Kız Arkdaşıma Oral seks yaparmısın dediğimde miğdem bulnaıyor .. ve yapmak istemediğini dile getirdi bende saygı duyaraak teklif etmedim ..
Merak ettiğim şey neden miğdesi bulanır kızların ?
Merak ettiğim şey neden miğdesi bulanır kızların ?
cevap basit erkekler bayanlara göre daha kıllı olduğu için ve kasık bölgesi de bütün gün hareket eden bir yerdir bu yuzden terler yani kısaca kokar ama psikolojik olarakta olabilir sonuçta oradan idrarın cıktıgını dusunup iğrenebilir
hangi kız o ya midesi bulanan ben öyle birini tanımıyorum
temizlik yoktur ortamda,olay çekici değil iticidir onun için bir anlam ifade etmiyordur. Ağız bu sonuçta elbette miğde bulandırır. Parmağını ağzına sok bulanıyor mu bulanmıyor mu. Bir diğer olasılık cinsel yönden isteksizdir.
yapmadım ama sevdiğim adamsa bulanmaz
esas erkeklerin nası midesi bulanmıyo. biz direk boşalmak yerine yavaş yavaş salgılıyoruz ortalığa :D
sevdiğim kızsa bulanmaz. hee bi de hijyenik olması lazım. her geleni de ağzımıza alacak değiliz yani :) şahsen ben :)
Cevap
7Cevap
oral seks yaparken erkekten spermden önce zevk suyu gelir.belki bu yüzden olabilir.ama tutkulu bir aşk varda herşey mubahtır
sende seninkini agzına almaya kalkışsan miden bulanır sanırım...
seni kullanıyor. neden yapsın, sen ona yap bak midesi bulanacak mı ?
yıkan temizlen pamparlak ol hayır demez. ona temiz oldugunu göster
Neden olabilir acaba? İğrenç geliyor sonuçta çiş yaptığın yer ve sıvı bişeyler çıkıyor. İlla söylettircen insanı öğkk ya
kıllı olursa tabi bulanır türksün olm görünce hatun ürküyo etek tıraşı yap sen, ayrıca pislik pislik işler yapma lan, evlenince yaparsın kardeşinin ağzına bi erkek verse hoşuna gider mi
nedne bulanıyor ordan tuvaletini dahi yapıyorsun cinsel organ meni geliyor ıyyyyyy
temiz ve bakımlı olmak gerekiyo ama.
yapıyoruz ama aynı yerden penis de giriyor. ne biçim mantık bu ?
dostum sen elıne boşalınca hoşuna gıdıyomu onun agzına olcak yani kendini onun yerine koy
Çünkü biraz derine giderse insanın öğüresi geliyor.
bazı insanlar hassas olabiliyor mesela ben de oral yapamam :)
iğrenç midem bulandı valla
midesi bulunmak değil. yapmak istememesi.
kişiden kişiye değir bence güzel bir tarz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar