Cinsel Yaşam Libidosu en yüksek burç hangisidir sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Akrep ve koç bence. fantezi çeşitliliği açısından da Yay Libidosu en yüksek burç hangisidir sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Benim burcum fantezi benim için çok önemli ve bencil değilim asla kadınımın tüm deliklerini delice yalar bakarım 0 0 Yorumla
Servance Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Koç burcuyum enerji olarak kimse koçla yarışamaz sadece onu diyim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Domine etmeyi seviyorlar Yorumla Servance 1 yıl Aynen biliyorsun burcun ne Yorumla Soran 1 yıl Yay Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. 1. Akrep2. Akrep3. Akrep4. Aslan5. Boğa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Koça denedim. Libidoda, fantezide sınır yoktu. Yer, mekan, zaman mevhumu yoktu. Akrep bunun daha fazlası nasıl olabilir diye düşünüyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Muhtemelen koç akrepten daha iyidir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum, özellikle akrep kadınını övüyorlar ya cinsellikte. Yorumla Soran 1 yıl Akrepte erkek iddialı aslında. Koç muhtemelen daha iyidir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Muhtemelen Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yengeç erkeği ve Başak kadını uyumu derim kapatırım bu konuyu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İkisi de fos Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kendimden biliyorum ve cevap veriyorumCevap : Boğa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Üşengeç bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne usengeci ve gece 3 de uyandır üstüne atlar :) Yorumla
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ateş ve hava burçları 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Her burcun bir zaafı var doğru noktayı bulduğunda hepsi birer yaramaz canavara dönüşebilir 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Oğlakla ilgili bilgisi olan var mı? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Erkeği iyi bence Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Ne konuda misal Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Sadakat mı cinsellik mi Yorumla Soran 1 yıl Sadakat değişir. Cinselliği söyledim Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Başakları niye es geçiyorsun 😄 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Başak erkeği dünya ahiret bacımdır hshshsh Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Niye öyle diyorsun ya 😄 Yorumla Soran 1 yıl Feminen geliyor hareketleri bana djdjdj Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Sen erkeğe denk gelmemişsin o zaman 😂 genel olarak erkeklerde bi prensesleşme var ama bu başağa has değil 😄 Yorumla Soran 1 yıl Ya huy olarak disiplinli tipler oluyor genelde. Sevşirken ıslak mendili çıkarıp etrafı silecekmiş gibi havaları var djdjdjd Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Hiç öyle hallerim yoktur. Seks hayvani bir eylem. Bırak her yer ıslansın 😄 Yorumla Soran 1 yıl Bna göre zaten öyle. Ama başak bana öyle geliyo ya ne bileyim hshsh Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Genelleme yapma lütfen 😄 Yorumla Soran 1 yıl Sshdh tamam tamam Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Başakların onurunu ben kurtarcam 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Balık ve digerleri 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. akrep oldugum icin akrep diyorum ben 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Akrep burcu derim kendimden biliyorum 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Kesinlikle koc kadini. Onla sevismek sanat gibi 0 0 Yorumla
_-_-_Öcüü-_-_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl En yüksek burç genelde gergedan ve Kova olur 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Akrep boğa koç olabilir 0 0 Yorumla
HardBDSM06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Boğa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Üşengeçler 😂 Yorumla HardBDSM06 1 yıl Herkeste olmuyor Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Balık en yuksegi bence ben balik mesela 0 0 Yorumla
Hemşire07 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 72% 1 yıl Başak ve boğa 0 1 Yorumla emrexxx38 1 yıl Hmm. Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Akrep 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Akrep, boğa, koç 0 1 Yorumla Yahyaayaa 1 yıl Iyi ki akrebim 🦂 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adı üstü boğa :} 0 0 Yorumla
Derintutkular34 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl boğa bence net 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Üşengeçler Yorumla Derintutkular34 1 yıl yatak konusudna asla Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fantezim çok aynennn 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Benim de hahshs Yay etkisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En çılgıncası neee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Benim burcum fantezi benim için çok önemli ve bencil değilim asla kadınımın tüm deliklerini delice yalar bakarım
Koç burcuyum enerji olarak kimse koçla yarışamaz sadece onu diyim
Domine etmeyi seviyorlar
Aynen biliyorsun burcun ne
Yay
1. Akrep
2. Akrep
3. Akrep
4. Aslan
5. Boğa
Koça denedim. Libidoda, fantezide sınır yoktu. Yer, mekan, zaman mevhumu yoktu. Akrep bunun daha fazlası nasıl olabilir diye düşünüyorum
Muhtemelen koç akrepten daha iyidir
Bilmiyorum, özellikle akrep kadınını övüyorlar ya cinsellikte.
Akrepte erkek iddialı aslında. Koç muhtemelen daha iyidir
Muhtemelen
Yengeç erkeği ve Başak kadını uyumu derim kapatırım bu konuyu
İkisi de fos
Kendimden biliyorum ve cevap veriyorum
Cevap : Boğa
Üşengeç bence
Ne usengeci ve gece 3 de uyandır üstüne atlar :)
Ateş ve hava burçları
Her burcun bir zaafı var doğru noktayı bulduğunda hepsi birer yaramaz canavara dönüşebilir
Oğlakla ilgili bilgisi olan var mı?
Erkeği iyi bence
Ne konuda misal
Sadakat mı cinsellik mi
Sadakat değişir. Cinselliği söyledim
Anladım teşekkürler
Başakları niye es geçiyorsun 😄
Başak erkeği dünya ahiret bacımdır hshshsh
Niye öyle diyorsun ya 😄
Feminen geliyor hareketleri bana djdjdj
Sen erkeğe denk gelmemişsin o zaman 😂 genel olarak erkeklerde bi prensesleşme var ama bu başağa has değil 😄
Ya huy olarak disiplinli tipler oluyor genelde. Sevşirken ıslak mendili çıkarıp etrafı silecekmiş gibi havaları var djdjdjd
Hiç öyle hallerim yoktur. Seks hayvani bir eylem. Bırak her yer ıslansın 😄
Bna göre zaten öyle. Ama başak bana öyle geliyo ya ne bileyim hshsh
Genelleme yapma lütfen 😄
Sshdh tamam tamam
Başakların onurunu ben kurtarcam 😂
Balık ve digerleri
akrep boğa oğlak ve koç
akrep oldugum icin akrep diyorum ben
Akrep burcu derim kendimden biliyorum
Kesinlikle koc kadini. Onla sevismek sanat gibi
Libido işi olduğunu sanmıyorum
Han sarhoş hanco sarhoş /