Ve Balık :)
Libidosu yüksek burçlar hangileri sizce?
Ve Balık :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhabalar. Biliyorsunuz toplamda 12 tane burç var. Her biri kendi arasında duygusal, mantıksal ve cinsel olarak farklı karakterlere sahip olabiliyorlar. Hepsinin önceliği ve istekleri birbirinden farklıdır. Ben elimden geldiği kadar libidosu en yüksek burçları sıralamaya gayret gösterdim. Umarı başarılı olabilmişimdir. Keyifli okumalar.

Tam bir tutku abidesi olan Akrep burçları için cinsellik olmazsa olmazdır. Değişik şeyleri denemeyi severler ve partnerlerine sonsuz bir arzu ile yaklaşırlar. İçlerinden bulunan romantik Akrep, bu tutkuyu daha da alevlendirebilir. Hem kışkırtıcı hem de arzu dolu olabilirler.

Bir Aslan olarak kendimden de örnek verebilirim. Tutkuyu ve arzuya çok severiz. Farklı mekanlar, farklı alanlar olmazsa olmazdır bizim için. Özellikle erkek Aslan burcu cinsel partneri üzerinde hüküm kurmayı çok sever. Buda onu aranan bir partner haline getirir. Ayrıca romantizm ve duygularda olmazsa olmazdır.

Özgürlüğüne tutkun olan Kova burçları içinde cinsellik olmazsa olmazlar arasındadır. Ayrıca çok eğlenceli, neşeli ve sıcakkanlı olan Kova burçları. Cinsel hayatları ile de çok renkli kişiliklere sahiptirler. Fakat duygusuz cinsellik pek onlara göre değildir. Mutlaka duyguları ile birlikte bir cinsel hayat yaşamaları gerekiyor.

Her alanda eşitlik ve dengeden yana olan Terazi burcu. Cinsel hayatın konusun da aynı kanıya sahiptir. Cinsellik konusunda onlar için daha önemlidir. Öyle önlerine gelen her yerde sevişmek istemezler. Genel olarak ortama ve romantizme daha çok önem verirler. Partnerlerine tutku ile bağlı olurlar. Kendileri de aynı karşılığı görmek isterler mutlaka.

Yay yine en tutkulu burçlardan biridir. Özgür bir ruha sahip oldukları için farklı deneyimlere her zaman açık olurlar. Bazen bencil olan Yay burcu. Genelde kendi arzu ve isteklerine öncelik verirler. Fakat bu onları aranan bir partner olmaktan geri koymaz kesinlikle.
merhaba bakar mısınız?
Merhaba 🌸
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde D&R Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler. 🙏🏻
Cevap
294Cevap
Boğa gadası
KOÇ BURCU ERKEĞİ
Sekse oldukça düşkün olan Koç burç erkeği ateşli tavırlarıyla karşısındaki kadının başını döndürür.. Beğendiği kadını kolaylıkla elde eder. Sekste bencil tavırları romantik kadınları hayal kırıklığına uğratabilir. Her an her yerde sekse hazırdır.
BOĞA BURCU KADINI
Boğa burcu kadını o cool görüntüsünün altında oldukça ateşli bir kadın saklar. Yatakta klasik pozisyonlardan hoşlanır. Karşısındaki erkeğin bakımlı ve etkileyici olması önemlidir. Aceleci davranmayı sevmediğinden sabırsız erkekler ondan uzak durmalı…
balık çok yaratıcı sevişen bir burçtur . bir balık erkeğiyle sevişirseniz kendinizi bir ressamın elindeki güzide bir sanat eseri gibi hissedersiniz.
dudaklarınız öpülmüş olabilir vucudunuzun her köşesi başka tenleri tanımış olabilir ama yalnızca bir balık erkeği size genç ve el değmemiş bir kızın heyeycanını yaşatabilir.
bu bakımdan burcum eşsiz ve nadide bir özelliğe sahiptir :)=))))):)))))
Balık'ı ilk kez duydum :))
balıklar yatak odasınna ve mahremiyeti çok özen ve itina gösteren erkeklerdir onun için yatak odasının insanlar tarafından duyulmaması gayet doğaldır :)))
şairin dediği gibi sevda gelmişse başa artık kıvırmak boşa , git peşinden koşa koşa :)))
Erkeklerde ikizler kadınlarda başak diyorum. neye göre mi diyorum tabi ki de kendimden ve partnerimden dolayı diyorum, bitmek bilmeyen bir cinsel yaşamımız var. Saatlerce birlikte oluyoruz ve doyamıyoruz bir türlü.
Özünde burçlarla alakasından çok kişilerin bir birleri arasındaki etkileşim ve iletişimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Cinsellikle ilgili her şeyi konuşabiliyor, isteklerimizi rahatlıkla bir birimize söyleyebiliyoruz. Sınırları kaldırdık bu da çok önemli bir etken. Ayrıca gün içinde sürekli cinsel içerikli mesajlarla bir birimizi baştan çıkarıyoruz. Bir birimize attığımız seksi fotoğraflar da (size gençler ne diyosunuz nude mu idi :)) bonusumuz.
Şahsen libidosu tavan bir insanım ve aslan burcuyum. Yıllar içinde kadınlarla olan etkileşimlerimde burçlar konusunda haddimden fazla şey öğrenip erkekliği temsil eden mars burcumun da akrep olduğunu öğrendim ki o da libido konusunda (okuduklarıma göre) az bir burç değil. Erkekler konusunda aslan ve akrep burçlarına kefil olabilirim.
Kadınlarda ise karşılaştığım durum daha değişik. Daha fazla duygu karmaşaları gördüm. Ama en saf şekilde libidoyu koç kadınlarında buldum. Koç kadınları cidden libido konusunda benim tecrübelerime göre 1. sıradalar. Onların hemen arkasında da akrep kadınları ve yengeçler geliyor ama yengeçler tamamen benim kötü şansımdan ötürü bu listedeler sanırım çünkü yıllarca kadınlarla takıla takıla burçlar hakkında çok şey öğrendim ama yengeç kadınları çok libidosu yüksek kadınlardır gibi bir şey ne okudum ne duydum.
Akrep kadını ve boğa erkeği 12 burç içinde cinsel dürtüleri en yoğun burçlardır diye bilrim
Aslanım ben benimde yüksek diye belirtmişsin ama ayda bir ilişkiye girmeyen erkek bile bu soruda benim yüksek diye cevap verir. Ben cinsellik sevmiyorum diyen çıkmaz. Doğru cevabı bulamayacagin bir soru. Hani klasik bir film sahnesi cinsellik uzmanına adam gider benim bir arkadasin bazı sorunları var siz bana söyleyin ben arkadaşa söyleyeyim deyip kendi sorunlarını anlatır ya. Buda öyle bir soru. Cevaplayan herkes sanki antik Yunanda seks tanrısı dersin
Cinselik diyince akla ilk akrep burcu gelir.
Ama sadece güneş burcuna bakarak olmaz bu isler.
Butun haritaya bakmak lazim ordan birinin yatak odasinda nasil oldugunu gorebilirsin.
Yengec burcuda cok isteklidir ve tatmin etmek icin herseyi yapar.
Oralda en iyi yengectir. Sembolu bile anlatiyor (69)
Libido eşittir hormonal denge kadın erkek burç farketmez vucut sağlıklıysa hormonlar çalışıyorsa aksi bir durum yoksa burca bakmaz hep tavan olur.
Burç değerlendirmeai şartsa boğa erkeğinin çapkınlığınından yola çıkarak erkekte boğa kadında ateşli koç derim lakin bunları bastıracak derecede istekli başka burç insanlarıda mevcut hani 😊😊😊😊
Yükseleni akrep olan bir Koç Burcu olarak söylemek isterim ki oldukça istekliyizdir.. Ama bu güne kadar karşılaştığım mesela Oğlak hem kadını hem erkeği aşırı isteklidir.. Kova erkeğini bilmiyorum ama kadını aşırı istekli.. Başak kadını da oldukça istekli.. Terazi kadını da istekli ama kendini işine adamışsa istekli olsa da sırf seni kırmamak için cinsellik yaşar..
Ben oğlak erkeklerinin libidosunu hiç düşük görmedim. Bi arkadaşım vardı, Allah Allah her dakika bir yükselişte, kasti olarak ses tonumu değiştirip ortada bırakıyordum 😆
Şimdi ise, aramız açıldığı için öyle heyecanlı işlere hasret kaldım 👾
Demek ki seni hiç bir kız ortada bırakmamış? Umarım en yakın zamanda diyelim de "sallama *mk" ne demek gör!😎 @crayzy62
Ses tonum normal bazılarına göre yumuşak daha da puf hale getirip aynı sizler gibi hazırlıyordum ve telefonu kapatıyordum 😄 bunu bir kaç kere yaptım ama baktım sonu gelmiyor sıkılmaya başladım.
Burçla libido mu ölçülür? Libido hayvanlarda bile bulunan cinsel içgüdü. Libidonun belirleyicileri sadece hormonlardır.
aslan erkeğinin yükseleni teraziyse kendini assın mı:)
:)
Oğlaklar soğuk ve işkolik olarak anıldığı için bu tarz konularda pek geçmiyor. Ama libidosu en yüksek ilk 3 içinde yer aldığını düşünüyorum. Fazlasıyla tutkulu. Tutkulu ve savaşcı yanı, benimseyiciliğiyle birleşince ortaya beklenmeyen bir performans çıkabiliyor. Belli etmediğimiz için pek geçmiyor tabi adımız :)
Ben de tam bunu diyecektim. Oğlaklardan sakının fenayız
@BezmişHayat kesinlikle eheheh
Ben burcumdan çok memnunum. Ama biz sanki karşı tarafı tatmin etmekten keyif alıyoruz
Dışarıdan anlaşılmaz. Her burç ile sevişerek öğrenmeliyim
Şu boğanın ihtişamına mi bakayım yoksa kadının ihtişamına mi karar veremedim
boğamısn yani?
Övünmek gibi olmasın ben yay burcuyum... burçla çok alakalimidir bilmem ama yatakta çok iyi olduğumu biliyorum.. eşimde koç burcu hicbir sorun yok her şey guzel ❤ benim bitmeyen bir isteğim var bir kere bana ben sana yetiyormuyum demişti bunuda 5 saat süren bir cinsel iliskinin sonunda demişti.. Ben hicbir kadından 1 veya 2 saatin üzerinde cinsel ilişki yasayabildigini duymadım 😂😂
Tüm burcların en sex delisiolan burc sadece boga dır...kadında erkeğide aynı derece düşkündür. diğer burclardan koç akrep ve aslanında lıbıdosu yuksektır.
Boğa kadınının libidosu çok çok yüksektir.. Hatta boğa erkeğinin boğa kadını kadar yüksek değil..
Burc murc ten uyumu fal vb durumlar hiç inanmıyorum inanmamda libidom 14 yaşından beri hep maxs fakat maxs olması için sağlıklı beslenme spor yapmasaydım tam tersi olurdu yani sağlık spor sosyal aktiviteler çok önemli zihinsel ruhsal olarak bedeniniz iyi olduğu müddetçe hortum hep tasdikli atar.
Kova diyorum , biz biraz daha özgürlükçü olduğumuz için sınır tanımıyoruz 💗💗
Akrep koç boga. Zaten akreple koçu ayni gezegen yonetiyo.
boga hakkaten cok aç
@Berivann6 soft yanı akrep
@Berivann6 akrep koctan daha az ısteksız yanı
@Berivann6 snn burcun ne pekı
@Berivann6 hımm libido nasıl koclarda
@Berivann6 hım yapı meselesı bence o
@Berivann6 yas kac kı snn
@Berivann6 hım bekarsın yanı
@Berivann6 kızları guvendımı tm ztn sınır kural kalmaz
@Berivann6 buyuksehırler rahat
Yay erkekleri maceralı ve egzotik ortamlarda sevilmeye bayılırlar. Tutkulu halleriyle seks partnerinin kendini dünyadaki en güzel kadın gibi hissetmesini sağlar ancak çapkın yapısı kafasının sürekli diğer kadınlarda olmasına sebep olur.
akrep burcunun cinsellikteki enerjisini herkes biliyor yani bu demek oluyor ki akrep burcunun libidosu tavan 😂😛
Ben yengecim, libidom da gayet yüksek. Bu kişilikle alakalı, burçla değil.
ikizler diyenlere katılmıyorum. Onların libidosu düşük oluyor. İkizler flört etmeyi ve baştan çıkarmayı sever, ama libidoları oldukça mütevazıdır.
Gorusler efsane. Bir tane terazi diyen yok.
Bence bizim direk libidomuz yok. Onsuz yaratilmisiz. 😂
Terazi gercegine deginmek icin geldim, hic alakam yok burclarin libidosu ile 🙄
ben aslanım
bence aslan kajsdnakjsdn
bir insan her dakika düşünür her şeyden etkilenir mi?
etkileniyorum
Bence en yükseği ikizler. Öyle yüksek ki sürekli daldan dala konmaktan hiç yılmazlar. Yine de beş tane yazmak gerekirse ikizler, akrep, kova, aslan, koç
Yay burcuyum diye demiyorum ama yay.. Tabii hepsi aynı olmuyor burçlara da bağlamamak lazım.. Sanırım hayatımda sadece bir kişi olduğundan erkek olarakta kova 👼 diyorum..
Koç burcu ateş grubundan olup grubun içinde de en lider ve şehvetli olanıdır.
.Biraz araştırma yaparsanız bazı kaynaklarda teyit eder bunu..
Kesinlikle doğru ama aslanlar olarak kral ve kraliçeyiz😂
Başak burcuyum libidom yüksek awksjksk sırasıyla ikizler akrep boğa balık..
sana neden ulaşamıyorum :D
Ben teraziyim ve aşırı yüksek. Boğa erkeklerinin de yüksek oluyor diye biliyorum boğa ve akrep
Koleksiyon yaptım ben. En iyisi koç, en kötüsü yengeç başak. Terazi kadınlarıda kendini bir şey sanmasın, balon onlar ösfksfsd. bom bom patlarlar.
Bir insanin karakterini, zevklerini burcu belirlemiyor. Burç ile tamamen bağımsızdır.
Dogum haritasinda etkili olan diger burclar etkilidir.
Astrolojiden anlayanlar bilir. Anlamayanlar ise bos bos kafasindan burc atar :)
👏👏👏👏👏
İkizler burcuyum bana göre yüksek :)
kimsenin libidosu beni ilgilendirmiyor, zaten yorumlara bakınca maşallah düşük olan yok, ama bir işe yarıyor bu hayır :D boşa giden milli enerji :P
Burça göre libodomu seçilirmiş, benim libidomu öğrenen kaçar :) insan bu hele genç ise libidosu yüksektir, beslenme ve spor önemli tabi, spor yapıyorsa iyidir.
Valla 12 burçla yatmadan bilmek imkansız 😅 su an bildigim terazi 10 üzerinden 7 ikizler 10 uzerinden 9 eski sevgilim ikizlerdi delik boş kalınca benimle kavga ederdi
herkes kendi burcunu yazmış ahahahhaha 😂😂😂😂😂😂 katıldım ya 😂😂😂
Astrolojik olarak en istekli burçlar boğa, aslan ve akreptir konu tartışmaya kapalı.
Akrep bence sözde hep üst sıralarda
Gözü dışarıda bir burçtur
O yüzden hep akrep derler
Bence başak boğa olabilir
Fakat balık burçlular olamaz net
Burçlara pek inanmıyorum. Libidoyla bir alakası olduğunu da düşünmüyorum
Ben akrebim bir kendimi biliyorum. Burçlarla nasıl bir alakası var hala çözemedim. Hormonal bir olay benimkininde maşallahı var. Bide evli değilim deliricem azgın boğa gibi gezdiriyor meret. Harama bulaşmadan başımı bir bağlayalım 😂😂
Burc farketmez bol fanteziyi sevsin yeterli. mesela gru. p gibi. ama akrep ve boga kadinlari fena oluyor
yay burcu bir kız arkadaşım vardı iyiydi akrep burcu bir kız arkadaşım oldu ben böyle ateşlisini görmedim yataktan çıkamadık
Boğa burcu kadar libidoşu arşa ulaşan başka bir burç yok.
Kesinlikle🙈
Bunun burçlarla ilgisi oldugunu dusunmuyorum fakat Libodom yuksek burcum koç 😻
Tabi ki azgın boğayı alt eden sonra da halt eden aslan 🤣🤣
Balık burcuyum libodom sürekli yüksek, hem herkes libodom yüksek yazmış ama icraat göremiyorum hiçbirinden o nasıl olacak
Bir de bu sacmalik cikti sen öyle bu burc yuksek düşuk diyip herkes ayni diyemezsin hic bir sey de diyemezsin
Burçlarla alakalı olduğunu pek düşünmüyorum fakat Başak burçları gizli libidosu yüksek olanlar. Yay burçları ise en düşük olanlar sanki
bana fırsat sorusu diye bunu atan sistem ve o sistemi düzenleyen güzel insan.
bidaha böyle. bisey istemiyorum bilesin.
Ben kova burcuyum. Yaşımdan dolayımızdır bilmiyorum. Libidom çok yüksek ne yapacağımı bazen bilmiyorum.
akrep örnek ben :))) kanıtlı internet araştırması yapılabilir aç kalabilir susuz kalabilir ama sexsiz asla:))
Akrep ve Boğa.
Sonra gelse gelse terazi gelir. Net.
Chloe bu konuda hiç mütevazi olmayacağım kesinlikle yay burcu çünkü libidomun azaldığını daha görmedim en ufak cinsel dürtüde hemen çadırı kuruyor..
Yani burcu murcu bilmem de regl oncesi kadinlar baya fena oluyorlar dogurganlik isteginden dolayi o zamanlara denk geldigim de yasiyorum baya
Bence akreptirAma koç burcuyum koçlarda ateş grubu istek olarak onlarda çok olabilir ama hepsini burca bağlamamak gerekiyor insana göre değişir
O kadar kadın üye yorum yapmış bir kişi kova demiş. Herkes kendi burcunu ilan etmiş o zaman bende kova diyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?