Cinsel Yaşam Libidosu en yüksek olan burç hangi burçtur sizce? TengrininEseri Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bence boğa ile akrep yarışır. Ben boğayım 😃😈 Libidosu en yüksek olan burç hangi burçtur sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Tartışmasız ilk 5 şöyledir1. Akrep2. Akrep3. Akrep4. Aslan5. Boğa 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Akrep olduğu söyleniyor 0 1 Yorumla TengrininEseri +1 yıl Senin burcun ne? Yorumla
Lemanın50Tonu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İkizlerin eline su dökemezler 0 1 Yorumla TengrininEseri +1 yıl İkizler mi? Bak onları bilmem hiç denk gelmedim nadir burç sanırım Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Akrep 0 3 Yorumla TengrininEseri +1 yıl Senin burcun ne? Yorumla Besara +1 yıl Akrep Yorumla TengrininEseri +1 yıl Severim 😌❤️ Yorumla
pembetavşan1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl akrep gibi 0 5 Yorumla TengrininEseri +1 yıl Senin burcu ne ;) Yorumla pembetavşan1 +1 yıl koç benimki Yorumla TengrininEseri +1 yıl Koçları pek bilmem denk gelmedim hiç :) nasılsınız? 😁😁 Yorumla pembetavşan1 +1 yıl iyiyim siz nasılsınız 😬 Yorumla TengrininEseri +1 yıl Hahahha kızım kafamda leyla bende iyim 😁😁😁😁 beni güldürdün nedense Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Boğa bence 0 5 Yorumla TengrininEseri +1 yıl Sendemi boğasın? Yorumla magicalbetüş +1 yıl Hayır Yorumla TengrininEseri +1 yıl Senin burcun ne? Yorumla magicalbetüş +1 yıl Başak Yorumla TengrininEseri +1 yıl Başaklar neşeli eğlenceli oluyorlar :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tartışmasız ilk 5 şöyledir
1. Akrep
2. Akrep
3. Akrep
4. Aslan
5. Boğa
Akrep olduğu söyleniyor
Senin burcun ne?
İkizlerin eline su dökemezler