Şok oldum duyunca hoşlanıyormu hoşlanmıyor mu benden mi midesi bulanıyor 😭 o zaman neden izin veriyor ben sevdiğim için mi? Artık yapmamalımıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsen mi ona o mu sana. sana yaparken belki bir koku duymuştur ondan olabilir sendense salyandan falan diyecem saçma olacak belki yapamamışsındır kendini düzelt demek istemiştir
22 Yorumla
Soran+1 yılBen ona yaparken midesi bulanıyormuş.
- +1 yıl
garip kendisine sorsana nedenini bence iyi yapamıyorsun demek ama sen yine de sor ya da orale son ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılseni kırmadan anlatmaya çalışmış bence kendisi yaparken midesi bulanıyordur. regl olmadan 3-4 gün önce iste vajina en temiz o zaman oluyor gene sevmeden yapıyorsa orali unut bence
04 Yorumla
Soran+1 yılO bana yaparken midesi bulanmıyor ki seve seve yapıyo hatta ben istemediğim müsait hissetmediğim zaman da yapıyor. Benim ona oral yapmamdan midesi bulanıyor
- +1 yıl
öyle saçma şeyi ilk defa duydum belki sonra senle öpüşürken tiksiniyordur eskiden bende vardı o biraz ama geçti
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum öpüşmekten midesi bulanıyor
- +1 yıl
boşaldığında spermleri yutmadan öp onu zorla hepsini ağzına tükür :D ya artı alışır ya da boşar seni :D
şakaydı bir kereden sonra devam ediyorsanız sekse 2. sinde seni yalamasını iste ben öyle alıştım penisin girdiği yeri yalayarak kendi penisimden tiksinmeyi bıraktım
+1 yılBen boğazına kadar köklemek isterdim. Tabi soru o değil, belki onun aletini bırakınca öpmek istemiyordur. Bunu ona sorsana.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir kere oralle boşaldıktan sonra yanına uzandım dudağını öpücektim yüzünü çevirdi yanağını öptüm. Söylediğiniz doğru olabilir
- +1 yıl
Ben karşımdaki insana yaptırmayı sevmiyorum. Bana biraz da olsa aşağılayıcı geliyor. Ama o istiyorsa da karşı çıkmam, sonuçta o da bundan keyif alıyordur. Birde bugün öğrendiğim bir bilgi paylaşayım, gırtlak kanserine etkisi varmış oral yapmanın. Ama bu benim yapmamı engellemez :D
+1 yılSeninki saçmalamış gerçekten bulmuş senin gibisini oral yaptırıyor ağzına boşaliyor birde kıymet bilmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılzorlama yapmak isterse kendi iner aşagılara ya da inmez ona kalmış bişey
02 Yorumla
Soran+1 yılBana oral yapmasından bahsetmiyorum ben ona oral yaparken midesi bulanıyor
- +1 yıl
hee o normal bişey deyil sen kocayı deyiştir bozulmuş bu :D
+1 yılSen yapiyosun onun neden midesi bulanıyor ozaman yapma sende zor değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki niye midesi bulanıyor
Eşin eşeklik yapmış dünyanın en harika şeyi oral yapmak yaptırmak
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmayı seviyor
Yaptırınca midesi bulanıyor muş bende onu anlamadım işte
Saçma kelime kullanma kırıcı olmus
23 Yorumla
Soran+1 yıl🤷🏻♀️ ben kırılmadım da ben ona yaparken zevk alıyor zannediyordum çünkü öyle görünüyor. Ama zevk alsa midem bulanıyor demez
+1 yılOralı sen mi yapıyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılEwet
- +1 yıl
Ağzına boşalıyor mu
Soran+1 yılEskiden yapmazdı saçımı tutar çekerdi çıkartırdı. Ama son zamanlarda tam tersi bastırıyor
- +1 yıl
Daha ne istiyor
Sanırım hemen öpmek istiyorsan iğreniyor - +1 yıl
Ağzına boşalırken senin midem bulanmıyor mu
Soran+1 yılHemen olmasa da boşaldıktan sonra yanına uzandığımda öpmek istediğimde yanağını çevirmişti öpmem için dudağını öpmemi istememişti
- +1 yıl
Sekste galiba çok iyisin anal seks var mı
+1 yılBulanır tabi kızların en iğrenç yeri
03 Yorumla
Soran+1 yılO bana değil ben ona oral yapıyorum
- +1 yıl
Senin bulanması lazım
Soran+1 yılBenim bulanmıyor seviyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onu ne düşünüyor çsun keyfine baksana
02 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta ben ona oral yapıyorum. Ama onun midesi bulanıyor öyle söyleyince de ben üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yıltuhaf böyle düşünmesi
+1 yılBoşalma oluyor mu ağzına
02 Yorumla
Soran+1 yılEwet
- +1 yıl
Peki arkadan veriyor musun?
Bı bitmediniz mmk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNolcak şimdi
00 Yorumla
+1 yılHaz alıyor demek ki
04 Yorumla