızlarda sünnet olsun 😂
10 Yorumla Sünnetli tabiki kafası daha belirgin şekli güzel benimki işte 🍌
10 YorumlaSünnetli tabi tartişmaya açık olduğunu sanmıyorum:))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSünnetli olmak hem estetik hem sağlık açısından önemli
10 Yorumla
+1 yılSünnetli tabi.😁
Şu görsel oldu mu ya😁😛 malum benzetilen meyve ve parçalısı10 Yorumla
+1 yılİkisi de estetik durabilir. Önemli olan zevk almak. 🤣
10 YorumlaÂsa tutup, taç takmanın gururu o estetikten dolayı değil mi🙄😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsünnetli tabii ki sadece din açısından değil görünüş olarak da
102 Yorumla- +1 yıl
Sakarya?
+1 yılPek bi farkı yok bana göre
102 Yorumla- +1 yıl
İkisini de almışsın içine
Sünnetli daha estetik.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Ahaha 😅 Bende de mevcut olduğu için şu an ufaklık durumunda 🤭 Sünnetli tabiki de Sünnetsiz Çirkin duruyor
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Kimi kabuklu, kimisi de kabuksuz sever.
10 YorumlaŞimdi bunu sırf soru olsun diye mi sordun😂 penis penistir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSünnetli olani yalarken daha iyi sapıttı oluyo
141 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSünnetsiz görmedim ama sünnetli hoş baya yani🤷♀️
112 Yorumla- +1 yıl
Sünnetsizim
+1 yılSiki buldunuzda bi de estetikliği kaldı öylemi? Mesela biz erkekler kıllımı kılsızmı diye düşünmeyiz ammm olsunda çamurdan olsun deriz.. kızlar aklınızı başınıza toplayın bırakın bu estetiklik olaylarını?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisin her türlü estektikli değil ki?
44 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 😂 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Akrep-Bir_Adam 😐😐🙄
- +1 yıl
Bence estetik 😃
bu nasıl görsel sadfdsafasd
12 Yorumla- +1 yıl
Ne var görselimde 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSünnetli estetik tabikide
42 Yorumla- +1 yıl
Nelere dikkat edilmeli kolaysa anlaşılır mı abla
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Sünnetli elbette. İnikken de estetik. Kalkınca hepsi aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu yiyen bilir anca 😃
32 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorumdu 😃
Cevap sahibi+1 yılBence kadınlar sünnete estetiğe boyuna çapına değil de. Önce ruhumu sonra bedenimi iyi doyurabilir mi. İyi yapabilir mi. Pozisyondan pozisyona alıp istediklerimi bana verip zevkten inletebilir mi diye düşünse daha iyi 😃
Gizli Üye(18-24)+1 yılSünnetsiz penis hiç görmedim.
62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayırdır dayı sen niye bakıyon
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSünnetli
92 Yorumla- +1 yıl
Ya kes
+1 yılSünnetsiz görmedim hiç ben
86 Yorumla- +1 yıl
Benim ki sünnetsiz
- +1 yıl
Sünnet derisi ile oynamak eğlenceli
- +1 yıl
@Poligons_12 yarım saattir gülüyorum
- +1 yıl
@hayalperestmuhendis yaa neden ki
- +1 yıl
Sünnetsizim
+1 yılSünnetli
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnamur muzu daha güzel
10 Yorumla Bak burada kadınların yorumu okunur he :)
10 Yorumla
+1 yılSünnet daha iyidir ya erkek adam Sünnet olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Kim nasıl severse sevecek olan düşünsün 😂
10 Yorumla
+1 yılSünnetli görsel daha iyi duruyor 😜
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Görsel üzdü ☹️ Sünnetlidir heralde
10 YorumlaKabuksuz tabiki estetik ☺️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılsünnetli daha estetik bence
10 Yorumla Sünnetli tabi sünnetsiz ne ya
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler