Cinsel Yaşam Libidosu en yüksek burç hangisi sizce? mertyydff13 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bence boğa kendimden biliyorum Libidosu en yüksek burç hangisi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. burçlar gerçek değil 0 0 Yorumla
GzmliGzm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 101% 11 ay Bunun burçla alakalı olduğunu sanmıyorum. Kişinin hormon seviyeleri ile alakalı bir durum 5 3 Yorumla EdwardKen 11 ay Bencede alakası yok, en iyi dedikleri burçtan daha iyiyim Yorumla GzmliGzm 11 ay Aferin sana aferin Yorumla Xyxy19 11 ay tamam knk düştü kesin 😅😅😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Akrep 🤣 şu an sevdiğim adamla deli gibi sevişiyoruz ohhh hayal bile olsa o anı en derinden hissediyoruz, en yalın halimi izleyerek boşalacağız onunlayım oda benimle offff yine hislendim 🤤🤣 0 14 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ve o da akrep 🤷🤣 Yorumla mertyydff13 11 ay Sanal mı yapıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evet🤤 Yorumla mertyydff13 11 ay Görüntülü mü Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hayır karşılıklı resim ile 🤷🫣 Yorumla mertyydff13 11 ay Hımm gel yapalım Yorumla Cevap sahibi 11 ay Olmaz 3 aydır buradayım ve sadece onunum her yerim sadece ona amade Yorumla mertyydff13 11 ay 19 cm ama görmek isterse Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yok onun ki dev gibi benim ki küçük pembe birleşince hayal de ortalık cehennem yeri, zevkin evi bana o kâfi Yorumla mertyydff13 11 ay Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 11 ay 26 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Olmaz özelim sadece ona açık Yorumla mertyydff13 11 ay Sen gel bi Yorumla Cevap sahibi 11 ay Olmaz iyi günler Yorumla
Mountain-Inn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Burçlara inanan bir erkek mi? Bundan uzak durun hanımefendiler! 0 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Akrep burcu kesinlikle, çünkü bende Akrep burcu erkeği biriyimdir. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Akrep akrep akreptir 1 0 Yorumla
jasssminnee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Akrep ve boğa 1 1 Yorumla mertyydff13 11 ay Senin burcun ne elin çok güzel bu arada Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Akrep. 2 0 Yorumla
kacingan31 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 11 ay bence de boğa ben de kenimden biliyorum 1 2 Yorumla cesuryürekkk1 11 ay @kacingan31 aynen boğa Yorumla bycln 11 ay Katılıyorum bende boğayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
burçlar gerçek değil
Bunun burçla alakalı olduğunu sanmıyorum. Kişinin hormon seviyeleri ile alakalı bir durum
Bencede alakası yok, en iyi dedikleri burçtan daha iyiyim
Aferin sana aferin
tamam knk düştü kesin 😅😅😅
Akrep 🤣 şu an sevdiğim adamla deli gibi sevişiyoruz ohhh hayal bile olsa o anı en derinden hissediyoruz, en yalın halimi izleyerek boşalacağız onunlayım oda benimle offff yine hislendim 🤤🤣
Ve o da akrep 🤷🤣
Sanal mı yapıyorsunuz
Evet🤤
Görüntülü mü
Hayır karşılıklı resim ile 🤷🫣
Hımm gel yapalım
Olmaz 3 aydır buradayım ve sadece onunum her yerim sadece ona amade
19 cm ama görmek isterse
Yok onun ki dev gibi benim ki küçük pembe birleşince hayal de ortalık cehennem yeri, zevkin evi bana o kâfi
Kaç yaşındasın
26
Olmaz özelim sadece ona açık
Sen gel bi
Olmaz iyi günler
Burçlara inanan bir erkek mi? Bundan uzak durun hanımefendiler!
Akrep burcu kesinlikle, çünkü bende Akrep burcu erkeği biriyimdir.
Bu tür şeyler hormonlar tarafından kontrol edilir.
Bence de boğa ama aslan burcu erkeklerine de öyle diyorlar.
Akrep akrep akreptir
Akrep ve boğa
Senin burcun ne elin çok güzel bu arada
Akrep.
Akrep kadını ortalığı kasıp kavurur
bence de boğa ben de kenimden biliyorum
@kacingan31 aynen boğa
Katılıyorum bende boğayım
Akrep kadını fena
Oğlak ve akrep